FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 22 avg 2015, 23:22

BitiSrcemVezan je napisao/la:Hebibović je krampa!*
:rol: :rol: :rol: :rol:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 22 avg 2015, 23:22

BitiSrcemVezan je napisao/la:Dobar nam je kapiten, u rangu koliko je i stručni štab stručan :urnebes: Ovo je sve samo za povraćati djece mi, Hebibović ne treba uopšte stajati u Sarajevu nego rpavo produžiti za Vrapčiće nek' odma opremu zaduži kod njih ako treba zajedno sa alkosom Ševkom. Barbarić je kriminalan bio takođe. Duljević i Radovac, naše zlatne koke :lol: Kakva dva debila, Radovac je zreo za klupe od početka sezone, pa taj momak nema gotovo ništa da postane ozbiljan fudbaler, nema snagu, nema jačinu, nema brzinu, na škrge diše u 60. minuti, šut mu je vanserijski naravno, sjetite se samo Lecha i onog pokušaja šuta koji nije uspio doći ni do šesnaesterca :lol: Dulja aka Udinese me nikad nije fascinirao posebno od kad je došao dok ste mnogi svršavali na njegove poteze u kojem baci dvojicu pa od trećeg izgubi loptu i napravi kontru protivniku, al' momak je totalno van forme i baš kao i "dragulj-kapiten-projekat" mora pod hitno biti zabetoniran na klupi, do neke bolje forme.

E da, treba neko pripaziti na Mešu da ne eksplodira, velika je radijacija dole :lol:

Dženo aka Fergi nastavlja sa briljantnim izdanjima, PA ČOVJEČE JA NE MOGU DA VJERUJEM DA AMER BEKIĆ NIJE NI NA KLUPI A DA PREDNOST IMA ŠEVKO OKIĆ KOJI IGRA U PRVIH 11! PA JESI DOBAR TI PAŠA?

Uprava je najveći krivac za sve ovo definitivno! I za sve dobro što su uradili su zaslužni, ali i za sve loše što nam se dešava trenutno. Kakav god je taj isti Dženo on ovo nije zaslužio pišaj ga, trebao je biti smjenjen kad je bio vakat, budi bar sad čovjek prema njemu i korektno se rastani. Uprava - muda ko ribizle. Da nisu prvo bi stali iza Kodre i riješili probleme koji će nas još dugo pratiti pod cijenu titule i ne bi ostavili Fergija za trenera nakon titule. A vidiš imaju oni daMu, ali doduše samo kad treba pokazati ih navijačima, ono boli nas za vas što smo vam nabili još cenera na najskuplje godišnje u državi nama se igra u Travniku, e'o vam petobu karta protiv Lecha jer ipak imate renomiranog stručnjaka na klupi da gledate, šta je hoćete li za još cenera da vam povećamo godišnje? Ne kontaju valjda da te iste godišnje karte služe samo da pojedinac pomogne klubu svojom voljom i ništa više, i iste bi valjda trebale biti što povoljnije.

TRENER, DESETKA, UPRAVA PODHITNO NA OBNOVU PETLJE !!!!!!!!
Nismo gledali istu utakmicu
Sarajevo ljubavi moja!

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 22 avg 2015, 23:24

Ps. Postavite Semjona Milosevica za skauta kluba. Taj nam je covjek donio milion eura neki dan.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 avg 2015, 23:25

sekac je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Dobar nam je kapiten, u rangu koliko je i stručni štab stručan :urnebes: Ovo je sve samo za povraćati djece mi, Hebibović ne treba uopšte stajati u Sarajevu nego rpavo produžiti za Vrapčiće nek' odma opremu zaduži kod njih ako treba zajedno sa alkosom Ševkom. Barbarić je kriminalan bio takođe. Duljević i Radovac, naše zlatne koke :lol: Kakva dva debila, Radovac je zreo za klupe od početka sezone, pa taj momak nema gotovo ništa da postane ozbiljan fudbaler, nema snagu, nema jačinu, nema brzinu, na škrge diše u 60. minuti, šut mu je vanserijski naravno, sjetite se samo Lecha i onog pokušaja šuta koji nije uspio doći ni do šesnaesterca :lol: Dulja aka Udinese me nikad nije fascinirao posebno od kad je došao dok ste mnogi svršavali na njegove poteze u kojem baci dvojicu pa od trećeg izgubi loptu i napravi kontru protivniku, al' momak je totalno van forme i baš kao i "dragulj-kapiten-projekat" mora pod hitno biti zabetoniran na klupi, do neke bolje forme.

