Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

miky_hz
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la miky_hz » 05 feb 2011, 17:03

HZ_ilidzaa je napisao/la:Tevez u Barci i Realu ne bi igrao ni minute.
Al u kurcu,Tevez je napadac koji bi najbolje legao Madridu,to sam cuo od jedno 315 navijaca Reala kad se on spominjao kao moguce pojacanje...nema vece radilice na terenu medju napadacima od njega
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 05 feb 2011, 17:04

UPS je napisao/la:
nick je napisao/la: pa recimo da si ti dvolican i hajmo reci neinteligentan... nadji jedan dokaz da dzeko sa 17 godina nije bio u ekipi ili cak sa 16 ja ti kupim lizalo da te razveselim, to sto ti nisi dovoljno bistar da napravis razliku izmedju kluba i navijaca je tvoj problem... to sto su njega navijaci prozivali nema nikakve veze sa radom omladinskog pogona niti sa trenerima prvog tima
Ovo je jedan od rijetkih foruma gdje nekome mozes reci da je neinteligentan i da prodjes bez ikakve kazne! To ide na obraz 'vama', da ne obrazlazem ;) Dzeku niste vi afirmisali kao uspjesnog igraca nego Plisek i Teplice i tu se sva prica zavrsava. U svakoj fudbalskoj skoli postoje slicni primjeri, milion juniora koji zaigraju za prvi tim ali rijetki kao takvi postanu afirmisani igraci. Stilic to jeste bio, Biscevic to jeste bio, Berberovic, Pelak, Skoro.... Dzeko nije! Odigrao 35 utakmica u dvije sezone dao 4 gola! Igraci koje sam pomenuo su od juniora u maticnim klubovima postali najbolji igraci - ne ulazeci u to sta su poslije napravili u karijeri. Mislim svi su toga svjesni i to priznaju osim vas. Jeste on je vase dijete ali afirmaciju nije dozivio kod vas i to je to. Svaka druga prica nema veze sa vezom a ti sad lupetaj sta hoces... i da, niko ovdje ne misli lose o Dzeki, naprotiv
mali broj juniora odigra za prvi tim i ostane u tom klubu brkas kruske i jabuke, dzeko je sa 16-17 godina nastupo za prvi tim mislim da je protiv hartsa bio na klupi, a takvih je malo... druga je stvar kad neko cjeli zivot igra u klubu i kad dodje do prvog tima jednostavno nestane u akciji to se dzeki nije desilo nego je ko mladji junior vec preso u prvi tim znaci da je neko vidio talenat u njemu... kad neko kaze za nekog da je licemjeran i jos potkreplju je to lazima jednostavno ne zasluzuje drugi odgovor... i jos jednom poenta je u tome da komentari navijaca i rad uprave su 2 razlicite stvari to sam pokuso da objasnim tvom drugu...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 05 feb 2011, 17:04

koliko je za city dobar ovaj rezultat toliko je los po dzeku...
sigurno mu u korist neide ovo sto se u napadu silva i tevez bolje slazu bez njega.. :roll:
nadam se da ce uci u drugom poluvremenu i zabiti koji gol.. ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 05 feb 2011, 17:05

mma_hz je napisao/la: nemoj se tjesiti nisu tebe povrijede sjebale jbg bio si kloc i garant si i dalje too..
jadna djeca u tom omladinskom pogonu cccccccc ,eto kakvi nam treniraju djecu ...
propali igraci ,tuga ,cemer i jad ccccc...
Ja makar treniram, a ti pametuješ na ovom forumu. **** reci ba, dela su bitna ;) Zato ti kad budeš trenirao decu onda nešto pričaj, može lepi. I ne treniram decu u BIH, čisto informativno :*

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 05 feb 2011, 17:05

Da, zato ga je Real tražio zimus i zato su iz City-ja kategorično odbili ponudu. :roll:

