Onom selektoru koji je poslije utakmice pokusao da umanji njegov gol, a poslije smjesne igre hvalio Vrsajevica u nebesa.Vidio kvalitete koje niko drugi nije. Nije mu lako.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
To je taj visoko inteligentni, visoki procenat i tip covjeka o kojem sam pricao.sergejbarba je napisao/la:da ti ista znas bio bi neko i nesto. ONI TI GA PUSE SAFETE
Dakle obavjesten je, o onome sto amateri i laici znaju. Sa informacijama od novinara i ljudi kao sto je Juka. Amatera koji vole ovu reprezentaciju. On, selektor BiH. I sad ce "se raspitati kod nekih ljudi".Goalgetter je napisao/la:Savez je obavjestio Susica oko Gudelja, i Susic ce se raspitati oko njega kod nekih ljudi i onda ce vidjeti dalje.
Mozambik je napisao/la:Ja ne znam stvarno sta se ima raspitivati, pa nije '45-a da nemas TV, Internet i sva ostala cuda tehnologije.
Ako ima informaciju da momak zeli igrati za nas, ode na internet, nadje utakmice Alkmara i pregleda ih. Nema potrebe za bilo kakvo raspitivanje.
Al posto je Susic poznat po raspitivanju, bojim se kako ce na kraju sve ispasti.
Samo da se podsjetimo izjave na Face-u, parafraziram: Gledao sam Hadzica dva,tri puta i nije bio dobar, al su mi ga neki ljudi preporucili pa ce biti pozvan.
Trebao je reci ko ga je preporucio, da nisu mozda ljudi iz Germanie?
Igranje za Bosnu bila bi lijepa stvar. Moji roditelji su rođeni u BiH tako da imam pravo nastupa. Bh. mediji nakon utakmice protiv Groningena već nagađaju o pozivu za mene,“ kazao je Gudelj holandskim kolegama
gdje piseGoalgetter je napisao/la:Igranje za Bosnu bila bi lijepa stvar. Moji roditelji su rođeni u BiH tako da imam pravo nastupa. Bh. mediji nakon utakmice protiv Groningena već nagađaju o pozivu za mene,“ kazao je Gudelj holandskim kolegama
Vesela Sveska.ZutiMrav je napisao/la:gdje piseGoalgetter je napisao/la:Igranje za Bosnu bila bi lijepa stvar. Moji roditelji su rođeni u BiH tako da imam pravo nastupa. Bh. mediji nakon utakmice protiv Groningena već nagađaju o pozivu za mene,“ kazao je Gudelj holandskim kolegama
JukiBatko je napisao/la:I kome vise vjerujete, da cujemo Papet-ovce....
Pročitaj komentare ispod, vjerujem da su veseli. Obzirom da ne idem na taj portal, pretpostavljam da je bitka u komentarima već počela.Saurman je napisao/la:Otvorim Index - Veznjak Alkmaara odbio BiH: "Samo Srbija!"
Ma ja ponekad navratim čisto da vidim mišljenje komšija.Komentari se po običaju pretvore u nacionalističke orgije.Virtu4l je napisao/la:Pročitaj komentare ispod, vjerujem da su veseli. Obzirom da ne idem na taj portal, pretpostavljam da je bitka u komentarima već počela.Saurman je napisao/la:Otvorim Index - Veznjak Alkmaara odbio BiH: "Samo Srbija!"
Godinama pišem da je taj portal smeće, gdje je sad Hasabegović da napiše realno viđenje situacije, kao što je napisao za Papeta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.