whatGixUltras1947 je napisao/la:Široki zabija za 4 ili 5-0 kad ono na Koševu autogol Sarajeva. Hmm kako to?
Olimpik Sarajevo
-
- Kontakt:
Re: Olimpic Sarajevo
Oznojen pisem ovo, joj utakmice, kisa bericet, komsije morali usporiti igru, mada ako je namjerno pusteno onda im hvala velika i veliki su insani. A rijeci nemam da opisem nase momke, ovo sto se desavalo u zadnjih par mjeseci je mudziza prava, mnogi nas otpisali kontali kako ce tako mladi igraci nas spasiti protiv protivnika u nizu poput Slobode, Radnika, Sarajeva, Sirokog Brijega, uz "takvog trenera"(a Fajo je jako iskusan i pametan, samo sto ga mnogi ne poznaju) ali ih Bog dragi nagradio snagom, hrabrosti, talentom, mudrosti i na kraju isplivasmo iz trilera.
Ne znam kako da opisem tu radost ni kako da se zahvalim igracima, trenerima, zaposlenicima koji su se borili ni Allahu koji nas je podario ovakvom sudbinom. Ispunio se ajet po ko zna koji put, dig'o nas cak i na osmoj poziciji - sve je komplet spaseno!
Borac unatoc nadoknade od 11 minuta i svu onu pomoc sto su medjusobno dusmani davali jedni drugima im nije bilo dovoljno, nek' su ispali.
Ne znam kako da opisem tu radost ni kako da se zahvalim igracima, trenerima, zaposlenicima koji su se borili ni Allahu koji nas je podario ovakvom sudbinom. Ispunio se ajet po ko zna koji put, dig'o nas cak i na osmoj poziciji - sve je komplet spaseno!

Borac unatoc nadoknade od 11 minuta i svu onu pomoc sto su medjusobno dusmani davali jedni drugima im nije bilo dovoljno, nek' su ispali.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
svaka chast vukovi,mangupski
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Cestitke. Zasluzili ste.
Teorije zavjere ce uvijek postojati ali danas je tako bilo ocigledno da je Olimpic na terenu osvojio opstanak.U prilog ovome ide cinjenica da je Zeljo mogao lagano uzeti cetvrto mjesto i sacuvati kakve takve sanse za evropu.Sve pohvale korektnim navijacima Sarajeva koji ama bas nijednu ruznu rijec nije uputilo ekipi.
Ja sam bez teksa. Ne znam kako da izrazim osjecaje zbog ovog opstanka osim da vrisnem. Bio sam izgubio svu nadu i pravio razne kalkulacije pred ovu posljednju utakmicu. Hvala nasim igracima, hvala navijacima Sarajeva, hvala igracima Sarajeva. Bila bi velika steta da smo ove sezone ispali i to u momentu kad se od naseg kluba ocekivala visoka pozicija.
Sezona koja se treba sto prije zaboraviti i u narednu sezonu krenuti sa pametnijim potezima nego ove sezone. Idemo slaviti
Sezona koja se treba sto prije zaboraviti i u narednu sezonu krenuti sa pametnijim potezima nego ove sezone. Idemo slaviti

Ovo je fantasticno
Saznao sam da nije nikakvo namjestanje bilo, sta vise pitari nisu bas imali najbolje namjere, ali ostvarismo pobjedu uprkos svemu.
@gorazdak Potpuno si u pravu legendo, samo ovu sezonu ja to ovako gledam; prva polusezona za zaborav - druga za pamcenje, okacim 2014/15 + 2016 negdje na zidu da zapamtim kako su ovi momci Lelic, Zeljkovic, Andjusic, Milovic, Kobiljar, Mahovic, Radovic, Uzelac, Varesanovic, Jovanovic, Gligorov, Suljagic uz starijih pojacanja Hebibovic, Vukomanovic i Zolj i jos dosta igraca kako su dosli i napravili cudo. Kad se sjetim zimus, narod misli mi lose odradili prelazni rok, otisla sva imena Bogicevic, Stanic, Fejzic, Hamzic, Pandza, Stefan i drugi. Nisu nas iznevjerili, ovi momci imaju ogromnu buducnost.
Kad god nesta nam ne ide, svratis i "Rek'o sam vam ja"
Mislim da bi bilo vrijedno biti korektan sada i izviniti se Manciniju.
Ja ti halalim ako si slucajno sta lose namjerio ali mi izgledas k'o OK momak pa nece biti potrebe valjda.
Pozz

@gorazdak Potpuno si u pravu legendo, samo ovu sezonu ja to ovako gledam; prva polusezona za zaborav - druga za pamcenje, okacim 2014/15 + 2016 negdje na zidu da zapamtim kako su ovi momci Lelic, Zeljkovic, Andjusic, Milovic, Kobiljar, Mahovic, Radovic, Uzelac, Varesanovic, Jovanovic, Gligorov, Suljagic uz starijih pojacanja Hebibovic, Vukomanovic i Zolj i jos dosta igraca kako su dosli i napravili cudo. Kad se sjetim zimus, narod misli mi lose odradili prelazni rok, otisla sva imena Bogicevic, Stanic, Fejzic, Hamzic, Pandza, Stefan i drugi. Nisu nas iznevjerili, ovi momci imaju ogromnu buducnost.