E da, treba neko pripaziti na Mešu da ne eksplodira, velika je radijacija dole :lol:

Dženo aka Fergi nastavlja sa briljantnim izdanjima, PA ČOVJEČE JA NE MOGU DA VJERUJEM DA AMER BEKIĆ NIJE NI NA KLUPI A DA PREDNOST IMA ŠEVKO OKIĆ KOJI IGRA U PRVIH 11! PA JESI DOBAR TI PAŠA?

Uprava je najveći krivac za sve ovo definitivno! I za sve dobro što su uradili su zaslužni, ali i za sve loše što nam se dešava trenutno. Kakav god je taj isti Dženo on ovo nije zaslužio pišaj ga, trebao je biti smjenjen kad je bio vakat, budi bar sad čovjek prema njemu i korektno se rastani. Uprava - muda ko ribizle. Da nisu prvo bi stali iza Kodre i riješili probleme koji će nas još dugo pratiti pod cijenu titule i ne bi ostavili Fergija za trenera nakon titule. A vidiš imaju oni daMu, ali doduše samo kad treba pokazati ih navijačima, ono boli nas za vas što smo vam nabili još cenera na najskuplje godišnje u državi nama se igra u Travniku, e'o vam petobu karta protiv Lecha jer ipak imate renomiranog stručnjaka na klupi da gledate, šta je hoćete li za još cenera da vam povećamo godišnje? Ne kontaju valjda da te iste godišnje karte služe samo da pojedinac pomogne klubu svojom voljom i ništa više, i iste bi valjda trebale biti što povoljnije.

TRENER, DESETKA, UPRAVA PODHITNO NA OBNOVU PETLJE !!!!!!!!
Nismo gledali istu utakmicu
Ne znam majsotre koju si ti onda gledao, od svih koje sam ja gore naveo jedino je Ševko Okić nešto kao pokušavao pa hajde, ovi ostali :problem:
1946

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 22 avg 2015, 23:29

eto to sam i mislio a Boga mi i Kovačević je bio OK za sve se ostalo slažem najbolji bio Delač a fulio si Puzigaću uhhhh
Sarajevo ljubavi moja!

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 22 avg 2015, 23:32

Delač- Tatko, Stepanov, Barba - Kova, Rustem - Kouadio, Ikande, Okić - Benko.

Kouadio na posudbi hara ligom, dok naši Velkoski, Duljevići i Puzigaće ne mogu centaršuta da valja uputit. :damn:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 avg 2015, 23:33

sekac je napisao/la:eto to sam i mislio a Boga mi i Kovačević je bio OK za sve se ostalo slažem najbolji bio Delač a fulio si Puzigaću uhhhh
Nisam Kovu ni spominjao, a "Puzu" je više suvišno i spominjati, eto "šefa" da nam kaže kako smo ga bez razloga uzeli na zub :lol: Hebote, ne mogu da vjerujem da frajer koji čitav život igra beka, za cijelu profesionalnu karijeru nije naučio centrirati!
1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 avg 2015, 23:34

Treba dovesti Kouadia poslje ove polusezone da malo zamjeni Krstu na krilu. Ni Todorovic nije bilo los.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 avg 2015, 23:36

Ma kakav Kouadio, to što su naši bekovi odron odrona ne znači da je on neki igrač. Da je valj'o uostalom dobio bi priliku kod Mehe sigurno. I Mahir Karić u Čeliku izgleda kao Ronaldo, sreća da znamo kakav je zaista pa da nedo Bog neko ne pomisli da ga dovede.
1946

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 22 avg 2015, 23:40

momirpeh je napisao/la:Nek' se jave oni koji su i nakon našeg osvajanja titule bili zato da promijenimo trenera i stručni štab.Oni koji su bili za to su zaslužili da im ovdje sada svi skupa odamo priznanje !Ja lično sam tada bio zato da Dženo ostane.U dubini negdje sam bio skeptik ali titulu nam donio,ostvario sjajan niz,tako da s ljudske strane čovjek nije mogao biti za smjenu tada.
Odajte mi priznanje.
Istina nisam rekao na forumu, nego svojoj raji na zapadu - da ćemo to skupo platiti.

U životu ništa ne dolazi preko noći niti pada s neba. Dobri treneri se ne rađaju dobri, nego postepeno uče od najboljih - ili imaju desetine godina iskustva. Šanse da nekim čudom čovjek koji kao igrač nije igrao velike utakmice i učio od velikih trenera, niti je imao trenerskog iskustva prije klupe Sarajeva - preko noći postane trenerski stručnjak, su realno ravne nuli...

