FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 24 avg 2015, 16:33

macahz je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Zvuči ludo ali bi bio vjerovatno najbolji potez koji je ova uprava uradila do sad kada je u pitanju sportski segment...
ne vjerujem da neko moze prizeljkivati onog Amatera na klupi, stvarno strasno..... Pa da nas je vodio mi n bi evropu igrali, koeficijent bi nam bio **** ne bi bili nosioci u 2 pretkolu EL narednuh 5 godina, strasno.
Ako se Dzeno vec treba mjenjati, moze Husref ili neko tipa Petkovica, sve ostalo nema smisla.
Naivni ljudi koji vjeruju u slatkorijecive tipove nisu nikakav element za rasparvu, tako da je ovo moja konstatacija i ne zelim dalje na ovu temu....
Dzena Uscuplic !!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne vjerujem ni ja da poslije svega neko i dan danas misli da rezultati Kodre nisu bili uvjetovani nečim drugim... Ako nisi shvatio šta je bilo u pitanju nakon što su igračine počele ginuti dan nakon što je otišao Meho, nakon što su samo par sati poslije Mehine smjene kolovođe #77, #23 i #14 zvale Hz na sastanak da se kunu kako će od sad ginuti na terenu a do tada šta ima veze šta je bilo, i nakon što Džemica poslije utakmice sa Olimpicom govori kako je konačno došao pravi šef i posložio ih kako treba onda...
1946

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 24 avg 2015, 16:33

@maca nemoj vise Allahati, taj amater je profesionalac za ovog sad na klupi sto sjedi

@pitic razumijem ja to sve, samo ne zelim da Samir previse postane vezan (a gledajuci slike po fb bojim se da je itekako vezan za Tirica) i da odatle i potice 'samopouzdanje' da prijetis nekome da ce biti upucan
Pyro is not a crime !

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 24 avg 2015, 16:35

Pustite se Radovca , mislim da nije vrijedna tolika prica oko tog, klub neka ga novcano kazni uz to da mu se i plata smanji, a ostalo je na treneru koji dodje pa bujrum momcino do tebe je kako ces ti igrati , a sigurno poslije svega nas odnos prema Samiru nece biti kao prije, cak vise sada njegove najbolje partije ce za nas predstavljati kao najgore.. Sam pao sam se ubio , iako moramo svi opet razumijeti momka od 18/19 godina ..

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 24 avg 2015, 16:36

joker90 je napisao/la:Kad vidim one HT Scout tetovaze kod ovih Tiricevaca, povraca mi se. Zna Same kakav je Tiric zato i ima muda da nam prijeti metkom. :puke:
Ja se isto čudim čime taj čovjek toliko zaluđuje ovu njegovu djecu pa stavljajuje njegove slike na fb, tetoviraju ga, stavljaju njegove inicijale na kopačke, vidim maloprije kod nekog malca ono alternativo ime na fb HT Scout :roll:
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 avg 2015, 16:37

"... taman i moji ljudi kad se vrate s mora da primiš koji metak debeljko jedan" -
Da mi je iz oka ispao, rođeni brat - ja bih ovo osudio. Ovo nema veze sa tim "mlad je" "nezreo je", ovo je otvorena prijetnja, kažnjivo zakonom i kod nas - za manje prijetnje su ljudi privođeni.

Nema to veze s klubom, niti sa trenerom, čuj klub treba da ga kazni jer je nekome prijetio metkom? De malo se izmaknite iz priče pa pogledajte.
Samo Saraj'vo.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 24 avg 2015, 16:38

mah nece ga niko pojesti ali da ce biti dosta omrazen jedan period hoce i da ce morati krv propisati da bi se oprao morat ce, ali mozda to i nije lose u ovom trenutku jer ovim tempom kojim on 'napreduje' nikad igrac nece postati, mozda ovo bude podstrek za njega da pocne ozbiljnije da radi, da bi se oprao od onog sto je rekao a samim time i svoju igru doveo na jednu vecu razinu, vidjecemo
Pyro is not a crime !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 avg 2015, 16:40

U jednom interviju je sam priznao da o tim momcima on vodi racuna i da ga mjesecno kostaju 10000 KM.

