Safet Sušić - Pape
- Principatus
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Ne. Ti nisi shvatio, a veoma samo jasno pisao i stavio cak deblja slova na jednom bitnom detalju.
Zao mi je, ali ovo je dovoljno vremena investirano, da tako nesto objasnjavam.
Zao mi je, ali ovo je dovoljno vremena investirano, da tako nesto objasnjavam.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- legenda reala
- Kontakt:
Ne hairlija profulio si temu, Pjanić nije prošao mlađe selekije odma je prekomandovan u A tim.Ostali naši igrači, ni jedan nisu imali kvalitet kao što ima Kolašinac sa 19 godina.Džeko i Salihović kao U19,U21 nisu imali šta da biraju bilo je BIH ili BIH 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Principatus
- Kontakt:
Pssst.legenda reala je napisao/la:Ne hairlija profulio si temu, Pjanić nije prošao mlađe selekije odma je prekomandovan u A tim.

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Nama ne trebaju igraci koji razmisljaju uopste o nekom izboru.Pa necemo nikom biti rezervna opcija.legenda reala je napisao/la:Ne hairlija profulio si temu, Pjanić nije prošao mlađe selekije odma je prekomandovan u A tim.Ostali naši igrači, ni jedan nisu imali kvalitet kao što ima Kolašinac sa 19 godina.Džeko i Salihović kao U19,U21 nisu imali šta da biraju bilo je BIH ili BIH
1946
poredjenje ti nema smisla...upotrijebi malo tu Head...Head je napisao/la:Jah eto ti kazes da ce postati neko igrac i treba ga odmah zvati u repku.Evo kazem i ja sad da ce mali RAdovac postati igrac i sad trebam pljuvati po Papetu sto ga ne pozove.I kad to ucini onda reci e bio sam vala upravu.Citavo sam vrijeme govorio...
Trener zna kad je pravi trenutak,ti da si treb'o biti trener bio bi.
momak jesil ti svjestan da pricas gluposti?? Kolasinac je jasno dao do znanja da zeli da igra za nas...i to jos prije 6 mjeseci..ti haman ne pratis zbivanja...Head je napisao/la:Nama ne trebaju igraci koji razmisljaju uopste o nekom izboru.Pa necemo nikom biti rezervna opcija.legenda reala je napisao/la:Ne hairlija profulio si temu, Pjanić nije prošao mlađe selekije odma je prekomandovan u A tim.Ostali naši igrači, ni jedan nisu imali kvalitet kao što ima Kolašinac sa 19 godina.Džeko i Salihović kao U19,U21 nisu imali šta da biraju bilo je BIH ili BIH
Pa igrac Salkea je i mi nemamo boljeg na toj poziciji...On nam treba na beku...
Zato je igrao za svabe prije nekih 10-ak dana.edo07 je napisao/la:momak jesil ti svjestan da pricas gluposti?? Kolasinac je jasno dao do znanja da zeli da igra za nas...i to jos prije 6 mjeseci..ti haman ne pratis zbivanja...Head je napisao/la:Nama ne trebaju igraci koji razmisljaju uopste o nekom izboru.Pa necemo nikom biti rezervna opcija.legenda reala je napisao/la:Ne hairlija profulio si temu, Pjanić nije prošao mlađe selekije odma je prekomandovan u A tim.Ostali naši igrači, ni jedan nisu imali kvalitet kao što ima Kolašinac sa 19 godina.Džeko i Salihović kao U19,U21 nisu imali šta da biraju bilo je BIH ili BIH

1946
- Principatus
- Kontakt:
Svasta, pa tek sad kontam, a je njemu poceo nesto objasnjavati...Head je napisao/la: Zato je igrao za svabe prije nekih 10-ak dana.
[quote=
momak jesil ti svjestan da pricas gluposti?? Kolasinac je jasno dao do znanja da zeli da igra za nas...i to jos prije 6 mjeseci..ti haman ne pratis zbivanja...[/quote]
Zato je igrao za svabe prije nekih 10-ak dana.
[/quote]
uz saglasnost NSBiH
momak jesil ti svjestan da pricas gluposti?? Kolasinac je jasno dao do znanja da zeli da igra za nas...i to jos prije 6 mjeseci..ti haman ne pratis zbivanja...[/quote]
Zato je igrao za svabe prije nekih 10-ak dana.

