FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dajte ljudi da podržimo naš klub još više. Perioda loše igre je bilo i uvijek će biti ...Pustimo medije neka pišu šta hoće, ali ne dozvolimo da nam unose nepovjerenje i nemir sad kad je naš klub ipak na najvišem nivou u ovoj državi.
DA TE VOLIM ODUVIJEK SAM ZNAO !
DA TE VOLIM ODUVIJEK SAM ZNAO !
KAPITEN i LEGENDA !!! - sigurno su mu se navijaci obracali 'lijepim' rijecima ali nema vracanja, kur.cenja, pogni glavu i prihvati sve sto ti se kazo bilo to lijepo ili ne a onaj mali balavac jednu tekmu kapiten i umislio ko je ko on, sto se mene licno tice moze sutra otici iz kluba jer navijam za Sarajevo i tako ce biti, no Samir Radovac nije Sarajevo tako da nemam obavezu da mu nesto halalim i da ga podrzavam
Pyro is not a crime !
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Bas takomolotovljev je napisao/la:"Dođete na Koševo, pljujete i psujete, zato smo tu gdje i jesmo" - to su Samirove riječi.
Dakle, jasno je na koga misli i kome se obratio... Još nešto, ovo je interni problem između Samira i jednog navijača,
obojica su reeagovala u afektu i svakako da su pretjerali. Čak mislim da je Samir reagovao onako više iz straha, pa kao da je htio
poručiti liku da je on dijete ovoga grada i da i on ima svoju raju i nekoga ko će ga zaštiti od fizičkog napada.
Bezveze u svakom slučaju i treba ovo riješiti na civilizovan način.

Cimirot izasao u 24 minuti povreda ?
Gurati Radovcu kapitensku traku u ovakvoj situaciji u kakvoj se nalazimo je bilo ravno samoubistvu.
U onakvoj situaciji kapitensku traku das igracu kao sto je Stepanov, koji ima muda i hrabrosti za mnogo sta.
Prerano je gurnut u vatru Radovac, prerano su mu dali platu ok 3-4k(kako neki pricaju), prerano je poceo izlaziti i yebavati malu nejru, prerano, prerano...
Medjutim, vece pichke od Radovca se trenutno nalaeze u upravi FKS.
U onakvoj situaciji kapitensku traku das igracu kao sto je Stepanov, koji ima muda i hrabrosti za mnogo sta.
Prerano je gurnut u vatru Radovac, prerano su mu dali platu ok 3-4k(kako neki pricaju), prerano je poceo izlaziti i yebavati malu nejru, prerano, prerano...
Medjutim, vece pichke od Radovca se trenutno nalaeze u upravi FKS.
Koliko godina ima on a koliko Radovac?THEC je napisao/la:
KAPITEN i LEGENDA !!! - sigurno su mu se navijaci obracali 'lijepim' rijecima ali nema vracanja, kur.cenja, pogni glavu i prihvati sve sto ti se kazo bilo to lijepo ili ne a onaj mali balavac jednu tekmu kapiten i umislio ko je ko on, sto se mene licno tice moze sutra otici iz kluba jer navijam za Sarajevo i tako ce biti, no Samir Radovac nije Sarajevo tako da nemam obavezu da mu nesto halalim i da ga podrzavam

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Bas,jedan Toti pogne glavu ,haloo Toti,a mali Radovac,niko i nista,tek iz p ice mamine izasao i **** majku..upravu si bas za te godineSabinho je napisao/la:Koliko godina ima on a koliko Radovac?THEC je napisao/la:

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
[quote="jurisicduska"]Dajte napaćenim idiotima materijala da laju po Sarajevu, samo dajte, da i ja objavim par slika i razgovora??? Kako ste toliko budalasti???
Obriši ovo, navlačiš gnjev na njeg, na tribinu, u biti štetiš Sarajevu, ovo je javni forum, nije naš, daleko će veće posljedice biti jer si ovo objavio. Makni ima pp za takve stvari i ne znam čemu to. I ne zamjeri ti si najmanje kriv, ali na javnom forumu ovom nije mjesto.[/quote]

Ja fakat ne kontam.
Ovde se ljudi utrkuju da sto vise blate igrace,klub,navijace.Izgleda da se neki došli na svoje.
Obriši ovo, navlačiš gnjev na njeg, na tribinu, u biti štetiš Sarajevu, ovo je javni forum, nije naš, daleko će veće posljedice biti jer si ovo objavio. Makni ima pp za takve stvari i ne znam čemu to. I ne zamjeri ti si najmanje kriv, ali na javnom forumu ovom nije mjesto.[/quote]

Ja fakat ne kontam.
Ovde se ljudi utrkuju da sto vise blate igrace,klub,navijace.Izgleda da se neki došli na svoje.

