HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
JEL VAS STRAHHH !?!? 

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Herc ,na stranici pitara ce ti biti stream garant.Ja ocekujem 3000 nas najzagrizenijih ipak je ruzno vrijeme,radni dan ali i da nas je 30 samo jako.Protiv Celika subota 19,45 , prijenos na BHT
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: zrinja05, dana/u 16 apr 2014, 16:36, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Naravno, ipak ste vi DIVOVIRodman je napisao/la:JEL VAS STRAHHH !?!?

"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- primasquadra
- Kontakt:
njušim golove ali na obe strane iako mnogo više u mreži sarajeva . trpat će stevo ko giga i lendrić . bit će 4:2

Jeste strah me za vas,kad vas izbacimo iz kupa ,sta ce vam Tan reci.Mozda odmah smjenite i Dzemu.
Samo da momci uđu od početka čvrsto i sve će biti ok!
Prvo poluvrijeme pehar/basara, drugo deni (a možda i obrnuto u slučaju
da se deniju pogorša noga pa da ga može mijenjati).
A gore Stevo ima da trpa ko na pokretnoj traci!
Ajmo Zrinjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
Prvo poluvrijeme pehar/basara, drugo deni (a možda i obrnuto u slučaju
da se deniju pogorša noga pa da ga može mijenjati).
A gore Stevo ima da trpa ko na pokretnoj traci!
Ajmo Zrinjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
-
- Kontakt:
Bit ce tesko,ja iskreno zbog problema sa sastavom nisam prevelik optimista i po meni ako hocemo proci pitare moramo zabiti bar 2 komada.Ali zato treba rasteretiti igrace ,sta god naprave bit ce ok ali pod uvjetom da se gine na terenu.Golove ce zabiti dva stopera Graovac i Stojkic:D:D
- diplomatija
- Kontakt:
Hajde mostarci dajte taj link, oni neće dati, rastalili se između sebe i to je to
Ima li link mozda, hoce li neko biti u mogucnosti da stream napravi ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
I ja trazim.. .Jbga, malo ko u Mostaru ima MojaTV...
AJMO ZRINJAAAAA!

AJMO ZRINJAAAAA!

Klub vam se takmici u Kupu Bosne i Hercegovine a vi tu istu psujete
Teska bolest ...

Teska bolest ...
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Poslijeratni navijači xDElegant je napisao/la:Klub vam se takmici u Kupu Bosne i Hercegovine a vi tu istu psujete![]()
![]()
Teska bolest ...
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Deni najbolji, Graovac najgori. Morali smo zabit one prilike damn ...
Đurića nigdje nema..ni u fazi napada ni u fazi obrane..
Izvaditi njega..crnova u sredinu a stojanovića lijevo..
Izvaditi njega..crnova u sredinu a stojanovića lijevo..
koje prilike ?Lillard je napisao/la:Deni najbolji, Graovac najgori. Morali smo zabit one prilike damn ...

Odbrana vam je tanka skroz.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Nikoliceva kad je promasio loptu, pa onda kad je Vucina glavom pucao...aS_Roma je napisao/la:koje prilike ?Lillard je napisao/la:Deni najbolji, Graovac najgori. Morali smo zabit one prilike damn ...
Obrana tanka jer nam fali pola obrane ako ne i vise ...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Scepanovic jedino, mi pored gola imali 2 100% sanseaS_Roma je napisao/la:koje prilike ?Lillard je napisao/la:Deni najbolji, Graovac najgori. Morali smo zabit one prilike damn ...

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.