Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Monolog » 05 feb 2011, 17:19

Dakako da Džeko nije odradio ono što se od njega očekivalo u prva 3 meča za City, al' ovo što @AnonymusHD govori, to je presmiješno. Prvo, kada je već spomen'o Raula, bitno je reći da je Raul na polusezoni im'o 10 postignutih pogodaka kao i Džeko. Dakle, to znači da i Džeko zabija k'o lud, il' se to odnosi samo za Španca? Također, to što Raul zabija, nikako ne znači da je liga slaba, pa Raul je najbolji strijelac CL, pobogu. Al' koristeći se tvojom analogijom, da l' to znači da je i Primera loša liga, jer je jedan Mate Bilić bio u vrhu liste strijelaca?

Čuj umislio da je napadač? Pa šta je ako nije napadač? Golman? :lol: Džeko je u Wolfsburgu izgubio volju, a to je iz više razloga: obećavali su mu jedno, a radili nešto drugo. Dakle, vjerovatno je i Torres ka*ina, jer su i njemu čelnici Liverpoola obećavali da će dovoditi nove igrače i tako pojačati tim, a nisu to činili. Naravno, Torres je tako izgubio volju, te je tako zapao u krizu. Isti slučaj je i sa Džekom, al' tebi to izgleda nije jasno.

Džekin dolazak u City nije uopšte promašaj; to se ne može reći nakon 3 odigrane utakmice. Jedan Berbatov je tek ove sezone odigr'o onako kako se od njega očekivalo da to uradi već u prve 2. Dakako, taj isti Berbatov je prešao iz Tottenhama, dakle bio je naviknut na igru na Otoku. Eh, da ne misliš ti kako ja branim Džeku, te kako govorim da je najbolji na svijetu(daleko od toga), ovo su sve činjenice. A to što ti studiraš DIF(vjerovatno si jedini student DIF-a na ovom forumu :lol: , te si pokupio svu pamet svijeta), to ne'a nikakve veze sa ovim. Čovjek kojeg je hvalio Wenger, Redknapp, Mancini, kojeg je Guardiola pohvalio pa i veliki Ferguson sigurno nije NIŠTA kako si ti napis'o, a smijem se kladiti da ćeš progutati ove riječi kada Edin pokaže zbog čega je doveden na Eastlands.

@Suntu jeu,

Ti si onaj koji je govorio kako je Lakić bolji igrač od Džeke, zar ne? Mislim da je to dovoljno da se s tobom ne ulazi u raspravu. ;)
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 feb 2011, 17:20

mene brine to sto je u svojoj prvoj utakmici pokazao vise nego u ovim kasnije sto je igro, bez obzira sto je postigao gol u kupu
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 05 feb 2011, 17:22

evo ga ulazi !

Ajde Dijamantuuuuuuuuuuuuuuu !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 05 feb 2011, 17:22

Iskreno govoreći City ni sada nema bog zna kakvu igru,a ovaj WBA je baš jadna ekipa.I sada se sve svodi na individualce,pa da im je neka jača ekipa mogao bi Tevez samo da svira uz nešto.Nema razloga da odmah tako govorimo o Edi,kada bi "kolektiv igrao malo kolektivnije"onda bi i Edo došao na svoje.Jeste Miske zaslužan za 80% Edinih golova ali on je igrač kojem i treba uvijek neki Miske.On je taj realizator,pa takvim igračima i treba jedan pravi plejmejker,njegovo je da šanse koji stvore drugi pretvara u golove a ne da ih stvara drugima.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 05 feb 2011, 17:23

Monolog je napisao/la:Dakako da Džeko nije odradio ono što se od njega očekivalo u prva 3 meča za City, al' ovo što @AnonymusHD govori, to je presmiješno. Prvo, kada je već spomen'o Raula, bitno je reći da je Raul na polusezoni im'o 10 postignutih pogodaka kao i Džeko. Dakle, to znači da i Džeko zabija k'o lud, il' se to odnosi samo za Španca? Također, to što Raul zabija, nikako ne znači da je liga slaba, pa Raul je najbolji strijelac CL, pobogu. Al' koristeći se tvojom analogijom, da l' to znači da je i Primera loša liga, jer je jedan Mate Bilić bio u vrhu liste strijelaca?

Čuj umislio da je napadač? Pa šta je ako nije napadač? Golman? :lol: Džeko je u Wolfsburgu izgubio volju, a to je iz više razloga: obećavali su mu jedno, a radili nešto drugo. Dakle, vjerovatno je i Torres ka*ina, jer su i njemu čelnici Liverpoola obećavali da će dovoditi nove igrače i tako pojačati tim, a nisu to činili. Naravno, Torres je tako izgubio volju, te je tako zapao u krizu. Isti slučaj je i sa Džekom, al' tebi to izgleda nije jasno.

