Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
E eto jarane moj vracena tri boda, ne kontam ih nekad majkemi moje 

04.10.2009 !!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Očito da su ih uzeli mimo procedure čim ih sad vraćaju. Koga uopšte iznenađuju te smijurije koje UEFA priređuje.
Trebali su sacekati zavrsetak prvenstva da vide hoce li im trebati ta tri boda. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Danas se sastaju dvije prvoplasirane ekipe koje su nam prije par mjeseci priredile pravu poslasticu u borbi za prvaka BiH, ali BHT to nece prenositi. Kako mi likovi vec idu na k*. Bolje da ne prenose nista nego ovako. Cast Borcu i Velezu, bit ce i to dobra utakmica, al Zrinjski - Siroki je nesto sto se u ovom trenutku mora pogledati. Konacno imamo zanimljivo prvenstvo i priliku da se liga popularizira. Ne razumijem da ni sam Savez ne vidi korist u tome da se derbiji prenose na drzavnoj televiziji. Neka im daju dvije utakmice, nek budu zastupljeni i manji klubovi, neka se taj jedan termin odredi prije pocetka prvenstva, a drugi termin da se odredjuje par dana prije utakmice, da se prenosi ono sto po pogledu na tablicu izgleda najzanimljivije. Jedva cekam da mi ovi moji debili prespoje kablovsku i da se vise ne patim s ovim BHT-om. Ukljucim se na Arenu i mirujem, al milijun drugih nema tu Arenu i ne moze gledati.
@Signore, i sam si primijetio da mi odavno to pricamo sto i ti isto pricas, BHT gotovo da nema sporta u svojim shemama, i umjesto da populariziraju ligu, svake sedmice 2 utakmice da prenose, oni ovako vjeciti derbi, kao i ovaj danasnji ne prenose... 0 bodova za njihSignore je napisao/la:Danas se sastaju dvije prvoplasirane ekipe koje su nam prije par mjeseci priredile pravu poslasticu u borbi za prvaka BiH, ali BHT to nece prenositi. Kako mi likovi vec idu na k*. Bolje da ne prenose nista nego ovako. Cast Borcu i Velezu, bit ce i to dobra utakmica, al Zrinjski - Siroki je nesto sto se u ovom trenutku mora pogledati. Konacno imamo zanimljivo prvenstvo i priliku da se liga popularizira. Ne razumijem da ni sam Savez ne vidi korist u tome da se derbiji prenose na drzavnoj televiziji. Neka im daju dvije utakmice, nek budu zastupljeni i manji klubovi, neka se taj jedan termin odredi prije pocetka prvenstva, a drugi termin da se odredjuje par dana prije utakmice, da se prenosi ono sto po pogledu na tablicu izgleda najzanimljivije. Jedva cekam da mi ovi moji debili prespoje kablovsku i da se vise ne patim s ovim BHT-om. Ukljucim se na Arenu i mirujem, al milijun drugih nema tu Arenu i ne moze gledati.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Ma znam, tema je prozvakana milijun puta, al et, covjeku nekad pukne film pa se mora nanovo istrest
Bas me zanima danasnja utakmica, al aj, ima kafana, imaju svi Arenu, pogledat ce se vec negdje.

- firefirefirely
- Kontakt:
Penal za Zrinjski, i odbrani Soldo 

Malo bolji Zrinjski, al bez ikakvih prilika na obje strane. Nadam se da ce Siroki ovo uzet 

Kako su prošle godine dobili titulu na ovoj utakmici tako će je ove godine zijaniti ako ovako ostane. Taktička utakmica, bez šansi, vrlo vjerovatno će ovako završiti.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
"U Velikoj Obarskoj i dalje 2:2. Nije bilo većih prilika u samom finišu".
A igraju Radnik-Olimpic u Bijeljini

terabajt je napisao/la:"U Velikoj Obarskoj i dalje 2:2. Nije bilo većih prilika u samom finišu".

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Pa igra se u Velikoj Obarskoj zbog renoviranja gradskog stadiona u Bijeljiniterabajt je napisao/la:"U Velikoj Obarskoj i dalje 2:2. Nije bilo većih prilika u samom finišu".

Mijenjaj teru.terabajt je napisao/la:"U Velikoj Obarskoj i dalje 2:2. Nije bilo većih prilika u samom finišu".

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jel to ozbiljno , to ispunjava uslove ovaj u Obraskoj stadion.arelinho je napisao/la:Pa igra se u Velikoj Obarskoj zbog renoviranja gradskog stadiona u Bijeljiniterabajt je napisao/la:"U Velikoj Obarskoj i dalje 2:2. Nije bilo većih prilika u samom finišu".
Na kraju i bolje sto nisu prenosili Zrinjski - Siroki. Katastrofa od utakmice. Da su igrali do sutra zavrsilo bi 0-0. Po jedna 100% prilika, al ljudi nisu sposobni promasit golmana.
Sreća Zrinjskom što je Željo ovako loš pa su samo njega od konkurenata uspjeli dobiti, iako su kući igrali i sa Širokim i sa Sarajevom, u suprotnom ne bi bodovno ni bili u prilici da se bore za titulu ove godine.
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 22 nov 2014, 15:01, ukupno mijenjano 4 puta.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Ako Sarajevo sutra pobjedi u Tuzli, ovaj proljetni dio bi mogao da bude jedan od najzanimljivijih do sada definitivno!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Alternativni stadion ne mora ispunjavati sve uslove, ali pod uslovom da se na njemu neće igrati više od dvije utakmice.terabajt je napisao/la:Jel to ozbiljno , to ispunjava uslove ovaj u Obraskoj stadion.arelinho je napisao/la:Pa igra se u Velikoj Obarskoj zbog renoviranja gradskog stadiona u Bijeljiniterabajt je napisao/la:"U Velikoj Obarskoj i dalje 2:2. Nije bilo većih prilika u samom finišu".

J Ebo mu Radinovic mater,moram smanjiti TV do kraja zbog debila.....
terabajt je napisao/la:Jel to ozbiljno , to ispunjava uslove ovaj u Obraskoj stadion.arelinho je napisao/la:Pa igra se u Velikoj Obarskoj zbog renoviranja gradskog stadiona u Bijeljiniterabajt je napisao/la:"U Velikoj Obarskoj i dalje 2:2. Nije bilo većih prilika u samom finišu".
A gdje su se smjestili gostujuci navijaci, posto u Obarskoj nema odvojen prostor za gostujuce navijace!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.