Ovo je, naime, živa istina.anonymousHD je napisao/la:Eh upravo to. Volio sam lika, gotivio ga, radi svega što je radio za Wolfsburg i BiH. Ali kada je počela ova sezona, kada sam vidio koliko se ufurao, dobio kapitensku, a na terenu isto neki maneken niti trči niti išta. Eh od tad sam počeo da pljujem po njemu. Jer kapiten ekipe, nikada ne stoji, nikada ne ostavlja svoje kolege na cjedilu, a to je on upravo radio. U ovih par sedmica smo gledali pravog Džeku, koji nema pojma šta da radi na terenu. Sve nešto govore treba se naviknuti, treba ovo, treba ono. Bože sačuvaj. Suarez uđe par minuta i odmah zabije gol, on se ne treba naviknuti? Ili šta? Smešno.suntu jeu je napisao/la:Džeko je preko noći postao najnafuraniji frajer na planeti. Umislio se da je igrač, nije se pozdravljao sa McClarenom, itd... i mngobrojni njegovi ispadi od glume mangupa djeci prije tekme, itd...
Sada se on polako budi iz toga i vidi da je zapravo pojeo više nego što je smio. Edine, dobrodošao na planetu zemlju.
Džeko treba da digne spomenik Misimoviću, jer je on od njega napravio igračinu.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
- JuveSissoko
- Kontakt:
bolje Trezeguetu i Džeki da igraju u pravim klubovima pa i u Herculesu, nego u tim placenickim kolonijama kao sto su Man C i ChelseaChelsea_CBH je napisao/la:Šta vi mislite kako je sad jadnom Džeki? Svjestan je vjerovatno i sam da nije igrač za City, a možda čak ni za Engleske. Na kraju će završiti u Herculesu sa Trezegeutom vjerovatno.

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Kad bi sad ostavio Teveza na klupi da se kojim slucajem ne povrijedi,a ubacio Dzeku...UH.uH....dao bi i Dzeko 3 gola 

When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
Ovo je jedan od rijetkih foruma gdje nekome mozes reci da je neinteligentan i da prodjes bez ikakve kazne! To ide na obraz 'vama', da ne obrazlazemnick je napisao/la: pa recimo da si ti dvolican i hajmo reci neinteligentan... nadji jedan dokaz da dzeko sa 17 godina nije bio u ekipi ili cak sa 16 ja ti kupim lizalo da te razveselim, to sto ti nisi dovoljno bistar da napravis razliku izmedju kluba i navijaca je tvoj problem... to sto su njega navijaci prozivali nema nikakve veze sa radom omladinskog pogona niti sa trenerima prvog tima

FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ. Kako ima odvratnih likova na ovome forumu.
Al neka neka, Dzeko ce kad tad poceti zabijati aBd. A vi ima da pobjegnete u svoje rupe, MISEVI JEDNI...
DZEKO DIJAMANTU...
Al neka neka, Dzeko ce kad tad poceti zabijati aBd. A vi ima da pobjegnete u svoje rupe, MISEVI JEDNI...
DZEKO DIJAMANTU...
Zadnja izmjena: mrjasmin, dana/u 05 feb 2011, 16:56, ukupno mijenjano 1 put.
Najbolje je da ovi sto pljuju po Dzeki da ne gledaju njegove tekme jer
ih on i ne zanima a uz to je i kloc pa lijepo pustite nas sto ga gotivimo
ako nista drugo gledamo svaku drugu tekmu!
Pozdrav svim fanovima naseg dijamanta!
ih on i ne zanima a uz to je i kloc pa lijepo pustite nas sto ga gotivimo
ako nista drugo gledamo svaku drugu tekmu!
Pozdrav svim fanovima naseg dijamanta!