Džekin dolazak u City nije uopšte promašaj; to se ne može reći nakon 3 odigrane utakmice. Jedan Berbatov je tek ove sezone odigr'o onako kako se od njega očekivalo da to uradi već u prve 2. Dakako, taj isti Berbatov je prešao iz Tottenhama, dakle bio je naviknut na igru na Otoku. Eh, da ne misliš ti kako ja branim Džeku, te kako govorim da je najbolji na svijetu(daleko od toga), ovo su sve činjenice. A to što ti studiraš DIF(vjerovatno si jedini student DIF-a na ovom forumu :lol: , te si pokupio svu pamet svijeta), to ne'a nikakve veze sa ovim. Čovjek kojeg je hvalio Wenger, Redknapp, Mancini, kojeg je Guardiola pohvalio pa i veliki Ferguson sigurno nije NIŠTA kako si ti napis'o, a smijem se kladiti da ćeš progutati ove riječi kada Edin pokaže zbog čega je doveden na Eastlands.

@Suntu jeu,

Ti si onaj koji je govorio kako je Lakić bolji igrač od Džeke, zar ne? Mislim da je to dovoljno da se s tobom ne ulazi u raspravu. ;)
Pogledaj godine jednog Raula i jednog Džeke, ovaj tek počeo karijeru a ovaj je završava. Skontaj koliko je Džeko loš. Doviđenja realisti ;)

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 05 feb 2011, 17:23

anonymousHD je napisao/la:
barbarez je napisao/la: Naravno mogu biti mutav u mnogim stvarima,ali sto se fudbala tice,sa sigurnoscu ti mogu reci da sam za mnoge pro.dr.ali nije bitno.pricas o nekoj realnosti,a realnost ti je da Dzeko nema pojma.E onda jarane poserem se ja na tu realnost.Dzeko nije samo noge postavljao,ako neko nema pojma,kako dade silne one golove.Kazes namjestio mu Miske,pa valja postici gol.Pa kada je to tako lako,idi i ti u Galatu pa budi zvijezda,nek te Miske gadja u glavu,uzmi pare.ILi idi tamo gdje Miske predje,sta te boli ****,po tvojoj logici ,ne bi trebalo ispod 20 golova po sezoni da zabijes.Joj koje su ovo kafanske price i razmisljanja.
Izvini doktore nisam te prepoznao, ja studiram na DIFU, trener sam u jednom omladinskom pogonu, trenirao sam nogomet 14 godina, hoćeš li se porediti samnom? Da sam imao sreće sigurno bi i ja sada negdje igrao izvan BIH, ali povredu su me sjebale.
Očigledno je da je Džeko loš, celu sezonu igra loše. U Wolfsburgu je samo stajao, a još bio kapiten. Tako se ne ponaša kapiten. To je dokaz samo koliko se momak digao, umislio da je napadač, ali nije, aposlutno je ništa. U toj Njemačkoj ligi, jedan Raul koji ima 30+ godina zabija isto lud. Sam dokaz koliko je liga loša. Džeko polako pokazuje da nije sposoban da igra u nekoj jačoj ligi, zato će da propadne. I onda ću ja biti upravu, a ne ti ;)
Kralju moj, samo pogledaj koliko je Miške imao asistencija u zadnjih dvije godine i sve će ti biti jasno, sve njegove asistencije su za Džeku ;) A u Manchesteru jednostavno nema ko da ga pogodi u nogu ili u glavu i zato će da propadne.
A ti mali idi malo se umij pa dođi sebi :***
Nemoj bez veze lupati stvari ako nisi siguran za nesto.
Dzeko je postigao 26 golova kad su bili sampioni. Grafite je postigao 28. Dzeko i Grafite su takodjer imali po 10 asistencija. Miske je imao 20 asistencija. Pogledaj onda golove sto je Dzeko dao. A tu su bili Schafer, Hasebi i Gentner. Pa kad vidis te golove, kao npr jedan od naj golova Dzeke protiv Hannovera je bio na asistenciju Hasebe.
Onda golove protiv Bremena. Pogledaj utakmicu protiv Villareal ili ManU. Sta je taj smoto Dzeko radio od mozda naj boljeg defanzivca na svijetu(ManU, tj Vidica). Onda pogledaj sta je taj Dzeko radio protiv Bajerna ili Ac Milana.
I onda se umij pa dodji sebi.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 05 feb 2011, 17:23

Monolog je napisao/la: @Suntu jeu,

Nikad, mada sudeći po tome kako pišeš vrlo je vjerovatno da ne znaš čitati. To što ti i ostali diskusiju o sportu pretvarate u otvoreni rat protiv Bošnjaka, Bogami nije moj problem. :lol:
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 05 feb 2011, 17:24, ukupno mijenjano 1 put.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 feb 2011, 17:23

Evoooo Dijamanta !