Nisi ruzno postupio ali sto jes' jes' - cuclao si ovo dugo vremenajoker90 je napisao/la:Pozz drug moj, najavio sam ti ja ovo davno, zao mi je sto Olimpic ispada!Mancini je napisao/la:Kukavički mentalitet uvijek bio i ostao takav. Ali od naredne sezone najvjerovatnije nema više unaprijed upisanih šest bodova ni Želji ni Sarajevu.

Mislim da bi bilo vrijedno biti korektan sada i izviniti se Manciniju.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Cestitke mom drugu @Mancini na opstanku, drago mi je sto sam pogrijesio, cesto me vrijeđao a ja nikad nisam uzvracao. Drago mi je sto opstade Olimpic, naravno vise bih volio da to nije uradio namjetanjem sa mojim klubom, ali eto. 
Ja sam hajcao Mancinia, jer se upali, pa mi merak bilo ga malo prati. No hard feelings!

Ja sam hajcao Mancinia, jer se upali, pa mi merak bilo ga malo prati. No hard feelings!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Čestitam vam od srca na opstanku u PL.
Dobro je pa niste ispali, lakše će nam biti da se brže vratimo u PL. 

Čestitke, 6 bodova je 6 bodova.
Pogotovo ovom @Mokroguzu, pravo je simpatičan momak.
Pogotovo ovom @Mokroguzu, pravo je simpatičan momak.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Ti opet dosao da trolujesjoker90 je napisao/la:Cestitke mom drugu @Mancini na opstanku, drago mi je sto sam pogrijesio, cesto me vrijeđao a ja nikad nisam uzvracao. Drago mi je sto opstade Olimpic, naravno vise bih volio da to nije uradio namjetanjem sa mojim klubom, ali eto.

Nad tobom sunce najljepše sja
Hvala ti na iskrenosti,sve najbolje.AlemC85 je napisao/la:Čestitam vam od srca na opstanku u PL.Dobro je pa niste ispali, lakše će nam biti da se brže vratimo u PL.
- Thetraphak1921
- Kontakt:

Mozda cudno zvuci, ali igrate daleko ljepsi fudbal od haman svih ekipa iz vrha. Zakljucak sam donio na osnovu prethodnih par utakmica koje sam gledao, a koje ste igrali protiv iznimno teskih protivnika koji su, izmedju ostalog, bili nasi direktni konkurenti za neko od mjesta koje vodi u EL. Cestitke, jos jednom..
- amazon
- Kontakt:

Najveći ublehas na forumu. Čovjek se pravi pametan i pametuje konstantno a veze s životom nema.Sarajlija88 je napisao/la:Stručnjak, kakav si?Virtu4l je napisao/la:Olimpic ispada, Borac ostaje, tako je odluceno.

Čestitke Olimpicu

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
ČESTITKE IZ AUSTRALIJE,,,,,,,,,,,,,,,VOLI VAS VAŠ PABIZOMokroguz je napisao/la:Oznojen pisem ovo, joj utakmice, kisa bericet, komsije morali usporiti igru, mada ako je namjerno pusteno onda im hvala velika i veliki su insani. A rijeci nemam da opisem nase momke, ovo sto se desavalo u zadnjih par mjeseci je mudziza prava, mnogi nas otpisali kontali kako ce tako mladi igraci nas spasiti protiv protivnika u nizu poput Slobode, Radnika, Sarajeva, Sirokog Brijega, uz "takvog trenera"(a Fajo je jako iskusan i pametan, samo sto ga mnogi ne poznaju) ali ih Bog dragi nagradio snagom, hrabrosti, talentom, mudrosti i na kraju isplivasmo iz trilera.
[quote="Mokroguz"]Ovo je fantasticno
Saznao sam da nije nikakvo namjestanje bilo, sta vise pitari nisu bas imali najbolje namjere, ali ostvarismo pobjedu uprkos svemu.
Danas mali Lelic(18 god) gol i asistencija a prva mu tekma za Olimpic.Cini mi se da je ubio ono raseljeno lice iz arapskih zemalja
Pored opstanka kao najvaznije stvari za klub su ti nabrojani klinci.Hebibovicu svaka cast 4/4 gola
Uciniti sve da ostane.
Najljepsi komentar veceras je komsije nas toliko vole da su iz ljubavi prema nasem predsjedniku i klubu sa lakocom se odrekli evrope i koeficijenta a narocito minimum milioncica.Zajebi evropu bitnije je 6 boba iduce sezone

Danas mali Lelic(18 god) gol i asistencija a prva mu tekma za Olimpic.Cini mi se da je ubio ono raseljeno lice iz arapskih zemalja

Pored opstanka kao najvaznije stvari za klub su ti nabrojani klinci.Hebibovicu svaka cast 4/4 gola