@pitarbordo
Ja bih bas zbog ovog insistirao na kazni, novcana, neka suspenzija, a ove ostale price oko fukara to je tako u njihovom uzrastu, ovo je bas opasno.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 avg 2015, 16:42

BitiSrcemVezan je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Kad vidim one HT Scout tetovaze kod ovih Tiricevaca, povraca mi se. Zna Same kakav je Tiric zato i ima muda da nam prijeti metkom. :puke:
Ja se isto čudim čime taj čovjek toliko zaluđuje ovu njegovu djecu pa stavljajuje njegove slike na fb, tetoviraju ga, stavljaju njegove inicijale na kopačke, vidim maloprije kod nekog malca ono alternativo ime na fb HT Scout :roll:
Parama i poklonima.
SRETAN BROJ - 1725

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 avg 2015, 16:43

Raheem Sterling ima 20 godina, 5-6 djece, platu kao cijela nasa liga zajedno pa ne prijeti ljudima oruzijem nit ulazi u sukobe sa navijacima, a siguran sam da je pritisak u engleskoj petnaest puta veci nego kod nas i siguran sam da su mu navijaci Liverpoola govorili daleko gnjusnije stvari od naih psovki...
Ova situacija je samo pokazala koliki su zapravo Samirovi dometi u karijeri, i kao sto sam rekao, za koju godinu on je igrac Olimpica ;) pa tamo moze slobodno nosit utoku on sam ako hoce, a nece imati ni navijaca da mu psuju pa da mu oni budu krivi sto on ne moze da potrci.
No dosta o Samiru, lik je potpuno nebitan vise.

@hilmo kad ces ti promjeniti avatar? :cool:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 avg 2015, 16:44

PitarBordo je napisao/la:"... taman i moji ljudi kad se vrate s mora da primiš koji metak debeljko jedan" -
Da mi je iz oka ispao, rođeni brat - ja bih ovo osudio. Ovo nema veze sa tim "mlad je" "nezreo je", ovo je otvorena prijetnja, kažnjivo zakonom i kod nas - za manje prijetnje su ljudi privođeni.

Nema to veze s klubom, niti sa trenerom, čuj klub treba da ga kazni jer je nekome prijetio metkom? De malo se izmaknite iz priče pa pogledajte.
Da hoće da ga tuži uzeo bi ga lopatom, ali bi imao i probleme. Izbor je obadvoje ili ništa.
SRETAN BROJ - 1725

isko1807
Kontakt:

Post Postao/la isko1807 » 24 avg 2015, 16:45

Meho Kodro je jedan veliki gospodin, sjetim se utakmice protiv Partizana i ove scene i kako je postupio ;)
Kodro je morao ici jer Ibrakovic nije imao muda da ispostuje trenera i njegovu disciplinu do kraja, vaznije je bilo osvojiti titulu na bilo koji nacin nego stvarati pravi tim sa ozbiljnim i profesionalnim igracima, sad se vidi rezultat svega toga, igraci rade sta hoce i koliko hoce bitno je sebe oprati kod amidze se titulom ;)

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 avg 2015, 16:46

THEC je napisao/la:mah nece ga niko pojesti ali da ce biti dosta omrazen jedan period hoce i da ce morati krv propisati da bi se oprao morat ce, ali mozda to i nije lose u ovom trenutku jer ovim tempom kojim on 'napreduje' nikad igrac nece postati, mozda ovo bude podstrek za njega da pocne ozbiljnije da radi, da bi se oprao od onog sto je rekao a samim time i svoju igru doveo na jednu vecu razinu, vidjecemo
Već ga je iscuclao u repci.
SRETAN BROJ - 1725

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 24 avg 2015, 16:46

FrancescoTotti je napisao/la:Raheem Sterling ima 20 godina, 5-6 djece, platu kao cijela nasa liga zajedno pa ne prijeti ljudima oruzijem nit ulazi u sukobe sa navijacima, a siguran sam da je pritisak u engleskoj petnaest puta veci nego kod nas i siguran sam da su mu navijaci Liverpoola govorili daleko gnjusnije stvari od naih psovki...
Ova situacija je samo pokazala koliki su zapravo Samirovi dometi u karijeri, i kao sto sam rekao, za koju godinu on je igrac Olimpica ;) pa tamo moze slobodno nosit utoku on sam ako hoce, a nece imati ni navijaca da mu psuju pa da mu oni budu krivi sto on ne moze da potrci.
No dosta o Samiru, lik je potpuno nebitan vise.

@hilmo kad ces ti promjeniti avatar? :cool:
Zaboravljas da nije isto odrasti u Engleskoj i u Bosni.
A Sterling je imao svojih bubica u glavi, kad si se bas njega dotakao.

Kod njih imas ugovor ako ne kakis 4 puta sedmicno, odbija ti se od plate a ne neke druge stvari tipa drustvenih mreza.

