PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Giljotina
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Giljotina » 30 jul 2019, 16:38

hahahaha a je li moguće da se ovako mrze samo zato jer neko navija za drugi klub

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 30 jul 2019, 16:47

duplakruna46 je napisao/la:Stvari su se 95e promijenile, i te price komsija i slicno ne vrijedi.
Ja ih mrzim, I sretan sam jer imam kakav-takav kontakt sa samo jednom osobom koja "zivi zeljeznicar".
Nas oni na orgu porede sa cetnicima i psihijatrom (recimo njihov predsjednik ili ono malo **** od novinara sa indexa) - e pa isto to a i gore ja mislim o njima.
Je.bem i njih, i grbavicu, i jug, i lokomotivu, i letece medvjedice, neleta, seselja, koldzu, a ponajvise **** zeljesncar.
zaboravio si nazi orla ;) :D
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 30 jul 2019, 16:52

Ja ne znam sto se palite nemamo stadion pa sta ? Roma i Lazio dijele olimpiski stadion Milan i Inter igraju na istom stadionu, Atalanta je igrala u regio emiliji europu itd itd. Mnogo bogatiji klubovi od nas. Ova situacija je pokazatelj da mi od komsijama mozemo samo ocekivati noz u ledja

svabo8
Kontakt:

Post Postao/la svabo8 » 30 jul 2019, 17:09

bordobijeli je napisao/la:Ja ne znam sto se palite nemamo stadion pa sta ? Roma i Lazio dijele olimpiski stadion Milan i Inter igraju na istom stadionu, Atalanta je igrala u regio emiliji europu itd itd. Mnogo bogatiji klubovi od nas. Ova situacija je pokazatelj da mi od komsijama mozemo samo ocekivati noz u ledja
Osim toga mozete ocekivati i muski polni organ u usta!
FK Željezničar-najpoznatiji, najtrofejniji, najgledaniji i najveći klub iz Bosne i Hercegovine.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 30 jul 2019, 17:12

GOAT je napisao/la:
duplakruna46 je napisao/la:Stvari su se 95e promijenile, i te price komsija i slicno ne vrijedi.
Ja ih mrzim, I sretan sam jer imam kakav-takav kontakt sa samo jednom osobom koja "zivi zeljeznicar".
Nas oni na orgu porede sa cetnicima i psihijatrom (recimo njihov predsjednik ili ono malo **** od novinara sa indexa) - e pa isto to a i gore ja mislim o njima.
Je.bem i njih, i grbavicu, i jug, i lokomotivu, i letece medvjedice, neleta, seselja, koldzu, a ponajvise **** zeljesncar.
HAHHAH pa ti sto ih nabrajas nisu i nikad nece biti dio FK Zeljecnicar.Vama je Radovan bio alfa i omega u ekipi.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 30 jul 2019, 17:12

:urnebes: :urnebes:

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 30 jul 2019, 17:16

Yebi ti njega zeljo napada titulu, ljudi se ne zajebaju :D
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 30 jul 2019, 17:23

redbull93 je napisao/la:Yebi ti njega zeljo napada titulu, ljudi se ne zajebaju :D
Samo se vi ne javljajte Robijooo..... :guz:
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 30 jul 2019, 17:25

redbull93 je napisao/la:Yebi ti njega zeljo napada titulu, ljudi se ne zajebaju :D
Ma mogu ga samo podojit kvalitetno i kolektivno..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 30 jul 2019, 17:26

i horde krecu na daleki put

slika
23

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 30 jul 2019, 17:29

Cijena iznajmljivanja stadiona na dan odigravanja utakmice iznosi 25.000 KM, a obaveza FK Sarajevo ukoliko igra večernju utakmicu je da pokrije troškove rada agregata (ne komercijalnu cijenu, već po utrošku), koji je potreban za održavanje zvaničnih treninga i za samu utakmicu.

Također, svaki dodatni dan iznajmljivanja stadiona iznosi 5.000 KM, a kako su nam rekli iz FK Željezničar, iznajmljivanje LED displeja košta također 5.000 KM na dan utakmice i uključuje i manipulaciju te rad operatera.