uz saglasnost NSBiH

aferim ...nadati se da ce sejo biti spremanTMovac je napisao/la:Susic konacno dosao tobe i dao 1 pametnu izjavu:))
Kolašinac bi odavno bio na mom spisku da ima bh. pasoš
Odbranbeni igrač njemačkog Schalkea Sead Kološinac budući je nogometni reprezentativac Bosne i Hercegovine. Međutim mladi nogometaš ne može igrati za BiH dok ne promjeni nogometno državljanstvo, jer je u prošlosti nastupao za mladinske selekcije Njemačke.
Kološinac je više puta izjavio za bh. medije da mu je velika želja zaigrati za BiH, te da ge u tome sprečava samo papirologija. To je u razgovoru za Agenciju Fenu potvrdio i selektor reprezentacije BiH Safet Sušić, koji kaže da bi Kološinac već bio standardni član njegovog tima da posjeduje nogometno državljanstvo BiH.
- On bi davno bio na mom spisku da ima naše nogometno državljanstvo. On je igrač koji se svakim danom sve više dokazuje, nastupa za jedan jako dobar tim i sigurno bi bio u užim kombinacijama za reprezentaciju BiH. Na njegovoj mjestu nama igraju igrači kojima to nije prirodna pozicija, tako da bi nama takav jedan igrač itekako dobro došao - izjavio je Sušić i dodao da se nada da bi Kološinac mogao imati neophodne papire do kvalifikacionih utakmica protiv Slovačke.
Kada je u pitanju forma ostalih bh. reprezentativaca, Sušić je kazao da mu je najbitnije da oni igraju u svojim klubovima i da se ne povrijede pred nastavak kvalifikacija za svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014.
Za kvalifikacijski susret protiv Grčke Sušić bi trebao imati na raspolaganju sve igrače, a postoji mogućnost da u kombinacijama bude i Sejad Salihović koji se oporavlja od povrede.
- Salihović trenira već neko vrijeme, u kontaktu smo i ja ga imam u kombinacijama za susret protiv Grčke u martu. Ukoliko u međuvremenu odigra bar jednu utakmicu ja ću računati na njega - objasnio je Sušić.
Selektor reprezentacije BiH će spisak reprezentativaca za susret protiv Grka objaviti 7. marta
Pohvalio sam izjavu na prethodnoj strani. Aferim Pape....
Mada mislim da mu ej neko iz saveza opalio klempu za onu izjavu od prije par dana pa se sada malo ispravlja...
Mada mislim da mu ej neko iz saveza opalio klempu za onu izjavu od prije par dana pa se sada malo ispravlja...
Nemas ti meni sta objasnjavati.Ako ti se ne svidja kako stvari stoje onda se okreni drugim.Ti fala Bogu imas izbor.Principatus je napisao/la:Svasta, pa tek sad kontam, a je njemu poceo nesto objasnjavati...Head je napisao/la: Zato je igrao za svabe prije nekih 10-ak dana.
1946
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jesu meni ljudi smijesni koji misle da Susic ne bi pozvao igraca koji igra lijevog beka, inace poziciju koja nam treba od odlaska Sase. Pozvao bi on njeg, ali ovaj drugi nema drzavljanstva a i samo preko novina pokazuje zelju da igra. Covjek je bio pozvan da dodje u Sloveniju, nije se pojavio, a govorio je da bi pjeske dosao.
Celik!3,2,2.
- Principatus
- Kontakt:

Kolasinac: Istoga dana imao sam prijateljsku utakmicu mladih selekcija Njemačke i Italije, na koju sam bio pozvan da igram i nastupio sam. U razgovorima s tehničkim direktorom NSBiH Denijalom Pirićem dogovorio sam se da je puno bolje za mene da ostanem igrati za Njemačku nego da tamo sjedim u publici i gledam.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa sto se onda Susicu prigovara? Ja zadnji put kad sam provjerio Susic nije jednako Piric. Uostalom ovaj nema drzavljanstva, hocemo Susica kriviti sto nije otisao za njeg i predao to?
Celik!3,2,2.
A prigovara mu se za kretenske izjave koje daje u javnosti, tipa da pjeske krene nece stici ili vucem ga za kapu a on me ne konta ili gledo sam barsu nisam potencijalong reprezentativca ali sam cuo da je bio dobar.AllGunsBlazing je napisao/la:Pa sto se onda Susicu prigovara? Ja zadnji put kad sam provjerio Susic nije jednako Piric. Uostalom ovaj nema drzavljanstva, hocemo Susica kriviti sto nije otisao za njeg i predao to?
Takve izjave ne pomazu, kontas?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ima pravo da kaze,samo udri Safete,trebao bi lizat nekog...Poslije,SAfet papak...
- sanelmasetic
- Kontakt: