NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 22 jan 2013, 17:54

astra1922 je napisao/la:
mnogo_smo_jaki je napisao/la:
astra1922 je napisao/la:cestitke na pobjedi teska utakmica koja se mogla i ocekivati. na momente smo djelovali dobro a na momente smo malo pogubili konce.osjetio se umor kod vecine igraca neznam zasto al dobro je na kraju ispalo .igru brisi bodove pisi.i napredovali smo jos jedno mjesto na tabeli.u svakom slucaju cestitke momcima...idemo sada pobijediti travnika :D
Čestitke na pobjedi,vjerujem da je zaslužena.Ako možeš da kažeš nešto o igri Rudara,objektivno?
objektivno rudar nije losa ekipa al djeluju mi nepovezani rovcanin i tosunovic skroz odsjeceni bez ikakvih lopti od veznjaka samo ih je pokusavao uposliti golman ali bezuspjesno igra vam se svodila na preskakanje sredine terena sto vam nije donijelo nista dobro osim precke rovcanina.stambolija i zeric penzija oba realno nemaju oni vise snage za premijer lige.a sodic iskreno debljeg igraca nisam jos vidio u premijer ligi frajer ima 100kg nas ga napadac unistio dok nije dobio dva zuta.jedino bi vam pohvalio golmana cini mi se nikolic po meni je bolji od tripica za klasu.usvakom slucaju sretno u nastavku prvenstva
evo malo sam potrazio svoj post od prije za ovog sodica :mrgreen:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 22 jan 2013, 18:02

ja ocekujem jos 1 napadaca i mislim da bi ovaj prelazni rok za nas trebo biti zavrsen

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 22 jan 2013, 18:03

Ordagić,Stančeski,Mus i Sušić su igrači koji donekle mogu opravdati ulogu pojačanja,ostalo je samo gomilanje nekvalitete za koju je Mionica Barcelona......otprilike,nista novo na proljeće :?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 jan 2013, 18:04

ja se ne bi iznenadio da je vec zavrsen.sutra je nova kontrolna utakmica pa cemo vidjeti nove nade na djelu

Nova sezona nova nafaka

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 22 jan 2013, 18:20

Činjenica je da ovih nekoliko zadnji anonimusa sto je doslo u najmanju ruku smijesno i nepotrebno bar sa moje strane gledista! Mi ih ne placamo pa mi iskreno svejedno al sa sigurnosću znam da nista nije slucajno i dzaba!

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 22 jan 2013, 18:30

joksimovic je napisao/la:Da će od FK Zvijezde ovo raditi, nisam nikad mogao sanjati.Zaista vam želim sve najbolje ,ali ovo što dovodite je po meni ne viđeno potkradanje kluba.Sad mi je jasno zašto Odović malo i ode.Pa čovjek se na vrijeme nakupi love i ćao ste.Ponekad se pitam, pa zar ovo vaš narod koji diše za ovaj klub, može sve ovako lagano promatrati.
Mnogima se tako cini al da potkradaju sami sebe malo je neosnovano jer ti koji dovode su napravili sve ovo sto se zove NK Zvijezda i naravno sa svim pratecim elementima!Ja kao navijac mogu samo da pozitivno ili negativno kritikujem sto naravno ne pije vode!
PS. DA SU NAIVNI ILI LUDI NE BI BILI OVO STO JESU NIT BI NASA ZVIJEZDA BILA OVO STO JEST I STO CE BITI !!!

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 jan 2013, 18:47

bice sutra zanimljiva postava ove ekipe opstine.vjerovatno ce biti vecinom mladi igraci .lijepo je to uradeno ako bude dobra selekcija mislim da bi moglo biti nekih mladih igraca koji bi mozda mogli biti zanimljivi,to govorim zbog loseg skautinga zvijezde na nasoj opstini a kamoli na tk.znali neko sta di sa onim ismarom dali potpisa sta :)