Najmanji problem je hoce li neko halaliti Radovcu. Problem u ovom kontekstu sto se dopusta igracima da se ulazi u verbalni konflikt. Njegovo je da prica na terenu, a ne da psuje, prijeti isl. Nije to prvi put, Krste, prosle sezone Bilbija itd. Uprava mora tome stati u kraj dok verbalno ne pređe u nesto gore. Na kraju krajeva oni su placeni da rade, a mi placamo da nesto gledamo. Posto placamo najskuplje karte hocemo i najbolju predstavu.
-
- Kontakt:
meni je juce najjaci bio Delac raja iznervirana ,psuje a on mirno kaze nemoj te se molim vas samo tući s policijom 

Ako uprava ubrzo ne reaguje na ovo svega ce biti cak I specijalaca ispred tribina da se ne ponovi lani siroki I ulijetanje
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
amypitar je napisao/la:[quote="jurisicduska"]Dajte napaćenim idiotima materijala da laju po Sarajevu, samo dajte, da i ja objavim par slika i razgovora??? Kako ste toliko budalasti???
Obriši ovo, navlačiš gnjev na njeg, na tribinu, u biti štetiš Sarajevu, ovo je javni forum, nije naš, daleko će veće posljedice biti jer si ovo objavio. Makni ima pp za takve stvari i ne znam čemu to. I ne zamjeri ti si najmanje kriv, ali na javnom forumu ovom nije mjesto.

Ja fakat ne kontam.

