Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la dr.van nostrand » 06 mar 2011, 20:39

Ma mozemo biti itekako zadovoljni da nakon bloka teskih utakmica u gostima i dalje drzimo prvu poziciju i 3 boda ispred prvog pratioca. :)

Da nam je neko ponudio ovakvu prednost prije ovih utakmica u gostima mislim da bismo svi prihvatili sa zadovoljstvom.
Jos 9 utakmica do kraja, 5 igramo kod kuce a 4 u gostima , mislim da nece biti ogroman problem sakupiti do kraja sezone jos 19 - 20 bodova ;) !
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 06 mar 2011, 20:48

Umori se citajuci gomilu komentara koji su losiji nego nasa igra danas. al budimo realni ljudi nas rastavili na proste faktore mada se ja nesjecam jace utakmice koju smo dobili sa brownom u ekipi posebno ako je na poziciji stopera.

Cestitke liverpoolu a u Unitedu su se odavno svi alarmi upalili ovo nevodi nigdje

G G M U
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 06 mar 2011, 20:58

Vazan igrac Nani , vise me je rastuzila njegova povreda vec poraz .
Samo da nam se vrati sto je prije moguce ...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 06 mar 2011, 21:14

Hawking je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:
Thunderstruck je napisao/la:Ma Fergie sve bojkotuje. Nije htio ni za MUTV nakon utakmice dati izjavu, hebo ga miš, rekao bi sigurno nešto za Nanija. Ko će izdržati do ujutro :?
Sta bi rekao? Jednostavno zna sta ce ga pitati. Sigurno prvo pitanje nece biti: "Kakvo je vase misljenje o utakmici?", nego ce biti "Je li ono bio crveni karton?" Sta onda? Da kaze kako je sve bilo cisto i da je onaj bivol nepravedno dobio zuti karton? On se izvukao i prosle sezone sa startom na Owena koji je sam krenuo na gol. Fergie bi morao reci istinu i opet bi pocele kampanje za njegovu kaznu. Evo sad citam neke tekstove i vise je paznje usmjereno na Nanievo valjanje nego na njegov potencijalni lom noge. Nece se nista desiti, niti jedan tekst nece biti napisan. Potpuna suprotnost lovu na Rooneya. I traze intervju? Fuck off!

Sto se tice utakmice, zasluzena pobjeda Liverpoola.
Kad su svi protiv tebe znaš da si najbolji, daj Bože da tako ostane zauvijek!

Arapi, Rusi, Dominacija, Looseri, svi bi da osvoji titulu bilo ko osim Uniteda. Ujedinjujemo ih :D
Zaboravio si sa ovim nadimcima i vas dodati tj.AMERI.....
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 mar 2011, 22:09

BluesForever je napisao/la:
Hawking je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la: Sta bi rekao? Jednostavno zna sta ce ga pitati. Sigurno prvo pitanje nece biti: "Kakvo je vase misljenje o utakmici?", nego ce biti "Je li ono bio crveni karton?" Sta onda? Da kaze kako je sve bilo cisto i da je onaj bivol nepravedno dobio zuti karton? On se izvukao i prosle sezone sa startom na Owena koji je sam krenuo na gol. Fergie bi morao reci istinu i opet bi pocele kampanje za njegovu kaznu. Evo sad citam neke tekstove i vise je paznje usmjereno na Nanievo valjanje nego na njegov potencijalni lom noge. Nece se nista desiti, niti jedan tekst nece biti napisan. Potpuna suprotnost lovu na Rooneya. I traze intervju? Fuck off!

Sto se tice utakmice, zasluzena pobjeda Liverpoola.
Kad su svi protiv tebe znaš da si najbolji, daj Bože da tako ostane zauvijek!

