PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

TzXHc
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la TzXHc » 06 feb 2016, 21:10

Hajde, obrisi se dobro oko usta. Znam da volis svjez kajmak.[/quote]
Ma rita se kozica kaže nemoj molim te sad kad znam da ste ti nofle jarani, ipak sam mu mama. Tako da ništa od kajmaka :(
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 06 feb 2016, 21:15

Živ se pojedo :lol:

Rekao sam ti prije drug, j*be se meni za južnjake pogotovu za dva mostarska kluba (tu prednjači malo više svinjski ali otom potom).

Vama neka je hairli u derbiju hercegovine u Gabeli. :bih:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 06 feb 2016, 21:17

nofle je napisao/la:Pastrvo, slozit ces se da je Sloboda ipak klub koji je dao legende. Samo sto ovi na forumu brukaju to ime.
Nemam ja nista protiv Slobode. Sloboda je radnički klub isto kao moj Velež ali 70% čobana navija za nju. Da nije ovog foruma i da mi neko to kaže poslao bi ga u pizdu materinu. Umjesto da se ponašaju normalno i stvore simpatije koje bi im poželjele sreću u nastavku njih blamira seljadija koju je rat nesretnim okolnostima doveo u taj fini sportski grad. Istina tužna pravo

Evo npr Krleža. Lika boli što mu klub nema navijaća pa mu kriv Velež i RA koji im postavljaju zadaće a klub bez uprave i sa djecom u igračkom kadru. Pjeni Krleža tako ti je kad navijaš a mentalitet ti najjaci kad treba ozidat zid ili zašalovat deku :urnebes:

nofle
Kontakt:

Post Postao/la nofle » 06 feb 2016, 21:21

TzXHc je napisao/la: Ma rita se kozica kaže nemoj molim te sad kad znam da ste ti nofle jarani, ipak sam mu mama. Tako da ništa od kajmaka :(
Eto prijavljen si. Ih da ti znas sta tuzlanke rade ovdje u Sarajevu, kako se ponasas bice da ti je neki sarajevski dziber otac. Po dijagnozi vjerovatno pitar. Opalio i pobjegao. :mrgreen:
Zadnja izmjena: nofle, dana/u 06 feb 2016, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 06 feb 2016, 21:22

Agamemnon je napisao/la:Koji retardinjo bog te ne **** i juznjacki mentalitet i **** kada uzmes zadnjih 5 sezona nije ih kuci bilo 10 000.
Frajer razvezo o Slobodi jedva ce se skupiti da odigraju sezonu do kraja.
Koji bolid.
Preimenujte temu u pljuvanje po Slobodi mater vam **** u usta.
Nemate ekipu nemate sponzore skupljaju vam za gorivo po sergijama nemas stadion prazni vrapcici sta se raspravljate sa konjem **** vas on.zabij i njemu i komplet mu selendri pored Mostara.
evo našeg alije sirotanovića sa smjene. kakav si mi danas ljudino?
goveđigulašmajka

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 06 feb 2016, 21:23

Cocaine je napisao/la:
nofle je napisao/la:Pastrvo, slozit ces se da je Sloboda ipak klub koji je dao legende. Samo sto ovi na forumu brukaju to ime.
Nemam ja nista protiv Slobode. Sloboda je radnički klub isto kao moj Velež ali 70% čobana navija za nju. Da nije ovog foruma i da mi neko to kaže poslao bi ga u pizdu materinu. Umjesto da se ponašaju normalno i stvore simpatije koje bi im poželjele sreću u nastavku njih blamira seljadija koju je rat nesretnim okolnostima doveo u taj fini sportski grad. Istina tužna pravo

Evo npr Krleža. Lika boli što mu klub nema navijaća pa mu kriv Velež i RA koji im postavljaju zadaće a klub bez uprave i sa djecom u igračkom kadru. Pjeni Krleža tako ti je kad navijaš a mentalitet ti najjaci kad treba ozidat zid ili zašalovat deku :urnebes:
Od danas se svi ponašamo normalno jer hoćemo da nas čika pastrva zgotivi. Nismo čobani, budimo kao kulturna čaršijska raja iz vrapčića.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 06 feb 2016, 21:26

Necu vas gotiviti ali vas necu ni karati sto radim zadnje dvi godine. Ugledajte se na navijace Celika na ovom forumu. Nikad s likovima nisam imao ni jednu razmjenu uvreda i cijenim ih pravo. Skinite to ovčije zvono s vrata i ponašajte se normalno

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 06 feb 2016, 21:27

nofle je napisao/la:
TzXHc je napisao/la: Ma rita se kozica kaže nemoj molim te sad kad znam da ste ti nofle jarani, ipak sam mu mama. Tako da ništa od kajmaka :(
Eto prijavljen si. Ih da ti znas sta tuzlanke rade ovdje u Sarajevu, kako se ponasas bice da ti je neki sarajevski dziber otac. Po dijagnozi vjerovatno pitar. Opalio i pobjegao. :mrgreen:
Hehe ništa ružnije od tebe nisam napisao. Ma ne vjerujem da je sarajlija, rijetki su oni gosti ovdje pa tako da sumnjam. Možda je tvoj tuzlak, ali ne vjerujem previše si retardiran pa po tvom pisanju vjerovatno je iz neke mentalne ustanove pa jadan i ne zna odakle je :(

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 06 feb 2016, 21:27

nofle je napisao/la:Cijela Tuzla jednu kozu muzla.
:thumbup: Kralj! :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :rol: :rol: :rol:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 06 feb 2016, 21:32

Cocaine je napisao/la:Necu vas gotiviti ali vas necu ni karati sto radim zadnje dvi godine. Ugledajte se na navijace Celika na ovom forumu. Nikad s likovima nisam imao ni jednu razmjenu uvreda i cijenim ih pravo. Skinite to ovčije zvono s vrata i ponašajte se normalno
Pa to kažem brajto, ponašat ćemo kako nam ti kažeš, jako si inteligentna osoba i veoma obrazovan, a uz to si svašta prošao i pun si keša (što se ne može reći za tvoj klub). Jedan je šaran iz vrapčića!!

