FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 24 avg 2015, 10:52

Ja bi licno volio vidjeti Hadzibegica kao SD.
Ima tu karizmu,kulturan,autoritet,bas sve što treba nekom da obavlja tu funkciju SD. :thumbup:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 avg 2015, 10:55

hilmo je napisao/la:Trener koji je sa odličnom ekipom ispustio 7 bodova prednosti

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mislim da tu nije bilo do Slavena (daleko da ga branim), ali lik je stvarno dugo opstao u jednoj ekipi u našoj ligi što je za svaku pohvalu - a mislim da gubitak niti pred kraj prvenstva prošle sezone je jednostavno haman neko zasićenje te ekipe jer tapkaju u mjestu, možda čudno zvuči jer su bili na putu do titule, ali to nije kao kad je FKS, Željezničar ili neko sa renomeom i pedigreom u toj priči, a Lištica to nije, bez obzira na uspjehe u zadnjih desetak+ godina., da se ne lažemo, najmanje bilo do njega.
Samo Saraj'vo.

pingpong
Kontakt:

Post Postao/la pingpong » 24 avg 2015, 10:56

hilmo je napisao/la:Trener koji je sa odličnom ekipom ispustio 7 bodova prednosti

Ma pusti emocije sad ba, kakve veze ima što je iz lištice. Odličan je on trener.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 avg 2015, 10:59

Bez obrzira kakve promjene budu mora se ozbiljnije ulaziti prema protivnicima, analizirati i udarati gdje je protivnik "najtanji" jer kako mi imamo vrline i mane tako imaju svi.
Edit: Nisu to emocije samo kontatujem, brod pod njegovim kormilom je počeo da tone a Baka je završio posao ;)

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 24 avg 2015, 11:04

kenanbrajic je napisao/la:Jedno pitanje za forumase koji su se aktivnije bavili fudbalom, ako ih ima. Po vasem misljenju, koliko vremena treba da se ova nasa ekipa vrati na nivo forme koju je recimo Jarni napravio? Makar da ne krepaju dva puta u 90 min.
Mini pripreme 10-ak dana uz dva doktora i fizioterapeuta i sa suplimentima dobio bi napunjene baterije na 100% naravno i uz to da si i ti na treninzima 100% aktivan...

Kažu žestok razgovor bio između Kuste i AI i Dzene.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 24 avg 2015, 11:05

Neka masala, udri Kusta k#rcem usta
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 24 avg 2015, 11:06

Zastone je napisao/la:Po mom nekom mišljenju bolje da je traka pripala Delaču, jeste Samir naš , ali kapiten znači i vođa, a to Samir ne može biti tek tako..
Radovac bi meni bio zadnji za kapitena... Realno imaš mnogo većih mangupa i autoriteta u svlačionici od Samira... Naprijmer Stepanov je tek došao, ali je primjer vođe. Benko je prgavac, ali ima muda i svima će prigovoriti. Delač, Tatomirović... Sve bolji kapiteni od Radovca. Nije problem što je on mlad, problem je što on nije profil i kapacitet za kapitena. Didier Deschamp je kao kapiten podigao pehar lige prvaka sa 24 godine, a bilo je mnogo iskusnijih i boljih igrača od njega u Marseilleu. Torres kapiten sa 19 godine, Tony Adams kapiten Arsenala sa 22 godine itd, Bobby Moore kapiten Engleske sa 22 godine... Sakho sa 17 gofina bio kapiten PSG-a.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 24 avg 2015, 11:15

PitarBordo je napisao/la:

Mislim da tu nije bilo do Slavena (daleko da ga branim), ali lik je stvarno dugo opstao u jednoj ekipi u našoj ligi što je za svaku pohvalu - a mislim da gubitak niti pred kraj prvenstva prošle sezone je jednostavno haman neko zasićenje te ekipe jer tapkaju u mjestu, možda čudno zvuči jer su bili na putu do titule, ali to nije kao kad je FKS, Željezničar ili neko sa renomeom i pedigreom u toj priči, a Lištica to nije, bez obzira na uspjehe u zadnjih desetak+ godina., da se ne lažemo, najmanje bilo do njega.
Meni jeočigledno da je bio problem u glavama igrača a ne u Musi, jer da se ne lažemo i Slišković nije loš stručnjak a nije uspio ekipu vratiti na nivo igre što mi govori da je u timu među igračima neki problem...
Ista situacije je i kod nas, trenutno, trener nije u stanju dići raspoloženje ekipe (slično, pozitivni šok)... Mislim da je kod nas problem u duhu ekipe nema, tako reći, drugarstva, dali je ljubomora u pitanju il depresija npr il npr nema kohezije, saosjećanja sa navijačima odnosno tim nije u dobrim odnosima s navijačima, po meni tu negdje leži problem + što ti trener nema načina il moći da to digne na veći stepen...

