Velike su šanse i da će otići ako bude izabran, ne znam za koji je ono on Dom kandidovan.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑06 avg 2022, 23:20Legendarni hrvatski nogometaš Dado Pršo mogao bi, zajedno s bivšim sportskim direktorom sarajevskog Olimpika Romeom Šapinom, krenuti s ulaganjem u nekadašnjeg prvaka Bosne i Hercegovine, ekipu Brotnja.
Sve više klubova počinje da funkcioniše po savremenom modelu, samo Tuzla još ne dozvoljava Slobodi da prodiše. Idi više jasmine imamoviću, idi u predsjedništvo ako treba samo da te u Tuzli ne gledamo više...
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Nek se ne vraća ovamo ni u penziju...tuzlanskinacin je napisao/la: ↑06 avg 2022, 23:29Velike su šanse i da će otići ako bude izabran, ne znam za koji je ono on Dom kandidovan.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑06 avg 2022, 23:20Legendarni hrvatski nogometaš Dado Pršo mogao bi, zajedno s bivšim sportskim direktorom sarajevskog Olimpika Romeom Šapinom, krenuti s ulaganjem u nekadašnjeg prvaka Bosne i Hercegovine, ekipu Brotnja.
Sve više klubova počinje da funkcioniše po savremenom modelu, samo Tuzla još ne dozvoljava Slobodi da prodiše. Idi više jasmine imamoviću, idi u predsjedništvo ako treba samo da te u Tuzli ne gledamo više...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
Hajmo danas obradujte nas balerine 

"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Pa eto vidjet cete kad ode Jasmin da ce bit sve isto, zivi bili pa vidjeli
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Beduin
- Kontakt:
Vrlo moguce, jer ce svakom narednom to biti instrument za manipulisanje glasacima, plodno tlo za malverzacije i zaposljavanje svojih ljudi. Na kraju krajeva koliko god da dodatno ubace u Slobodu bice proglaseni boljim od Jasmina i ono "jesmol rekli, napokon dosli pravi ljudi"... mada, ja opet cisto sumnjam i svaki naredni da ce izdvajati milion+ maraka za Slobodu, nece ce se te transe ili smanjiti ili zavrtiti prica o 2 premijerligasa pa balansirati sa izdvajanjem i komsijama (iako nisu clan RSD i gradski klub, ali me strah toga i ovisno koja struja sutra preuzme vlast).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- ASD
- Kontakt:
Jasmin će biti izabran, kao nosilac teško može ne proći.Beduin je napisao/la: ↑07 avg 2022, 08:50Vrlo moguce, jer ce svakom narednom to biti instrument za manipulisanje glasacima, plodno tlo za malverzacije i zaposljavanje svojih ljudi. Na kraju krajeva koliko god da dodatno ubace u Slobodu bice proglaseni boljim od Jasmina i ono "jesmol rekli, napokon dosli pravi ljudi"... mada, ja opet cisto sumnjam i svaki naredni da ce izdvajati milion+ maraka za Slobodu, nece ce se te transe ili smanjiti ili zavrtiti prica o 2 premijerligasa pa balansirati sa izdvajanjem i komsijama (iako nisu clan RSD i gradski klub, ali me strah toga i ovisno koja struja sutra preuzme vlast).
Onda će se organizovati novi izbori gdje će biti znamo svi 2 kandidata. Kandidat SDP-a i kandidat SDA podrinjaca.
Ovaj prvi ako bude izabran, biće isto. Kandidat SDA podrinjaca će sigurno smanjiti tranšu Slobodi i davati više onamo onima.
