FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukaratz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukaratz » 23 avg 2018, 00:37

ljudi de malo popustite sa euforicnim najavama da nam se o glavu ne obije. mlatnut ce nas neko pa cemo u kolektivnu apatiju pasti, idemo utakmicu po utakmicu prvo Radnik u subotu :thumbup: samo pozitiva imamo Nalu, ali polako utakmicu po utakmicu idemo :kafa:
Sloboda Tuzla

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 23 avg 2018, 00:42

fukaratz je napisao/la:ljudi de malo popustite sa euforicnim najavama da nam se o glavu ne obije. mlatnut ce nas neko pa cemo u kolektivnu apatiju pasti, idemo utakmicu po utakmicu prvo Radnik u subotu :thumbup: samo pozitiva imamo Nalu, ali polako utakmicu po utakmicu idemo :kafa:
Tipicne Bosnje, od repke, do svega drugoga, dobijes Estoniju 7-0 i onda kontas da mozes mlatnuti Brazil lagano. Polako ljudi, ne stavljajte odmah toliki pritisak, prije mjesec dana ste pricali da cemo se boriti za opstanak i da ispadamo, a sada vec sanjate o tituli. Kolo po kolo, utakmicu po utakmicu, polako, bez euforije.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 avg 2018, 00:48

Moja podrska prema Nalicu je bila ista i prije ovih 7 bodova u tri kola, a ostati ce ista i da naredna tri kola ne uzme ni boda. Vrijeme je najbitnije, konstanta na trenerskoj klupi. Nista ne ide preko noci..Bitno je da se klub poslozi u drugim segmentima od zime pa dalje kako bi on i igraci dobili kompletno sve sto im treba. Jel mozemo uvezati 3 godine sa jednim trenerom? Bez toga nema nista.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 23 avg 2018, 00:50

tuzlak1987 je napisao/la:Moja podrska prema Nalicu je bila ista i prije ovih 7 bodova u tri kola, a ostati ce ista i da naredna tri kola ne uzme ni boda. Vrijeme je najbitnije, konstanta na trenerskoj klupi. Nista ne ide preko noci..Bitno je da se klub poslozi u drugim segmentima od zime pa dalje kako bi on i igraci dobili kompletno sve sto im treba. Jel mozemo uvezati 3 godine sa jednim trenerom? Bez toga nema nista.
Ne slazemo se samo za sliku, vec i za ostale stvari :mrgreen: :clap:
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 avg 2018, 00:50

bhpremierliga12 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
imate isti avatar ako niste primjetili :kafa:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 23 avg 2018, 01:01

Kakva euforija?

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 23 avg 2018, 01:01

Chinaglia je napisao/la:
bhpremierliga12 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
imate isti avatar ako niste primjetili :kafa:
Me rade ti smajliji ako nisi primjetio :kafa:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 23 avg 2018, 02:19

Sariel1987 je napisao/la:Nista ne valja
Pu pu
PU..PU..PU..PU. Heheheheh.
Ne ureklo se !
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 23 avg 2018, 02:22

katarakta je napisao/la:Nalic veli da ce Said za dva-tri mjeseca biti najbolji u PL. Kad distigne fizicki nivo koji on zeli. I to sto mlatite sa spiskom igraca i Mujkanovicem je nidje veze. On ga i doveo. Nije Denis Karic koji plasira te info
Said je najjači igrač ubjedljivo kad je spreman i to je to. Sad jel na tom spisku i on , to je pitanje.
A sto reče Sari najavljuješ nam haman rascjep ljubavnog dvokuta?!
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 23 avg 2018, 05:32

Brcanskamalta je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:Jedna je poruka svima njima
Godine mnoge prolaze...
Godine prolaze titule ne dolaze....
Dali smo 3 gola u 6 kola. Gol razlika nam je 0. Nema ko opucat po golu :( čak smo i Slogi i Krupi tek po 1 go uvalili i to na silu.
Ignjatoviću zabraniti da prelazi centar jer je spor u PM,
Fizička sprema svih generalno je loša. Inekako izdrže do 50-60te minute, poslije većini komotno boce sa kisikom na leđa moš stavit.
Nemam pojma ko je Nalić, niti me interesuje ko je, šta je, čiji je, Volvo Švedska, ali znam da prima platu za posao koji radi. Najbitnije u svemu je da postiže rezultate.
Došao je na gotovu stvar, nije imao uticaja na dovođenje antitalenata i sad od govana pravi pitu. Poštujem to i razumijem ga u tom smislu ali kad pogledam ostale ekipe u ligi i vidim da imamo gol razliku 0 nije mi svejedno. :hmmmm:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 avg 2018, 08:37

Najbitnija je pizicija na tabeli, na kraju se samo to gleda. Uz cvrstu odbranu odmah je lakse igrati, jer nam je takva liga da ni ne pada puno golova. Sve ce to biti ok, samo dolazimi na stadion i bodrimo momke. Nego, jesil ti Costacurta gledao Slobodu uzivo ove sezone? Ako je ista za pohvaliti, onda je to visok presing cijelu utakmicu i bespostedna trka. A tako se moze igrati ako si fizicki nespreman? Ja mislim da ne moze.

Nego, gdje je najveci forumski kukator i negativac, Harry? Smetaju mu dobri rezultati pa se distancirao od foruma, nema alibija za napisati "jesam vam rekao, pise nas nekoliko o tome svo vrijeme a vi tek sad skontali...". Takvi su najveca pogibelj za Slobodu, marke ne dadnu, a najvise kukaju i raspiru negativu, ucero im Azmir i Frenklin Bendzamin.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 avg 2018, 08:46

Kome smetaju dobri rezultati,nemam vremena da pisem,rekao sam hiljadu puta,al to treba nekad procitat pazljivo,ja nisam za ovu upravu,koliko vidim i cujem,na stadionu se trazi njegov odlazak,upravnog odbora nemamo,klub vodi covjek kome je mandat davno istekao, napisao sam puna podrska Nalicu i momcima,samo neki novi na celu kluba,bez malverzacija,laznih obecanja i da je slobodas !

:wave:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 avg 2018, 09:45

Tu se krijes misicu, cekas da bacis hejt, boli tebe kar.ina za Slobodom i igracima, jer bi inace aktivno ucestvovao i u pohvali igre, osvajanjy bodova, k'o sto aktivno ucestvujes u negativi i kukanju. J3be se tebi za rezultatima i igracima, tebi je samo Azmirov odlazak u glavi, sigurno si negdje "od Zvornika" i svaku noc pred spavanje ucis "Azmire naš". Priznaj da si i kurban zakl'o za nafaku "frizure na kanal". :urnebes:

075 ❤

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 avg 2018, 09:49

Tacno tako :clap:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 23 avg 2018, 11:26

Sariel1987 je napisao/la:Znaci ako je sudit po kataraktinom pisanju senco se okrece protiv karica i uskoro slijedi pOcErIvanje zbog??jel to to???
Stvarno samo "mlatis". Ako je covjek tim menadzer, koja je Kariceva uloga onda?
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 23 avg 2018, 11:47

Opet nam sudi Sehovic. Posto nas je guzio protiv TC, sada bi mogao malo i u nasu korist
Niko, niko, samo Sloboda

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 avg 2018, 12:24

Boga mi Zlatan nam nahvali najdrazega (predsjednika). Vjerovatno uskoro slijedi prijem i slikanje kod gradonacelnika, samo je pitanje ko ce biti jos na fotografiji. Izgleda ima nade za nas. Zna nas najdrazi da mu je Zlatan zadnji adut......i corava koka pogodi zrno. Zlatane pozlatilo ti se sve, ipak je znanje nesto sto se ne moze kupiti. Znaci prvo Sloboda u srcu, ljubav je najvaznija, pa tek onda reprezentacija :bih:, nas a svjetski, ipak je domace najbolje.
🔴⚫️

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 23 avg 2018, 12:41

Fudbaleri i stručni štab Slobode nagrađeni nakon sjajne partije na Pecari
August 23, 2018 10:41

Fudbaleri Slobode su u ponedjeljak remizirali sa Širokim Brijegom rezultatom 0:0 u okviru šestog kola BHT PLBiH.

Nakon meča i sjajne igre na Pecari fudbaleri i stručni štab Slobode su i novčano nagrađeni, a prema saznanjima portala ****, podijeljeno je ukupno 2000 KM.

Sloboda naredni meč igra na Tušnju, gdje će za vikend gostovati ekipa Radnika i to će biti odlična prilika za izabranike Zlatana Nalića da nastave sa serijom pozitivnih rezultata.
🔴⚫️

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 23 avg 2018, 13:39

Prerano se pocelo sa premijama, pa kasnije cim ne dadnes jednu premiju odmah motiv igracima opadne i eto nevoljnosti i nezalaganja.

075 ❤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 avg 2018, 13:53

sta me briga, ne ide iz mog dzepa, no smatram da bas i nije pametno davati im premije, ok ponekad, al ovo je vec drugi put za ovih 6 kola, to moze djelovati kao stimulans na igrace da nastave s radom kao i do sada, a moze izazvati i kontraefekat u smislu da se igraci zadovolje onim sto pokazuju i prestanu radit da budu jos bolji, no tu je zlatan nalic da to regulise, ove premije sigurno moraju ici preko njega, tj. u konsultaciji s njim, ako on kao trener smatra da je to ok, onda neka im daju, on sigurno zna najbolje

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: klasik, PitaKupusnjacaTZ i 8 gostiju.