Za nadat se da će se sve dobro završit.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ma nista, raspravlja se je li Hadzibegic dobra opcija ili je i on ublehashifans je napisao/la:Ima li insajderskih po infu ? Šta se priča ? Sve naše novine danas pokupovah , nigdje ništa konkretno iz kluba.
Za nadat se da će se sve dobro završit.
Oni imaju hranu kada to žele koju za njih pripremaju profesionalni kuhari. E sada šta jedu to ne znam.FrancescoTotti je napisao/la:I molim upravu, ako boga znaju nek uvedu discipline i reda. Nek zabrane socijalne medije igracima, nek im uvedu stroge rezime treninga,nek zaposle kuhara i nek im uvedu prehranu, brzo ce se selit i u trening kamp, imat ce se svi uslovi, nemojte da ne uspijemo molim vas
Tvoja zelja ili znas nesto vise?Head je napisao/la:
Kako se kaze mogli bi maksimalno da iskoristimo tu taktiku, dok drugi nisu skontali sta radimo HAHAHAHpitic je napisao/la:Ne, to kada bi se desilo bilo bi treći putHoss je napisao/la:Vide da je dalo rezultata prvi put, pa kontaju hajmo jos jednom hahahahahapitic je napisao/la:A cirkusaznači Kodru ponovno vratiti i držati do 23 kola pa poslije tog kola ponovno Dženu vratiti da uzme trofej
joker90 je napisao/la:Uprava treba Radovca da suspenduje par tekmi i za njegovo dobro, ne samo zbog tog sto navijaci to zele. Ako bude igrao npr. iducu tekmu, "sirotinja" sa tribina ce mu se krvi napiti. Bolje ga udaljiti malo od svega, dok se ovo ne smiri malo.
Hilmo tebe cu citirat..hilmo je napisao/la:U jednom interviju je sam priznao da o tim momcima on vodi racuna i da ga mjesecno kostaju 10000 KM.
@pitarbordo
Ja bih bas zbog ovog insistirao na kazni, novcana, neka suspenzija, a ove ostale price oko fukara to je tako u njihovom uzrastu, ovo je bas opasno.
Hvala na informacijama.Southboy je napisao/la:Hilmo tebe cu citirat..hilmo je napisao/la:U jednom interviju je sam priznao da o tim momcima on vodi racuna i da ga mjesecno kostaju 10000 KM.
@pitarbordo
Ja bih bas zbog ovog insistirao na kazni, novcana, neka suspenzija, a ove ostale price oko fukara to je tako u njihovom uzrastu, ovo je bas opasno.
Posto znam licno i privatno Tirica mogu nesto i ispricati.
Ugl ko ne zna imao je dodira sa oruzjem jer je u ratu bio komadant "Crnih Labudova" jedinice koja je bila na podrucju Olova i Nisicke visoravni..U pocetku su bili korektni i patriote velike da bi kasnije postala jedinica koja bi ratovala za novac i politicke odluke koje su im obecali kasnije.
Al haj bio je rat svasta se radilo.
Hase sada drzi komunu(mislim da je u Rakovici,nije bitno) za odvikavanje i ciji posjetitelji su djeca uglednih ljudi i polizicara.Ima dobra primanja sa te strane a plus sto ima i neke stanove na Stupu jer je zgradu napravio.Jos neke firme ima.Ugl covjek ima finu egzistenciju.Oruzje nosi sa sobom vazda cak i kada ide na trening ili teretanu tako da je Radovac sigurno to vidjao i zna sta ovaj ima.
Takodje,nove kopacke,putovanja,novac i pokloncici svim njegovim igracima svaki mjesec regulise..
A znam takodje da npr Samirovog starijeg brata od Haseta svaki mjesec na banci ceka milja i da je prijavljen kod njega u firmi(znaci ide staz i sve ostalo),ko zna privatno moze pitat da ne ispadne da lazem.A danas je to u ovoj drzavi prava premija.Ugl ti igraci polude jesnostavno za tim covjekom,postaju prave sponzoruse i na svaki njihov potez on odlucuje..
Da skratim Samir je dobar igrac i covjek kolko ga ja poznajem a znam ga od pelena..slava mu je udarila u glavu i "menadjeraka prica"..Tako da ako mislim da hoce da uspije mora se radikalno promjeniti.Isto tako njegovo igranje binga u sportplusu i pusenje shishe je los primjer jednog profesionalca(da se razumijemo 80% igraca to radi al rano je poceo).
Hase je za*eban lik tako da je i bilo dosta trzavica sa njim i Ibrakom oko ugovora al samo je steta da takve igrace zastupaju ljudi koji nisu profesionalni sa fudbalom a kamoli sa menadjerstvom..Toliko ako nekog zanima..sry na off topic-u
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, GangEvil, napoleon72 i 59 gostiju.