-
- Kontakt:
Samo će oni i imati kandidate koji će voditi neku bitku ne vidim ko se tu još može umiješati, ali mislim da SDP ima odmah prednost i to finu u odnosu na SDA. Uvijek može biti bolje, a i gore po Slobodu I kolektivno sport u Tuzli. Gledam kako rukometni klub radi jedini od RSD-a imaju neki plan i ideju o napretku svaka čast ljudima koji vode to. Da neko smanji transu Slobodi može biti narucito ako je SDA, ali još veća katastrofa bi bila da grad financira i privatni klub, ipak red je da Slobodi daju nešto prvo što smo gradski klub, drugo sto Sloboda zavisi od gradskih vlasti, ali SSH niti je gradski klub, a tamo se pita sve jedan čovjek grad niko nista ne pita.ASD je napisao/la: ↑07 avg 2022, 09:11Jasmin će biti izabran, kao nosilac teško može ne proći.Beduin je napisao/la: ↑07 avg 2022, 08:50Vrlo moguce, jer ce svakom narednom to biti instrument za manipulisanje glasacima, plodno tlo za malverzacije i zaposljavanje svojih ljudi. Na kraju krajeva koliko god da dodatno ubace u Slobodu bice proglaseni boljim od Jasmina i ono "jesmol rekli, napokon dosli pravi ljudi"... mada, ja opet cisto sumnjam i svaki naredni da ce izdvajati milion+ maraka za Slobodu, nece ce se te transe ili smanjiti ili zavrtiti prica o 2 premijerligasa pa balansirati sa izdvajanjem i komsijama (iako nisu clan RSD i gradski klub, ali me strah toga i ovisno koja struja sutra preuzme vlast).
Onda će se organizovati novi izbori gdje će biti znamo svi 2 kandidata. Kandidat SDP-a i kandidat SDA podrinjaca.
Ovaj prvi ako bude izabran, biće isto. Kandidat SDA podrinjaca će sigurno smanjiti tranšu Slobodi i davati više onamo onima.
Danas Sloga mora pasti!
Promjena formacije je neminovna
4 2 2 2
4 2 2 2
-
- Kontakt:
Hoćemo pobjedu!
1-2 Delić/Komazec
1-2 Delić/Komazec
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Stadion Veleza ce biti spreman navodno 17.9. za 11.kolo, a poceli radovi prije nego na nasem terenu... 
-
- Kontakt:
Znači nas tek u oktobru.LaBombonera88 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 10:21Stadion Veleza ce biti spreman navodno 17.9. za 11.kolo, a poceli radovi prije nego na nasem terenu...![]()
Prednost im je u kvalitetnom i superiskusnom treneru, ekipe na papiru su u 5 deka, ali vidjet ćemo...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
I da, prednost im je što su uigraniji - imaju već 4 meča u nogama, a mi samo 1.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ma kod nas svaki trener može pobijediti svakog i to nije ništa novo, ali bitnije je kakvo će izdanje pokazati ekipa borbenost i ideja, sa naravno dobrom igrom jedino mogu dati rezultat. A i Jaha je tek jednu utakmicu vodio ekipu rano je suditi kakav je on trener. Ono protiv Širokog nam se ne smije ponoviti nikako.
Pa upravo to, čovjeku prvi meč u PL prije sedam dana bio, a ovaj je jedan od najiskusnih trenera u PL, plus možda top3 PL trenera u historiji... To može presuditi u nekim trenucima kad se lomi utakmica npr.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑07 avg 2022, 13:32Ma kod nas svaki trener može pobijediti svakog i to nije ništa novo, ali bitnije je kakvo će izdanje pokazati ekipa borbenost i ideja, sa naravno dobrom igrom jedino mogu dati rezultat. A i Jaha je tek jednu utakmicu vodio ekipu rano je suditi kakav je on trener. Ono protiv Širokog nam se ne smije ponoviti nikako.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Moze biti presudno, kakve izmjene napraviti i kada ako se dođe u tu situaciju, ali mislim da se borbom moze ovdje slaviti nista nije nemoguće. Na papiru imaju malo jaču ekipu ali nije ni to više ono iz prošle sezone.Sky9 je napisao/la: ↑07 avg 2022, 13:35Pa upravo to, čovjeku prvi meč u PL prije sedam dana bio, a ovaj je jedan od najiskusnih trenera u PL, plus možda top3 PL trenera u historiji... To može presuditi u nekim trenucima kad se lomi utakmica npr.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑07 avg 2022, 13:32Ma kod nas svaki trener može pobijediti svakog i to nije ništa novo, ali bitnije je kakvo će izdanje pokazati ekipa borbenost i ideja, sa naravno dobrom igrom jedino mogu dati rezultat. A i Jaha je tek jednu utakmicu vodio ekipu rano je suditi kakav je on trener. Ono protiv Širokog nam se ne smije ponoviti nikako.
- Beduin
- Kontakt:
Prednost im je sto igraju protiv Slobode. 
Zato moramo iskoristiti faktor iznenadjenja.
Zato moramo iskoristiti faktor iznenadjenja.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Postava talašika

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.