FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

hz033
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hz033 » 23 avg 2015, 22:49

hifans je napisao/la:Jel ko bacio oko na cimija i stojceva, kako su odigrali ?
Cimi se povrijedio u 22. minuti :(
U novi boj ...

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 avg 2015, 22:51

Statistika, što se tiče prekida, nam je blago rečeno katastrofalna. Sutra naveče bi trebala biti potpuna, ali ovo što sam do sad odradio je jako loše.

Recimo da smo u 15 utakmica u proljetnom djelu sezone na ubačaje iz kornera zabili samo dva gola.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 avg 2015, 22:59

Da smo Zrinjski pobjedili sada bi bili ni krivi ni dužni na prvom mjestu... s ovakvom igrom...
Samo Saraj'vo.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 23 avg 2015, 23:10

PitarBordo je napisao/la:Da smo Zrinjski pobjedili sada bi bili ni krivi ni dužni na prvom mjestu... s ovakvom igrom...
Šta znaš možda je bolje što nam se ovo sve dešava na početku nego pred kraj sezone?! Inače čovjek nekada misli da je nešto loše po njega a ono može biti dobro, pa i obrnuto! Iz svih dosadašnjih grešaka je uprava samo učila pa nadam se da će i u vezi stručnoga štaba shvatiti da tu ne može svako sjediti nego samo prekaljeni i iskusni stručnjaci koji znaju svoj posao! :thumbup:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 23 avg 2015, 23:12

S obzirom kako igramo i ovo mjesto nam je dobro.Sreca pa sad slijede ipak malo lakse utakmice i opet 3 tekme igramo u Sarajevu (Rudar,Slavija,Borac),sto bi bila dobra prilika da popravimo bodovni saldo ,a nadam se i igru ,jer ako svi budemo gledali u negativnom i pesimisticnom pravcu,necemo daleko dogurati.Sad je najbitnije da se svi nekako skrpimo i da budemo svi zajedno ,najlakse je biti zajedno kad si 1,kad si najbolji ,navijac treba biti i kad je mnogo teze.Ovo oko Radovca necu puno komentarisati osim da obje strane su krive ,najbolje bi bilo kad nijedan igrac FKS ne bi imao FB i ostale neke drustvene mreze.Volio bi da malo promjenimo kurs ove teme i da ipak se nekako zajedno drzimo ,a ne da svak svakom psuje ,prijet itd .IGRAJ SARAJVO NEMA VEZEE
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 23 avg 2015, 23:30

Imao se Radovac na koga ugledati. Dupovac je slicnu stvar uradio prošle sezone, kada smo na Koševu remizirali protiv Travnika. Dupovac je poceo da maše rukama i raspravlja se sa igracima, a raja opravdano ljuta nakon loših rezultata i prikazane igre. Ne dešava se ovo prvi put, pa da mogu oprosti. Ni tada Dupovac, ni Bilbija, niti skoro Velkoski nisu kažnjeni zbog tih incidenata. E zato nam se to dešava i dalje ce nam se dešavati. Mi da smo neki klub, Radovac je trebao biti kažnjen odma posle utakmice, pa bi vidio da li bi stisnuo muda da to opet ponovi. Jednostavno smo i dalje mahalski klub. Žalosno, ali istinito. Stisni muda i kazni igraca. Stisni muda i reci Dzenan ostaje ili odlazi, a ne da covjek uz jutarnju kafu ili poslijepodnevnu pivu sazna da mu se sprema noga.
Das Ist Walter

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 23 avg 2015, 23:30

Za trenutno stanje msm da krivicu snosimo svi, od uprave, strucnog staba, igraca i nas navijaca. Uprava je izgleda sve snage usmjerila na vracanje dugova i privlacenje novih sponzora, al je zato izgubila kompas u sportskom segmentu. Za mene je Ibrak odradio odlican posao ovo ljeto, za 0 maraka doveo Barbarica, Stepanova i Delaca, Al. Bekic nit smrdi nit mirise, jedini minus je taj lijevi bek al valjda se i to rijesi. Imamo totalno nestrucan strucni stab i to se pod hitno mora rijesiti. Pomalo mi je i zao Dzene jer se snjim u upravi malo i zayebavaju, al ipak mu hvala za kup, titulu i proslogodisnju evropu. Radovca necu komentarisati al postavite se vi u njegovu ulogu da vam neko prijeti kako bi ste vi odreagovali. I na kraju mi navijaci nakon svakog neuspijeha uzimamo za pravo da igracima drzimo lekcije, da ih pljujemo i sl. Pa sta su trebali navijaci chelsea nakon njihovog groznog starta u ligi???
Citam ovdje neki vec halalili titulu?? Pa sta vam je ljudi mi smo najaci u ovoj ligi i dalje tvrdim da cemo na kraju ovog prvenstva drugom bjezati minimalno 5-6 bodova...
"I kada tesko je kad redas poraze..."
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 23 avg 2015, 23:33

Kakav ti je to avatar?

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 23 avg 2015, 23:40

hilmo je napisao/la:Statistika, što se tiče prekida, nam je blago rečeno katastrofalna. Sutra naveče bi trebala biti potpuna, ali ovo što sam do sad odradio je jako loše.

Recimo da smo u 15 utakmica u proljetnom djelu sezone na ubačaje iz kornera zabili samo dva gola.
Hilmo svaka cast! Ljudi ovo je KATASTROFALNO za klub kao sto je Sarajevo!
Ja nazalost nisam nijedan trening ovog ljeta pogledao ali da vas ostale pitam, treniraju li oni uopste prekide ili kornere?!! :shock:

Upratio sam na utakmici u smrdljivoj zenici, da nam kornere uzvodi ko stigne! :facepalm:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 23 avg 2015, 23:42

MCMXLVI je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Statistika, što se tiče prekida, nam je blago rečeno katastrofalna. Sutra naveče bi trebala biti potpuna, ali ovo što sam do sad odradio je jako loše.

Hilmo svaka cast! Ljudi ovo je KATASTROFALNO za klub kao sto je Sarajevo!
Ja nazalost nisam nijedan trening ovog ljeta pogledao ali da vas ostale pitam, treniraju li oni uopste prekide ili kornere?!! :shock:

Upratio sam na utakmici u smrdljivoj zenici, da nam kornere uzvodi ko stigne! :facepalm:
Nije samo kornere, nego i faulove isto izvodi ko stigne.
Das Ist Walter

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 23 avg 2015, 23:45

Fudo je napisao/la:Jeli Dzeno sto posto proslost i imali kakav info o evt. novom treneru? Sto tice radovca, nije trebo reci sto je rekao, nek ga je sram, ali u zivotu se grijesi a treba iz tog izvuci pouku i zajedno ka naprijed ici. A nek je i sram nase tzv navijace, sto u najgore vrijeme tj. kad smo dali gol oni pocnu srati, cast izuzetcima. Pojedinci su dojadili sa paljenjem baklji i ostali sranja, treba video nazor i poslati cestitke na kucnu adresu, pa pali do mile volje.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
negdje sam procitao da se snima sjever svaku utakmicu i da se moze vidjeti sve do jednog navijaca na istoj ali iz kluba nikad nije trazen snimak tako da nema smisla o tome raspravljati, ako klubu ne smeta ne vidim zasto bi nekome od nas, pa ne placamo mi iz svog dzepa, a bgm ni DIno,Edis i co iz svog :)
Pyro is not a crime !

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la esprit24 » 23 avg 2015, 23:51

hilmo je napisao/la:Kakav ti je to avatar?
Opklada hilmo :(
Moro sam ybg obraz je obraz
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 23 avg 2015, 23:54

esprit24 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Kakav ti je to avatar?
Opklada hilmo :(
Moro sam ybg obraz je obraz
Ouuu ee hoćeš ti da se kladiš, ali dogovor je dogovor...
@miden
Paralelno sa obradom kornera radim i slobodne udarce i ni tu nismo sjajni.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 avg 2015, 23:56

