i ja se pridruzujem cestitkamaMandrak je napisao/la:
Profesor napunio 31 godinu, pa nek mu je sa srecom i da nas uveseljava još dosta godina svojim potezima.

xavi kroolju
  xavi kroolju   ,,da imas dugu karijeru ko costacurta ak nish ko maldini  xD
 ,,da imas dugu karijeru ko costacurta ak nish ko maldini  xDModeratori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
i ja se pridruzujem cestitkamaMandrak je napisao/la:
Profesor napunio 31 godinu, pa nek mu je sa srecom i da nas uveseljava još dosta godina svojim potezima.

xavi kroolju
  xavi kroolju   ,,da imas dugu karijeru ko costacurta ak nish ko maldini  xD
 ,,da imas dugu karijeru ko costacurta ak nish ko maldini  xDSretan rodjendan majstorenidjo_barca je napisao/la:31 mashAllah,nek mu je sa srecom i jos dosta godina da nam igra i uveseljava nas

sretan rodjendanDAVID VILLA 7' je napisao/la:Sretan rodjendan majstorenidjo_barca je napisao/la:31 mashAllah,nek mu je sa srecom i jos dosta godina da nam igra i uveseljava nas

Biskvita isto ne bih stavljao i on mi je nesto suveli,a omladinci iz cantere bi mozda mogli u uzvratnoj,ako sad obezbjedimo povoljan rezultat,a nadam se da hocemo,jer ipak momci ce sigurno dati sve od sebe da se osiguraju kad su vec ovako daleko dogurali,a i Real nas ceka u finalu,sto je dodatna motivacija za sve...
 Biskvita isto ne bih stavljao i on mi je nesto suveli,a omladinci iz cantere bi mozda mogli u uzvratnoj,ako sad obezbjedimo povoljan rezultat,a nadam se da hocemo,jer ipak momci ce sigurno dati sve od sebe da se osiguraju kad su vec ovako daleko dogurali,a i Real nas ceka u finalu,sto je dodatna motivacija za sve...  Nadam se da ce Pinto biti skoncentrisan i na nivou,pa ako treba i sa zvizdukanjem
 Nadam se da ce Pinto biti skoncentrisan i na nivou,pa ako treba i sa zvizdukanjem  branit onaj svoj gol,i da mu se nece ponavljat greske od proslog puta,ali sve u svemu,siguran sam da ce to Pep znat poslozit i da cemo s bismillom proc i ovu prepreku...
 branit onaj svoj gol,i da mu se nece ponavljat greske od proslog puta,ali sve u svemu,siguran sam da ce to Pep znat poslozit i da cemo s bismillom proc i ovu prepreku... 

Sretan rođendan legendo. Da nam igraš još barem 5 godina na ovom nivou..Mandrak je napisao/la:

sta 5 ,,10 godinaSexmachineboy je napisao/la:Sretan rođendan legendo. Da nam igraš još barem 5 godina na ovom nivou..Mandrak je napisao/la:
 ,,moze on to kad je mogo costacurta moze i on
 ,,moze on to kad je mogo costacurta moze i on 
Teško na ovom nivou da može igrati 10 godina..barca_87 je napisao/la: sta 5 ,,10 godina,,moze on to kad je mogo costacurta moze i on

Deulofeu je odlican,velika nada,vidjet cemo sta ce biti.Dongou je predobar isto,stvarno je dominantan u odnosu na ostale igrace,imam osjecaj kao da je stariji nekoliko godina od njih.Inace,ovi Kamerunci su zvjerke,ima ih par dosta dobrih.Pored ovog,ja bih jos izdvojio Etocka.Leader je napisao/la:Neki dan smo spominjali Deulofeua (13-03-94) kao veliku nadu, ja bih ovaj put pažnju skrenuo na Jean Marie Dongoua (20-04-95), Kamerunac:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Novi Eto'o :ugeek:
btw. 4 od 5 FCB profi sekcije su lideri u svojim nacionalnim prvenstvima!
EL MEJOR POLIDEPORTIVO CLUB DEL MUNDO!!!

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 1 gost.