FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gledam evo taj spisak u21.. pa i mnogo lošiji igrači od Radovca su pozvani. Očito je zašto nije pozvan.
Nadam se da će Samir bez obzira kakvu je glupost napravio, imati nekog da ga uputi, da mu pokaže šta i kako pa da nauči na toj grešci. Još je on mlad, šteta bi bilo da ne uspije.
ps. volio bi da uspije čisto zbog Sarajeva, a čim dobije priliku treba da leti iz ovog grada!
Nadam se da će Samir bez obzira kakvu je glupost napravio, imati nekog da ga uputi, da mu pokaže šta i kako pa da nauči na toj grešci. Još je on mlad, šteta bi bilo da ne uspije.
ps. volio bi da uspije čisto zbog Sarajeva, a čim dobije priliku treba da leti iz ovog grada!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kako će uprava reagirati na ponašanje Radovca pokazat će koliko smo ozbiljan klub.
Pogledajte Dinamo, najbolji igrač pokaže srednji prst prema tribini na kojoj sjedi 50 ljudi, ispriča se, ali nema.. Do kraja ugovora tribina, nema veze što ti je plata 900k eura po sezoni, mora se znat neki red.
Ima li ikakvih novosti što se tiče novog trenera/ostanka Dženana ?
Pogledajte Dinamo, najbolji igrač pokaže srednji prst prema tribini na kojoj sjedi 50 ljudi, ispriča se, ali nema.. Do kraja ugovora tribina, nema veze što ti je plata 900k eura po sezoni, mora se znat neki red.

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Da do kraja ugovora tribina, samo ga kaznili nekom sicom i odmah protiv Albanaca igrao.hifans je napisao/la:Kako će uprava reagirati na ponašanje Radovca pokazat će koliko smo ozbiljan klub.
A sta je to toliko strašno Radovac uradio, ja za ono što znam nije za tolike osude koje vi navaljujete,vjerovatno nesto ne znam...
Sabrine mi moje!
Prva stvar taj dinamovac se izvinuo i kaznjen je finansijski. Slicno bih napravio primjer sa Radovcem. Price o suspenziji ili klupi mogu shvatiti, ali raskid ugovora ne. Pa tako klub samo sebi steti. Sutra bi to igraci namjerno cinili da dodju do raskida ugovora.
Kraljevski objasnio.Desole je napisao/la:Prva stvar taj dinamovac se izvinuo i kaznjen je finansijski. Slicno bih napravio primjer sa Radovcem. Price o suspenziji ili klupi mogu shvatiti, ali raskid ugovora ne. Pa tako klub samo sebi steti. Sutra bi to igraci namjerno cinili da dodju do raskida ugovora.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Mnoga raja više neće na tekmu dok je Radovac tu jer po nekim pričama ipak lovator nije zaslužio da ga gledaju kako on kaže fukare bez para u džepu. Mali je ovim gestom osakatio i posjetu na AFH u sljedećim utakmicama.
SRETAN BROJ - 1725
Na utakmice se ide zbog Sarajeva!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
je li selektor ikako spomenuo Cimija ?
Ovo sa Radovcem se toliko izdramatizovalo za ne povjerovati!
A svemu je kriva Uprava i njihovo podilaženje i udovoljavanje igračima.
To se jednostavno riješi remneš ga po džepu i ćao. Ni tribina ni zvižduci ni ništa drugo ne može biti efikasno kao kada ga odalamiš po novčaniku.
Ali u nas je sve nekako indolentno hbg. Krste već nekoliko puta prosto 'moli' da bude kažnjen,a niko ništa. Pa se i ovaj 'naš mali' ufurao,šta ćeš to je baš nekako logičan slijed.
Najbolje da oni sada suspenduju i kaznu Kalasija ne bi li poslužio kao primjer našim zvijezdama i zvjezdicama.
A svemu je kriva Uprava i njihovo podilaženje i udovoljavanje igračima.
To se jednostavno riješi remneš ga po džepu i ćao. Ni tribina ni zvižduci ni ništa drugo ne može biti efikasno kao kada ga odalamiš po novčaniku.
Ali u nas je sve nekako indolentno hbg. Krste već nekoliko puta prosto 'moli' da bude kažnjen,a niko ništa. Pa se i ovaj 'naš mali' ufurao,šta ćeš to je baš nekako logičan slijed.
Najbolje da oni sada suspenduju i kaznu Kalasija ne bi li poslužio kao primjer našim zvijezdama i zvjezdicama.