Ukoliko uzmemo u obzir da bi FK Sarajevo vjerovatno iznajmilo LED displeje jasno je kako bi za potrebu odigravanja utakmice potrošili oko 30.000 KM u dnevnom, odnosno 35.000 KM u večernjem terminu plus PDV.

Iz Želje su zahtjevali i bankovnu garanciju na iznos od 100.000 KM na ime osiguranja od eventualne štete na stadionu, a zahtjevano je i da vrati stadion u prvobitno stanje u roku od 24 sata od završetka utakmice. Inače, izdavanje bankovne garancije iznosi oko 0,2 posto od navedene vrijednosti, odnosno 200 KM.
Jasno kao dan. :kafa:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 30 jul 2019, 17:29

GOAT je napisao/la:i horde krecu na daleki put

slika
Halo Famos Hrasnica, Tosk Tesanj, tišina! :shhh:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 jul 2019, 17:32

Tekashi je napisao/la:
Cijena iznajmljivanja stadiona na dan odigravanja utakmice iznosi 25.000 KM, a obaveza FK Sarajevo ukoliko igra večernju utakmicu je da pokrije troškove rada agregata (ne komercijalnu cijenu, već po utrošku), koji je potreban za održavanje zvaničnih treninga i za samu utakmicu.

Također, svaki dodatni dan iznajmljivanja stadiona iznosi 5.000 KM, a kako su nam rekli iz FK Željezničar, iznajmljivanje LED displeja košta također 5.000 KM na dan utakmice i uključuje i manipulaciju te rad operatera.

Ukoliko uzmemo u obzir da bi FK Sarajevo vjerovatno iznajmilo LED displeje jasno je kako bi za potrebu odigravanja utakmice potrošili oko 30.000 KM u dnevnom, odnosno 35.000 KM u večernjem terminu plus PDV.

Iz Želje su zahtjevali i bankovnu garanciju na iznos od 100.000 KM na ime osiguranja od eventualne štete na stadionu, a zahtjevano je i da vrati stadion u prvobitno stanje u roku od 24 sata od završetka utakmice. Inače, izdavanje bankovne garancije iznosi oko 0,2 posto od navedene vrijednosti, odnosno 200 KM.
Sve korektno, to što nemaju keša Bože moj.
:kafa: :mrgreen:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 30 jul 2019, 17:33

Nemaju za kifle :rol:

GOAT
Kontakt:

Post Postao/la GOAT » 30 jul 2019, 17:36

Tekashi je napisao/la:

Ma bezobrazni nasi.Dobro znaju da nisu imali prije mjesec dana za plate igracima i oni sad traze 100k za garanciju,odakleee da nam dadnu ??
23

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 30 jul 2019, 17:37

Tekashi je napisao/la:

Baš profesionalno i ne mogu nam ništa zamjeriti. Ovih sto hiljada garancije jer zbog loših iskustava iz prošlosti, čega su itekako svjesni.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 30 jul 2019, 17:38

GOAT je napisao/la:i horde krecu na daleki put

slika
Jel te to seselj stari vodja s juga nasavjetovo ?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 jul 2019, 17:40

svabo8 je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Ja ne znam sto se palite nemamo stadion pa sta ? Roma i Lazio dijele olimpiski stadion Milan i Inter igraju na istom stadionu, Atalanta je igrala u regio emiliji europu itd itd. Mnogo bogatiji klubovi od nas. Ova situacija je pokazatelj da mi od komsijama mozemo samo ocekivati noz u ledja
Osim toga mozete ocekivati i muski polni organ u usta!
slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kolezeljovac
Kontakt:

Post Postao/la kolezeljovac » 30 jul 2019, 17:41

Zasto vi ne pjevate onu staru?
Radovane vodi Horde svoje, vodi Horde svoje.... Horde tvoje nikog se ne boje, nikog se ne boje....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 30 jul 2019, 17:41

kolezeljovac je napisao/la:
Samo se vi ne javljajte Robijooo..... :guz:
:urnebes:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.