FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
''Zaista ja ne znam ko plasira te informacije u medije. Mene niko nije kontaktirao niti sam razgovarao sa čelnicima Sarajeva. Moram zaista demantovati te navode jer nikakvih razgovora nije bilo. Koliko ja znam, Dženan Uščuplić je još uvijek trener Sarajeva, i ne bi bilo korektno prema njemu da sam ja razgovarao sa ljudima iz FK Sarajevo'' izjavio je za ****.ba, Slaven Musa.
-
- Kontakt:
ljudi moji ja sam nesto pravo nervozan što se tiče ove sjednice danas,
kao da večeras igramo LP
a oprostio bi im i one blamaže protiv Lecha i ono u Travniku i sramotu protiv Zrinjskog i kompletne pripreme, samo da danas smjene kompletan SŠ I SD i daju neku suspenziju #jasamuspiouzivotu 88

- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kad je ta sjednica, jel' tačno uopšte da se održava? Da se ne nadam bezveze
Trener, trener, trener i opet trener...

Trener, trener, trener i opet trener...
1946
Kakva sjednica ?
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Pitanje ej da li se i odrzava, neko je ranije pisao da se odrzava, ali..
Sta kazu na infu?
Sta kazu na infu?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Hahahha i ja sam pravo nervozan u vezi te sjednice. A nemamo uopste pojma da li ce i bit ikakva sjednica

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
Jesmo pozitivni k'o da smo se spucali, a ne k'o da ce nas upucati 
Idemoooooooo xd

Idemoooooooo xd
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Danas smo nešto raspoloženi, a tačno smo zadnjih mjesec dana pali u pravo sivilo, dajte ljudi mi šta nam je, pa MI SMO SARAJEVO, ovo je nama samo mali tezi period, prozivjeli smo mi njih u zadnjih nekoliko godina mnogo, pa cemo i ovaj prezivjet i to u stilu

Da se ogradim odmah, rekao sam da su mi rekli da ce biti sjednica veceras i da ce se dosta stvari znati veceras. Dakle, nit sam Ibrakovic, nit Selimovic a Boga mi ni Kusturica pa da znam jeli 100%.
Mozda i nije sjednica u bukvalnom smislu te rijeci. Ali da ce se oglasiti iz kluba to je sigurno!
Mozda i nije sjednica u bukvalnom smislu te rijeci. Ali da ce se oglasiti iz kluba to je sigurno!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
-
- Kontakt:
jbg naviko je mislim da mu ne bi tesko palozagorski je napisao/la: Najbolje da oni sada suspenduju i kaznu Kalasija ne bi li poslužio kao primjer našim zvijezdama i zvjezdicama.

-
- Kontakt:
Njega, Purica, Herica, Kadusica i malog Veladzica... Pa da vidis discipline brate xD
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- PitarBordo
- Kontakt:
Drug mi radi na aerodromu prije pola sata vidio Kodru. Sam samcat dosao sjeo u taksi i otiso prema gradu.
Pa sad....
Pa sad....

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Hvala jos jednom...hifans je napisao/la:Imas pp.BosnianKingdom je napisao/la:Da do kraja ugovora tribina, samo ga kaznili nekom sicom i odmah protiv Albanaca igrao.hifans je napisao/la:Kako će uprava reagirati na ponašanje Radovca pokazat će koliko smo ozbiljan klub.
Pogledajte Dinamo, najbolji igrač pokaže srednji prst prema tribini na kojoj sjedi 50 ljudi, ispriča se, ali nema.. Do kraja ugovora tribina, nema veze što ti je plata 900k eura po sezoni, mora se znat neki red.
Ima li ikakvih novosti što se tiče novog trenera/ostanka Dženana ?
A sta je to toliko strašno Radovac uradio, ja za ono što znam nije za tolike osude koje vi navaljujete,vjerovatno nesto ne znam...
Sabrine mi moje!
Sto ti ne vjerujem?AVNOJ je napisao/la:Drug mi radi na aerodromu prije pola sata vidio Kodru. Sam samcat dosao sjeo u taksi i otiso prema gradu.
Pa sad....

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
RuleHZ nemoj molim te ti vise svojih insajderskih
brat bratu fulio se 80% tih svojih predvidjanja
I upravu ste vala! MI SMO SARAJEVO! Dosta te hebene negative vise, taman kad bi izgubili od tog rudara hebat ga, opet smo Sarajevo!
A ruku na srce nije sve ni toliko crno kako mi predstavljamo situaciju. Dobro.. Mozda je tamnosivo
Al idemo dalje! I kada tesko jeeeeeeeeeee
Ps. Gdje nam je brat THEC, sta se prica na infu?

I upravu ste vala! MI SMO SARAJEVO! Dosta te hebene negative vise, taman kad bi izgubili od tog rudara hebat ga, opet smo Sarajevo!
A ruku na srce nije sve ni toliko crno kako mi predstavljamo situaciju. Dobro.. Mozda je tamnosivo

Al idemo dalje! I kada tesko jeeeeeeeeeee

Ps. Gdje nam je brat THEC, sta se prica na infu?
Zadnja izmjena: FrancescoTotti, dana/u 24 avg 2015, 15:55, ukupno mijenjano 1 put.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Pa i netrebas forumskim pisanjima.RuleHz je napisao/la:Sto ti ne vjerujem?AVNOJ je napisao/la:Drug mi radi na aerodromu prije pola sata vidio Kodru. Sam samcat dosao sjeo u taksi i otiso prema gradu.
Pa sad....
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Legla lova od Cimija...dosao po regres od prosle godine...AVNOJ je napisao/la:Drug mi radi na aerodromu prije pola sata vidio Kodru. Sam samcat dosao sjeo u taksi i otiso prema gradu.
Pa sad....

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.