- __Liedson__
- Kontakt:
Osjeti se Dzekino odsustvo

Ako kojim slucajem ovaj forum prati Misimovic,molio bih ga ,kao igraca kojeg jako cijenim,da mu ne laskaju komentari ovih momaka,jer sam sasvim siguran,da su za njega u toku njegove krize pricali da je guzonja,da se krece ko mrtvac,da ne moze igrati ni u Turskoj,da je propao,da je **** i sl.Chelsea_CBH je napisao/la:Ovo je, naime, živa istina.anonymousHD je napisao/la:Eh upravo to. Volio sam lika, gotivio ga, radi svega što je radio za Wolfsburg i BiH. Ali kada je počela ova sezona, kada sam vidio koliko se ufurao, dobio kapitensku, a na terenu isto neki maneken niti trči niti išta. Eh od tad sam počeo da pljujem po njemu. Jer kapiten ekipe, nikada ne stoji, nikada ne ostavlja svoje kolege na cjedilu, a to je on upravo radio. U ovih par sedmica smo gledali pravog Džeku, koji nema pojma šta da radi na terenu. Sve nešto govore treba se naviknuti, treba ovo, treba ono. Bože sačuvaj. Suarez uđe par minuta i odmah zabije gol, on se ne treba naviknuti? Ili šta? Smešno.suntu jeu je napisao/la:Džeko je preko noći postao najnafuraniji frajer na planeti. Umislio se da je igrač, nije se pozdravljao sa McClarenom, itd... i mngobrojni njegovi ispadi od glume mangupa djeci prije tekme, itd...
Sada se on polako budi iz toga i vidi da je zapravo pojeo više nego što je smio. Edine, dobrodošao na planetu zemlju.
Džeko treba da digne spomenik Misimoviću, jer je on od njega napravio igračinu.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- anonymousHD
- Kontakt:
Izvini doktore nisam te prepoznao, ja studiram na DIFU, trener sam u jednom omladinskom pogonu, trenirao sam nogomet 14 godina, hoćeš li se porediti samnom? Da sam imao sreće sigurno bi i ja sada negdje igrao izvan BIH, ali povredu su me sjebale.barbarez je napisao/la: Naravno mogu biti mutav u mnogim stvarima,ali sto se fudbala tice,sa sigurnoscu ti mogu reci da sam za mnoge pro.dr.ali nije bitno.pricas o nekoj realnosti,a realnost ti je da Dzeko nema pojma.E onda jarane poserem se ja na tu realnost.Dzeko nije samo noge postavljao,ako neko nema pojma,kako dade silne one golove.Kazes namjestio mu Miske,pa valja postici gol.Pa kada je to tako lako,idi i ti u Galatu pa budi zvijezda,nek te Miske gadja u glavu,uzmi pare.ILi idi tamo gdje Miske predje,sta te boli ****,po tvojoj logici ,ne bi trebalo ispod 20 golova po sezoni da zabijes.Joj koje su ovo kafanske price i razmisljanja.
Očigledno je da je Džeko loš, celu sezonu igra loše. U Wolfsburgu je samo stajao, a još bio kapiten. Tako se ne ponaša kapiten. To je dokaz samo koliko se momak digao, umislio da je napadač, ali nije, aposlutno je ništa. U toj Njemačkoj ligi, jedan Raul koji ima 30+ godina zabija isto lud. Sam dokaz koliko je liga loša. Džeko polako pokazuje da nije sposoban da igra u nekoj jačoj ligi, zato će da propadne. I onda ću ja biti upravu, a ne ti

Kralju moj, samo pogledaj koliko je Miške imao asistencija u zadnjih dvije godine i sve će ti biti jasno, sve njegove asistencije su za Džeku

