Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

L'Avvocato
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la L'Avvocato » 21 sep 2012, 23:19

Trezegol je napisao/la:
L'Avvocato je napisao/la:I bet if Serie A had 2 spots for UCL Udinese would claim the second spot and then get KOed in qualifiers.

:lol: :lol: so fckin' true :D
:lol: :lol: :lol:

Salu na stranu, al ako je neko unistio rejting italije u evropi onda je to Udinese, evo i u EL i ove godine opet igraju sa drugim timom i nece ni grupe proci...smecari samo uzimaju mjesto nekoj ozbiljnoj ekipi
Ima i toga ... mada je u globalu vodjstvo lige krivo za vecinu stvari, drustveni poredak i zakoni koji su davno prevazidjeni. Pa ne mozes uvoditi zakon o postavljanju stolica na sve stadione i na svaku tribinu, a prije toga ne riješiti pitanje dotrajalosti stadiona. Tako ne dozvoljavaš tribine za stajanje ultrasima, koji su u zbilji i punili stadione tj. curve. Time što nemaš dobre uslove na stadionima otjeruješ obične navijače koji dolaze na istok i zapad, a gore pomenutim otjeruješ navijače koji 90 minuta pjevaju za ekipu.

Pored toga imaš predsjednike klubova koji usljed ogromnih poreza nemaju drugog izlaza nego da rade u stilu Pozza ... odnosno, kupi jeftino, napravi igrača i prodaj skupo. Projekat nije bitan, bitne su pare.

Logično je da je liga počela gubiti na rejtingu.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 21 sep 2012, 23:28

Italiji je potrebno veliko takmicenje da se malo nasminkaju stadioni

Jer trenutno osim stadiona Juventusa svi ostali su karine teske
Mada je meni simpa onaj u Genoi
Thomas Müller - Fußballgott

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 21 sep 2012, 23:37

anton 1983 je napisao/la:
Juvelandia je napisao/la:
Bila je Serie A jaca po koeficijentu od BL i kad je postojao ovaj forum, pa pogledaj jel neko od toga pravio nesto tako veliko da se islo redovno podjebavat i trolat taj forum.Do onog finala Bayern Inter licno nisam ni znao koji je k taj koeficijent.Al vidim da su mnogi drugi znali pa opet nisu trolali kao ti, pdf Bundeslige i pisali jbene prezvakane gluposti.
E tu si se prešao i to jako! :lol: Itekako se sralo ;) No sad kad "MI" vodimo, to "VAMA" smeta...
Ok eto presli ste Serie A, sad idete prema Primeri, pa hajd sad njima idi tam seri.Ne znam zasto nastavljas "borbu" sa porazenim? Sad se valjda ide dalje? I Samo ti ukazujem da si dosadan, a imas temu za ta naprdjivanja oko koeficijenta.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 21 sep 2012, 23:40

E tu si se prešao i to jako! :lol: Itekako se sralo ;) No sad kad "MI" vodimo, to "VAMA" smeta...
Ok eto presli ste Serie A, sad idete prema Primeri, pa hajd sad njima idi tam seri.Ne znam zasto nastavljas "borbu" sa porazenim? Sad se valjda ide dalje? I Samo ti ukazujem da si dosadan, a imas temu za ta naprdjivanja oko koeficijenta.[/quote]

Oni me nezanimaju..No ja OPET nisam pokrenuo tu priču o koeficijentima, zato odi seri onima koji jesu i proklinju Udine i njima slične ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 21 sep 2012, 23:42

Ok eto presli ste Serie A, sad idete prema Primeri, pa hajd sad njima idi tam seri.Ne znam zasto nastavljas "borbu" sa porazenim? Sad se valjda ide dalje? I Samo ti ukazujem da si dosadan, a imas temu za ta naprdjivanja oko koeficijenta.
Oni me nezanimaju..No ja OPET nisam pokrenuo tu priču o koeficijentima, zato odi seri onima koji jesu i proklinju Udine i njima slične ;)[/quote]

Proklinju jer se drze teme, Udine je dio Serie A, a tvoje naprdjivanje je dobilo citavu temu i tamo treba da nastavis.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 21 sep 2012, 23:45

Proklinju jer se drze teme, Udine je dio Serie A, a tvoje naprdjivanje je dobilo citavu temu i tamo treba da nastavis.
A ja sam ovdje nešto neprimjereno rekao?
Trezegol je napisao/la: :lol: :lol: :lol:

Salu na stranu, al ako je neko unistio rejting italije u evropi onda je to Udinese, evo i u EL i ove godine opet igraju sa drugim timom i nece ni grupe proci...smecari samo uzimaju mjesto nekoj ozbiljnoj ekipi
Pa sad baš...dosta daleko su oni dogurali u EL i skupili za talijane reŠPEKtabilan broj bodova...Na drugim adresama se mora tražiti "krivica" ;)

Inter sad da je praviklub, mazne LIGU UEFE i rješi problem keoficijenta sam tak, ali kaj kad su papci pa se na silu trude ispast...
Mislim to je bio početak zbog ćega su se takvi ko ti uzjebali.Ja tu švabe itd. gluposti nisam spomenuo, dok na to nisam bio potaknut :twisted:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 21 sep 2012, 23:49

Stvar je tvojg istorijata na ovoj temi a znamo kako zavrsi bez obzira kako je krenulo. Ljudi ti dali i citavu temu a ti opet. Previse si opterecen Serie A, sto jest jest.A nisam te nesto vidio kad su Italijani jos jednom razbucali Njemce? nema te tad da prdis.Kako rekoh eno ima ona tamo tema i udri.Ovdje vec znamo ako zavrsi tvoje prdjenje a to je da te neko posalje u pm.A nema potrebe za tim.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 21 sep 2012, 23:52

Juvelandia je napisao/la:Stvar je tvojg istorijata na ovoj temi a znamo kako zavrsi bez obzira kako je krenulo. Ljudi ti dali i citavu temu a ti opet. Previse si opterecen Serie A, sto jest jest.A nisam te nesto vidio kad su Italijani jos jednom razbucali Njemce? nema te tad da prdis.Kako rekoh eno ima ona tamo tema i udri.Ovdje vec znamo ako zavrsi tvoje prdjenje a to je da te neko posalje u pm.A nema potrebe za tim.
BTK, za "istoriju" ako sam sada krivo optužen!

I ja mislim da na forumu svako može svagdje pisati, bez obzira dal to nekog žiPciralo ;)

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 22 sep 2012, 00:01

Juvelandia je napisao/la:Stvar je tvojg istorijata na ovoj temi a znamo kako zavrsi bez obzira kako je krenulo. Ljudi ti dali i citavu temu a ti opet. Previse si opterecen Serie A, sto jest jest.A nisam te nesto vidio kad su Italijani jos jednom razbucali Njemce? nema te tad da prdis.Kako rekoh eno ima ona tamo tema i udri.Ovdje vec znamo ako zavrsi tvoje prdjenje a to je da te neko posalje u pm.A nema potrebe za tim.
BTK, za "istoriju" ako sam sada krivo optužen!

I ja mislim da na forumu svako može svagdje pisati, bez obzira dal to nekog žiPciralo ;)
Ok, trolaj ak ti je zelja al lijepo si dobio citavu temu za to.Ovdje ta prica je suvisna, al hajd vi sa pdf BL mozete naprdjivat do iznemoglosti i nikakvih sankcija nema.Ko polarni medjvedi ste zasticeni.Skoro Gladbach ispade i citam tamo "eto sad onih Italijana na temu" a ono javi se samo jedan lik koji by the way navija za 3 tima.I to bi to.Dakle mogima je to naprdjivanje po temama koje nisu predvidjene za to dojadilo.Zato i postoji ona tamo tema "moj tata je jaci od tvog tate", pa tamo mozete nastavit.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 22 sep 2012, 00:09

Ok, trolaj ak ti je zelja al lijepo si dobio citavu temu za to.Ovdje ta prica je suvisna, al hajd vi sa pdf BL mozete naprdjivat do iznemoglosti i nikakvih sankcija nema.Ko polarni medjvedi ste zasticeni.Skoro Gladbach ispade i citam tamo "eto sad onih Italijana na temu" a ono javi se samo jedan lik koji by the way navija za 3 tima.I to bi to.Dakle mogima je to naprdjivanje po temama koje nisu predvidjene za to dojadilo.Zato i postoji ona tamo tema "moj tata je jaci od tvog tate", pa tamo mozete nastavit.
Ok, znači tu se nesmije napisati kad si iz podforuma BL, da je Milan propo, ali Juventini smiju podjebavati cjeli podforum jer su pripadnici istog "podforuma"? Zanimljivo...

Uglavnom, ak zaslužim za neš ban, ponavljam se 100 puta, slobodno mi ga zalepite...ne bum se niti malo bunio 8-)

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 22 sep 2012, 00:14

Ok, znači tu se nesmije napisati kad si iz podforuma BL, da je Milan propo, ali Juventini smiju podjebavati cjeli podforum jer su pripadnici istog "podforuma"? Zanimljivo...

