PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
hahahaha a je li moguće da se ovako mrze samo zato jer neko navija za drugi klub
zaboravio si nazi orladuplakruna46 je napisao/la:Stvari su se 95e promijenile, i te price komsija i slicno ne vrijedi.
Ja ih mrzim, I sretan sam jer imam kakav-takav kontakt sa samo jednom osobom koja "zivi zeljeznicar".
Nas oni na orgu porede sa cetnicima i psihijatrom (recimo njihov predsjednik ili ono malo **** od novinara sa indexa) - e pa isto to a i gore ja mislim o njima.
Je.bem i njih, i grbavicu, i jug, i lokomotivu, i letece medvjedice, neleta, seselja, koldzu, a ponajvise **** zeljesncar.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Ja ne znam sto se palite nemamo stadion pa sta ? Roma i Lazio dijele olimpiski stadion Milan i Inter igraju na istom stadionu, Atalanta je igrala u regio emiliji europu itd itd. Mnogo bogatiji klubovi od nas. Ova situacija je pokazatelj da mi od komsijama mozemo samo ocekivati noz u ledja
Osim toga mozete ocekivati i muski polni organ u usta!bordobijeli je napisao/la:Ja ne znam sto se palite nemamo stadion pa sta ? Roma i Lazio dijele olimpiski stadion Milan i Inter igraju na istom stadionu, Atalanta je igrala u regio emiliji europu itd itd. Mnogo bogatiji klubovi od nas. Ova situacija je pokazatelj da mi od komsijama mozemo samo ocekivati noz u ledja
FK Željezničar-najpoznatiji, najtrofejniji, najgledaniji i najveći klub iz Bosne i Hercegovine.
GOAT je napisao/la:HAHHAH pa ti sto ih nabrajas nisu i nikad nece biti dio FK Zeljecnicar.Vama je Radovan bio alfa i omega u ekipi.duplakruna46 je napisao/la:Stvari su se 95e promijenile, i te price komsija i slicno ne vrijedi.
Ja ih mrzim, I sretan sam jer imam kakav-takav kontakt sa samo jednom osobom koja "zivi zeljeznicar".
Nas oni na orgu porede sa cetnicima i psihijatrom (recimo njihov predsjednik ili ono malo **** od novinara sa indexa) - e pa isto to a i gore ja mislim o njima.
Je.bem i njih, i grbavicu, i jug, i lokomotivu, i letece medvjedice, neleta, seselja, koldzu, a ponajvise **** zeljesncar.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- svrakino1921
- Kontakt:
Yebi ti njega zeljo napada titulu, ljudi se ne zajebaju 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- kolezeljovac
- Kontakt:
Samo se vi ne javljajte Robijooo.....redbull93 je napisao/la:Yebi ti njega zeljo napada titulu, ljudi se ne zajebaju

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Ma mogu ga samo podojit kvalitetno i kolektivno..redbull93 je napisao/la:Yebi ti njega zeljo napada titulu, ljudi se ne zajebaju
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Jasno kao dan.Cijena iznajmljivanja stadiona na dan odigravanja utakmice iznosi 25.000 KM, a obaveza FK Sarajevo ukoliko igra večernju utakmicu je da pokrije troškove rada agregata (ne komercijalnu cijenu, već po utrošku), koji je potreban za održavanje zvaničnih treninga i za samu utakmicu.
Također, svaki dodatni dan iznajmljivanja stadiona iznosi 5.000 KM, a kako su nam rekli iz FK Željezničar, iznajmljivanje LED displeja košta također 5.000 KM na dan utakmice i uključuje i manipulaciju te rad operatera.
Ukoliko uzmemo u obzir da bi FK Sarajevo vjerovatno iznajmilo LED displeje jasno je kako bi za potrebu odigravanja utakmice potrošili oko 30.000 KM u dnevnom, odnosno 35.000 KM u večernjem terminu plus PDV.
Iz Želje su zahtjevali i bankovnu garanciju na iznos od 100.000 KM na ime osiguranja od eventualne štete na stadionu, a zahtjevano je i da vrati stadion u prvobitno stanje u roku od 24 sata od završetka utakmice. Inače, izdavanje bankovne garancije iznosi oko 0,2 posto od navedene vrijednosti, odnosno 200 KM.

