Chicago Bulls

BIHfan
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la BIHfan » 11 jun 2013, 17:56

Evo malo vijesti za nase Bullse.
Thibodeau, Forman and Paxson all said Hinrich and DRose have been working out at Berto everyday together.
8-)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 jun 2013, 18:23

da hoce jos Nate ostat jos neko doci bilo bi super
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 11 jun 2013, 21:24

SaltCityAttack je napisao/la:da hoce jos Nate ostat jos neko doci bilo bi super
99 % je da nece ostat.
Chicago Bulls owner Jerry Reinsdorf said that Derrick Rose might play on the Bulls Summer League Team in July!
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 12 jun 2013, 01:01

Taman se ponado imamo zamjenu za Rosa da se ne moram sikirat kad je Rose nabklupi jer imas nekog ko moze zadrzati nas u igri dok Rose odmara..ebiga fakat treba njega platiti I sve one raspustiti
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 jun 2013, 01:03

SaltCityAttack je napisao/la:Taman se ponado imamo zamjenu za Rosa da se ne moram sikirat kad je Rose nabklupi jer imas nekog ko moze zadrzati nas u igri dok Rose odmara..ebiga fakat treba njega platiti I sve one raspustiti
Za to ti je kriv onaj koga ti ovdje branis stalno Salt. :)
FK DELFIN NEUM

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 jun 2013, 01:07

slika

Ključaj temu, gasi Bullse, Boozera za predsjednika USA.

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 12 jun 2013, 01:10

A jes zino :lol:
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 12 jun 2013, 01:35

Neutral je napisao/la:slika

Ključaj temu, gasi Bullse, Boozera za predsjednika USA.
Ono kad cujes da je Lebron za sebe izjavio da nije floper. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
FK DELFIN NEUM

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 14 jun 2013, 16:38

[youtube][/youtube]

Dajte mu loptu kad je gusto 8-)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 jun 2013, 22:39

nego juce sa definitivno dobio objasnjenje od covjeka koji radi za osiguranje velike kompanije ovdje u USA gdje sam ga bas pitao reko kako stvari stoje to sa sportistima povredama i to da reko vidim da li je to tacno sto Rosu nisu dai da igra zbog odplate godisnjeg ugovora.. lik kaze da je to 100%, jer on upravo radi za osiguranje koje recimo ce morati odplatiti ugovor A Rodu bejzbol igracu NYY kojeg su ovi poslali na DL... lik kaze on nije povredjen to je smao zato da NYY uzmu pare od ugovora, jer svakako bi ga suspendovali jer je koristio te droge i onda mu nebi nista latilo osiguranje..ovako su ga sklonili kao povredjen i td da bi se ugovor mogao od osiguranja odplatiti... znaci definitivno lik kaze da Rosov ugovor prosle godine ce pokriti osiguranje zavisno kakav im je dogovor... u tome i lezi razlog zasto Rose se nije pojavio u ekipi koja svakako nebi imala sansu za nesto veliko
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 14 jun 2013, 23:19

SaltCityAttack je napisao/la:nego juce sa definitivno dobio objasnjenje od covjeka koji radi za osiguranje velike kompanije ovdje u USA gdje sam ga bas pitao reko kako stvari stoje to sa sportistima povredama i to da reko vidim da li je to tacno sto Rosu nisu dai da igra zbog odplate godisnjeg ugovora.. lik kaze da je to 100%, jer on upravo radi za osiguranje koje recimo ce morati odplatiti ugovor A Rodu bejzbol igracu NYY kojeg su ovi poslali na DL... lik kaze on nije povredjen to je smao zato da NYY uzmu pare od ugovora, jer svakako bi ga suspendovali jer je koristio te droge i onda mu nebi nista latilo osiguranje..ovako su ga sklonili kao povredjen i td da bi se ugovor mogao od osiguranja odplatiti... znaci definitivno lik kaze da Rosov ugovor prosle godine ce pokriti osiguranje zavisno kakav im je dogovor... u tome i lezi razlog zasto Rose se nije pojavio u ekipi koja svakako nebi imala sansu za nesto veliko
To smo mi ovdje vec skontali i znali, samo mi nije jasno koju li su lafinu prosuli Derricku i njegovim agentima pa su ovi pristali na to da presjedi godinu. Bog te pito sta su obecali, mozda da ce pojacat ekipu u narednom periodu.
FK DELFIN NEUM

