A to ko je kompleksas, pokazuje se tako sto se na objektivnu primedbu (koja moze biti i tacna i netacna, ali ima nekakvo utemeljenje), odgovara narativom "kompleksasi ovo, kompleksasi ono".

Gdje si ti bio citavu sezonu?? Ti izgleda dodjes samo da podjebavas, kao i onaj memphis-ovac..za vas treba napraviti poseban dio foruma a zabranit vam pristup normalnom dijelu...zao mi sto ljudima kvarim temu jer su jedni od rijetkih navijaca koji su da kazem normalni, al mislim da ste je vi heatovci vec dovoljno us**li..ja samo cekam odlazak jamesa iz miami-a i pojavu x novih clanova koji od 91. navijaju za njegovu novu ekipu, al sa istim avatarima kao sto su imali kad su za prijasnju navijali(sportfanatik, il kako vec, navijac sunsa i odjednom vjerni navijac heata)..MaGiCa je napisao/la:O kompleksima najvise govore oni koji ih i najvise imaju.
A to ko je kompleksas, pokazuje se tako sto se na objektivnu primedbu (koja moze biti i tacna i netacna, ali ima nekakvo utemeljenje), odgovara narativom "kompleksasi ovo, kompleksasi ono".
Jesmo, hejteri smo jer smo pricali lose o Jamesu a nije hljeba mi lik flopao. Ovdje ne smijes nista o njemu reci ko prije u Jugoslaviji za Tita. Odmah si za robije ili Jagomira. Eto kakvi su navijaci Heata, jos onaj mene proziva sto nisam komentarisao utakmicu.Rodman je napisao/la:Bračo zar smo stvarno hejteri?![]()
JHam je napisao/la: Gdje si ti bio citavu sezonu?? Ti izgleda dodjes samo da podjebavas, kao i onaj memphis-ovac..za vas treba napraviti poseban dio foruma a zabranit vam pristup normalnom dijelu...zao mi sto ljudima kvarim temu jer su jedni od rijetkih navijaca koji su da kazem normalni, al mislim da ste je vi heatovci vec dovoljno us**li..ja samo cekam odlazak jamesa iz miami-a i pojavu x novih clanova koji od 91. navijaju za njegovu novu ekipu, al sa istim avatarima kao sto su imali kad su za prijasnju navijali(sportfanatik, il kako vec, navijac sunsa i odjednom vjerni navijac heata)..
Trenutno najbolji jeste, to su i svi potvrdili ovde, ali da je i trenutno najomrazeniji igrac svima osim navijacima heat-a i to je takodje potvrdjeno i n puta napisano zasto, sto s moje strane sto od ostalih navijaca. Svrstavati ga u isti rang sa Kobe-om i Jordanom mogu samo oni koje si ti gore naveo a ja boldirao, jer bi vecina njih dali bubreg da se rukuju s istim. A to je ujedno i jedan od razloga zasto ga ostali mrze, znaci nek zahvali svojim "navijacima" sto ga ostatak svijeta mrzi i naravno svom ponasanjuMaGiCa je napisao/la:JHam je napisao/la: Gdje si ti bio citavu sezonu?? Ti izgleda dodjes samo da podjebavas, kao i onaj memphis-ovac..za vas treba napraviti poseban dio foruma a zabranit vam pristup normalnom dijelu...zao mi sto ljudima kvarim temu jer su jedni od rijetkih navijaca koji su da kazem normalni, al mislim da ste je vi heatovci vec dovoljno us**li..ja samo cekam odlazak jamesa iz miami-a i pojavu x novih clanova koji od 91. navijaju za njegovu novu ekipu, al sa istim avatarima kao sto su imali kad su za prijasnju navijali(sportfanatik, il kako vec, navijac sunsa i odjednom vjerni navijac heata)..
Zasto da ne podyebavam one koji su svojim nacinom ponasanja zasluzili to![]()
I koji si ti autoritet da nekome odredjujes kad, gde i koliko ce on da pise![]()
Momak, neki ljudi rade, pa ne mogu da vise uz NBA svake noci poput klinaca dokonasa.Sto ne znaci da je misljenje onih sto vise svake noci uz streamove neki apsolutni ideal iliti istina sama po sebi. Razgranici to malo.
I da dodam: ja sam heatovac koliko si i ti navijac ne znam npr. Zdravlja iz Leskovca.![]()
Ali, to ne znaci da LBJa ne dozivljavam kao trenutno ubedljivo najboljeg igraca na svetu, za razliku od hordi coporasa sa ove teme koji su ga nipodastavali godinama, sto i sami ne kriju.
No, 1 drveni advokat @JHam je tu kada god zatreba.
E sad, procitaj opet ono sto sam ja pisao, tvoje postove ovde i na kraju ovaj tvoj poslednji odgovor, te mi razjasni sta je zapravo predmet price: LBJ, njegovo nasledje, ovo, ono... ili omiljena tema pojedinih znalaca, a to su "kompleksi"JHam je napisao/la: Trenutno najbolji jeste, to su i svi potvrdili ovde, ali da je i trenutno najomrazeniji igrac svima osim navijacima heat-a i to je takodje potvrdjeno i n puta napisano zasto, sto s moje strane sto od ostalih navijaca. Svrstavati ga u isti rang sa Kobe-om i Jordanom mogu samo oni koje si ti gore naveo a ja boldirao, jer bi vecina njih dali bubreg da se rukuju s istim. A to je ujedno i jedan od razloga zasto ga ostali mrze, znaci nek zahvali svojim "navijacima" sto ga ostatak svijeta mrzi i naravno svom ponasanju![]()
naravno da nije ali hajde, nije ti prvi put da izmisljas stvariJHam je napisao/la: Trenutno najbolji jeste, to su i svi potvrdili ovde, ali da je i trenutno najomrazeniji igrac svima osim navijacima heat-a i to je takodje potvrdjeno
bold1. Prosvetli me: koja je to "sampionska sezona Bullsa"sky23 je napisao/la:Uđem nakon dužeg vremena u ovaj dio pdf-a, kad imam šta pročitati.![]()
DR nije zasluženo odnio titulu MVPa u onoj šampionskoj sezoni?
Pah, dokle ide ova ljudska glupost? Čovjek je tokom čitave sezone dominirao, te je potpuno zasluženo odnio epitet najboljeg igrača. LBJ je tu šampionsku sezonu Bullsa odigrao ispod svojih očekivanja, i tek je iduće sezone počeo da igra onako kako se i očekuje od njega. Kao što reče, @BiHfan; ta dominacija i dalje traje.
Uglavnom, takve pretpostavke oko DRa su komične
MaGiCa je napisao/la:Dakle, malo objektivnosti ne moze da skodi.
Moze i tako da se gleda, a moze da se gleda i ko je objektivno najjaci igrac. A u proslosti se mnogo vise gledalo ovo potonje.lumani je napisao/la:Rose je zasluzeno bio MVP![]()
niko nije napravio toliki pomak.
U trokoracima komunjaro, u trokoracima. Znas vec sam gde i kako.Titova-Juga je napisao/la:Znaš li ti uopšte trolerčinu jedna značenje mvp-a sezone ?
SaltCityAttack je napisao/la:Goo Bulls...ja sam spreman za sezonu..sad zu valjda uvidjeli da Miami nije nepobjedljiv I da kad smo zdravi sa nasom odbranom I jos jednim ofanzivcem mozemo ih preskociti...a ovaj sto pise neka covjeka I mi barem ja kakim po kraljici I uvjek cu jer je od ratan ko covjek
..i nevolim te nabildane ekipe vjestackim putem naravno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.