Meni oci bode tabela kad je pogledam, yebo malog seljacica Radovca.. Tu uprava treba da reaguje i sad je na njima da se pokazu, da daju do znanja da se ne moze igrati sa obrazom kluba. Nek suspenduju malo papcica, svakako na terenu nema nista od njega i rijesena prica. Nadam se da se radi na tom treneru vise, pa mi ako nastavimo ovako, nece biti nista ni od evrope.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 24 avg 2015, 00:01

Mi nemamo slobodne udarce jos od odlaska Belosevica ,takoder i glavnog zaduzenog za kornere.Ja u ekipi ne vidim igraca koji ima kvalitetan centarsut
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

HZG
Kontakt:

Post Postao/la HZG » 24 avg 2015, 00:03

Uprava konacno mora napraviti PRAVILNIK O PONAŠANJU igraca FK Sarajevo na terenu i izvan njega. Do kad ce nam normalno biti da nam prvotimci sjede po nargila barovima, kafana i birtijama ? Do kad ce normalno biti da se igraci raspravljaju sa navijacima ? Ovo oko Samira Radovca ne zelim puno komentarisati i mislim da se glave trebaju ohladiti i da svi zajedno moramo sagledati stvari i traziti nacin za izlazak iz krize. Njemu ne smijemo ovo zaboraviti ali isto tako mu se mora dati podrska u nadi da ce nauciti na svojim greskama a sve u svrhu jačanja kako sebe kao igraca tako i jačanja našeg Sarajeva. Također, ono sto se prvo mora ispraviti a to je da se kazne oni koji su igracu od 19 godina dali ovakav teret kao sto je kapitenska traka. Vise se ne smije dozvoliti da se tako mladim igracima daju kapitenske trake. Ne smije se dozvoliti da bilo koji mladi igraci na pocetku svoje karijere osjete pritisak i teret koji im se namece igranjem za FKS, jer time ce im biti otezan napredak u igri.

A kao drugo nek je na čast i obraz svima vama koji se ''hvalite'' time sto u narednom periodu necete dolaziti na Koševo. Ovo se ne odnosi na navijace iz Visokog, Olova ili nekih drugih gradova, jer je tim ljudima teze financijski i u potpunosti ih razumijem. Vasim postovima o nedolasku samo dajete materijal dušmanima da nas ismijavaju. Ja ne dolazim na Koševo radi Uščuplića, Benke, alispahića, Radovca, Delača, alkoholičara 77, okića, Ikandea, pušača 17, velkoskog i nekih drugih igraca. Ja dolazim zbog FK Sarajeva. SARAJEVO CE BITI, IGRACI I TRENERI CE OTICI.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 24 avg 2015, 00:06

Ljudi moji gledam danas Zrinjskog i uporedjujem sljedece: DELAČ-KARAČIĆ, IKANDE-RADULOVIĆ, BENKO-MEŠANOVIĆ, VELKOSKI-NIKOLIĆ, STEPANOV-RADELJIĆ, RADOVAC-ŠČEPANOVIĆ, BARBARIĆ-GRAOVAC, BARIĆ-BLAIĆ... pa na svakoj poziciji ako nemamo bolje bar imamo igrace podjednakih kvaliteta... naši sponzori-njihovi sponzori, naši prihodi-njihovi prihodi, i opet ljudi dodju na Koševu i bukvalno nas našamaraju i nadigraju kako u PL nije niko zadnjih 10 god sigurno.. i ne samo nas sve redom šamaraju u ligi, izuzev večeras, mada i ovo nije nikakav kiks... sagledas malo ovako hladne glave sve naše uslove i uslove glavnih konkurenata za titulu i vidiš u stvari koliko smo mi napredniji od njih a koliko smo u stvari ispod njih... pored svega ovog i svega dobrog što je uradila naša uprava treba još dobro da se zapita o nekim stvarima... :facepalm: :facepalm:

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 24 avg 2015, 00:14

Nadam se da ova tišina takođe i znači velike promjene u našem klubu..

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 avg 2015, 00:19

Zastone je napisao/la:Nadam se da ova tišina takođe i znači velike promjene u našem klubu..
Ili je opet guranje ispod cilima i zataskavanje situacije...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 avg 2015, 00:20

Ne trebaju nama velike promjene ni neke oluje, treba nam novi stručni štab.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 10 gostiju.