Ma ishitreno sam reagovao nakon utakmice.. Niko nije smio nista da sam uradi, da povuce, da pritisne malo Liverpool.. Scholes je nasa legenda, kao i Giggs.. Ali mislim da polako oni moraju da se otpisuju, jer ovako ne ide.. Cinjenica da imamo 8 remija dovoljno o tome govori.. Dobri su do 70' minute, i kad treba zapeti umru.. Ako se izbace vani tada ovi sto su usli nemaju ni dovoljno vremena da se snadju i eto gola..
Meni je dopizdilo vise da gledam ove hadalje Carricka, Gibsona, Fletchera, O'shea, Brown.. Moramo dovesti 2,3 provjerena imena.. I dalje bi tu ostali igraci koji vole Manchester (Rooney, Ferdinand, Vidis, Rafael, Chicarito, Riža, Anderson, Nani, itd.) ali moramo dovesti par svjetskih imena..
Neko je rekao da ovo sto ja zelim je nesto kao i City, a ja kazem: "nigdje veze"..

Oni su doveli 15 igraca, a ja zelim 2 ili 3..
Zamislite sta bi radili sa jednim Silvom i Yayom.. Nadam se da ce se obistiniti bilo koji od onih igraca o kojima se prica (Pastore, Sanchez, Young, golman bilo koji, i sta ja znam ko jos..) jer dovoljno dugo vec Ferguson nije "masno" platio igraca..
Neko je takodje rekao da mozemo hladno osvojiti 19-20 bodova do kraja sezone.. Pa da, slazem se.. Ali tada ce nas stici i Chelsea i Arsenal a mozda i City..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM