Thibodeau, Forman and Paxson all said Hinrich and DRose have been working out at Berto everyday together.

Thibodeau, Forman and Paxson all said Hinrich and DRose have been working out at Berto everyday together.
99 % je da nece ostat.SaltCityAttack je napisao/la:da hoce jos Nate ostat jos neko doci bilo bi super
Chicago Bulls owner Jerry Reinsdorf said that Derrick Rose might play on the Bulls Summer League Team in July!
Za to ti je kriv onaj koga ti ovdje branis stalno Salt.SaltCityAttack je napisao/la:Taman se ponado imamo zamjenu za Rosa da se ne moram sikirat kad je Rose nabklupi jer imas nekog ko moze zadrzati nas u igri dok Rose odmara..ebiga fakat treba njega platiti I sve one raspustiti
Ono kad cujes da je Lebron za sebe izjavio da nije floper.Neutral je napisao/la:
Ključaj temu, gasi Bullse, Boozera za predsjednika USA.
To smo mi ovdje vec skontali i znali, samo mi nije jasno koju li su lafinu prosuli Derricku i njegovim agentima pa su ovi pristali na to da presjedi godinu. Bog te pito sta su obecali, mozda da ce pojacat ekipu u narednom periodu.SaltCityAttack je napisao/la:nego juce sa definitivno dobio objasnjenje od covjeka koji radi za osiguranje velike kompanije ovdje u USA gdje sam ga bas pitao reko kako stvari stoje to sa sportistima povredama i to da reko vidim da li je to tacno sto Rosu nisu dai da igra zbog odplate godisnjeg ugovora.. lik kaze da je to 100%, jer on upravo radi za osiguranje koje recimo ce morati odplatiti ugovor A Rodu bejzbol igracu NYY kojeg su ovi poslali na DL... lik kaze on nije povredjen to je smao zato da NYY uzmu pare od ugovora, jer svakako bi ga suspendovali jer je koristio te droge i onda mu nebi nista latilo osiguranje..ovako su ga sklonili kao povredjen i td da bi se ugovor mogao od osiguranja odplatiti... znaci definitivno lik kaze da Rosov ugovor prosle godine ce pokriti osiguranje zavisno kakav im je dogovor... u tome i lezi razlog zasto Rose se nije pojavio u ekipi koja svakako nebi imala sansu za nesto veliko
Jew hejterNeutral je napisao/la:Ja sam ubjeđen da je bio spreman tamo oko 65-70 utakmice u regularnom dijelu sezone, ali eto.
Glavni u Bullsa je Hebrew
Neutral je napisao/la:Sljedeće godine ako Boga prsten je naš![]()
Ovoliko nesreće sa povredama skoro pa je nemoguće imati još jedne sezone. Nadam se da nije sindrom kao kod Portlanda.
Rose željan igre, dokazivanja da je i dalje mvp, uz Noah-a koji je eksplodirao ove sezone te valjda potpuno spremnog Denga i probuđenog Boozer Bullsi mogu do kraja.
Jimmy će aBd još više napredovati, a ne znam šta misle kod nas o Hamiltonu. Nate najvjerovatnije ide, tako da će nam biti potreban još jedan šuter.
Ne mogu se nikako oteti dojmu da bi i ove sezone mogli čak do kraja da su svi bili tu. Heat nije jak kao onda kada su nas oderali u finalu konferencije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.