Uglavnom, ak zaslužim za neš ban, ponavljam se 100 puta, slobodno mi ga zalepite...ne bum se niti malo bunio 8-)
Tebi treba crtat, imas temu i prdi tamo po 1000-ti put ti kazem.U suprotnom tu tamo temu treba brisat i da se spremimo za tvoje cijelosezonsko prdjenje po ovoj temi kad Inter ili Lazio a kasnije i Juve odigraju lose. Jer znamo da sigurno polovina tvojih postova na ovom forumu se sastoji od lijecenja nekih tamo davnih kompleksa prema Italijanima sto je postalo dosadno pa su ti cak i dali cijelu temu o tome da pises i da rjesavas se toga a ti opet udaras ovdje.
Zadnja izmjena: Juvelandia, dana/u 22 sep 2012, 00:20, ukupno mijenjano 1 put.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 22 sep 2012, 00:20

Juvelandia je napisao/la: Tebi treba crtat, imas temu i prdi tamo po 1000-ti put ti kazem.U suprotnom tu tamo temu treba brisat i da se spremimo za tvoje cijelosezonskog prdjenje po ovoj temi kad Inter ili Lazio a kasnije i Juve odigraju lose. Jer znamo da sigurno polovina tvojih postova na ovom forumu se sastoji od lijecenja nekih tamo davnih kompleksa prema Italijanima sto je postalo dosadno pa su ti cak i dali cijelu temu o tome da pises i da rjesavas se toga a ti opet udaras ovdje.
Joj neda mi se više jer nepričaš o nogometu, a to je spamanje i trollanje ;)

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 22 sep 2012, 00:21

Juvelandia je napisao/la: Tebi treba crtat, imas temu i prdi tamo po 1000-ti put ti kazem.U suprotnom tu tamo temu treba brisat i da se spremimo za tvoje cijelosezonskog prdjenje po ovoj temi kad Inter ili Lazio a kasnije i Juve odigraju lose. Jer znamo da sigurno polovina tvojih postova na ovom forumu se sastoji od lijecenja nekih tamo davnih kompleksa prema Italijanima sto je postalo dosadno pa su ti cak i dali cijelu temu o tome da pises i da rjesavas se toga a ti opet udaras ovdje.
Joj neda mi se više jer nepričaš o nogometu, a to je spamanje i trollanje ;)
super, samo se kloni ove teme, dobio si citavu jednu za svoju "ekspertizu".

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 22 sep 2012, 00:26

Njemci 16 godina cekaju titulu Cupa UEFA i 12 godina Prvaka Europe a vi nasjedate na njegove provokacije. Ne mogu da vas razumijem sekunde jedne.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 22 sep 2012, 00:32

Ovi navijači Švabskih klubova mogu se eto ponositi tim koeficijentom dokle hoće , jer na kraju krajeva, to malo koga ovdje zanima :!:
Oni imaju koefici. a mi imamo , čitavu historiju guženja Švaba po raznim takmičenjima , što klupskim što reprezentativnim 8-) I to ne daleku historiju , dosta je uzeti u obzir šta se dešavalo u zadnjih 10-12 godina .
Pametnom je to dosta .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 22 sep 2012, 00:35

Eto vidite da je gušt, zato prsestanite srat!

:twisted:

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 22 sep 2012, 00:37

anton 1983 je napisao/la:Eto vidite da je gušt, zato prsestanite srat!

:twisted:
rekoh ja tebi, ti kad mozes zapocet na bilo koji nacin a zavrsice ovako kao gore.Zacatavanje teme sto sam i ja radim jer si ti krenuo opet po koeficijentu za sto imas temu i tamo mozes do iznemoglosti pisat.Rekoh, znam sta si poceo cim se ovdje pojavis.

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 22 sep 2012, 00:39

Juvelandia je napisao/la: rekoh ja tebi, ti kad mozes zapocet na bilo koji nacin a zavrsice ovako kao gore.Zacatavanje teme sto sam i ja radim jer si ti krenuo opet po koeficijentu za sto imas temu i tamo mozes do iznemoglosti pisat.Rekoh, znam sta si poceo cim se ovdje pojavis.
petak je, bolje rečeno subota, 00 i 38 i čim se ti opterečuješ? Jel ti znaš čemu služi forum? Što ti neznaš malo onak bezveze pisati samo radi gušta?

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 22 sep 2012, 01:36

diskusija sa antonom 'vse bum vas tužil' :lol:

slika
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 22 sep 2012, 18:09

Seferovic u prvoj postavi fiorentine...
Jel igro on koji mec za svicarsku a reprezentaciju?

Kakav gol Roncaglie :shock:
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 22 sep 2012, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.