odavno ona radi. samo nije full program nego eksperimentalni program...ahmiiic je napisao/la:o cemu ti..patrick_9 je napisao/la:Stefan Gavaric novi igrac FK Sarajeva!!!!!!!
100% provjerena informacija...maloprije bilo na tv1..onoj novoj tv.
televizija pocinje tek 26.08 sa radom, oni 24. vec emituju jel:D:D
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
Sta je na kraju bilo sa Veldinom Muharemovicem je li dosao u Sarajevo kako je bilo najavljivano?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Dosao potpisao na dvije godine,odigrao protiv Celika i povrijedio se puko misic,vratit ce se do Borca vjerovatnoDevil je napisao/la:Sta je na kraju bilo sa Veldinom Muharemovicem je li dosao u Sarajevo kako je bilo najavljivano?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
dosao ,odigrao extra tekmu i puko mu misic pauza dvije sedmiceDevil je napisao/la:Sta je na kraju bilo sa Veldinom Muharemovicem je li dosao u Sarajevo kako je bilo najavljivano?
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
-
- Kontakt:
ljudi sta cmeo mi sa ovoliko igraca sad hahahaha
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
ma sta vam je ba, hem ima ugovor, hem je vezni igrac, a ti nam u ovom trenutku zaista nisu potrebniadnan_hzsa je napisao/la:ljudi sta cmeo mi sa ovoliko igraca sad hahahaha

-
- Kontakt:
ma neka samo dolazefaba je napisao/la:ma sta vam je ba, hem ima ugovor, hem je vezni igrac, a ti nam u ovom trenutku zaista nisu potrebniadnan_hzsa je napisao/la:ljudi sta cmeo mi sa ovoliko igraca sad hahahaha

Idealno bi bilo kad bi ovo sve bilo istina, tada bi imali na svakoj poziciji tri kvalitetna igrača. Znači, povrede, kartoni, nema zime. Mada, iskreno sumnjam da smo sad u takvoj financijskoj situaciji da možemo priuštiti ovakva i en baš jeftian pojačanja, posebno Kućukovića i ovog Crnogorca. Ja bi bio zadovoljan i jednim napadačem priej istekal prelaznog roka. Realno, Avdić nije u stanju odigrati na nivou više od 15 - 20 minuta.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Sarajevo ove godine osvaja titulu,klub koji nas uvijek dostojno predstavi u Evropi za razliku od "nekih".
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
VanBasten je napisao/la:Idealno bi bilo kad bi ovo sve bilo istina, tada bi imali na svakoj poziciji tri kvalitetna igrača. Znači, povrede, kartoni, nema zime. Mada, iskreno sumnjam da smo sad u takvoj financijskoj situaciji da možemo priuštiti ovakva i en baš jeftian pojačanja, posebno Kućukovića i ovog Crnogorca. Ja bi bio zadovoljan i jednim napadačem priej istekal prelaznog roka. Realno, Avdić nije u stanju odigrati na nivou više od 15 - 20 minuta.
Dnevni Avaz objavio u zavrsnim pregovorima Mustafa Kucukovic i Sarajevo jos ostali neki sitni detalji!

A po cemu si zakljucijo da sarajevo ove god osvaja titulu, vjerovatno zbog ove tri pobjede na domacem terenu eee trebate vi jos pure jesti da bi bili sampioni puno ste se nesto digli. ko visoko leti uvijek nisko padaDylan Dog je napisao/la:Sarajevo ove godine osvaja titulu,klub koji nas uvijek dostojno predstavi u Evropi za razliku od "nekih".

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Polako sa titulom tek su 4. kola za nama, važna je stbilizacija u klubu. Idemo od utakmice do utakmice pa šta bude. Ja zadovoljan i sa kupom, samo neka je trofej. EUFORIJA NAM NETREBA
Sjecas se ti Basela, Besiktasa, da ne idem delje?????Dylan Dog je napisao/la:Sarajevo ove godine osvaja titulu,klub koji nas uvijek dostojno predstavi u Evropi za razliku od "nekih".
Mes Que Un Club
Evo ja cu nastaviti:amertiger je napisao/la:Sjecas se ti Basela, Besiktasa, da ne idem delje?????Dylan Dog je napisao/la:Sarajevo ove godine osvaja titulu,klub koji nas uvijek dostojno predstavi u Evropi za razliku od "nekih".
Litex, Hapoel, da ne idem dalje

Bazel-splet nesretnih okolnostiamertiger je napisao/la:Sjecas se ti Basela, Besiktasa, da ne idem delje?????Dylan Dog je napisao/la:Sarajevo ove godine osvaja titulu,klub koji nas uvijek dostojno predstavi u Evropi za razliku od "nekih".
Besiktas-Jedna dobra,jedna losa utakmica
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Komsije treba mi jedna informacija,znal iko gdje i sta radi Boban Bozovic nekadasnji igrac Sarajeva.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
U Francuskoj navodno drzi neki restorandino lj je napisao/la:Komsije treba mi jedna informacija,znal iko gdje i sta radi Boban Bozovic nekadasnji igrac Sarajeva.

Daj jednog,drugi je visak,eci peci pec

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
amertiger je napisao/la:Sjecas se ti Basela, Besiktasa, da ne idem delje?????Dylan Dog je napisao/la:Sarajevo ove godine osvaja titulu,klub koji nas uvijek dostojno predstavi u Evropi za razliku od "nekih".
Nema dalje,samo mozes u ovom pravcu;Sigma,Spartak,Helsinborg,Genk,Marsaxlokk,Rangers neki od izbaceni.Ispali i igrali Manchester,Hamburger,Dinamo Kijev,Basel,Cluj,Besiktas,Rapid,Maritimo,Satird itd da ne duzim trebalo bi mi jako puno.

-
- Kontakt:
Polufinale kupa Uefa. Lista europskih protivnika preduga za nabrajanje.januar je napisao/la:amertiger je napisao/la:Sjecas se ti Basela, Besiktasa, da ne idem delje?????Dylan Dog je napisao/la:Sarajevo ove godine osvaja titulu,klub koji nas uvijek dostojno predstavi u Evropi za razliku od "nekih".
Nema dalje,samo mozes u ovom pravcu;Sigma,Spartak,Helsinborg,Genk,Marsaxlokk,Rangers neki od izbaceni.Ispali i igrali Manchester,Hamburger,Dinamo Kijev,Basel,Cluj,Besiktas,Rapid,Maritimo,Satird itd da ne duzim trebalo bi mi jako puno.
Nego bogati dokle ste najdalje dogurali u jednom Europskom takmičenju?
Stvarno pitam, neznam, znam da niste imali uspjeh kao Željo (polufinale), ali me interesuje koja je najuspjesnija europska sezona u historiji F.K. Sarajevo?
Brate ja neam profil na Srp. Tribini a i sta je to ?faba je napisao/la:Halo ti, srpska tribina, mani se tih postova ljubomornihFare_Sa je napisao/la:Nea trube u Banovicima !johnnyHZ je napisao/la:kako godu subotu bez 1500 u banovicima necu da pricam
nie daleko autom treba 40 km za gorivo...sva sata voznje ... nije nista .. al kad truba pocne JAO JAO
![]()
![]()
![]()
A i kopije "La Boce" nam ne trebaju ! Bolje los original, nego losa kopija !
I kaze se, bolje los original nego dobra kopija.
Nzanima me fkt ! Samo gledam ultras-tifo.net i to ne komentarisem niss !
A srpska me nzanima !

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], fera, Hajdeee, nedimmmm1337, rimljanin90, Vanja8 i 46 gostiju.