FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FrancescoTotti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FrancescoTotti » 23 avg 2015, 18:10

mma_hz je napisao/la:Hallali brate to sam u afektu onako napisao,i ja sam niko al zelim da ovo prevazidjemo..jeste bitno prozvati one za razisam...
vidis kako onaj njihov laze za onu djecu koju smo kao gadjali a pogledaj pocetak ovog klipa i reci ti meni jesuli ovo djeca i ko su ovi ljudi i sto im je dopusteno tako blizu naseg kopa..kad je derbi Kosevu npr nama na istoku "zatvore "slovo O ,iako je jug odvojena tribina,a tamo ostavili one klosare da provociraju.. su ovi likovi i gdje su ovdje djeca...nasi su morali da odg na ono prozivanje njihove neke karine...
a ovo u vezi slucaja Radovac ce dobiti svoj epilog jer jos ljudi jos nisu ni saznali za ovo kako treba,pa sta mislis ko mu je rekao da se "pokaje"...polahko,jedno za drugim..
Nikakav prblem brate, halalim, svi smo mi na istoj strani i imamo isti cilj..
Za zenicane ja necu vise da ista pricam. Gamad za koje sam i ranije znao da su gamad, al jucer su me samo uvjerili! Cernobilci mrtvi!
Mada i dalje ne opravdavam nase momke! Ne bi oni sa onoliko pirotehnike isli dole jucer da nisu htjeli belaj.. al u jednu ruku, kad iz kluba mogu davat masne plate igracima, pa ovi za to da hodaju po terenu, onda sigurno mogu i da placaju te kazne!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 23 avg 2015, 18:11

Dobro neko napisa ovo za fukare i kokuze nebi bratu halalio... Znaci on ima para i moze srati po nama?! Sram da ga bude... Moju podrsku nece vise imati pa makar svaku sljedecu tekmu imao po 2 gola i 3 asistencije... A i onaj strucnjak koji mu je dao kapitensku traku, moze slobodno ici sa svojim haverima... Dino, Kusta i ostali ginu za klub i nafurani tinejdzercic se posere na to... Ni ovaj kokuz nece dugooo dugoo na Kosevo.
Pozz bordo braci
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 avg 2015, 18:16

belosevic28 je napisao/la:Dobro neko napisa ovo za fukare i kokuze nebi bratu halalio... Znaci on ima para i moze srati po nama?! Sram da ga bude... Moju podrsku nece vise imati pa makar svaku sljedecu tekmu imao po 2 gola i 3 asistencije... A i onaj strucnjak koji mu je dao kapitensku traku, moze slobodno ici sa svojim haverima... Dino, Kusta i ostali ginu za klub i nafurani tinejdzercic se posere na to... Ni ovaj kokuz nece dugooo dugoo na Kosevo.
Pozz bordo braci
Poslije svega ne mogu više gledati igrače koji psuju svojim navijačima, a ne mogu gledati ni kapitena kluba koji psuje svojim navijačima. Dosta ide dugoročna pauza, a sljedeći put za člansku i sve ostalo nemam para neka im Radovac uplati od svoje velike plate on barem nije fukara bez para kao mi.
SRETAN BROJ - 1725

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 23 avg 2015, 18:17

Cimi u prvoj postavi Paoka :D
Nek je sa srecom majstore
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 23 avg 2015, 18:18

Cimi je pravi sportista i dabogda za dvije godine u Realu igrao, onakvi momci kao on to zasluzuju
Pyro is not a crime !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 avg 2015, 18:18

THEC je napisao/la:Cimi je pravi sportista i dabogda za dvije godine u Realu igrao, onakvi momci kao on to zasluzuju
:bih: :bih:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 avg 2015, 18:19

THEC je napisao/la:Cimi je pravi sportista i dabogda za dvije godine u Realu igrao, onakvi momci kao on to zasluzuju
Jedini koji je zaslužio ino karijeru svojim poštenjem, trudom i stilom života ovo ostalo sve go ološ.
SRETAN BROJ - 1725

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 23 avg 2015, 18:21

mma_hz je napisao/la:Hallali brate to sam u afektu onako napisao,i ja sam niko al zelim da ovo prevazidjemo..jeste bitno prozvati one za razisam...
vidis kako onaj njihov laze za onu djecu koju smo kao gadjali a pogledaj pocetak ovog klipa i reci ti meni jesuli ovo djeca i ko su ovi ljudi i sto im je dopusteno tako blizu naseg kopa..kad je derbi Kosevu npr nama na istoku "zatvore "slovo O ,iako je jug odvojena tribina,a tamo ostavili one klosare da provociraju.. su ovi likovi i gdje su ovdje djeca...nasi su morali da odg na ono prozivanje njihove neke karine...
a ovo u vezi slucaja Radovac ce dobiti svoj epilog jer jos ljudi jos nisu ni saznali za ovo kako treba,pa sta mislis ko mu je rekao da se "pokaje"...polahko,jedno za drugim..
Ne slažemo se u ovome mma, ali baš nikako... jbg imaš dovoljno navijačkog iskustva tako da ti ne trebam detaljno objašnjavati
da nam ono juče nije trebalo iz više razloga. Klub je taj koji treba da se oglasi i osudi rasističko vrijeđanje Ikandea, kao što
su to i uradili, dakle profesionalno. Sad, nama nije bitno da li su to domaći navijači uradili zbog nas, tj. Ikandea, ili možda
zbog njiihovog bojkota prema Upravi Čelika, možda su htjeli upravu Čelika opaliti po džepu, a sa ovim skandaloznim skandiranjem
su uspjeli sasvim sigurno. Da se ne lažemo, i ti i ja znamo da je rasizam samo izgovor za sva ona pirotehnička sredstva koja su
završila na dijelu istočne tribine. Uostalom ko smo mi da uzimamo zakon u svoje ruke, to ne smije biti opravdanje.
Žalosno je bilo gledati spuštanje na nivo nekolicine klošara...
F.K.SARAJEVO

