Samo bi plaćao YT premium

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Imam npr spotify premium, yt premium bez da ista placam. Eto dvije aplikacije sam ti naveo. Po meni ios je precijenjen i fale ga samo fanatici koji umisle da su elon musk. Napisao sam gore bas, kao obicnom korisniku bolje od androida nema.VGS je napisao/la: ↑25 apr 2022, 22:52De saberi se bolan, 2022-a godina je. Kakav vanced, kakve ilegalne aplikacije. Jel jos skidas muziku?redbull93 je napisao/la: ↑25 apr 2022, 22:12Mozes li na ios skinuti "ilegalne" aplikacije?
Mozes li skinuti yt vanced, koji iskljuci sve reklame na yt? Ja reklame zadnjih pola godine ni na jednoj aplikaciji nisam vidio.
Ako to sve moze, onda je samo dobar, dok je android i dalje puno bolji. Svaka cast svakome, ali onako ogranicen sistem u ovo doba i sa ovom tehnologijom ne vrijedi one pare.![]()
Nije ****, nego cuko se posro. Slusam neograniceno sve, bez reklama na koliko hocu uredjaja, cak sta vise registrovan na njega preko 10minutemail
Pa okej, svakom svacije.redbull93 je napisao/la: ↑25 apr 2022, 22:58Nije ****, nego cuko se posro. Slusam neograniceno sve, bez reklama na koliko hocu uredjaja, cak sta vise registrovan na njega preko 10minutemail![]()
Samo za korisnike androida, poslije mi se zahvalite: https://apkmody.io/
Najvise volim kad neko plati iphone 1000 eura, jos na najdebilnije dodatke doda jedno 500 eura..i onda pokrene youtube, pa na video od 3 minute mora pogledat 2 reklame od 3 minute..doduse imas preskoci reklamu svako 15 sekundi.VGS je napisao/la: ↑25 apr 2022, 22:52De saberi se bolan, 2022-a godina je. Kakav vanced, kakve ilegalne aplikacije. Jel jos skidas muziku?redbull93 je napisao/la: ↑25 apr 2022, 22:12Mozes li na ios skinuti "ilegalne" aplikacije?
Mozes li skinuti yt vanced, koji iskljuci sve reklame na yt? Ja reklame zadnjih pola godine ni na jednoj aplikaciji nisam vidio.
Ako to sve moze, onda je samo dobar, dok je android i dalje puno bolji. Svaka cast svakome, ali onako ogranicen sistem u ovo doba i sa ovom tehnologijom ne vrijedi one pare.![]()
Meni je licno najbitnija stvar kod svakog uredjaja da radi perfektno. Radije bih primio udarac u jaja nego da mi zaledi telefon, racunar itd. Nervni slom u najavi. Razrahatio sam se prelaskom na iOS za sva vremena. Tri godine mi nije palo na pamet dal sve radi kako treba, dal ce neka aplikacxija crashovati itd. Zaboravio sam sta znaci bug, da zastopa nesto na sekundu itd.redbull93 je napisao/la: ↑25 apr 2022, 22:58Nije ****, nego cuko se posro. Slusam neograniceno sve, bez reklama na koliko hocu uredjaja, cak sta vise registrovan na njega preko 10minutemail![]()
Ne prosipaj se legendo, uzmes yt premium i gledas bez reklama. Cuj da se logujem na nekakv yt vanced sa licnim podacima hahahh, na kakvim drogama moras biti.tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 apr 2022, 23:02Najvise volim kad neko plati iphone 1000 eura, jos na najdebilnije dodatke doda jedno 500 eura..i onda pokrene youtube, pa na video od 3 minute mora pogledat 2 reklame od 3 minute..doduse imas preskoci reklamu svako 15 sekundi.VGS je napisao/la: ↑25 apr 2022, 22:52De saberi se bolan, 2022-a godina je. Kakav vanced, kakve ilegalne aplikacije. Jel jos skidas muziku?redbull93 je napisao/la: ↑25 apr 2022, 22:12
Mozes li na ios skinuti "ilegalne" aplikacije?
Reko kolegi pa skini vanced, blokira reklame sve. Kae nemoj zezat to postoji? Aj mi instaliraj.