Nova sezona nova nafaka

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 22 jan 2013, 19:58

Bosanski zmaj je napisao/la:Šodić potpisao za Zvijezdu

Banjalučanin, Nebojša Šodić, rođen 1985. godine, danas je potpisao za naš Klub.
Šodić igra na poziciji desnog beka, a u dosadašnjoj karijeri igrao je za Rudar iz Prijedora (od 2003.-2006.), Borac Banja Luka (2006.-2007.), Hajduk iz Kule i Mladost Apatin (2007.-2009.), te ponovo za Rudar iz Prijedora, odakle je došao nama kao slobodan igrač.
Ovo je igrač od koga su naši igrači dobili najviše batina na svim utakmicama u Prijedoru. Meni izgleda "ko da mu nisu sve na broju". Jedan od najdebljih bekova u ligi. Na prvoj utakmici u Prijedoru je Sabeta polomio nakon nekoliko minuta igre i iznijeli su ga sa terena, tj. morao je biti zamijenjen.

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 22 jan 2013, 20:07

mislim da ova dva zadnja igraca koja su dovedena nemaju nekog kvaliteta i da ce vecinu sjediti na klupi ali eto nema veze tu su i neka su jer ja vjerujem ovim ljudma koji vode klub jer zahvaljujuci njima imamo sve ovo i siguran sam da cemo jos mnogo napredovati A u ovome prelaznom roku doveli smo golmana stopere bekove sredu jos da dovedu jednog spica i to je to ;)

BegBasagic

Post Postao/la BegBasagic » 22 jan 2013, 20:40

zvijezdica je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Šodić potpisao za Zvijezdu

Banjalučanin, Nebojša Šodić, rođen 1985. godine, danas je potpisao za naš Klub.
Šodić igra na poziciji desnog beka, a u dosadašnjoj karijeri igrao je za Rudar iz Prijedora (od 2003.-2006.), Borac Banja Luka (2006.-2007.), Hajduk iz Kule i Mladost Apatin (2007.-2009.), te ponovo za Rudar iz Prijedora, odakle je došao nama kao slobodan igrač.
Ovo je igrač od koga su naši igrači dobili najviše batina na svim utakmicama u Prijedoru. Meni izgleda "ko da mu nisu sve na broju". Jedan od najdebljih bekova u ligi. Na prvoj utakmici u Prijedoru je Sabeta polomio nakon nekoliko minuta igre i iznijeli su ga sa terena, tj. morao je biti zamijenjen.
Tek mu 27.g a vec teži 76.kg !? :mrgreen:

slika
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas

"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare

Maxi
Kontakt:

Post Postao/la Maxi » 22 jan 2013, 21:51

astra1922 je napisao/la:bice sutra zanimljiva postava ove ekipe opstine.vjerovatno ce biti vecinom mladi igraci .lijepo je to uradeno ako bude dobra selekcija mislim da bi moglo biti nekih mladih igraca koji bi mozda mogli biti zanimljivi,to govorim zbog loseg skautinga zvijezde na nasoj opstini a kamoli na tk.znali neko sta di sa onim ismarom dali potpisa sta :)
Potpisao je, provjerena informacija!

Momak je veoma dobar, može odigrati na bilo kojoj poziciji u veznom redu, a najviše mu odgovara pozicija na zadnjem veznom. Bio je standardan u Cibaliji iz Vinkovaca, prije toga prošao je probu u Dinamu, ali iz nekih razloga nije potpisao i onda otišao u Cibaliju. Igrao za Lokomotivu Brčko, Gradinu, Orašje, Cibaliu!Pozivan je i u kadetsku reprezentaciju BiH! Mislim da ćete za 2-3 godine dobiti igrača za prvi tim!
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 22 jan 2013, 22:00

Ponjević i Šodić nisu dovedeni kao pojačanja,tesko bi bilo nama da se uzdamo u njih i igrače takvih NEkvaliteta.Nase je samo da pratimo sve ovo ili ne,da idemo ili ne idemo na utakmice.....opusteno,Zvijezda će biti u PL.kako neko zeli i koliko neko hoće.Ako interes bude Europa,to će sigurno i biti,ako neko zeli sredu i to će biti,kada neko ne bude imao ineresa za PL.mi ćemo ispasti.To je to,uzivajte u ponuđenom ili ne.... ;)

rudarprijedor
Kontakt:

Post Postao/la rudarprijedor » 22 jan 2013, 22:37

Ma Soda ima najmanje 90 kila, uglavnom hvala sto ste nam pojacali ekipu :) Lik u zivotu nikad nije posten centarsut poslao a igra beka...bice vam pojacanje u kafanama Gradacacckim to sigurno :D
Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 22 jan 2013, 23:56

Sreca nasa pa smo sad 50% jaci nego u jesenjem dijelu sto znaci da smo popunili deficitarna mjesta koja smo imali ne racunajuci ove novopridosle za koje iskreno mislim da su tu iz nuznog zla!Meni ne smetaju jer mozda neki od njih prepukne al nebitno!U jesenjem dijelu sa onakvom postavom znali mrsiti racune pojedinim ekipama da su te ekipe morali ljudi u crnom izvlaciti!S novim sistemom priprema i pojedinim novopridoslim pojacanjima mozemo racunati da smo medju prvih 7 ekipa!Od mene neka je sretno pa da nas dosta puta obraduju!!!

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 23 jan 2013, 00:13

100% jedan od ova dva igraca koja su dosla stoji babo iza ledja...nurdo mu izaso u susret,neka rade sta hoce oni daju pare
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 23 jan 2013, 00:37

elf1 je napisao/la:100% jedan od ova dva igraca koja su dosla stoji babo iza ledja...nurdo mu izaso u susret,neka rade sta hoce oni daju pare
i dobivaju,biznis je u sve upleo prste,JA TEBI TI MENI PA KO VISE DA SLAVIT ĆEMO MILOVANJA ....., TI I JA :lol:

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 23 jan 2013, 00:42

vatreni je napisao/la:
elf1 je napisao/la:100% jedan od ova dva igraca koja su dosla stoji babo iza ledja...nurdo mu izaso u susret,neka rade sta hoce oni daju pare
i dobivaju,biznis je u sve upleo prste,JA TEBI TI MENI PA KO VISE DA SLAVIT ĆEMO MILOVANJA ....., TI I JA :lol:
neznam kako se zove al se vidi po njemu da mu je babo jaki...mob od 1000km auto 20000km ma neka se radi u klbu samo da nas ti igraci ne ukopaju
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 23 jan 2013, 07:35

elf1 je napisao/la:
vatreni je napisao/la:
neznam kako se zove al se vidi po njemu da mu je babo jaki...mob od 1000km auto 20000km ma neka se radi u klbu samo da nas ti igraci ne ukopaju
Od takvih šminkera Zvijezda nema hajra,valjda neko drugi ima.Trebas biti ime i klasa da u PL.zaradjujes toliko pa da imas takav mobitel,takvo auto .... :?

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 23 jan 2013, 07:42

Malo neka pročitaju za Šodića oni koji nisu na forumu Rudara nekoliko zadnjih postova.Forumasi Rudara,ekipe koja se trenutno s nama ne moze porediti niti u kojem smislu, da nas vezano za njega ,onako ismijavaju i sazaljevaju :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: .....................................................

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 23 jan 2013, 13:25

vatreni je napisao/la:Malo neka pročitaju za Šodića oni koji nisu na forumu Rudara nekoliko zadnjih postova.Forumasi Rudara,ekipe koja se trenutno s nama ne moze porediti niti u kojem smislu, da nas vezano za njega ,onako ismijavaju i sazaljevaju :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: .....................................................
ma hajde neka nas sazaljevaju a sodic kod njih standardan zadnje tri godine i ima 72 nastupa.da se mi razumijemo nije on toliko los vec mi na toj poziciji imamo ivana i zar nije bilo bolje da se nekom nasem dijetu dadne neka plata i da trenira i kad zatreba ude.vjerujem da sodic nije jeftin i meni je bas zbog toga krivo gomilamo dva tri prosjecna a mogli smo jednog dobrog za njih trojicu dovesti

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.