Arapi, Rusi, Dominacija, Looseri, svi bi da osvoji titulu bilo ko osim Uniteda. Ujedinjujemo ih :D
Zaboravio si sa ovim nadimcima i vas dodati tj.AMERI.....
Taj bi nadimak mnogo bolje stojao Liverpoolu, ipak oni imaju kontinuitet u mijenjanju američkih vlasnika, a ne bi bilo fino da imamo isti nadimak da ne bude zabune... :D
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Anderson
Kontakt:

Post Postao/la Anderson » 06 mar 2011, 22:18

Joj sve mogu razumijeti al kad ovaj Valencija dodje da mi pametuje i pljuje po igracima,dodje mi da povracam. Ako zelis "dream team" navijaj za shity,real ili barcelonu.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 mar 2011, 22:29

Anderson je napisao/la:Joj sve mogu razumijeti al kad ovaj Valencija dodje da mi pametuje i pljuje po igracima,dodje mi da povracam. Ako zelis "dream team" navijaj za shity,real ili barcelonu.
I to uvijek nadje najbolje igrace, poput Nania, da ih pljuje.

A kazu da noga Nania nije bila u gipsu kad je napustao stadion. Nadajmo se da nije previse ozbiljno. Valjda se i Valencia i Park vrate uskoro. Trenutno smo skoro bez opcija na krilima. Giggs, Obertan i Bebe jedini zdravi. Jadna nam je majka sa ovim zadnjim dvojicom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 06 mar 2011, 22:34

Cartman je napisao/la:
Anderson je napisao/la:Joj sve mogu razumijeti al kad ovaj Valencija dodje da mi pametuje i pljuje po igracima,dodje mi da povracam. Ako zelis "dream team" navijaj za shity,real ili barcelonu.
I to uvijek nadje najbolje igrace, poput Nania, da ih pljuje.

A kazu da noga Nania nije bila u gipsu kad je napustao stadion. Nadajmo se da nije previse ozbiljno. Valjda se i Valencia i Park vrate uskoro. Trenutno smo skoro bez opcija na krilima. Giggs, Obertan i Bebe jedini zdravi. Jadna nam je majka sa ovim zadnjim dvojicom.
Povratak Valencije može značiti i nova eksplozija Rooneya, sjetimo se kako je upravo on svojim centaršutevima fantastično nalazio upravo Rooneya, što je ovom drugom omogućilo sezonu iz snova na ličnom planu.
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 06 mar 2011, 22:49

Cartman je napisao/la:
Thunderstruck je napisao/la:Ma Fergie sve bojkotuje. Nije htio ni za MUTV nakon utakmice dati izjavu, hebo ga miš, rekao bi sigurno nešto za Nanija. Ko će izdržati do ujutro :?

Samo najveća neznalica može reći da su Carrick i Scholes kur*ine od igrača, posebno "Carrick oduvijek" :lol:
Scholesa nikad necu kritikovat, i Baja je se sigurno malo zaletio kad je to napisao, ali Carrick...Ma ne da mi se vise pisat o tom covjeku. Toliko me je iznerivirao u ovim zadnjim utakmicama da mi ga je preko glave. Kad sam vidio ono sto je napravio kod prvog gola, mislio sam da cu bacit daljinski na ekran.
Ma Scholes se ne moze kritikovati i ako podbaci kada opet nema se pravo na tog covjeka kritikovati, Fergie je uradio dobru stvar sto nista nije govorio jer kada napada sudije odmah hoce kaznu ovako ko veli sada cu sutjeti pa eto da vidimo sta ce sada biti, za Nania necu komentarisati vidio sam par slika kost se vidi... znaci bolesno kao i start na Ramseya.
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 06 mar 2011, 23:06

Za mene je ovo najslabiji United od 2005.g.

U ljetnom prelaznom roku moramo potrošiti puno para.
Golman: Neuer, Adler, Stekelenburg (svejedno koji bilo)

Vezni: Tu stvarno ne znam koga bih najviše volio. Vidim povezuje se Pastore s nama, ja ga lično ne bi volio. Cijena prevelika a i nekako mi je premekan. Sigurno da je majstor veliki ali iza njega moraju igrati 2 igrača da pokrivaju prostor, to podrazumijeva 4-5-1 tako da odmah otpada. Više bi nam odgovarao, recimo, Hernanes iz Lazia, tu su još Defour, Sahin, Lass, Henderson, Catermole, Rodwell (bojim se da je previše def, ipak on hoće jednog dana biti stoper).