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Jest, rekao je da bi ga zvao da se nije povrijedioedRed je napisao/la:je li selektor ikako spomenuo Cimija ?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Naravno, ali kako papka gledati na terenu neki se pitajuhilmo je napisao/la:Na utakmice se ide zbog Sarajeva!!!

SRETAN BROJ - 1725
Mislim da bi puno pomoglo kada bi klub uradio press na kome se Radovac javno izvine. Koliko toliko bi se smirila situacija oko njega. Naravno kazna kluba ide svakako.
Imas pp.BosnianKingdom je napisao/la:Da do kraja ugovora tribina, samo ga kaznili nekom sicom i odmah protiv Albanaca igrao.hifans je napisao/la:Kako će uprava reagirati na ponašanje Radovca pokazat će koliko smo ozbiljan klub.
A sta je to toliko strašno Radovac uradio, ja za ono što znam nije za tolike osude koje vi navaljujete,vjerovatno nesto ne znam...
Slažem se, ali neka mu se pridruži na presici i Velkoski.xbox je napisao/la:Mislim da bi puno pomoglo kada bi klub uradio press na kome se Radovac javno izvine. Koliko toliko bi se smirila situacija oko njega. Naravno kazna kluba ide svakako.
SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
pa imal sta od sjednice ? jel se odrzava ??
- FrancescoTotti
- Kontakt:
velkoski je prica za sebe.. ako smo vec prodali 2 dobra igraca trebali smo i njega nekom uvalit jer njemu je izgleda postalo dosadno u ovom klubu! a najbolje bi bilo da ga prodamo njegovom voljenom ajduku!!
Previse krkanluka, amaterizma i prepotencije nas klub tj. uprava prasta igracima! Upravu je vecina vas sa Dinamom ZG kao primjer, ljudi su natjerali igraca kojeg su masno platili da se javno izvine onim praznim maksimirskim tribinama te ga uz to zestoko udarili po dzepu.
Dok kod nas se prave slijepi i sute..
i ova tisina mi je gora nego bilo sta. ne znas na cemu smo...
Previse krkanluka, amaterizma i prepotencije nas klub tj. uprava prasta igracima! Upravu je vecina vas sa Dinamom ZG kao primjer, ljudi su natjerali igraca kojeg su masno platili da se javno izvine onim praznim maksimirskim tribinama te ga uz to zestoko udarili po dzepu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ako se dobro sjećam par prethodnih sjednica su uvijek održavane sa početkom od 16 do 19 h pa možda bude i ova u ta doba.HeraklitMracni je napisao/la:pa imal sta od sjednice ? jel se odrzava ??
SRETAN BROJ - 1725
Poslije svega, definitivno ćemo vidjeti kolika su im m.uda ako se danas sjednica održi.FrancescoTotti je napisao/la:velkoski je prica za sebe.. ako smo vec prodali 2 dobra igraca trebali smo i njega nekom uvalit jer njemu je izgleda postalo dosadno u ovom klubu! a najbolje bi bilo da ga prodamo njegovom voljenom ajduku!!
SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
+1FrancescoTotti je napisao/la:velkoski je prica za sebe.. ako smo vec prodali 2 dobra igraca trebali smo i njega nekom uvalit jer njemu je izgleda postalo dosadno u ovom klubu! a najbolje bi bilo da ga prodamo njegovom voljenom ajduku!!
Samo Saraj'vo.
-
- Kontakt:
Sarajevo je bilo i prije Radovca, i bit ce i poslije njega. Kad sam se malo ''ohladio'' shvatio sam da moj Klub treba podrsku. Nece me jedan nafurani papak odvojiti od Koseva, od Sarajeva... Nekad sam ga gotivio drama, sad kad ga vidim u timu, smatrat cu da igramo s deset igraca, i svim srcem cu navijati za njih...
Kusta, na tebe je red...pokazi da imas snage, pameti, razuma, mu.da, da poslozis i ovaj sportski segment Kluba. Do sada nas nisi iznevjerio, nadam se da ce ostati tako !
...i grb sto kuca umjesto srca, u nasim grudima
Kusta, na tebe je red...pokazi da imas snage, pameti, razuma, mu.da, da poslozis i ovaj sportski segment Kluba. Do sada nas nisi iznevjerio, nadam se da ce ostati tako !
...i grb sto kuca umjesto srca, u nasim grudima
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Trenutno korisnika/ca: fks74, Fouzi1, rimljanin90 i 23 gosta.