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 05 feb 2011, 17:06

anonymousHD je napisao/la:
Izvini doktore nisam te prepoznao, ja studiram na DIFU, trener sam u jednom omladinskom pogonu, trenirao sam nogomet 14 godina, hoćeš li se porediti samnom? Da sam imao sreće sigurno bi i ja sada negdje igrao izvan BIH, ali povredu su me sjebale.
Očigledno je da je Džeko loš, celu sezonu igra loše. U Wolfsburgu je samo stajao, a još bio kapiten. Tako se ne ponaša kapiten. To je dokaz samo koliko se momak digao, umislio da je napadač, ali nije, aposlutno je ništa. U toj Njemačkoj ligi, jedan Raul koji ima 30+ godina zabija isto lud. Sam dokaz koliko je liga loša. Džeko polako pokazuje da nije sposoban da igra u nekoj jačoj ligi, zato će da propadne. I onda ću ja biti upravu, a ne ti ;)
Kralju moj, samo pogledaj koliko je Miške imao asistencija u zadnjih dvije godine i sve će ti biti jasno, sve njegove asistencije su za Džeku ;) A u Manchesteru jednostavno nema ko da ga pogodi u nogu ili u glavu i zato će da propadne.
A ti mali idi malo se umij pa dođi sebi :***
pa mislis li da bi se te asistencije vazile za Misketa da Dzeko nije postizao golove nakon asista, vjerovatno bi :lol: :lol: koji lik :lol: nek je Panjzema dobar il ti ga Abedayor........

eto na sta je Real spao da kupi otpadke od Man Citya :lol: :lol:
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 feb 2011, 17:06

Nemogu da vjerujem kako nego moze mrziti nekog a taj mu frajer nista nije uradio samo je njegovu zemlju prezentovao na najbolji nacin. Shvatam one u drugom entitetu jbg oni su ljubomorni ali nas Sarajlije,Zenicane,Mostarce.... nemogu da shvatim. Pojedinci ocigledno uzivaju jer je Dzeko najveci ambasador nase drzave na klupi. Svaka cast.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 05 feb 2011, 17:07

Nece ovo biti dobro za Dzekinu psihu.. Dzeko se ufurao, navikao je da bude glavni. Uvijek je bio glavni oslonac tima i svi su se u njega uzdali. Nije navikao da bude na klupi.

Sjebat ce ga ovo..

Dao bog da W.Brom zabije sad 3 gola i da Dzeko udje u 85 min i donese pobjedu timu..

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 feb 2011, 17:08

mma_hz je napisao/la: nemoj se tjesiti nisu tebe povrijede sjebale jbg bio si kloc i garant si i dalje too..
jadna djeca u tom omladinskom pogonu cccccccc ,eto kakvi nam treniraju djecu ...
propali igraci ,tuga ,cemer i jad ccccc...
Ja makar treniram, a ti pametuješ na ovom forumu. **** reci ba, dela su bitna ;) Zato ti kad budeš trenirao decu onda nešto pričaj, može lepi. I ne treniram decu u BIH, čisto informativno :*
onda ne seri o "deci"iz BIH ...
idi tamo i seri o svojoj pasa moj solidni hheheh...
ostavi nas da se brinemo o nasoj ja vasu djecu i ne spominjem i libo me racku za njih iskren da budem !!!!
a to da si porpali igrac jesi jbg ,budi iskren i nemoj one suplje tipa povrede ahahhaha
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 05 feb 2011, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

pazzoetoogol
Kontakt:

Post Postao/la pazzoetoogol » 05 feb 2011, 17:08

suntu jeu je napisao/la:
Da, zato ga je Real tražio zimus i zato su iz City-ja kategorično odbili ponudu. :roll:

da i juve je trazio Dzeku i to pola godine, al nazalost nema se para :lol:, zapravo ima se al za polovnjake na posudbama :lol: :lol:
non siamo mai stati in B ! FORZA INTER