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 06 feb 2016, 21:33

slika

Uskoro stiže Azmir sa pojačanjima, kažu pun kamion robe iz MLS-a stiže :mrgreen:
povratak otpisanih!

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 06 feb 2016, 21:34

GoodisonPark je napisao/la:slika

Uskoro stiže Azmir sa pojačanjima, kažu pun kamion robe stiže :mrgreen:
Da da stižu cisterne vode iz Amerike samo za naše prijatelje sa Grbavice :*

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 06 feb 2016, 21:36

TzXHc je napisao/la:

Uskoro stiže Azmir sa pojačanjima, kažu pun kamion robe stiže :mrgreen:
Da da stižu cisterne vode iz Amerike samo za naše prijatelje sa Grbavice :*
Edit
A možda i jedan kamion oružja za vjerne navijače, ali samo tišu mišu :shhh:

narodniheroj
Kontakt:

Post Postao/la narodniheroj » 06 feb 2016, 21:38

Uskoro stiže Azmir sa pojačanjima, kažu pun kamion robe iz MLS-a stiže :mrgreen:
:urnebes: :urnebes: aaj suze me zališe hahaha, jel to Asmir mota u krivini :rol:

GoodisonPark
Kontakt:

Post Postao/la GoodisonPark » 06 feb 2016, 21:39

Daj ba zezaš, pa bolan mi amerima tušili vodu prije 15 godina. Nego jeste li zabrinuti, nema pojačanja a vi tanki ko lizalo :)
povratak otpisanih!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 06 feb 2016, 21:40

Da ovo uskoro ne postanu PL propucavanja :mrgreen:

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 06 feb 2016, 21:41

TzXHc je napisao/la:
Cocaine je napisao/la:Necu vas gotiviti ali vas necu ni karati sto radim zadnje dvi godine. Ugledajte se na navijace Celika na ovom forumu. Nikad s likovima nisam imao ni jednu razmjenu uvreda i cijenim ih pravo. Skinite to ovčije zvono s vrata i ponašajte se normalno
Pa to kažem brajto, ponašat ćemo kako nam ti kažeš, jako si inteligentna osoba i veoma obrazovan, a uz to si svašta prošao i pun si keša (što se ne može reći za tvoj klub). Jedan je šaran iz vrapčića!!
Neću te dresirati jer ne znam kakva si pasmina ali ti mogu baciti kost kao nagradu i pomilovati te po glavi da znas da ti ne mislim loše :wave:

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 06 feb 2016, 21:42

GoodisonPark je napisao/la:Daj ba zezaš, pa bolan mi amerima tušili vodu prije 15 godina. Nego jeste li zabrinuti, nema pojačanja a vi tanki ko lizalo :)
Tanki, ali čisti... Tanki smo bili i prošle pusezone,tanji nego ove sad pa ti skontaj :)

nofle
Kontakt:

Post Postao/la nofle » 06 feb 2016, 21:43

TzXHc je napisao/la:
nofle je napisao/la:
Hehe ništa ružnije od tebe nisam napisao. Ma ne vjerujem da je sarajlija, rijetki su oni gosti ovdje pa tako da sumnjam. Možda je tvoj tuzlak, ali ne vjerujem previše si retardiran pa po tvom pisanju vjerovatno je iz neke mentalne ustanove pa jadan i ne zna odakle je :(
Jesi, jesi, prvi si. :mrgreen: A nije valjda da sam ubo. Ko zna, mozda sam je i sam ubo, mada nisam sa cigankama jos do sad. Bice da je pola tima pitara ipak ti stari, a mora da je i kakav pas usput omastio brk. Vjerovatno dijelis sa njim najvise gena.

Taj sto ga zoves tako je neki nesretnik samo naisao na put. :mrgreen:

TzXHc
Kontakt:

Post Postao/la TzXHc » 06 feb 2016, 21:47

Eto prijavljen si. Ih da ti znas sta tuzlanke rade ovdje u Sarajevu, kako se ponasas bice da ti je neki sarajevski dziber otac. Po dijagnozi vjerovatno pitar. Opalio i pobjegao. :mrgreen:[/quote]

Hehe ništa ružnije od tebe nisam napisao. Ma ne vjerujem da je sarajlija, rijetki su oni gosti ovdje pa tako da sumnjam. Možda je tvoj tuzlak, ali ne vjerujem previše si retardiran pa po tvom pisanju vjerovatno je iz neke mentalne ustanove pa jadan i ne zna odakle je :([/quote]

Jesi, jesi, prvi si. :mrgreen: A nije valjda da sam ubo. Ko zna, mozda sam je i sam ubo, mada nisam sa cigankama jos do sad. Bice da je pola tima pitara ipak ti stari, a mora da je i kakav pas usput omastio brk. Vjerovatno dijelis sa njim najvise gena.[/quote]
Ma gurbetka mrtva, usmrdila se. Zamisli sad kako u našoj ciganskoj štali muzemo kozu (a znaš već koga), cijela ciganska nam mahala dođe da je ispuni, svima nam je učiteljica Bgm

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.