FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
jos cudnije niko nema da odgovori na ovo pitanje a inace kada se postavi klip navijanja ili nesto lslicno nestane brzinom svjetlosti ... a na ovo ogd nigdje
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Samo polako, sve će se znati. Nemojte se samo previše brinuti.johnnyHZ je napisao/la:jos cudnije niko nema da odgovori na ovo pitanje a inace kada se postavi klip navijanja ili nesto lslicno nestane brzinom svjetlosti ... a na ovo ogd nigdje
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
to je zato što se administracija bavi forumom, a redakcija tekstovima. teško će ti forumski admin znati odgovore n ata pitanja, ali može se pokušati, obzirom da je vrlo zanimljivo.johnnyHZ je napisao/la:jos cudnije niko nema da odgovori na ovo pitanje a inace kada se postavi klip navijanja ili nesto lslicno nestane brzinom svjetlosti ... a na ovo ogd nigdje
zalijepi neki link ili bar nas usmjeri na neki demant izjave o kojoj govoriš da je izmišljena. nisam to vidio, korisno bi bilo da znamo gdje je rečeno, pa da se može tražiti neki komentar. nadam se da se ne radi o proizvoljnoj ocjeni.
rijeci iz usta MIRZE !admin je napisao/la:to je zato što se administracija bavi forumom, a redakcija tekstovima. teško će ti forumski admin znati odgovore n ata pitanja, ali može se pokušati, obzirom da je vrlo zanimljivo.johnnyHZ je napisao/la:jos cudnije niko nema da odgovori na ovo pitanje a inace kada se postavi klip navijanja ili nesto lslicno nestane brzinom svjetlosti ... a na ovo ogd nigdje
zalijepi neki link ili bar nas usmjeri na neki demant izjave o kojoj govoriš da je izmišljena. nisam to vidio, korisno bi bilo da znamo gdje je rečeno, pa da se može tražiti neki komentar. nadam se da se ne radi o proizvoljnoj ocjeni.
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
danas muahamed dzakmic puni 25 godina hame kralju sretan ti rodjendan i zelim ti da odigra sto vise utakmica za voljeni klub
Mogu misliti kako je tekao taj razgovor:johnnyHZ je napisao/la:rijeci iz usta MIRZE !admin je napisao/la:to je zato što se administracija bavi forumom, a redakcija tekstovima. teško će ti forumski admin znati odgovore n ata pitanja, ali može se pokušati, obzirom da je vrlo zanimljivo.johnnyHZ je napisao/la:jos cudnije niko nema da odgovori na ovo pitanje a inace kada se postavi klip navijanja ili nesto lslicno nestane brzinom svjetlosti ... a na ovo ogd nigdje
- "Mirza pichko sad cemo ti usta razvalit' sto si rek'o da bi volio dat' go saraj'vu!
- Nisam ja to rek'o majke mi, izmislili oni matere mi! Dje bi ja to rek'o meni je u venama bordo krv, ja sam rek'o da bi volio dat' autogol ali oni papci sa ss.ba to promjenili!"

ostavite
komentar od ovoga iznad mene a moj brisete aocito PROVOCIRA???? bas lijepo
nebitno opet moram napisati
MUSTAFA KUCUKOVIC
MUSTAFA KUCUKOVIC

Mozes pisat do sabaha to ti je prica ko za luku tonija igrac sa kojim pregovarate je ovajjohnnyHZ je napisao/la:ostavite
MUSTAFA KUCUKOVIC
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Znaci uglavnom ganja se napadac,sad koji je cut ce se 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
meni odgovara i jedan i drugi ionako sa brrazilcem juninjomm i sa ovim napadacem necemo remija imatimiky_hz je napisao/la:Znaci uglavnom ganja se napadac,sad koji je cut ce se

Ejs to Pile, znas da s tbm od sviju Vas volim razgovarati, odakle ti to brate !?pile87 je napisao/la:Mozes pisat do sabaha to ti je prica ko za luku tonija igrac sa kojim pregovarate je ovajjohnnyHZ je napisao/la:ostavite
MUSTAFA KUCUKOVIC
Nije los taj CG-ac !
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
kako god
u subotu bez 1500 u banovicima necu da pricam
nie daleko autom treba 40 km za gorivo...sva sata voznje ... nije nista .. al kad truba pocne JAO JAO

Nea trube u Banovicima !johnnyHZ je napisao/la:kako godu subotu bez 1500 u banovicima necu da pricam
nie daleko autom treba 40 km za gorivo...sva sata voznje ... nije nista .. al kad truba pocne JAO JAO
![]()
![]()
![]()
A i kopije "La Boce" nam ne trebaju ! Bolje los original, nego losa kopija !

...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !
ma haj ba ko to u nasoj ligi osim nas ima par originala?? najzad 90% pjesama su argentina,brazil od delija gorbatra nas itd pola evrpeFare_Sa je napisao/la:Nea trube u Banovicima !johnnyHZ je napisao/la:kako godu subotu bez 1500 u banovicima necu da pricam
![]()
![]()
![]()
Halo ti, srpska tribina, mani se tih postova ljubomornihFare_Sa je napisao/la:Nea trube u Banovicima !johnnyHZ je napisao/la:kako godu subotu bez 1500 u banovicima necu da pricam
![]()
![]()
![]()
I kaze se, bolje los original nego dobra kopija.
muamerhz je napisao/la:danas muahamed dzakmic puni 25 godina hame kralju sretan ti rodjendan i zelim ti da odigra sto vise utakmica za voljeni klub

Jos samo da produzi ugovor

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Stefan Gavaric novi igrac FK Sarajeva!!!!!!!
100% provjerena informacija...maloprije bilo na tv1..onoj novoj tv.
cim on slusa sta pile kaze znas koliko je satifaba je napisao/la:Halo ti, srpska tribina, mani se tih postova ljubomornihFare_Sa je napisao/la:Nea trube u Banovicima !johnnyHZ je napisao/la:kako godu subotu bez 1500 u banovicima necu da pricam
![]()
![]()
![]()
I kaze se, bolje los original nego dobra kopija.

M k
o cemu ti..patrick_9 je napisao/la:Stefan Gavaric novi igrac FK Sarajeva!!!!!!!
televizija pocinje tek 26.08 sa radom, oni 24. vec emituju jel:D:D
Da imas MojuTv shvatio bi o cemu pricam...ovako brbljas bezzeahmiiic je napisao/la:o cemu ti..patrick_9 je napisao/la:Stefan Gavaric novi igrac FK Sarajeva!!!!!!!
televizija pocinje tek 26.08 sa radom, oni 24. vec emituju jel:D:D
Trenutno korisnika/ca: Alen1987, Amcho1, atomskaNavika, BABA1978, bordobijeli, brojjedan, Cwirek, Google Adsense [Bot], head88, Kaunas, nedimmmm1337, Pena, plisek, sekac i 139 gostiju.