A ti mali idi malo se umij pa dođi sebi :***
Dzaba nema on jos fizicku spremu da bi mogao pratiti ovakve atomske pasove koji se izmjenjuju za pola sec...LFC4ever je napisao/la:Kad bi sad ostavio Teveza na klupi da se kojim slucajem ne povrijedi,a ubacio Dzeku...UH.uH....dao bi i Dzeko 3 gola
Dzeko majstore svi smo uz tebe ali moras biti i spremniji nego kad te e Maghat mrcvario po onom brdu bola u Wolsfburgu...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Sudeći po komentarima pojedinih papaka, ne čudim se što su uvijek glavni akteri u vicevima Mujo, Suljo, Huso i Haso...
JBM JA NAS !!!
FUJ !!!
JBM JA NAS !!!
FUJ !!!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Tevez ce na klupu tamo oko 65-70 mozda malo kasnije,u fazonu da ga publika pozdravi za ovo sto je uradio do sad,pa i rodjendan fazoni...tako mi je nekako logican slijed dogadjajaLFC4ever je napisao/la:Kad bi sad ostavio Teveza na klupi da se kojim slucajem ne povrijedi,a ubacio Dzeku...UH.uH....dao bi i Dzeko 3 gola
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nazalost mi smo neopisivi smetljari , bijednici, koji ne zasluzuju nista osim balkanskog blata. i jos pitamo sto nam ne ide.......
Sent from my Commodore 64
obali ga edinu magaracanonymousHD je napisao/la:Ljudi pomirite se s tim da je Džeko rinaKaEvo sami vidite kako Man City igra bez njega, tečno, nema ko da usporava akcije
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Kad pročitam ove komentare, baš se zapitam da li bih u potpisu trebao zadržati i ovaj drugi red.. Nevjerovatno...
SJAJI SJAJI BOSANSKI DIJAMANTU!
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Tevez u Barci i Realu ne bi igrao ni minute.
Sexmachineboy je napisao/la:Kad pročitam ove komentare, baš se zapitam da li bih u potpisu trebao zadržati i ovaj drugi red.. Nevjerovatno...
Care, ti fino pod ruku možeš sa američkim Red Nexima. Koga boli **** za patriotizam, ovdje se priča o sportu.
nemoj se tjesiti nisu tebe povrijede sjebale jbg bio si kloc i garant si i dalje too..anonymousHD je napisao/la:Izvini doktore nisam te prepoznao, ja studiram na DIFU, trener sam u jednom omladinskom pogonu, trenirao sam nogomet 14 godina, hoćeš li se porediti samnom? Da sam imao sreće sigurno bi i ja sada negdje igrao izvan BIH, ali povredu su me sjebale.barbarez je napisao/la: Naravno mogu biti mutav u mnogim stvarima,ali sto se fudbala tice,sa sigurnoscu ti mogu reci da sam za mnoge pro.dr.ali nije bitno.pricas o nekoj realnosti,a realnost ti je da Dzeko nema pojma.E onda jarane poserem se ja na tu realnost.Dzeko nije samo noge postavljao,ako neko nema pojma,kako dade silne one golove.Kazes namjestio mu Miske,pa valja postici gol.Pa kada je to tako lako,idi i ti u Galatu pa budi zvijezda,nek te Miske gadja u glavu,uzmi pare.ILi idi tamo gdje Miske predje,sta te boli ****,po tvojoj logici ,ne bi trebalo ispod 20 golova po sezoni da zabijes.Joj koje su ovo kafanske price i razmisljanja.
Očigledno je da je Džeko loš, celu sezonu igra loše. U Wolfsburgu je samo stajao, a još bio kapiten. Tako se ne ponaša kapiten. To je dokaz samo koliko se momak digao, umislio da je napadač, ali nije, aposlutno je ništa. U toj Njemačkoj ligi, jedan Raul koji ima 30+ godina zabija isto lud. Sam dokaz koliko je liga loša. Džeko polako pokazuje da nije sposoban da igra u nekoj jačoj ligi, zato će da propadne. I onda ću ja biti upravu, a ne ti
Kralju moj, samo pogledaj koliko je Miške imao asistencija u zadnjih dvije godine i sve će ti biti jasno, sve njegove asistencije su za DžekuA u Manchesteru jednostavno nema ko da ga pogodi u nogu ili u glavu i zato će da propadne.
A ti mali idi malo se umij pa dođi sebi :***
jadna djeca u tom omladinskom pogonu cccccccc ,eto kakvi nam treniraju djecu ...
propali igraci ,tuga ,cemer i jad ccccc...
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- red devil88
- Kontakt:
[quote="__Liedson__"]Osjeti se Dzekino odsustvo
[/quote
Haha i to pravo nema Dzeke i odma pala 3 gola,ali salu na stranu dobit ce Dzeko jos i iskoristi ce je .

Haha i to pravo nema Dzeke i odma pala 3 gola,ali salu na stranu dobit ce Dzeko jos i iskoristi ce je .
Glory Glory Man United !!! 

- anonymousHD
- Kontakt:
Siguran?HZ_ilidzaa je napisao/la:Tevez u Barci i Realu ne bi igrao ni minute.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.