I uze ja to cudo od toliko para, prvo sto sam povratio od citavog sučelja, a onda skonta da nema za ios![]()
Al imaju dobre sluše za iphone 2-3 stoje eura..samo treba kupit jos koji dodatak za 100-200 eura. Ili su smislili nesto novo
Pa ovaj mate 20 lite 3 godine nosam, trazim mu bilo kakvu manu iz godine u godinu da ga promijenim, al nemam razloga. O kakvoj fluidnosti pricamo, leti ko i prvi dan. Android od 300 eura, ne znam ni jel tolko bio
Ja sve sto sam napisao, napisao sam iz iskustva obicnog korisnika. Android isto ne steka, samo kupi kako treba mobitel. Koristim samsung godinama i bez greske je, uzimam uvijek najnoviji model i nosam ga 3 godine sigurno i onda opet najnovini uzmem, radi perfekt. Kad kupujem mobitel, meni licno najvaznije je kakav mi je pod rukom (naravno pored specifikacija, koje bas i ne gledam jer uzimam najnoviji model od samsu ga uvijek), nasao sam s klase ove od samsunga, ali normalni, nista +, ultra i to. ABD sad kontam uzet s22 obicni i sluzit ce sljedece 2-3 godine sigurno.VGS je napisao/la: ↑25 apr 2022, 23:03Meni je licno najbitnija stvar kod svakog uredjaja da radi perfektno. Radije bih primio udarac u jaja nego da mi zaledi telefon, racunar itd. Nervni slom u najavi. Razrahatio sam se prelaskom na iOS za sva vremena. Tri godine mi nije palo na pamet dal sve radi kako treba, dal ce neka aplikacxija crashovati itd. Zaboravio sam sta znaci bug, da zastopa nesto na sekundu itd.redbull93 je napisao/la: ↑25 apr 2022, 22:58Nije ****, nego cuko se posro. Slusam neograniceno sve, bez reklama na koliko hocu uredjaja, cak sta vise registrovan na njega preko 10minutemail![]()
Pa eto super, drago mi je. Uzivajredbull93 je napisao/la: ↑25 apr 2022, 23:08Ja sve sto sam napisao, napisao sam iz iskustva obicnog korisnika. Android isto ne steka, samo kupi kako treba mobitel. Koristim samsung godinama i bez greske je, uzimam uvijek najnoviji model i nosam ga 3 godine sigurno i onda opet najnovini uzmem, radi perfekt. Kad kupujem mobitel, meni licno najvaznije je kakav mi je pod rukom (naravno pored specifikacija, koje bas i ne gledam jer uzimam najnoviji model od samsu ga uvijek), nasao sam s klase ove od samsunga, ali normalni, nista +, ultra i to. ABD sad kontam uzet s22 obicni i sluzit ce sljedece 2-3 godine sigurno.VGS je napisao/la: ↑25 apr 2022, 23:03Meni je licno najbitnija stvar kod svakog uredjaja da radi perfektno. Radije bih primio udarac u jaja nego da mi zaledi telefon, racunar itd. Nervni slom u najavi. Razrahatio sam se prelaskom na iOS za sva vremena. Tri godine mi nije palo na pamet dal sve radi kako treba, dal ce neka aplikacxija crashovati itd. Zaboravio sam sta znaci bug, da zastopa nesto na sekundu itd.redbull93 je napisao/la: ↑25 apr 2022, 22:58
Nije ****, nego cuko se posro. Slusam neograniceno sve, bez reklama na koliko hocu uredjaja, cak sta vise registrovan na njega preko 10minutemail![]()
Normalo da i najnoviji android leti u odnosu na onaj budget od 300 eura. Ali svejedno nije pouzdan kao najnoviji iOS sto se tice sistema. To je ono sto tvrdim. Android ima svoje prednosti ali pouzdanost, sigurnost, fluidnost, azuriranje to nisu. To je i bila tema.
Zanimljivo, mogu sebi u glavi opravdati milje i milje za komp, ali ne mogu za mob
Ja ga uzeo nedavno, dobio ga bas prejeftino kad sam produzavao ugovor. Model od 256 GB dobio za 860 eura plus tarifa od nekih 30ak (beskonacnk min i poruka i 100 GB neta sa 5G mogucnostima gdje je isti dostupan), a taj model u prodavnici kosta 1370 eura. Iskreno se nisam pokajao sekunde, mobitel je savrsen.Blejzer10 je napisao/la: ↑25 apr 2022, 23:29Lično izbjegavam bilo šta Apple-ovo jer su me godinama smarali da moram probati Mac koji nikad ne krešuje, i onda sam se tri godine na faksu je.bavao s istim i vjerovatno najgorim sustavom koji sam u životu probao (lično), koji itekako krešuje čim ga malo opteretiš.