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 05 feb 2011, 17:24

Evo dijamanta, a Spaho koji si ti kloc da te nema 4 nastup u Premiership-u :?
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 05 feb 2011, 17:25

Stavio Dzeku na lijevo krilo :roll:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 05 feb 2011, 17:28

Megamon je napisao/la:Stavio Dzeku na lijevo krilo :roll:

Mancini je majstor svog zanata, nista se ne brini, zna on sta radi i zna on vrlo dobro sto je Dzeku ostavio na klupi...zna da ce to imati kontra effect za Dzeku u sjedecim utakmicama, a ovi sto ga sad pljuju ce pobjeci u rupe., vazno je da je Panjzema i Abedayor bolji, jer su u velikom reAlu :lol:
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 feb 2011, 17:28

suntu jeu je napisao/la:
Nikad, mada sudeći po tome kako pišeš vrlo je vjerovatno da ne znaš čitati. To što ti i ostali diskusiju o sportu pretvarate u otvoreni rat protiv Bošnjaka, Bogami nije moj problem. :lol:
Bošnjaka? Ne samo da si lažljivac(ne'am vremena tražiti postove u kojima si govorio kako je Lakić bolji od Edina), već i pogrešno zaključuješ. Dakle, u startu 2 greške; valjda jedan akademski građanin poput tebe( :lol: ) zna kako je loše pretpostavljati, zar ne? :D Nego, doktore, kako je Lakić danas igr'o? :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 feb 2011, 17:31

pazzoetoogol je napisao/la:

Mancini je majstor svog zanata, nista se ne brini, zna on sta radi i zna on vrlo dobro sto je Dzeku ostavio na klupi...zna da ce to imati kontra effect za Dzeku u sjedecim utakmicama, a ovi sto ga sad pljuju ce pobjeci u rupe., vazno je da je Panjzema i Abedayor bolji, jer su u velikom reAlu :lol:
A inace odgovorio si navijacu Arsenala. Cisto za informaciju.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 05 feb 2011, 17:31

Dodao Tevez Dzeki :D

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 05 feb 2011, 17:32

Monolog je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:
Bošnjaka? Ne samo da si lažljivac(ne'am vremena tražiti postove u kojima si govorio kako je Lakić bolji od Edina), već i pogrešno zaključuješ. Dakle, u startu 2 greške; valjda jedan akademski građanin poput tebe( :lol: ) zna kako je loše pretpostavljati, zar ne? :D Nego, doktore, kako je Lakić danas igr'o? :D

Vidim ja da je tebi cilj raspravljati o meni, pa hajd'. Nađi jedan post gdje sam ja rekao ( decidno ) da je Lakić bolji od Džeke, nikada se više neću javiti na ovaj forum.

Što se tiče ovog lažljivac, pa zar ljudi ovdje ne pretvaraju diskusiju u diskusiju o Bošnjacima, ratu i ostalim glupostima koje veze nemaju sa sportom ? Dakle, doviđenja i prijatno.
Zadnja izmjena: suntu jeu, dana/u 05 feb 2011, 17:33, ukupno mijenjano 1 put.

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 05 feb 2011, 17:32

Nail for Real je napisao/la:
pazzoetoogol je napisao/la:

A inace odgovorio si navijacu Arsenala. Cisto za informaciju.
znam :D nisam njemu direktno odgovarao al jbg naso se citiran :mrgreen:
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 05 feb 2011, 17:33

Dzeko u ovih 15 min pokazao da zna izgubiti loptu.

Ne kontam kako moze gubiti onakva dodavanja Kolarova.. Vidi mu se na faci da je skroz neraspolozen...

slabo,slabo

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 feb 2011, 17:36

Pa potrci malo moj Dzeko, nece ti otpasti...Tevez ko lud trci cijelu tekmu :?
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 05 feb 2011, 17:37

Silva paksu! Iz mrtvog ugla suta, umjesto da proba dodati Dzeki :roll:
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 05 feb 2011, 17:38, ukupno mijenjano 1 put.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 feb 2011, 17:38

Dobro je sad Dzeko proigr'o glavom, al' Tevez promasuje zicer.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Dinhooo, inzomni, jasmin10, JavierBosnia, mirsonetz i 33 gosta.