Prije otprilike 2-3 godine su se dosta spominjali Joao Moutinho i M.Veloso dok su igrali u Sportingu. Posebno mi je žao što ništa nije bilo u vezi sa ovim prvim jer bismo sad, kad Scholes polako odlazi i Carrick pada, imali klasnog igrača u sredini.

I moja treća želja, naravno ko drugi do Alexis Sanchez :D

Sljedeća godina će biti žestoka.
Chelsea će sigurno napraviti velike rezove, Arsenal bi trebao biti otprilike kao i ove, Liverpool sigurno puno bolji, City samo može biti bolji.
Bojim se da nećemo biti konkurentni bez novih igrača.
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 06 mar 2011, 23:11

Definitivno da necemo biti konkurentni a zato nam treba par klasnih novih igraca. Moja prva zelja je Pastore uz Hulka i Stekelenburga. Dosta sam puta to vec i ponovio.

Pastore moze igrati dobro i u veznom redu ali sam par puta vidio da je igrao i po stranama i bio je dobar. Nekako mislim da nam treba njegova genijalnost, eh sada dali ce do tog transfera i doci ostaje nam da vidimo. Hulka zelim zato sto je razbijac koji je strasno prodoran i ima fenomenalan udarac. Jos da nekada gleda malo vise suigrace bio bi savrsen, ipak ako je mogao Ronaldu moze i Hulku to SAF izbiti iz glave.

Stekelenburga zelim zato sto ima iskustva koje treba za golmana a nisam neki ljubitelj ovih mladjih cuvara mreze.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 06 mar 2011, 23:26

Ma ishitreno sam reagovao nakon utakmice.. Niko nije smio nista da sam uradi, da povuce, da pritisne malo Liverpool.. Scholes je nasa legenda, kao i Giggs.. Ali mislim da polako oni moraju da se otpisuju, jer ovako ne ide.. Cinjenica da imamo 8 remija dovoljno o tome govori.. Dobri su do 70' minute, i kad treba zapeti umru.. Ako se izbace vani tada ovi sto su usli nemaju ni dovoljno vremena da se snadju i eto gola..

Meni je dopizdilo vise da gledam ove hadalje Carricka, Gibsona, Fletchera, O'shea, Brown.. Moramo dovesti 2,3 provjerena imena.. I dalje bi tu ostali igraci koji vole Manchester (Rooney, Ferdinand, Vidis, Rafael, Chicarito, Riža, Anderson, Nani, itd.) ali moramo dovesti par svjetskih imena..
Neko je rekao da ovo sto ja zelim je nesto kao i City, a ja kazem: "nigdje veze".. :) Oni su doveli 15 igraca, a ja zelim 2 ili 3..
Zamislite sta bi radili sa jednim Silvom i Yayom.. Nadam se da ce se obistiniti bilo koji od onih igraca o kojima se prica (Pastore, Sanchez, Young, golman bilo koji, i sta ja znam ko jos..) jer dovoljno dugo vec Ferguson nije "masno" platio igraca..

Neko je takodje rekao da mozemo hladno osvojiti 19-20 bodova do kraja sezone.. Pa da, slazem se.. Ali tada ce nas stici i Chelsea i Arsenal a mozda i City.. ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 06 mar 2011, 23:30

Thunderstruck je napisao/la:Za mene je ovo najslabiji United od 2005.g.

U ljetnom prelaznom roku moramo potrošiti puno para.
Golman: Neuer, Adler, Stekelenburg (svejedno koji bilo)

Vezni: Tu stvarno ne znam koga bih najviše volio. Vidim povezuje se Pastore s nama, ja ga lično ne bi volio. Cijena prevelika a i nekako mi je premekan. Sigurno da je majstor veliki ali iza njega moraju igrati 2 igrača da pokrivaju prostor, to podrazumijeva 4-5-1 tako da odmah otpada. Više bi nam odgovarao, recimo, Hernanes iz Lazia, tu su još Defour, Sahin, Lass, Henderson, Catermole, Rodwell (bojim se da je previše def, ipak on hoće jednog dana biti stoper).