Na zalost tako je, al kako su dosli na svoje, tako ce doci i na ganje

Kao što sam rekao gore, ja mu halalim, zato što je dio kluba koji ja volim i iz nekih svojih ličnih uvjerenja. Ne može ga čovjek opravdati niti to ja pokušavam, ali ga veliki djelom razumijem. U svemu ovom je bitno sljedeće: on je shvatio da je debelo pogriješio i izvinuo se, ja to prihvatam, ali je bitnije da iz ovog izvuče pouku i da mu se slične stvari nikad više ne smiju ponoviti. Nisi dovoljno dobar zadnje vrijeme šuti i podnesi kritike, mada i te kritike prelaze granicu ukusa, ali tvoje je da šutiš.
Njega kao pojedinca klub treba novčano kazniti ali i suspendovati na dvije-tri utakmice, zašto:
-Da mu se da do znanja da nije veći od FK Sarajevo, i da to više ne radi, jer je svojim postupcima nanio štetu klubu,
-Da to bude poruka ostalim, koji su trenutno tu, koji će doći sa strane i onim koji izlaze iz omladinskog pogona,
-Da se i sami navijači malo smire, jer bi pogubno bilo da on bude na klupi u narednoj utakmici, a kamoli da nastupi u startnoj postavi.
Njega kao pojedinca klub treba novčano kazniti ali i suspendovati na dvije-tri utakmice, zašto:
-Da mu se da do znanja da nije veći od FK Sarajevo, i da to više ne radi, jer je svojim postupcima nanio štetu klubu,
-Da to bude poruka ostalim, koji su trenutno tu, koji će doći sa strane i onim koji izlaze iz omladinskog pogona,
-Da se i sami navijači malo smire, jer bi pogubno bilo da on bude na klupi u narednoj utakmici, a kamoli da nastupi u startnoj postavi.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Daj Rule ne spominji ulijetanja nikakva, molim te, pa zar ti nije jasno da je to cilj dusmanski.Rule_hz je napisao/la:Ako uprava ubrzo ne reaguje na ovo svega ce biti cak I specijalaca ispred tribina da se ne ponovi lani siroki I ulijetanje
Nisam dusman brate nego ove komentare po zvanicnoj I forimima su takva da nedaj boze da se to desi rekao sam samo iz zakljucka jer ispade ocito da u klubu I oko kluba ima dusmana koji jedva cekaju svoju oriliku za nesto sto bi se klubu nastetilo a gledaj sta pojedinci rade
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Digla se prevelika prašina oko svega. Svako ima svoj stav, svoje mišljenje i svoje viđenje kompletne situacije. Sarajevo je ušlo u rezultatsku krizu i niz loših rezultata. To je u svijetu ufudbala sasvim normalno i očekivano. Pad forme pojedinaca, loši rezultati, nezadovoljstvo i loša atmosfera. Ono što želim da kažem jeste da u tim trenucima igračima treba pružiti podršku, a ne činiti nešto što je kontraproduktivno, u ovom slučaju to su psovke, prijetnje i primitivizam u svakom obliku. Sada treba napraviti paralelu između argumentovane kritike i opravdanog nezadovoljstva te izliva malograđanstva i primitivizma.
Što se mene lično tiče, Radovcu nikada neću halaliti ono što je rekao. Generalizovao je, nazvao je ljude koji žive Sarajevo fukarama. Nije puno toga pogriješio. Mnogo ljudi je u teškoj financijskoj situaciji. Mnogo nas hoda praznih džepova i odvaja od usta da bi otišli na Koševo te gledali njega i njegove kolege. Fukare smo, kokuzi, nemamo marke u džepu, ali imamo Sarajevo u srcu. Iste te fukare i kokuzi su ostavljali svoje živote po ulicama gradova širom BiH samo da bi pratili i navijali za svoje Sarajevo. Udario je ispod pojasa svakog navijača Sarajeva.
Velika zvijezdo nadam se da ćeš nekada ovo pročitati, iskreno se nadam, jer ono što ću napisati nagriza mi srce. Bio si dijete ovog kluba. Ponikao si tu kod nas, na Sarajevskom igralištu. Šutnuo prvu loptu našim Sarajevskim betonom i napravio prve fudbalske korake na hramu Sarajevskog fudbala. Na svetom Koševu. Mnogo generacija je prošlo tim istim putem kojim si ti prošao. Sarajevo je ostavilo mnogo legendi iza sebe jer Sarajevo pamti i čuva od zaborava. Pamti istinske zaljubljenike bordo boje. Pamti istinske i prave ljudske vrijednsoti. Pamti istinske znalce umjetosti zvana fudbal. Među pravom onom Srajevskom rajom postoji jedan termin - papak. To ti je ono Velika zvijezdo kada je neko kao čovjek nula. Neko kada mu u džep kane koja marka pa sve zaboravi oko sebe. Neko ko ima pervisoko mišljenje o sebi i neko ko pokušava poniziti ljude oko sebe. Nije to zavist niti ljubomora. Prava Sarajevska raja nikad nije ljubomorna. Prava Sarajevska raja drži svoje dostojanstvo i čuva svoje vrijednosti i kada ima para i kada nema. Ti Velika zvijezdo, ti si Papak koji se popišao u usta svim pravim Sarajlijama, svim istinskim navijčima Sarajeva, svim ljudima koja je bordo boja pri srcu. Popišao si se Papak jer si veoma rano poletio. Popišao si se jer su novci uspjeli da te promjene. Popišao si se jer tvoj sistem vrijednosti ne funkcioniše. Ne zaslužuješ više poštovanje niti podršku. Ti si, kako se ono kaže, Papak.
Što se mene lično tiče, Radovcu nikada neću halaliti ono što je rekao. Generalizovao je, nazvao je ljude koji žive Sarajevo fukarama. Nije puno toga pogriješio. Mnogo ljudi je u teškoj financijskoj situaciji. Mnogo nas hoda praznih džepova i odvaja od usta da bi otišli na Koševo te gledali njega i njegove kolege. Fukare smo, kokuzi, nemamo marke u džepu, ali imamo Sarajevo u srcu. Iste te fukare i kokuzi su ostavljali svoje živote po ulicama gradova širom BiH samo da bi pratili i navijali za svoje Sarajevo. Udario je ispod pojasa svakog navijača Sarajeva.
Velika zvijezdo nadam se da ćeš nekada ovo pročitati, iskreno se nadam, jer ono što ću napisati nagriza mi srce. Bio si dijete ovog kluba. Ponikao si tu kod nas, na Sarajevskom igralištu. Šutnuo prvu loptu našim Sarajevskim betonom i napravio prve fudbalske korake na hramu Sarajevskog fudbala. Na svetom Koševu. Mnogo generacija je prošlo tim istim putem kojim si ti prošao. Sarajevo je ostavilo mnogo legendi iza sebe jer Sarajevo pamti i čuva od zaborava. Pamti istinske zaljubljenike bordo boje. Pamti istinske i prave ljudske vrijednsoti. Pamti istinske znalce umjetosti zvana fudbal. Među pravom onom Srajevskom rajom postoji jedan termin - papak. To ti je ono Velika zvijezdo kada je neko kao čovjek nula. Neko kada mu u džep kane koja marka pa sve zaboravi oko sebe. Neko ko ima pervisoko mišljenje o sebi i neko ko pokušava poniziti ljude oko sebe. Nije to zavist niti ljubomora. Prava Sarajevska raja nikad nije ljubomorna. Prava Sarajevska raja drži svoje dostojanstvo i čuva svoje vrijednosti i kada ima para i kada nema. Ti Velika zvijezdo, ti si Papak koji se popišao u usta svim pravim Sarajlijama, svim istinskim navijčima Sarajeva, svim ljudima koja je bordo boja pri srcu. Popišao si se Papak jer si veoma rano poletio. Popišao si se jer su novci uspjeli da te promjene. Popišao si se jer tvoj sistem vrijednosti ne funkcioniše. Ne zaslužuješ više poštovanje niti podršku. Ti si, kako se ono kaže, Papak.
Da radovac nije ono rekao mi ne bi imali o cemu pricat,smoriste sa frajerom i meni da neko psuje familiju i ja bih tako odreagovao...
Krivi su ovi sto dobacuju,nemaju oni pojma o fudbalu,da znaju koliko je momak doprinjeo osvajanju ovih trofeja ne bi tako pricali.
Krivi su ovi sto dobacuju,nemaju oni pojma o fudbalu,da znaju koliko je momak doprinjeo osvajanju ovih trofeja ne bi tako pricali.
BICA je napisao/la:Da radovac nije ono rekao mi ne bi imali o cemu pricat,smoriste sa frajerom i meni da neko psuje familiju i ja bih tako odreagovao...