iOS je druga priča, ali dabogda da se nakanim preći
Zanimljivo, mogu sebi u glavi opravdati milje i milje za komp, ali ne mogu za mob
Tako da ništa od toga da budem benvajt![]()
Pazi da ti kakav čip za praćenje ne ugrade..VGS je napisao/la: ↑25 apr 2022, 23:05Ne prosipaj se legendo, uzmes yt premium i gledas bez reklama. Cuj da se logujem na nekakv yt vanced sa licnim podacima hahahh, na kakvim drogama moras biti.tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 apr 2022, 23:02Najvise volim kad neko plati iphone 1000 eura, jos na najdebilnije dodatke doda jedno 500 eura..i onda pokrene youtube, pa na video od 3 minute mora pogledat 2 reklame od 3 minute..doduse imas preskoci reklamu svako 15 sekundi.
Reko kolegi pa skini vanced, blokira reklame sve. Kae nemoj zezat to postoji? Aj mi instaliraj.
I uze ja to cudo od toliko para, prvo sto sam povratio od citavog sučelja, a onda skonta da nema za ios![]()
Al imaju dobre sluše za iphone 2-3 stoje eura..samo treba kupit jos koji dodatak za 100-200 eura. Ili su smislili nesto novo
Pa ovaj mate 20 lite 3 godine nosam, trazim mu bilo kakvu manu iz godine u godinu da ga promijenim, al nemam razloga. O kakvoj fluidnosti pricamo, leti ko i prvi dan. Android od 300 eura, ne znam ni jel tolko bio![]()
Ako ti se ne uzimaju slusalice od 200 eura ti onda uzmi xiaomi mi buds poco loco od 10 eura i suti.
Btw sto se tice ovih cifara, jeste li vi svjesni da je iphone jeftiniji od samsunga vec par godina? Cisto da razjasnimo te gluposti o eurima i cifre kojima se razbacujes.
A letio je i meni xiaomi od 300 eura i "nije zastopao" za sto godina jer nisam znao kako izgleda kad zaista ne zastopa i kad zaista leti nakon 3 godine.
I ja sam se hajmo reci malo razocarao sa macbook pro, nije “savrsen” kao iOS i bez njega se definitivno moze.Blejzer10 je napisao/la: ↑25 apr 2022, 23:29Lično izbjegavam bilo šta Apple-ovo jer su me godinama smarali da moram probati Mac koji nikad ne krešuje, i onda sam se tri godine na faksu je.bavao s istim i vjerovatno najgorim sustavom koji sam u životu probao (lično), koji itekako krešuje čim ga malo opteretiš.
iOS je druga priča, ali dabogda da se nakanim preći
Tako da ništa od toga da budem benvajt![]()
iPhone najnoviji nije skuplji od najnovijeg Samsunga i najnovijeg Xiaomija.tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 apr 2022, 23:36Pazi da ti kakav čip za praćenje ne ugrade..VGS je napisao/la: ↑25 apr 2022, 23:05Ne prosipaj se legendo, uzmes yt premium i gledas bez reklama. Cuj da se logujem na nekakv yt vanced sa licnim podacima hahahh, na kakvim drogama moras biti.tutankamon1905 je napisao/la: ↑25 apr 2022, 23:02
Najvise volim kad neko plati iphone 1000 eura, jos na najdebilnije dodatke doda jedno 500 eura..i onda pokrene youtube, pa na video od 3 minute mora pogledat 2 reklame od 3 minute..doduse imas preskoci reklamu svako 15 sekundi.
Pa ovaj mate 20 lite 3 godine nosam, trazim mu bilo kakvu manu iz godine u godinu da ga promijenim, al nemam razloga. O kakvoj fluidnosti pricamo, leti ko i prvi dan. Android od 300 eura, ne znam ni jel tolko bio![]()
Ako ti se ne uzimaju slusalice od 200 eura ti onda uzmi xiaomi mi buds poco loco od 10 eura i suti.
Btw sto se tice ovih cifara, jeste li vi svjesni da je iphone jeftiniji od samsunga vec par godina? Cisto da razjasnimo te gluposti o eurima i cifre kojima se razbacujes.
A letio je i meni xiaomi od 300 eura i "nije zastopao" za sto godina jer nisam znao kako izgleda kad zaista ne zastopa i kad zaista leti nakon 3 godine.
Ne mozes me uvjerit da jedan mobitel moze i treba kostat toliko. Al evo volio bih znat. I svaki njegov dodatak te onda jos vuku za nos i uzimaju pare..
Ali nemoj da bude argument nemas para, zato ga i ne nosis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 55 gostiju.