Prije otprilike 2-3 godine su se dosta spominjali Joao Moutinho i M.Veloso dok su igrali u Sportingu. Posebno mi je žao što ništa nije bilo u vezi sa ovim prvim jer bismo sad, kad Scholes polako odlazi i Carrick pada, imali klasnog igrača u sredini.
Slazem se sa ovim. A ja bi radije usao u sljedecu sezonu sa Lindegaardom na golu, nego Carrickom i Fletcherom u veznom. Tu stvarno moramo dovest dva kvalitetna pojacanja.
I moja treća želja, naravno ko drugi do Alexis Sanchez :D

Sljedeća godina će biti žestoka.
Chelsea će sigurno napraviti velike rezove, Arsenal bi trebao biti otprilike kao i ove, Liverpool sigurno puno bolji, City samo može biti bolji.
Bojim se da nećemo biti konkurentni bez novih igrača.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Anderson
Kontakt:

Post Postao/la Anderson » 06 mar 2011, 23:55

O manchesteru uvjek govore da nece biti konkurentan za titule,a pogledajte nas...to nije samo ove sezone nego je tako uvjek. Ja iskreno nezelim velike promjene u ekipi. Moje zelje su Sneider,Rodwel i neki golman.

Thunderstruck
Kontakt:

Post Postao/la Thunderstruck » 07 mar 2011, 00:01

Home sweet home? United's next three matches are all at Old Trafford:

12 March - Arsenal, FA Cup

15 March - Marseille, Champions League

19 March - Bolton, League
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 07 mar 2011, 00:03

Moja želja su "Who is that guy" tipovi koji će se od ranih dana učiti da igraju iz ljubavi prema Unitedu i koje ćemo za 20 godina moći nazvati legendama kao što su sad Ryan, Paul ili Gary! Plaćenici po meni nisu dobrodošli!

Glory glory Man United!

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 07 mar 2011, 00:05

Thunderstruck je napisao/la:Home sweet home? United's next three matches are all at Old Trafford:

12 March - Arsenal, FA Cup

15 March - Marseille, Champions League

19 March - Bolton, League
Ma na Piroti nam niko ništa ne može... :mrgreen:

Glory glory Man United!

adobog
Kontakt:

Post Postao/la adobog » 07 mar 2011, 00:11

Citam komentare i ne mogu da vjerujem sta poraz moze uradti tzv velikim navijacima,ne mozemo ni mi dobit svaku utakmicu,ne mogu uvijek Brown ,O shea ,Carrick biti uvjek krivi za poraz,kad nam donesu pobjedu onda su dobri.Koliko god postovo ,cijenio igrace poput Scholesa ,Giggsa moramo im se zahvalit,i dovest mladje igrace,ove sezone smo se mozda i izvukli al bez bitnije promjene u veznom redu bojim se da sljedece sezone i liga prvaka moze doc u pitanje,jer City i Tottenham napreduju ekstremno brzo,Liverpool ne moze bit dovjeka los ,Chelsea opet pokazo da kad nekog hoce dovest oni ga i dovedu,a Aresnal konstantno dobar.Koliko god mislio da je fudbal otiso u k.... zbog trosenja velikih para,moramo ih i mi pocet trosit jer nece nam bit Fergia jos dugo....Pozdrav za sve djavole i ne zaboravite najbitnije G.G.M.U B.E.L.I.E.V.E
G.G.M.U
United is life the rest are mere details

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 mar 2011, 07:37

Hawking je napisao/la:Moja želja su "Who is that guy" tipovi koji će se od ranih dana učiti da igraju iz ljubavi prema Unitedu i koje ćemo za 20 godina moći nazvati legendama kao što su sad Ryan, Paul ili Gary!
Takvi više ne postoje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 07 mar 2011, 08:19

Ma cinjenica je da nam treba par igraca,jer od iduce sezone Chelsea bi nam ako ovaki ostanemo mogo pobjeci........Sto se veze tice ,Mancho se uvjek dovodi u vezu sa dobrim igracima i onda na kraju ispadne Charlie Adam il tako nesto.....Sve zavisi,uzmemo li 19.naslov,mozda se SAF posveti mladim igracima.Onda smo tu odma opremljeni so se napada tice....Kojeg vezistu promovisati....Mada nam treba jedan klasicni defanzivni midelfelder,popu Lass,koji je extra igrac,...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.