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 jun 2013, 02:34

Ja sam ubjeđen da je bio spreman tamo oko 65-70 utakmice u regularnom dijelu sezone, ali eto.

Glavni u Bullsa je Hebrew :mrgreen:

Rodman
Kontakt:

Post Postao/la Rodman » 15 jun 2013, 11:33

Neutral je napisao/la:Ja sam ubjeđen da je bio spreman tamo oko 65-70 utakmice u regularnom dijelu sezone, ali eto.

Glavni u Bullsa je Hebrew :mrgreen:
Jew hejter :twisted: :P
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic

- FK Sarajevo

BOSANSKA KRAJINA !

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 jun 2013, 13:34

Nisam, ali također ne furam spiku time is money kao "neki" :mrgreen:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2013, 06:04

Sljedeće godine ako Boga prsten je naš 8-)

Ovoliko nesreće sa povredama skoro pa je nemoguće imati još jedne sezone. Nadam se da nije sindrom kao kod Portlanda.

Rose željan igre, dokazivanja da je i dalje mvp, uz Noah-a koji je eksplodirao ove sezone te valjda potpuno spremnog Denga i probuđenog Boozer Bullsi mogu do kraja.

Jimmy će aBd još više napredovati, a ne znam šta misle kod nas o Hamiltonu. Nate najvjerovatnije ide, tako da će nam biti potreban još jedan šuter.

Ne mogu se nikako oteti dojmu da bi i ove sezone mogli čak do kraja da su svi bili tu. Heat nije jak kao onda kada su nas oderali u finalu konferencije.

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 21 jun 2013, 06:05

slika
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 jun 2013, 06:12

slika

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 21 jun 2013, 08:22

Neutral je napisao/la:slika
:lol: :lol:

a vidi ga :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 21 jun 2013, 10:12

Neutral je napisao/la:Sljedeće godine ako Boga prsten je naš 8-)

Ovoliko nesreće sa povredama skoro pa je nemoguće imati još jedne sezone. Nadam se da nije sindrom kao kod Portlanda.

Rose željan igre, dokazivanja da je i dalje mvp, uz Noah-a koji je eksplodirao ove sezone te valjda potpuno spremnog Denga i probuđenog Boozer Bullsi mogu do kraja.

Jimmy će aBd još više napredovati, a ne znam šta misle kod nas o Hamiltonu. Nate najvjerovatnije ide, tako da će nam biti potreban još jedan šuter.

Ne mogu se nikako oteti dojmu da bi i ove sezone mogli čak do kraja da su svi bili tu. Heat nije jak kao onda kada su nas oderali u finalu konferencije.
:lol: :lol: :lol:

On je bio i onda MVP usled odijuma prema Heatu, a ne zbog vlastitih partija.
Kao sto je i u 90im K.Malone bio MVP sezone, a znamo svi ko je tada zaista bio najkorisniji igrac u NBA.

P.S.Imace Chicago dosta problema sa SCom, tako da ce minimum dvojica da odu (Boozer i jos neko).

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jun 2013, 13:11

Dobili su i kompleksaši svojih 5 minuta. :lol: :lol:
Samo ih iskulirajte, ovdje smo mi dominantni jer smo stalno na radaru ovim sezonskim navijacima vjestackih klubova. Mi kad bi bili dno lige, mi bi bili spomenuti u Finalu.

SS.ba Bulls navijaci = Illuminati :lol:
FK DELFIN NEUM

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.