A Dženu volim kao i svakog bordo brata, ali ako je jedina kvalifikacija što je čovjek jedan od nas, onda ****...
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 avg 2015, 23:44

Zao mi je samo sto Ikande, Benko i Delac igraju sa ovakvim bogaljima.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 22 avg 2015, 23:45

Zastone je napisao/la:Ps. Postavite Semjona Milosevica za skauta kluba. Taj nam je covjek donio milion eura neki dan.
:thumbup:
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 avg 2015, 23:48

"Fudbalski klub Sarajevo slavio je u posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva protiv Leotara rezultatom 3:0. Nakon 19 odigranih kola, Bordo tim zauzima drugu poziciju sa 36 bodova, svega dva manje od prvoplasiranog Zeljeznicara. Za Sarajevo su u ovom susretu nastupili: Bandovic, Trivunovic, Tatomirovic, Dupovac, Puzigaca, Jevtic, Vusljanin, Cimirot, Komazec, Travancic i Plakalo. Priliku s klupe dobili su: Bisanovic, Handzic i Huseinbasic. Nakon ove utakmice otkaz je dobio Husref Musemic, iako je tri boda s kojima je mogao biti jesenji prvak, izgubio za zelenim stolom. ‪#‎samokazem‬"

Hus, Meho :plac:
1946

begiii
Kontakt:

Post Postao/la begiii » 22 avg 2015, 23:54

Eee braco kod nas vazda isto,pljujemo pa ližemo i tako stalno,mi smo svoju sredinu terena prodali dakle cimirota i Stojčeva,obrusili se na Samira a svi znamo da su on i cimirota trčali za Stojčeva!eh koji će to trener da nam izmisli sredinu ostaje da vidimo?ikande danas vrlo lako mogao da pocrveni prilikom duela sa jednim igračem čelika,čovjek ga okreni ovaj pade i čak je pokušao da ga rukama uhvati za noge,to je za nepovjerovat,Mesi kako mu tepa raja treba se zahvaliti iole jaci tim,mislim na fizičku spremu i on je gotov,pa valjda ga nećemo čekati da proradi kad tad!?ako smo ozbiljan tim koji želi duplu krunu sredina se mora dovesti,Bgm i odbrana je promaja,sta stepenov sta barbaric???da nam nebi deje na golu pakla bi nam min trica,duljevic???????????Jel to onaj sto je igrao kod nas prošlu sezonu ili je ovo neki drugi????
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 avg 2015, 23:56

BitiSrcemVezan je napisao/la:"Fudbalski klub Sarajevo slavio je u posljednjem kolu jesenjeg dijela prvenstva protiv Leotara rezultatom 3:0. Nakon 19 odigranih kola, Bordo tim zauzima drugu poziciju sa 36 bodova, svega dva manje od prvoplasiranog Zeljeznicara. Za Sarajevo su u ovom susretu nastupili: Bandovic, Trivunovic, Tatomirovic, Dupovac, Puzigaca, Jevtic, Vusljanin, Cimirot, Komazec, Travancic i Plakalo. Priliku s klupe dobili su: Bisanovic, Handzic i Huseinbasic. Nakon ove utakmice otkaz je dobio Husref Musemic, iako je tri boda s kojima je mogao biti jesenji prvak, izgubio za zelenim stolom. ‪#‎samokazem‬"

Hus, Meho :plac:
Jbt sa kakvim timom, svaka mu cast za ovo. :sick:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 avg 2015, 00:00

A da, samo da kažem, kapiten, dragulj, projekat, zlatna koka ili jednom riječju #88 bi mogao imati problema sa grupom, vidim da su mu zamjerili. A i zaslužio je nakon onog ponašanja danas!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 avg 2015, 00:01

Trebao bi malo vise raditi na tome da opravda Ismirov trofej.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 23 avg 2015, 00:03

I samo ne znampo kojem kriteriju mu je dodijeljena nagrada Ismr Pintol, ni po čemu je nije zaslužio i ja sam se ibretio na proslavi titule od kud njemu trofej, šta ima veze što je naš? Pored Cimija, Benke pa i Bekića koji ipak nije dovoljno igrao definitivno nije zaslužio.
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 avg 2015, 00:05

Mislim najvise zbog toga sto je nase dijete i da ga se u tom trenutku pogura jos vise kao neki vjetar u ledja itd. Gojko je trebao po meni da dobije nagradu ali eto...

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 23 avg 2015, 00:07

PitarBordo je napisao/la:Pa da li će Uprava se oglasiti majka mu stara... Dženo samo što ne zaplaka i reče "niko nije demantovao"... Pa dajte javite se, demantujte ili nemojte, pa šta god se posle desilo, ali ne može ba ovako se biti bezobrazno prema prije svega navijačima.
:!:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Dadox, ErosViverosViv, riki46, Vanja8 i 53 gosta.