FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve cemo to zanemariti. Hajmo ovako gledati. Prvoplasirana ekipa ti bjezi 8 bodova, a nas su "odradili" za 30 minuta, drugi konkurent Siroki nas "odradio" za pola sata ?????
Kuci osim propalog Leotara nisi mogao pobjediti smijesnu Slaviju, Radnik ??? Siroki i Borac ovom dvojcu slozi kuci par komada bez problema, eh to je potrebno za titulu.
Kuci osim propalog Leotara nisi mogao pobjediti smijesnu Slaviju, Radnik ??? Siroki i Borac ovom dvojcu slozi kuci par komada bez problema, eh to je potrebno za titulu.
-
- Kontakt:
čudo te aco nije banovao dosad...
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Da nismo ovoliko ravnodušni kao navijači mnoge stvari bi odavno krenule na bolje. Kamo sreće da smo svi realniji. davno bi se riješili pojedinih "lamudana" koji su u i oko kluba te doveli sposobnije, a ne "dizali ih u nebo" i puštali da rade šta hoće. Ovako, tražili smo-gledajmo!
Na ovom forumu ne treba raspravljati... mnogi (čast izuzecima) su nikakvi sagovornici, jer ako ti se mišljenje ne poklapa sa njihovim, u nedostatku argumenata koriste se pogrdni nazivi, omalovažavanje mišljenja itd...
Na ovom forumu ne treba raspravljati... mnogi (čast izuzecima) su nikakvi sagovornici, jer ako ti se mišljenje ne poklapa sa njihovim, u nedostatku argumenata koriste se pogrdni nazivi, omalovažavanje mišljenja itd...
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
evo teme žive negdje od početka 2009., lako se vratiti na komentare i vidjeti jesu li baš tekli med i mlijeko kao što se to danas prikazuje. sto posto tačno - bukvalno niko osim kvesića i zole nema da nije na momente bio nemilosrdno pljuvan. a naročito uključujući neke koji se danas veličaju k'o da je ronaldo otišao. i kad jamak ode ovi isti koji ga danas pljuju će govoriti eeeeeeeeeee kad je jamak igrao tad se imalo šta vidjeti, a ovi danas amateri...champions1921 je napisao/la:Ma ni prosle godine im niko nije valjao.. Kritikovali su i Bogicevica i Vasilica, o Svraki i Adilovicu da i ne govorim.. Nije valjao ni Zeba sve dok nije otisao, pa onda Jamak, Stanic, Benjo, Smajic, itd.. Jedino se nisu kritikovali Kvesa i Zolotic.. Trazili se kojekakvi rezovi u ekipi..
Zakljucak je da bez obzira sta ekipa napravi uvijek ce se naci pljuvaci koji ce opet pokusavati prosipati svoju "pamet" kako na tekmama tako i po forumima..
hajde ti ovom sagovorniku navedi jedan racionalan razlog zašto bi utakmice viteza i zrinjskog i širokog bile nepoštene - u korist viteza. pošto si to insinuirao u jednom od prethodnih postova, pa se povukao iz diskusije. pare, nacionalni ključ, tradicija, uticaj u savezu, nešto peto...?Anonimac je napisao/la:Da nismo ovoliko ravnodušni kao navijači mnoge stvari bi odavno krenule na bolje. Kamo sreće da smo svi realniji. davno bi se riješili pojedinih "lamudana" koji su u i oko kluba te doveli sposobnije, a ne "dizali ih u nebo" i puštali da rade šta hoće. Ovako, tražili smo-gledajmo!
Buraz, to je samo stvar razlike u mišljenjima i to je to! Neko vjeruje u jedno a drugi u drugo...Povukao sam se jer ide u nedogled, još uz to, off topic je... koga oni interesuju. Samo sam rekao da će im Borac uzeti bodove i to je to... (moje mišljenje)ChWilla je napisao/la:hajde ti ovom sagovorniku navedi jedan racionalan razlog zašto bi utakmice viteza i zrinjskog i širokog bile nepoštene - u korist viteza. pošto si to insinuirao u jednom od prethodnih postova, pa se povukao iz diskusije. pare, nacionalni ključ, tradicija, uticaj u savezu, nešto peto...?Anonimac je napisao/la:Da nismo ovoliko ravnodušni kao navijači mnoge stvari bi odavno krenule na bolje. Kamo sreće da smo svi realniji. davno bi se riješili pojedinih "lamudana" koji su u i oko kluba te doveli sposobnije, a ne "dizali ih u nebo" i puštali da rade šta hoće. Ovako, tražili smo-gledajmo!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
nisi samo to rekao, nego da sam ja naivan što mislim da su te utakmice bile poštene. k'o biva, one bile nepoštene u korist viteza, a na štetu širokog i zrinjskog. e to je stvarno u rangu onoga da smo mi na grbavici vratili radniku bodove sa gostovanja iz prošle sezone.
Ja im ne vjerujem, šta drugo da ti kažem... Nisam rekao da si naivan već sam pitao zar im ti vjeruješ?ChWilla je napisao/la:nisi samo to rekao, nego da sam ja naivan što mislim da su te utakmice bile poštene. k'o biva, one bile nepoštene u korist viteza, a na štetu širokog i zrinjskog. e to je stvarno u rangu onoga da smo mi na grbavici vratili radniku bodove sa gostovanja iz prošle sezone.
praviš se na silu pametan. nijednog razloga za to nema u sezoni kad i široki i zrinjski guraju za evropu i možda čak i za titulu.
-
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 6764_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; YANI URDINOV ! 

ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
-
- Kontakt:
Dobar Bukvić na golu Travnika, siguran za sada, a Ramić se bori u napadu!
Grbavica naš je Hram!!!
Škaljić je mudonja i jučer me kupio svojom borbenošću, kao i protiv Slavije na Grb (Y)
Il club piu titolato al mondo!
ja sam stvarno mislio da je ramić škartiran, neki dan na onoj vijesti na oficijelnoj skontah da nije. i neka nije.
-
- Kontakt:
Da nasi igraci hoce uz ovu lijepu igru uvest i jacu igru, tvrdju (svi nas ubise, a nasi nista)...
Mi i da smo pobijedili vi bi imali nesto komentarisat protiv, iako smo po vama prosjecna ekipa ne smijemo ni pobijedit a ni izgubit, sa cime ste zadovoljni? (Znam da se niko na ovo vase ne prima, posebno mislim na ovog Tv..)
Zeljeznicar institucija
Mi i da smo pobijedili vi bi imali nesto komentarisat protiv, iako smo po vama prosjecna ekipa ne smijemo ni pobijedit a ni izgubit, sa cime ste zadovoljni? (Znam da se niko na ovo vase ne prima, posebno mislim na ovog Tv..)
Zeljeznicar institucija
Registrovao si se 09. septembra 2013. (vjerovatno pod novim nikom) i već do sada si uspio sakupiti 204 posta. Dakle više od 10 postova dnevno. Vjeruj mi da niko nije toliko pametan da ima potrebu da se toliko puta javlja u toku dana, pa ni ti. Bez obzira na slobodu oglašavanja bilo bi korektno da svoje javljanje smanjiš na 5 dnevno. Naravno da i dalje imaš pravo da na stvari gledaš na svoj način. Ovo nije zlonamjerno. PozdravTvBHT je napisao/la:Sve cemo to zanemariti. Hajmo ovako gledati. Prvoplasirana ekipa ti bjezi 8 bodova, a nas su "odradili" za 30 minuta, drugi konkurent Siroki nas "odradio" za pola sata ?????
Ma evo, ima puno analiza oko svega, ko će gdje, kako igrati, kvalitet igrača, sve stoji kako bi rekli, a opet evo pokušali smo i kao klub nešto novo. Osim je na novom mjestu odakle bi trebao da vidi i bolje i dalje, naravno da sa Dinom radi, ne ide sve preko noći, ni Dini nije lako od sjene koju je ostavio Amar nad njim, malo-malo j.e.b.u mu sve za igru. Mislim šta reći, eno Vlado, ista ekipa, isto sve pa prc, remija naniz'o k'o da šaha igra. Borac je dobar, nema se reći šta, zasluženo je gdje jeste, ali mi sa ovim sada moramo da se pronadjemo ubrzo i uhvatimo priključak za vrh. Možemo, nije lako, nije ni drugima, em smo bili desetkovani, em rasprodani, em promjene na klupi, mnogo i za Juventus a ne za mali klub koji je koliko do juče odlaskom jednog čovjeka gubio i rep i glavu i identitet. Iskreno koliko smo odmakli od tog doba?
Ono što je bitno, možemo mi u tih 5 deka gore i dole, ali džaba i 100 titula za redom, bez regionalne lige, bez podizanja cijena naših igrača na tržištu i igri sa jačim klubovima, programom ulaganja i infrastrukturom, zakonom o sportu i sl... Tek onda na red rad sa policijom, hooliganstvom na stadionima i td...a mi krenuli naopako, udri policijo, a nigdje ni zakona ni reda, ni na terenu, ni na tribini...
Ono što je bitno, možemo mi u tih 5 deka gore i dole, ali džaba i 100 titula za redom, bez regionalne lige, bez podizanja cijena naših igrača na tržištu i igri sa jačim klubovima, programom ulaganja i infrastrukturom, zakonom o sportu i sl... Tek onda na red rad sa policijom, hooliganstvom na stadionima i td...a mi krenuli naopako, udri policijo, a nigdje ni zakona ni reda, ni na terenu, ni na tribini...
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
ma nije ofsajd nikako... E moj Kerla kako ti je čovjek provuče kroz noge ko malom djetetu

DRUG NEBI TI PUNCA
Jedino je Lončarić dobro reagovao...
- champions1921
Kerla negdje dobro na mrve stao.. Kostao nas je ove sezone nekih 5-6 bodova 
Prije dvije godine je bio masina.. Ne nam sta mu se desilo..
A nasoj upravi bih sve halalio kad bi ovog Kajkuta kako doveli..

Prije dvije godine je bio masina.. Ne nam sta mu se desilo..
A nasoj upravi bih sve halalio kad bi ovog Kajkuta kako doveli..
BUDI ŽELJO !!!
Komisije za ocjenu suđenja moraju djelovati
http://fkzeljeznicar.ba/komisije-za-ocj ... vati/6740/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/komisije-za-ocj ... vati/6740/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.