NK Zvijezda Gradačac

emir_dj
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la emir_dj » 20 jan 2013, 20:09

ima i na drugim slikam nosi broj 2 tako da je to on

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 20 jan 2013, 21:21

Sarajlijc@ je napisao/la:Vjerovatno je to Musa Diabang, njegov rodjak. ;)
Dobro se kvartas u ugljese ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 20 jan 2013, 22:20

Kvota je napisao/la:
:mrgreen:
Sto li? :mrgreen: :lol:

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 20 jan 2013, 22:27

nime_tm87 je napisao/la:
Kvota je napisao/la:
I mene zanima :lol: :lol: :lol: :lol:

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 21 jan 2013, 14:50

Ponjević - novo ime u redovima Crveno-bijelih

Danas je Zvijezda u svoje redove primila još jednog igrača. Radi se o Dajanu Ponjeviću, rođenom 1990. godine u Novom Sadu. Ovaj mladi fudbaler, koji igra na poziciji lijevog bočnog, u dosadašnjem periodu igrao za ekipu FK Novi Sad (sezona 11/12), FK Modriča-Maxima, te FK Leotar Trebinje u jesenjem dijelu ove sezone.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 21 jan 2013, 15:10

Bosanski zmaj je napisao/la:Ponjević - novo ime u redovima Crveno-bijelih

Danas je Zvijezda u svoje redove primila još jednog igrača. Radi se o Dajanu Ponjeviću, rođenom 1990. godine u Novom Sadu. Ovaj mladi fudbaler, koji igra na poziciji lijevog bočnog, u dosadašnjem periodu igrao za ekipu FK Novi Sad (sezona 11/12), FK Modriča-Maxima, te FK Leotar Trebinje u jesenjem dijelu ove sezone.
zanimljivo momak koji je kod kuntica igrao onu probnu utakmicu i nije zadovoljio sad je potpisao za nas.znam ga iz modrice i po meni cisti prosijek.bojim se opet gomilanja ispodprosjecnih igraca u nasem klubu.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 jan 2013, 16:06

nime_tm87 je napisao/la:
Kvota je napisao/la:
Mozda sto poznajem Sekubu? :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 21 jan 2013, 19:45

da li je netko danas bio na treningu ako jeste da li zna jeli stigao ovaj Ponjević u gradacac i imali jos novih imena i lica :) na treningu jer kako sam cuo za koji dan treba da se potpise sa jos 1 ili 2 igraca pa da se zavrsi ovaj prelazni rok

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 21 jan 2013, 20:14

Kvota,imal sta novo na stadionu :)
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 21 jan 2013, 22:04

neroazzuro je napisao/la:Kvota,imal sta novo na stadionu :)
Zida se, malterise, struja razvodi kao i cijevi za vodu sanitarni cvorovi itd!Doslo je do izmjene projekta pa ce mo sad imati i kafic i kladionicu ispod tribina !

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 22 jan 2013, 10:35

Kvota je napisao/la:
Zida se, malterise, struja razvodi kao i cijevi za vodu sanitarni cvorovi itd!Doslo je do izmjene projekta pa ce mo sad imati i kafic i kladionicu ispod tribina !

hahaha ovo me je nasmijalo, ljudi ne postoji projekat

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 22 jan 2013, 11:43

Sutra, 23.01.2013. godine, sa početkom u 14,00 časova, na pomoćnom terenu Zvijezdinog stadiona biće održana revijalna kontrolna utakmica između ekipa NK "Zvijezda-Gradačac" i reprezentacije Nogometnog saveza opštine Gradačac.

Za ekipu reprezentacije Nogometnog saveza opštine nastupiće igrači iz sljedećih ekipa: Bosna - Mionica, Omladinac - Mionica, Jedinstvo - Vučkovci, Sloboda - Kerep, OFK Međiđa - Međiđa Donja, OFK VIda - VIda, Mladost - Sibovac, 12.decembar - Rajska, Biberovo Polje, Mionica 85, Trebava - Zelinja Donja i Željezničar - Jelovče Selo.

Selektor ekipe je Šaldić Sadik, a trener je Lipovac Esmir.

Kvota
Kontakt:

Post Postao/la Kvota » 22 jan 2013, 12:01

seven je napisao/la:
Kvota je napisao/la:

hahaha ovo me je nasmijalo, ljudi ne postoji projekat
Jesil dobar :roll: !

