Ma rita se kozica kaže nemoj molim te sad kad znam da ste ti nofle jarani, ipak sam mu mama. Tako da ništa od kajmaka

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nemam ja nista protiv Slobode. Sloboda je radnički klub isto kao moj Velež ali 70% čobana navija za nju. Da nije ovog foruma i da mi neko to kaže poslao bi ga u pizdu materinu. Umjesto da se ponašaju normalno i stvore simpatije koje bi im poželjele sreću u nastavku njih blamira seljadija koju je rat nesretnim okolnostima doveo u taj fini sportski grad. Istina tužna pravonofle je napisao/la:Pastrvo, slozit ces se da je Sloboda ipak klub koji je dao legende. Samo sto ovi na forumu brukaju to ime.
Eto prijavljen si. Ih da ti znas sta tuzlanke rade ovdje u Sarajevu, kako se ponasas bice da ti je neki sarajevski dziber otac. Po dijagnozi vjerovatno pitar. Opalio i pobjegao.TzXHc je napisao/la: Ma rita se kozica kaže nemoj molim te sad kad znam da ste ti nofle jarani, ipak sam mu mama. Tako da ništa od kajmaka
evo našeg alije sirotanovića sa smjene. kakav si mi danas ljudino?Agamemnon je napisao/la:Koji retardinjo bog te ne **** i juznjacki mentalitet i **** kada uzmes zadnjih 5 sezona nije ih kuci bilo 10 000.
Frajer razvezo o Slobodi jedva ce se skupiti da odigraju sezonu do kraja.
Koji bolid.
Preimenujte temu u pljuvanje po Slobodi mater vam **** u usta.
Nemate ekipu nemate sponzore skupljaju vam za gorivo po sergijama nemas stadion prazni vrapcici sta se raspravljate sa konjem **** vas on.zabij i njemu i komplet mu selendri pored Mostara.
Od danas se svi ponašamo normalno jer hoćemo da nas čika pastrva zgotivi. Nismo čobani, budimo kao kulturna čaršijska raja iz vrapčića.Cocaine je napisao/la:Nemam ja nista protiv Slobode. Sloboda je radnički klub isto kao moj Velež ali 70% čobana navija za nju. Da nije ovog foruma i da mi neko to kaže poslao bi ga u pizdu materinu. Umjesto da se ponašaju normalno i stvore simpatije koje bi im poželjele sreću u nastavku njih blamira seljadija koju je rat nesretnim okolnostima doveo u taj fini sportski grad. Istina tužna pravonofle je napisao/la:Pastrvo, slozit ces se da je Sloboda ipak klub koji je dao legende. Samo sto ovi na forumu brukaju to ime.
Evo npr Krleža. Lika boli što mu klub nema navijaća pa mu kriv Velež i RA koji im postavljaju zadaće a klub bez uprave i sa djecom u igračkom kadru. Pjeni Krleža tako ti je kad navijaš a mentalitet ti najjaci kad treba ozidat zid ili zašalovat deku
Hehe ništa ružnije od tebe nisam napisao. Ma ne vjerujem da je sarajlija, rijetki su oni gosti ovdje pa tako da sumnjam. Možda je tvoj tuzlak, ali ne vjerujem previše si retardiran pa po tvom pisanju vjerovatno je iz neke mentalne ustanove pa jadan i ne zna odakle jenofle je napisao/la:Eto prijavljen si. Ih da ti znas sta tuzlanke rade ovdje u Sarajevu, kako se ponasas bice da ti je neki sarajevski dziber otac. Po dijagnozi vjerovatno pitar. Opalio i pobjegao.TzXHc je napisao/la: Ma rita se kozica kaže nemoj molim te sad kad znam da ste ti nofle jarani, ipak sam mu mama. Tako da ništa od kajmaka
nofle je napisao/la:Cijela Tuzla jednu kozu muzla.
Pa to kažem brajto, ponašat ćemo kako nam ti kažeš, jako si inteligentna osoba i veoma obrazovan, a uz to si svašta prošao i pun si keša (što se ne može reći za tvoj klub). Jedan je šaran iz vrapčića!!Cocaine je napisao/la:Necu vas gotiviti ali vas necu ni karati sto radim zadnje dvi godine. Ugledajte se na navijace Celika na ovom forumu. Nikad s likovima nisam imao ni jednu razmjenu uvreda i cijenim ih pravo. Skinite to ovčije zvono s vrata i ponašajte se normalno
Da da stižu cisterne vode iz Amerike samo za naše prijatelje sa Grbavice :*GoodisonPark je napisao/la:
Uskoro stiže Azmir sa pojačanjima, kažu pun kamion robe stiže
Da da stižu cisterne vode iz Amerike samo za naše prijatelje sa Grbavice :*TzXHc je napisao/la:GoodisonPark je napisao/la:
Uskoro stiže Azmir sa pojačanjima, kažu pun kamion robe stiže
GoodisonPark je napisao/la:
Uskoro stiže Azmir sa pojačanjima, kažu pun kamion robe iz MLS-a stiže
Neću te dresirati jer ne znam kakva si pasmina ali ti mogu baciti kost kao nagradu i pomilovati te po glavi da znas da ti ne mislim lošeTzXHc je napisao/la:Pa to kažem brajto, ponašat ćemo kako nam ti kažeš, jako si inteligentna osoba i veoma obrazovan, a uz to si svašta prošao i pun si keša (što se ne može reći za tvoj klub). Jedan je šaran iz vrapčića!!Cocaine je napisao/la:Necu vas gotiviti ali vas necu ni karati sto radim zadnje dvi godine. Ugledajte se na navijace Celika na ovom forumu. Nikad s likovima nisam imao ni jednu razmjenu uvreda i cijenim ih pravo. Skinite to ovčije zvono s vrata i ponašajte se normalno
Tanki, ali čisti... Tanki smo bili i prošle pusezone,tanji nego ove sad pa ti skontajGoodisonPark je napisao/la:Daj ba zezaš, pa bolan mi amerima tušili vodu prije 15 godina. Nego jeste li zabrinuti, nema pojačanja a vi tanki ko lizalo
Jesi, jesi, prvi si.TzXHc je napisao/la:Hehe ništa ružnije od tebe nisam napisao. Ma ne vjerujem da je sarajlija, rijetki su oni gosti ovdje pa tako da sumnjam. Možda je tvoj tuzlak, ali ne vjerujem previše si retardiran pa po tvom pisanju vjerovatno je iz neke mentalne ustanove pa jadan i ne zna odakle jenofle je napisao/la:Eto prijavljen si. Ih da ti znas sta tuzlanke rade ovdje u Sarajevu, kako se ponasas bice da ti je neki sarajevski dziber otac. Po dijagnozi vjerovatno pitar. Opalio i pobjegao.TzXHc je napisao/la: Ma rita se kozica kaže nemoj molim te sad kad znam da ste ti nofle jarani, ipak sam mu mama. Tako da ništa od kajmaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.