FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

adnan_hzsa
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la adnan_hzsa » 24 avg 2010, 01:17

ahmiiic je napisao/la:
patrick_9 je napisao/la:Stefan Gavaric novi igrac FK Sarajeva!!!!!!!
100% provjerena informacija...maloprije bilo na tv1..onoj novoj tv.
o cemu ti..

televizija pocinje tek 26.08 sa radom, oni 24. vec emituju jel:D:D
odavno ona radi. samo nije full program nego eksperimentalni program...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 avg 2010, 01:31

Sta je na kraju bilo sa Veldinom Muharemovicem je li dosao u Sarajevo kako je bilo najavljivano?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 avg 2010, 01:32

Devil je napisao/la:Sta je na kraju bilo sa Veldinom Muharemovicem je li dosao u Sarajevo kako je bilo najavljivano?
Dosao potpisao na dvije godine,odigrao protiv Celika i povrijedio se puko misic,vratit ce se do Borca vjerovatno
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 24 avg 2010, 01:32

Devil je napisao/la:Sta je na kraju bilo sa Veldinom Muharemovicem je li dosao u Sarajevo kako je bilo najavljivano?
dosao ,odigrao extra tekmu i puko mu misic pauza dvije sedmice
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 24 avg 2010, 01:33

ljudi sta cmeo mi sa ovoliko igraca sad hahahaha
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

faba
Kontakt:

Post Postao/la faba » 24 avg 2010, 01:35

adnan_hzsa je napisao/la:ljudi sta cmeo mi sa ovoliko igraca sad hahahaha
ma sta vam je ba, hem ima ugovor, hem je vezni igrac, a ti nam u ovom trenutku zaista nisu potrebni :mrgreen:

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 24 avg 2010, 01:38

faba je napisao/la:
adnan_hzsa je napisao/la:ljudi sta cmeo mi sa ovoliko igraca sad hahahaha
ma sta vam je ba, hem ima ugovor, hem je vezni igrac, a ti nam u ovom trenutku zaista nisu potrebni :mrgreen:
ma neka samo dolaze :D ima klupa i neka ceka priliku...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 24 avg 2010, 01:40

Idealno bi bilo kad bi ovo sve bilo istina, tada bi imali na svakoj poziciji tri kvalitetna igrača. Znači, povrede, kartoni, nema zime. Mada, iskreno sumnjam da smo sad u takvoj financijskoj situaciji da možemo priuštiti ovakva i en baš jeftian pojačanja, posebno Kućukovića i ovog Crnogorca. Ja bi bio zadovoljan i jednim napadačem priej istekal prelaznog roka. Realno, Avdić nije u stanju odigrati na nivou više od 15 - 20 minuta.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 avg 2010, 04:05

Sarajevo ove godine osvaja titulu,klub koji nas uvijek dostojno predstavi u Evropi za razliku od "nekih".
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 24 avg 2010, 08:05

VanBasten je napisao/la:Idealno bi bilo kad bi ovo sve bilo istina, tada bi imali na svakoj poziciji tri kvalitetna igrača. Znači, povrede, kartoni, nema zime. Mada, iskreno sumnjam da smo sad u takvoj financijskoj situaciji da možemo priuštiti ovakva i en baš jeftian pojačanja, posebno Kućukovića i ovog Crnogorca. Ja bi bio zadovoljan i jednim napadačem priej istekal prelaznog roka. Realno, Avdić nije u stanju odigrati na nivou više od 15 - 20 minuta.