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 22 jan 2013, 12:38

astra1922 je napisao/la:
Bosanski zmaj je napisao/la:Ponjević - novo ime u redovima Crveno-bijelih

zanimljivo momak koji je kod kuntica igrao onu probnu utakmicu i nije zadovoljio sad je potpisao za nas.znam ga iz modrice i po meni cisti prosijek.bojim se opet gomilanja ispodprosjecnih igraca u nasem klubu.
Nista neobično da pokoji anonimus potpise i grije klupu Zvijezde.Mora da i ovaj ima mljekaru :lol: Kada prođes sve selekcije Zvijezde i kada pokucas na vrata prvog tima,bez obzira na talenat,ako nemas hedije ne mozes ući kroz ta vrata,već propadaj u Mionici ili te neki drugi klub takvog uzme.To je isto kao kada zavrsis fakultet,bez obzira kakav si student bio,ako nemas jakog babe ili love ili neke druge veze posla nećes imati gdje treba da imas jer će to mjesto neko mozda nestručan zauzet na gore naveden način.Al eto,vrijeme je doslo da svako gleda svoj interes prije svega. :?

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 22 jan 2013, 13:49

poslije ponjevica i nebojsa sodic potpisao za zvijezdu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Dzin
Kontakt:

Post Postao/la Dzin » 22 jan 2013, 14:08

Mi smo ti ko ustanova za nezbrinute
http://www.****.org/?s=novosti_citaj&vise=5005" onclick="window.open(this.href);return false;

Bosanski zmaj
Kontakt:

Post Postao/la Bosanski zmaj » 22 jan 2013, 14:49

Šodić potpisao za Zvijezdu

Banjalučanin, Nebojša Šodić, rođen 1985. godine, danas je potpisao za naš Klub.
Šodić igra na poziciji desnog beka, a u dosadašnjoj karijeri igrao je za Rudar iz Prijedora (od 2003.-2006.), Borac Banja Luka (2006.-2007.), Hajduk iz Kule i Mladost Apatin (2007.-2009.), te ponovo za Rudar iz Prijedora, odakle je došao nama kao slobodan igrač.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 22 jan 2013, 16:22

Bosanski zmaj je napisao/la:Šodić potpisao za Zvijezdu

Banjalučanin, Nebojša Šodić, rođen 1985. godine, danas je potpisao za naš Klub.
Šodić igra na poziciji desnog beka, a u dosadašnjoj karijeri igrao je za Rudar iz Prijedora (od 2003.-2006.), Borac Banja Luka (2006.-2007.), Hajduk iz Kule i Mladost Apatin (2007.-2009.), te ponovo za Rudar iz Prijedora, odakle je došao nama kao slobodan igrač.
Igrač koji nije bio u početnoj postavi Rudara.Minutaža nikakva,ajd mi u Gradačcu nismo imali adekvatne zamjene za Jakovljevića. :cry:

dilber
Kontakt:

Post Postao/la dilber » 22 jan 2013, 16:40

Iskusni fudbaler Rudar Prijedora Nebojša Šodić, koji je najčešće tokom svoje karijere pružao odlične partije kraj desne aut-linije, napušta matični klub. Nekadašnji kapiten jesenas je odigrao samo dvije prvenstvene utakmice u Premijer ligi BiH, a po broju nastupa u ’’zeleno-crnom’’ dresu je odmah uz rame Nedžadu Žeriću (85), Vedranu Kantaru (79) i Goranu Kotaranu (76), s obzirom da je Šoda, kako ga oslovljavaju saigrači, stigao do brojke od 72.

- Odigrao sam i oko 90 mečeva u Prvoj ligi Republike Srpske, bio prvi fudbaler kojeg je Rudar Prijedor u posljednjih deceniju, možda i dvije prodao, ali, poslije svega, nezadovoljan, odlazim. Smatram da sam u najzrelijim igračkim godinama, te da dam mogao još mnogo da pružim, ali u svakom slučaju svom klubu želim sve najbolje - rekao je Šodić.

Za usluge ovog igrača, rođenog 1985. godine, koji je, osim za ’’rudare’’ sa Sane, branio i boje banjalučkog Borca, kao i kulskog Hajduka i apatinske Mladosti, mnogo je zainteresovanih klubova. Šodić bi najradije fudbalski put nastavio u inostranstvu, ali jedno je sigurno, na proljeće neće viće neće igrati za Rudar Prijedor, kao ni Damir Rovčanin, Vladimir Karalić i Duško Sakan koji su otišli u ovom zimskom prelaznom roku.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 22 jan 2013, 17:43

Da će od FK Zvijezde ovo raditi, nisam nikad mogao sanjati.Zaista vam želim sve najbolje ,ali ovo što dovodite je po meni ne viđeno potkradanje kluba.Sad mi je jasno zašto Odović malo i ode.Pa čovjek se na vrijeme nakupi love i ćao ste.Ponekad se pitam, pa zar ovo vaš narod koji diše za ovaj klub, može sve ovako lagano promatrati.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.