Kod nas ti je ko da si pusten s lanca

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 24 avg 2015, 16:52

VivaLasVegas je napisao/la:Radovac je u pravu, sta mu ima neki narkoman sa tribine psovati majku zato sto njegov tim gubi. Samo naprijed Samire, nedaj se.
Ti "narkomani" zive sa Sarajevo, tu su svaku tekmu, ne mlate praznu pricu po forumima, odvajaju od usta svaku marku da ode na utakmicu bilo kuci ili u gostima, od "kapitena" je da igra za te narkomane svog snagom, da ih ucini sretnim, ponosnim, a ne da psujes pred tribinom, pogni glavu papak kad dodjes pred istu, jer imas sve, a ne dajes nista... Sarajevo ce biti, a Radovac ce proci !
M.Delac 2

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 24 avg 2015, 16:53

FrancescoTotti je napisao/la: @hilmo kad ces ti promjeniti avatar? :cool:
Samir je moj najdraži igrač iz mnogo razloga, i živio sam za dan kad će zaigrati za prvi tim, kad će staviti kapitensku traku, dogodilo se i to a onda se dogodilo i sve ovo ružno. Mene je ovo jako pogodilo fakat, ali kao realista i legalista ne smije proći nekažnjeno od strane kluba i neka bude sretan ako bude samo suspenzija i ostane na tom . Raja će kod nas to svariti nekako, mi smo takvi - merhametli.
A avatar neću dirati.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 avg 2015, 16:55

Uprava treba Radovca da suspenduje par tekmi i za njegovo dobro, ne samo zbog tog sto navijaci to zele. Ako bude igrao npr. iducu tekmu, "sirotinja" sa tribina ce mu se krvi napiti. Bolje ga udaljiti malo od svega, dok se ovo ne smiri malo.
Bahati, bahati Željkan!
1946

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 24 avg 2015, 16:57

joker90 je napisao/la:Uprava treba Radovca da suspenduje par tekmi i za njegovo dobro, ne samo zbog tog sto navijaci to zele. Ako bude igrao npr. iducu tekmu, "sirotinja" sa tribina ce mu se krvi napiti. Bolje ga udaljiti malo od svega, dok se ovo ne smiri malo.
Apsolutno se slažem.

btw.
Jedini spas mu je sljedeći: Javno izvinjenje pred TV kamerama svim navijačima FKS, profesionalno prihvatanje klubske kazne kakva god da je, kotarisanje od čaršije, nargile i većine raje za koju misli da su mu prijatelji, početak života pravog sportiste (trening, kuća, utakmica) kao što je Cimi radio. Ko mu drugačije kaže dušman mu je.
SRETAN BROJ - 1725

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 avg 2015, 16:58

@zip ti ako si profesionalac nebitno je taman da igras u tadzikistanu !
Zasto Cimirot nije bio kao pustan s lanca, i on je relativno mlad dobio velike novce?
Sve je to u glavi igraca, sta je to u Samirovoj glavi i ko mu je to sve strpao u glavu Allah dragi zna.

A to kakvi su ugovori u engleskoj i u svijetu gdje je profesionalnost uglavnom i kod nas si upravu sto posto. Velike smo mi neznalice jos uvijek po pitanju toga. Al kad se kod nas ne prati kondicija igraca stas ocekivat vise...

Hilmoni :thumbup:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 avg 2015, 17:07

pitic je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Uprava treba Radovca da suspenduje par tekmi i za njegovo dobro, ne samo zbog tog sto navijaci to zele. Ako bude igrao npr. iducu tekmu, "sirotinja" sa tribina ce mu se krvi napiti. Bolje ga udaljiti malo od svega, dok se ovo ne smiri malo.
Apsolutno se slažem.

btw.
Jedini spas mu je sljedeći: Javno izvinjenje pred TV kamerama svim navijačima FKS, profesionalno prihvatanje klubske kazne kakva god da je, kotarisanje od čaršije, nargile i većine raje za koju misli da su mu prijatelji, početak života pravog sportiste (trening, kuća, utakmica) kao što je Cimi radio. Ko mu drugačije kaže dušman mu je.
To je mozda i jedina pozitiva koja moze izaci iz ovog sranja, da se on malo dohaviza. Ovim putem kojim je krenuo nikad nece transfer napraviti, mozda mu je i trebao jedan ovakav incident da vidi koliko je on u stvari mali i da nije jos nista napravio u zivotu kao sto on misli. Jeste veliki glupan ispao i ne znam da li ce mu raja moci preci preko ovoga, pogotovo ono za sirotinju koja dolazi na Kosevo sto je rekao, ovo ostalo bi mu raja i progutala. Ja mu halalim sve, jer ne znam sta je onaj njemu sve pisao, mi smo vidjeli samo dio poruke, ali morat ce pruzati 50% vise nego do sada ako hoce da ga opet pocnem cijeniti kao igraca i nase dijete..
Bahati, bahati Željkan!
1946

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 avg 2015, 17:12

I molim upravu, ako boga znaju nek uvedu discipline i reda. Nek zabrane socijalne medije igracima, nek im uvedu stroge rezime treninga,nek zaposle kuhara i nek im uvedu prehranu, brzo ce se selit i u trening kamp, imat ce se svi uslovi, nemojte da ne uspijemo molim vas

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Fouzi1, Google [Bot] i 90 gostiju.