HZG
Kontakt:

Post Postao/la HZG » 24 avg 2015, 11:33

Hajde Upravo smjeni seljačinu i kriminalca, IBRAKOVIĆU MRŠ IZ SVETINJE !

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 24 avg 2015, 11:44

Imal' gdje neki dobar kompas koji će im pokazati put ka Tuzli ili San Sebastianu?
1946

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 24 avg 2015, 11:49

Radovac je kapiten zato sto je mlad i za njega treba uzeti bar 2 miliona i lakše će ga se prodati kada neko vidi da je kapiten,odmah će reći vidi ovaj im dobar čim je kapiten i odmah možeš više uzeti...
Sabrine mi moje!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 24 avg 2015, 11:50

Izgleda da opet faruk o.kompasu treba pisati da ovi progovore

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 24 avg 2015, 11:56

ako vec sve mijenjaju , onda neka zavire i u omladinski pogon , ima se i tu stosta procesljat ...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 24 avg 2015, 11:57

E vala ako nasi budu imali damu da smjene cijeli sportski segment tima zbog ocajnih rezultata i ako postave taj disciplinski pravilnik svaka im cast!!! Onda su polozili za sva vremena! I to desetkom! Znaci nisu podlegli pritisku, sve su obavili u tisini, a veliki je to posao.

Znaci uprava, sve je na vama! Uprava je napravila gresku kad su Kodru otpustili, vrijeme je da to isprave sad!

Da citiram brata iznad: "udri Kusta ku#cem usta!"
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 24 avg 2015, 12:02

Pitaristok je napisao/la:Meni jeočigledno da je bio problem u glavama igrača a ne u Musi, jer da se ne lažemo i Slišković nije loš stručnjak a nije uspio ekipu vratiti na nivo igre što mi govori da je u timu među igračima neki problem...
Istog sam mišljenja, ipak je lik TRI GODINE opstao na mjestu trenera, mislim da u našoj ligi gdje treneri lete k'o vrapci za svaku pohvalu, ako se ne varam uzeo je kup s njima (odveo ih u evropu sa šestog mjesta), sl. godine bio viceprvak -2 za Zrinjskim plus daleko najbolja gol razlika... I ovu sezonu bi ostao tu, ali kod njih je kao što smo zaključili neki drugi problem nastupio i čovjek morao da ide...
Samo Saraj'vo.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 24 avg 2015, 12:06

BosnianKingdom je napisao/la:Radovac je kapiten zato sto je mlad i za njega treba uzeti bar 2 miliona i lakše će ga se prodati kada neko vidi da je kapiten,odmah će reći vidi ovaj im dobar čim je kapiten i odmah možeš više uzeti...
Kako trenutno igra ne mozemo 200k maraka uzeti.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 avg 2015, 12:10

Sto ovo Samke nije pozvan u U21?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 24 avg 2015, 12:10

Usro se Nestorović da Samke ne bi vadio utoke po svlačionici, a možda i on ne može da mu oprosti što je on uspio :mrgreen:
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 24 avg 2015, 12:13

Ja se nadam da je to zbog njegove loše forme u zadnje vrijeme, ali kao što rekoh na drugoj temi, ovo ponašanje će nažalost uticati i na pozivanje u reprezentaciju.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 24 avg 2015, 12:21

Uprava F.K.Sarajevo mora kazniti ili čak prodati radovca zbog sveopšte situacije koja se nažalost svih nas dogodila.Radovca treba kazniti finansijski i da naredne 3 utakmice bude na tribinama.Ja lično bi mu nekako halalio al klub nesmije zbog primjera ostalim igračima,pogotovo Velkoskskom koji se "zasitio" igre za naš klub.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46, miguelramos i 7 gostiju.