FK SARAJEVO.
Pa ovo malo smece je moralo kolko danas dobiti raskid ugovora. Sto je najgore bjeda klasicna i sad on nekome nasao pricati priče o praznim dzepovima, jadno. Momka proziva za kilazu a tata mu pati od pretilosti gluho bilo.
I halal mu evo, mada ga zasluzio nije halalil meni neko kad ne spremim ispit, halali k#rac, lijepo indeks u ruke i vidimo se rn na sljedecem roku.
Navijaca koji je pljunuo Samira takodjer nabijem na spolovilo i nadam se da ce vrh tribine reagovat i zabranit takvom olosu koji pljuje po nasem dresu da dolazi na utakmice.
I halal mu evo, mada ga zasluzio nije halalil meni neko kad ne spremim ispit, halali k#rac, lijepo indeks u ruke i vidimo se rn na sljedecem roku.
Navijaca koji je pljunuo Samira takodjer nabijem na spolovilo i nadam se da ce vrh tribine reagovat i zabranit takvom olosu koji pljuje po nasem dresu da dolazi na utakmice.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
@ BICA
Možda bih i ja reagovao kao i ti. Ali ja i ti nismo fudbaleri profesionalci. Nismo ponikli u FK Sarajevo. Na stranu njegove igračke vrijednosti. Pokazao je ljudske vrijednosti i dokazao da je kao čovjek nula.
Možda bih i ja reagovao kao i ti. Ali ja i ti nismo fudbaleri profesionalci. Nismo ponikli u FK Sarajevo. Na stranu njegove igračke vrijednosti. Pokazao je ljudske vrijednosti i dokazao da je kao čovjek nula.