Ima tu karizmu,kulturan,autoritet,bas sve što treba nekom da obavlja tu funkciju SD.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mislim da tu nije bilo do Slavena (daleko da ga branim), ali lik je stvarno dugo opstao u jednoj ekipi u našoj ligi što je za svaku pohvalu - a mislim da gubitak niti pred kraj prvenstva prošle sezone je jednostavno haman neko zasićenje te ekipe jer tapkaju u mjestu, možda čudno zvuči jer su bili na putu do titule, ali to nije kao kad je FKS, Željezničar ili neko sa renomeom i pedigreom u toj priči, a Lištica to nije, bez obzira na uspjehe u zadnjih desetak+ godina., da se ne lažemo, najmanje bilo do njega.hilmo je napisao/la:Trener koji je sa odličnom ekipom ispustio 7 bodova prednosti
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma pusti emocije sad ba, kakve veze ima što je iz lištice. Odličan je on trener.hilmo je napisao/la:Trener koji je sa odličnom ekipom ispustio 7 bodova prednosti
Mini pripreme 10-ak dana uz dva doktora i fizioterapeuta i sa suplimentima dobio bi napunjene baterije na 100% naravno i uz to da si i ti na treninzima 100% aktivan...kenanbrajic je napisao/la:Jedno pitanje za forumase koji su se aktivnije bavili fudbalom, ako ih ima. Po vasem misljenju, koliko vremena treba da se ova nasa ekipa vrati na nivo forme koju je recimo Jarni napravio? Makar da ne krepaju dva puta u 90 min.
Radovac bi meni bio zadnji za kapitena... Realno imaš mnogo većih mangupa i autoriteta u svlačionici od Samira... Naprijmer Stepanov je tek došao, ali je primjer vođe. Benko je prgavac, ali ima muda i svima će prigovoriti. Delač, Tatomirović... Sve bolji kapiteni od Radovca. Nije problem što je on mlad, problem je što on nije profil i kapacitet za kapitena. Didier Deschamp je kao kapiten podigao pehar lige prvaka sa 24 godine, a bilo je mnogo iskusnijih i boljih igrača od njega u Marseilleu. Torres kapiten sa 19 godine, Tony Adams kapiten Arsenala sa 22 godine itd, Bobby Moore kapiten Engleske sa 22 godine... Sakho sa 17 gofina bio kapiten PSG-a.Zastone je napisao/la:Po mom nekom mišljenju bolje da je traka pripala Delaču, jeste Samir naš , ali kapiten znači i vođa, a to Samir ne može biti tek tako..
Meni jeočigledno da je bio problem u glavama igrača a ne u Musi, jer da se ne lažemo i Slišković nije loš stručnjak a nije uspio ekipu vratiti na nivo igre što mi govori da je u timu među igračima neki problem...PitarBordo je napisao/la:Mislim da tu nije bilo do Slavena (daleko da ga branim), ali lik je stvarno dugo opstao u jednoj ekipi u našoj ligi što je za svaku pohvalu - a mislim da gubitak niti pred kraj prvenstva prošle sezone je jednostavno haman neko zasićenje te ekipe jer tapkaju u mjestu, možda čudno zvuči jer su bili na putu do titule, ali to nije kao kad je FKS, Željezničar ili neko sa renomeom i pedigreom u toj priči, a Lištica to nije, bez obzira na uspjehe u zadnjih desetak+ godina., da se ne lažemo, najmanje bilo do njega.hilmo je napisao/la:Trener koji je sa odličnom ekipom ispustio 7 bodova prednosti
Istog sam mišljenja, ipak je lik TRI GODINE opstao na mjestu trenera, mislim da u našoj ligi gdje treneri lete k'o vrapci za svaku pohvalu, ako se ne varam uzeo je kup s njima (odveo ih u evropu sa šestog mjesta), sl. godine bio viceprvak -2 za Zrinjskim plus daleko najbolja gol razlika... I ovu sezonu bi ostao tu, ali kod njih je kao što smo zaključili neki drugi problem nastupio i čovjek morao da ide...Pitaristok je napisao/la:Meni jeočigledno da je bio problem u glavama igrača a ne u Musi, jer da se ne lažemo i Slišković nije loš stručnjak a nije uspio ekipu vratiti na nivo igre što mi govori da je u timu među igračima neki problem...
Kako trenutno igra ne mozemo 200k maraka uzeti.BosnianKingdom je napisao/la:Radovac je kapiten zato sto je mlad i za njega treba uzeti bar 2 miliona i lakše će ga se prodati kada neko vidi da je kapiten,odmah će reći vidi ovaj im dobar čim je kapiten i odmah možeš više uzeti...
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, miguelramos i 7 gostiju.