Halo Famos Hrasnica, Tosk Tesanj, tišina!GOAT je napisao/la:i horde krecu na daleki put

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sve korektno, to što nemaju keša Bože moj.Tekashi je napisao/la:Jasno kao dan.Cijena iznajmljivanja stadiona na dan odigravanja utakmice iznosi 25.000 KM, a obaveza FK Sarajevo ukoliko igra večernju utakmicu je da pokrije troškove rada agregata (ne komercijalnu cijenu, već po utrošku), koji je potreban za održavanje zvaničnih treninga i za samu utakmicu.
Također, svaki dodatni dan iznajmljivanja stadiona iznosi 5.000 KM, a kako su nam rekli iz FK Željezničar, iznajmljivanje LED displeja košta također 5.000 KM na dan utakmice i uključuje i manipulaciju te rad operatera.
Ukoliko uzmemo u obzir da bi FK Sarajevo vjerovatno iznajmilo LED displeje jasno je kako bi za potrebu odigravanja utakmice potrošili oko 30.000 KM u dnevnom, odnosno 35.000 KM u večernjem terminu plus PDV.
Iz Želje su zahtjevali i bankovnu garanciju na iznos od 100.000 KM na ime osiguranja od eventualne štete na stadionu, a zahtjevano je i da vrati stadion u prvobitno stanje u roku od 24 sata od završetka utakmice. Inače, izdavanje bankovne garancije iznosi oko 0,2 posto od navedene vrijednosti, odnosno 200 KM.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nemaju za kifle 

Ma bezobrazni nasi.Dobro znaju da nisu imali prije mjesec dana za plate igracima i oni sad traze 100k za garanciju,odakleee da nam dadnu ??Tekashi je napisao/la:Jasno kao dan.Cijena iznajmljivanja stadiona na dan odigravanja utakmice iznosi 25.000 KM, a obaveza FK Sarajevo ukoliko igra večernju utakmicu je da pokrije troškove rada agregata (ne komercijalnu cijenu, već po utrošku), koji je potreban za održavanje zvaničnih treninga i za samu utakmicu.
23
Baš profesionalno i ne mogu nam ništa zamjeriti. Ovih sto hiljada garancije jer zbog loših iskustava iz prošlosti, čega su itekako svjesni.Tekashi je napisao/la:Jasno kao dan.Cijena iznajmljivanja stadiona na dan odigravanja utakmice iznosi 25.000 KM, a obaveza FK Sarajevo ukoliko igra večernju utakmicu je da pokrije troškove rada agregata (ne komercijalnu cijenu, već po utrošku), koji je potreban za održavanje zvaničnih treninga i za samu utakmicu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jel te to seselj stari vodja s juga nasavjetovo ?GOAT je napisao/la:i horde krecu na daleki put
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
svabo8 je napisao/la:Osim toga mozete ocekivati i muski polni organ u usta!bordobijeli je napisao/la:Ja ne znam sto se palite nemamo stadion pa sta ? Roma i Lazio dijele olimpiski stadion Milan i Inter igraju na istom stadionu, Atalanta je igrala u regio emiliji europu itd itd. Mnogo bogatiji klubovi od nas. Ova situacija je pokazatelj da mi od komsijama mozemo samo ocekivati noz u ledja

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- kolezeljovac
- Kontakt:
Zasto vi ne pjevate onu staru?
Radovane vodi Horde svoje, vodi Horde svoje.... Horde tvoje nikog se ne boje, nikog se ne boje....
Radovane vodi Horde svoje, vodi Horde svoje.... Horde tvoje nikog se ne boje, nikog se ne boje....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
kolezeljovac je napisao/la:Samo se vi ne javljajte Robijooo.....redbull93 je napisao/la:Yebi ti njega zeljo napada titulu, ljudi se ne zajebaju

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.