Dnevni Avaz objavio u zavrsnim pregovorima Mustafa Kucukovic i Sarajevo jos ostali neki sitni detalji! :idea:

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 24 avg 2010, 09:01

Dylan Dog je napisao/la:Sarajevo ove godine osvaja titulu,klub koji nas uvijek dostojno predstavi u Evropi za razliku od "nekih".
A po cemu si zakljucijo da sarajevo ove god osvaja titulu, vjerovatno zbog ove tri pobjede na domacem terenu eee trebate vi jos pure jesti da bi bili sampioni puno ste se nesto digli. ko visoko leti uvijek nisko pada ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 24 avg 2010, 09:26

Polako sa titulom tek su 4. kola za nama, važna je stbilizacija u klubu. Idemo od utakmice do utakmice pa šta bude. Ja zadovoljan i sa kupom, samo neka je trofej. EUFORIJA NAM NETREBA

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 24 avg 2010, 09:47

Dylan Dog je napisao/la:Sarajevo ove godine osvaja titulu,klub koji nas uvijek dostojno predstavi u Evropi za razliku od "nekih".
Sjecas se ti Basela, Besiktasa, da ne idem delje?????
Mes Que Un Club

mokeke
Kontakt:

Post Postao/la mokeke » 24 avg 2010, 09:51

amertiger je napisao/la:
Evo ja cu nastaviti:

Litex, Hapoel, da ne idem dalje :mrgreen:

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 24 avg 2010, 09:51

amertiger je napisao/la:
Bazel-splet nesretnih okolnosti
Besiktas-Jedna dobra,jedna losa utakmica
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 24 avg 2010, 09:59

Komsije treba mi jedna informacija,znal iko gdje i sta radi Boban Bozovic nekadasnji igrac Sarajeva.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 24 avg 2010, 11:23

dino lj je napisao/la:Komsije treba mi jedna informacija,znal iko gdje i sta radi Boban Bozovic nekadasnji igrac Sarajeva.
U Francuskoj navodno drzi neki restoran

slika

Daj jednog,drugi je visak,eci peci pec :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

januar
Kontakt:

Post Postao/la januar » 24 avg 2010, 12:03

amertiger je napisao/la:

Nema dalje,samo mozes u ovom pravcu;Sigma,Spartak,Helsinborg,Genk,Marsaxlokk,Rangers neki od izbaceni.Ispali i igrali Manchester,Hamburger,Dinamo Kijev,Basel,Cluj,Besiktas,Rapid,Maritimo,Satird itd da ne duzim trebalo bi mi jako puno. :idea:

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 24 avg 2010, 12:17

januar je napisao/la:
amertiger je napisao/la:

Nema dalje,samo mozes u ovom pravcu;Sigma,Spartak,Helsinborg,Genk,Marsaxlokk,Rangers neki od izbaceni.Ispali i igrali Manchester,Hamburger,Dinamo Kijev,Basel,Cluj,Besiktas,Rapid,Maritimo,Satird itd da ne duzim trebalo bi mi jako puno. :idea:
Polufinale kupa Uefa. Lista europskih protivnika preduga za nabrajanje.

Nego bogati dokle ste najdalje dogurali u jednom Europskom takmičenju?
Stvarno pitam, neznam, znam da niste imali uspjeh kao Željo (polufinale), ali me interesuje koja je najuspjesnija europska sezona u historiji F.K. Sarajevo?

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 24 avg 2010, 12:29

faba je napisao/la:
Fare_Sa je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:kako god :D u subotu bez 1500 u banovicima necu da pricam :D nie daleko autom treba 40 km za gorivo...sva sata voznje ... nije nista .. al kad truba pocne JAO JAO 8-) 8-) :arrow: :arrow:
Nea trube u Banovicima !
A i kopije "La Boce" nam ne trebaju ! Bolje los original, nego losa kopija ! ;)
Halo ti, srpska tribina, mani se tih postova ljubomornih
I kaze se, bolje los original nego dobra kopija.
Brate ja neam profil na Srp. Tribini a i sta je to ?
Nzanima me fkt ! Samo gledam ultras-tifo.net i to ne komentarisem niss !
A srpska me nzanima ! :shock:
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], fera, Hajdeee, nedimmmm1337, rimljanin90, Vanja8 i 46 gostiju.