Najljepsi komentar veceras je komsije nas toliko vole da su iz ljubavi prema nasem predsjedniku i klubu sa lakocom se odrekli evrope i koeficijenta a narocito minimum milioncica.Zajebi evropu bitnije je 6 boba iduce sezone

Ja bas htjeo da kazem Lelic pravo dobar, apsolutno treba dobiti sansu sljedece sezone a i Zeljkovic. Mislim da mu se treba upisati onaj gol, zasluzio to momak.
Pratio sam malo i kako ide Imamovicu, odigrao do sada skoro svih 90 minuta svih utakmica osim jedne ako sam tacne podatke nasao. (http://hns-cff.hr/natjecanja/3-hnl-jug/)
Vukomanovic prekucao ligu, rado bih da ostane sa nama ali je mozda bolje za njegovu karijeru da ide sa Zrinjom ganjati Evropu pa ukoliko mu pruze sansu ima da dobiju nekoliko ponuda odmah za njega.
Hebibovic se uozbiljio, jos da je ranije ovako igrao bio bi u listi top strijelaca lige sigurno. Svakako dobro iznenadjenje, procvjetao u pravo vrijeme.
A pitari nije samo da traze nova pojacanja nego i imaju djecu svoju i vec masu igraca, nebi me cudilo da ostane Hebibovic sa nama. A i dobrodosao je. 
I ne znam sta ih je to Fajo ucio na treningu, ali igrajuuuu
Pa gdje je taj trening bio prije, pa mi bi samarali sve redom da je ovako bilo na pocetku. Mada su ja mislim i mladi igraci faktor, daju taj tempo koji treba.
Pratio sam malo i kako ide Imamovicu, odigrao do sada skoro svih 90 minuta svih utakmica osim jedne ako sam tacne podatke nasao. (http://hns-cff.hr/natjecanja/3-hnl-jug/)
Vukomanovic prekucao ligu, rado bih da ostane sa nama ali je mozda bolje za njegovu karijeru da ide sa Zrinjom ganjati Evropu pa ukoliko mu pruze sansu ima da dobiju nekoliko ponuda odmah za njega.
Hebibovic se uozbiljio, jos da je ranije ovako igrao bio bi u listi top strijelaca lige sigurno. Svakako dobro iznenadjenje, procvjetao u pravo vrijeme.

I ne znam sta ih je to Fajo ucio na treningu, ali igrajuuuu

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
-
- Kontakt:
Cestitke Olimpiku od srca za ovakav rezultat i to u zadnjem kolu koje odlucuje o opastanku i to na strani sa ovakvim protivnikom .Svaka vam cast .Aferim 

E da se i ja javim.
Jučerašnja utakmica mi je bila veoma teška za pratiti jer pored naše trebalo je pratiti kretanje rezultata na još dvije utakmice. Velika pobjeda na kraju duge i teške sezone onda kada je bilo najvažnije. Čestitam svima, od igrača, preko stručnog štaba do ljudi u klubu. A sumnjao sam u trenerske sposobnosti Faika Kolara ali me je on demantovao što mi je drago.
Drago mi je i zbog mladih igrača koji su se nametnuli.
@joker90 Ja tebe nisam vrijeđao a ti ovdje jesi dosađivao. A vidim da si pabiza "počastio" kulturnim riječnikom i da si našu ekipu nazvao idiotima. A selamim one koji nas ne vole a oni se mogu sami prepoznati.

@joker90 Ja tebe nisam vrijeđao a ti ovdje jesi dosađivao. A vidim da si pabiza "počastio" kulturnim riječnikom i da si našu ekipu nazvao idiotima. A selamim one koji nas ne vole a oni se mogu sami prepoznati.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Cestitke Olimpicu na opstanku u ligi. Ovu drugu polusezonu koju ste igrali na svom stadionu na Otoci ste sasvim korektno odigrali i vise nikada nemojte svoje domace utakmice igrati na Kosevu, presmjesno izgledate na tom stadionu, jer kad vidis 50 gledalaca na stadionu od 35 hiljada mjesta, ono sta ocekivati od te ekipe osim da sve redom gubi na "domacem" terenu. Stadion na Otoci je kud i kamo bolje rjesenje i ne znam koji je to genijalac odlucio da svoje domace utakmice u jednom trenutku igrate na Olimpijskom stadionu!? Usudit cu se reci da niste igrali ovaj dio polusezone na Otoci da bi glatko ispali iz lige i bili zadnji ili prezadnji na tabeli! Uz malo ulaganja stadion na Otoci moze biti vas prepoznatljiv dom gdje niti jednoj ekipi u ligi nece biti lako igrati kad gostuje kod vas. Plus sto bude i sasvim dosta raje iz Novog Grada i Novog Sarajeva, koji kad ne igraju Zeljo ili Sarajevo vole doci i pogledati neku dobru utakmicu.. drugi put pamet u glavu i ne eksperimentisite vise ni slucajno! Nego nabavite taj digitalni semafor kao npr. u Bijeljini, napravite novinarske kabine, dogradite onu malu tribinu, i uz renoviranje travnjaka to ce biti odlican stadion za nase uslove..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.