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 05 feb 2011, 17:08

Ma sta ste se uzrujali? Ne moze Dzeko nakon 3-4 utakmice odusevljavati i zabijati hat-trickove. Treba vremena za to.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 feb 2011, 17:08

barbarez je napisao/la: Naravno mogu biti mutav u mnogim stvarima,ali sto se fudbala tice,sa sigurnoscu ti mogu reci da sam za mnoge pro.dr.ali nije bitno.pricas o nekoj realnosti,a realnost ti je da Dzeko nema pojma.E onda jarane poserem se ja na tu realnost.Dzeko nije samo noge postavljao,ako neko nema pojma,kako dade silne one golove.Kazes namjestio mu Miske,pa valja postici gol.Pa kada je to tako lako,idi i ti u Galatu pa budi zvijezda,nek te Miske gadja u glavu,uzmi pare.ILi idi tamo gdje Miske predje,sta te boli ****,po tvojoj logici ,ne bi trebalo ispod 20 golova po sezoni da zabijes.Joj koje su ovo kafanske price i razmisljanja.
Izvini doktore nisam te prepoznao, ja studiram na DIFU, trener sam u jednom omladinskom pogonu, trenirao sam nogomet 14 godina, hoćeš li se porediti samnom? Da sam imao sreće sigurno bi i ja sada negdje igrao izvan BIH, ali povredu su me sjebale.
Očigledno je da je Džeko loš, celu sezonu igra loše. U Wolfsburgu je samo stajao, a još bio kapiten. Tako se ne ponaša kapiten. To je dokaz samo koliko se momak digao, umislio da je napadač, ali nije, aposlutno je ništa. U toj Njemačkoj ligi, jedan Raul koji ima 30+ godina zabija isto lud. Sam dokaz koliko je liga loša. Džeko polako pokazuje da nije sposoban da igra u nekoj jačoj ligi, zato će da propadne. I onda ću ja biti upravu, a ne ti ;)
Kralju moj, samo pogledaj koliko je Miške imao asistencija u zadnjih dvije godine i sve će ti biti jasno, sve njegove asistencije su za Džeku ;) A u Manchesteru jednostavno nema ko da ga pogodi u nogu ili u glavu i zato će da propadne.
A ti mali idi malo se umij pa dođi sebi :***
Znas sta, ja cu ti dati podatke,pa ti mozes otici u prostorije Zelje pa provjeri sta sam ja to sve osvojio sa tim timom i koliko nastupa sam imao za omladinske reprezentativne selekcije,tako da to nije mjesto za forum.Da li ti kao trener mladi ljudi ,tako objasnjavas i svojoj djeci filozofiju fudbala.Vidis brate ti si strucnjak,a Manchini,Rednap,Wenger,Magath i mnogi drugi su kreteni,koji smatraju da je on vrhunski igrac.**** te pa jarane ti trebas u Real.Pa skontaj malo sta pricas,moze covjek biti igrac koji nije po tvom ukusu,ali pricati tako ,kao sto ti pricas za Dzeku je smijesno.Sto se tice tog Raula,pa gdje on zabija ko lud majketi tvoje.I ako vec zabija ko lud,znaci liga losa.Pa nema ti i od Raula napravi karinu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 05 feb 2011, 17:10

mma_hz je napisao/la: onda ne seri o "deci"iz BIH ...
ostavi nas da se brinemo o nasoj ja vasu djecu i ne spominjem i libo me racku za njih iskren da budem !!!!
Zanimljiv si ti momak.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 feb 2011, 17:11