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 23 avg 2015, 18:38

I Stojcev igra u prvih 11 Atromitosa :)
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 23 avg 2015, 18:39

Koliko vidim da je revolveras izbrisao svoj profil. Bicu skroman i reci da je njegova karijera sto se tice Sarajeva zavrsena.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 avg 2015, 18:45

xbox je napisao/la:Koliko vidim da je revolveras izbrisao svoj profil. Bicu skroman i reci da je njegova karijera sto se tice Sarajeva zavrsena.
100% halala nema. Može samo biti gore i vidjeti će te da će tako biti. Biti će psovanja sa svih strana gdje ga vide. Bilo bi pameteno ako ima neka ponuda za njega pustiti ga da ide,
SRETAN BROJ - 1725

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 23 avg 2015, 18:48

povrijedio se cimi i moro izaci u 24 min.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 23 avg 2015, 18:49

Braco hocemo li mu halaliti?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 23 avg 2015, 18:51

E ne znam ljudi,svjestan sam da smo ljuti al ipak smatram da se trebamo svi ujediniti i sto vise izgurati zbog Sarajva,a kasnije nek stvari idu svojim tokom...i ja sam ljut na Radovca ,vratite se nazad i citajte sta sam pisao u vezi njega i ovog incidenta al opet gledam krupniju sliku,a to je FK Sarajevo i razmisljam kako bi sto bolje isto lakse izasli iz svega ovoga..Radovac mi nije ni bitan vise lik uopste,igro ne igro..Krste se bahatio i psovao i vidjeo i mali klub nsita,nema kazen pa hajd i on da **** majku kome malo jbg..jer kako kaze mi smo krivi sto smo tu gdje smo...hahahah
@molotovljev,ma nezz brate nisu baklje tu bile sa namjerom da ih bacimo na istok,dosta ih nije ni baceno nego pojedinci..znaci nismo org,al i dalje tvrdim propust policije jer su one pustili onako blizu...trebali su onda nas u onaj do kraja kavez kod zapada i gotovo i sve bi bilo ok..garantujem ti da niko petarde nebi bacio kod njih na zapad
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 23 avg 2015, 18:58

Ušlo se u nekakvu ružnu atmosferu... a sve je počelo lošim predstavama na početku sezone, to je frustrirajuće, a onda još više doprinosi negativi ta letargija vladajuće strukture po pitanju sportskog segmenta, po meni najvažnijeg... Ja ne psujem nikome, ni upravi, ni igračima, ni Dženi... ali smatram da bi novi stručni štab bio pozitivni šok i za publiku koliko i za igrače. A da se uprava malo pogubila u zadnjih mjesec dana - itekako jeste, nadam se da će učiti iz ovih uslovno rečeno propusta.
Samo Saraj'vo.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 23 avg 2015, 19:00

Nasa uprava ima veliki problem sa Radovcem. Zbog buducnosti kluba treba ga debelo kazniti a sa druge strane smo u njega ulozili i trebalo bi povratiti ulozeno i nesto dodatno zaraditi. Tolika prepotencija i bahatost jednog papcica koji nosi nas dres je vrlo bolna.

Bas lijepo da je rekao ono sto misli o obicnim navijacima. Nema razloga da se izvinjava, samo je momak objasnio svoj stav. Mozda je u afektu prijetio i bio vulgaran ali svoj stav o navijacima je rekao preko FB kada nije bio napaljen. Talenta ima ali ljudskih vrijednosti NE.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 23 avg 2015, 19:02

MCMXLVI je napisao/la:Braco hocemo li mu halaliti?
Ja mu halalit neću, meni je Sabahudin Varupa dužan 60 000 maraka ja mu to halalit ne mogu. Šta ti gledaš mali vraćaj babin dug. :mrgreen:
SRETAN BROJ - 1725

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 23 avg 2015, 19:03

E moji pitari,baš vam je velika ljubav kad ovako na prvu reagujemo prema igraču,koji izgleda nema poštovanja prema sebi pa tako i .....
Dajte da se nekako ovo oprosti,ipak nedozreloj ličnosti koja i nije toliko ni kriva sa obzirom na kapitensku traku i breme koje je ponio u ovoj tekmi.
Bravo maestro Dženane na još jednom u nizu poteza nelogičnosti. :wave:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 23 avg 2015, 19:03

@pantelija i ostali
Mislim da se kokuz i fukara odnosilo na onog momka i onog ko ga je pljunuo i napao psovkama u Ze. Znaci nije se odnosilo na tebe i na mene nego sve one pljuvace, koji dodju i psuju ko kocijasi, da me bude sram sto dijelim tribinu sa njima.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 23 avg 2015, 19:04

pitic je napisao/la:
MCMXLVI je napisao/la:Braco hocemo li mu halaliti?
Ja mu halalit neću, meni je Sabahudin Varupa dužan 60 000 maraka ja mu to halalit ne mogu. Šta ti gledaš mali vraćaj babin dug. :mrgreen:
Ma bravo na tu scenu sam i mislio :mrgreen:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Vanja8 i 4 gosta.