Nail for Real je napisao/la:Ma sta ste se uzrujali? Ne moze Dzeko nakon 3-4 utakmice odusevljavati i zabijati hat-trickove. Treba vremena za to.
Naile .. De ti to objasni ovim debilima ovdje. Nedokazni stvorevi.
A Lakicu i tebe je za danas dosta.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 05 feb 2011, 17:12

mma_hz je napisao/la: onda ne seri o "deci"iz BIH ...
Zanimljiv si ti momak.
s takvim "strucnjacima "kao sto si ti ne zelim niti da razmjenjujem misljenja niti da imam bilo kakav vid komunikacije ...
takve treba samo u "KOST"doso momak da sere o Dzeki a ruku bi dao da je njegov hahah
idi negdje pisi o zigicu ,pantelicu ,lazovicu i o njihovoj karijeri jbg blizi su ti ..........
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 05 feb 2011, 17:14, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 05 feb 2011, 17:12

pazzoetoogol je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:

da i juve je trazio Dzeku i to pola godine, al nazalost nema se para :lol:, zapravo ima se al za polovnjake na posudbama :lol: :lol:

Care, Juventus je poznat po dovođenjima ''dobrih'' igrača zadnje 3-4 godine. :lol:

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 05 feb 2011, 17:14

RKO je napisao/la:Nisam pogledao utakmicu tako da necu komentarisati o tome ali vidim da dosta forumasa vec govori kako je Dzeko propao,kako je spor,slab,nezna ovo....
1)Dzeko je stigao dosta nespreman u NOVI tim u NOVU ligu za njega,potrebno je vrijeme adaptacije
2)Za pocetak je odigrao VEOMA dobru prvu utakmicu,drugu losu(kao i citav tim),u trecoj DAO GOL,4tu necu komentarisati nisam gledao
3)City je u maloj krizi kao sto je i Chelsea bio
4)Vezni red Citya je zakazao totalno ovih zadnjih utakmica,odkako se Silva bio povrijedio
5)Edin je centarfor a ne lijevo krilo ili organizator igre ili......na te pozicije se izvlaci(htjeo-nehtjeo) da bi dobio loptu
6)I da se nesnadje u MCFC neznaci da nije top napadac(najsvjeziji je primjer Ibrahimovica i Barcelone)a nigdje ne pise da nece(osim ovih strucnjaka koji su to prepoznali nakon 45min utakmice protiv Wolsa(Morinjo i Ferguson su vam zavidni na vjestinama procjene)).

Prvi puta kad Dzeko nezapocne utakmicu,javit ce se ovi dezurni kriticari i reci"reko sam ja da je on promasena investicija","propo´ je ","Idi u Bayern","nije on ni medju 50 napadaca na svjetu"....a normalno je da i odmori kao i svakom nogometasu,ap i Drogba je znao sjediti na klupi kao i Rooney i .....

Ja zelim Edinu samo da ga zaobidju povrede a u njegove igracke kvalitete nema sumnje.

Evo sta sam napisao..... :lol: :lol: Di ste pljuvaci,jadnici...drago vam sto Dzeko ne igra pa neka obraduj te se malo.... :lol: :lol: :lol:

Malo sam smekno i utakmicu Keln-Bayern pa i Ribery na klupi,bas je bezveze igrac trebao je prec u Borusiju iz Menhengladbaha tu bi igrao.. :lol: :lol: :lol:
Zadnja izmjena: RKO, dana/u 05 feb 2011, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
RIP SALE VILENJAK

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 05 feb 2011, 17:16

Goalgetter je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Ma sta ste se uzrujali? Ne moze Dzeko nakon 3-4 utakmice odusevljavati i zabijati hat-trickove. Treba vremena za to.
Naile .. De ti to objasni ovim debilima ovdje. Nedokazni stvorevi.
A Lakicu i tebe je za danas dosta.

Da, zato Suarezu ne treba ni dva dana. Džeko kao da sa košarke ide na fudbal, a ne iz Bundeslige u Englesku. :roll:

I nije problem što ne daje golove, nego što mu je kretanje na terenu kao da je tek izašao iz obdaništa.

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 05 feb 2011, 17:18

evo ga zagrijava se,sad ce on uci ;) ima vremena da zabije...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 05 feb 2011, 17:18

DŽEEEEEEEEKOOOOOOOOOOO

Se zagrijava uz aut liniju. :D

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: aimar21, Goalgetter, kakarut, Kaunas, MostarskiSin, Proximic i 37 gostiju.