FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Mrcho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Mrcho » 22 avg 2015, 20:42

Koja je postava i formacija igrala danas u Zenici? Sad sam u kucu usao i sem rezultata nista ne znam!!!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 avg 2015, 20:43

Mrcho je napisao/la:Koja je postava i formacija igrala danas u Zenici? Sad sam u kucu usao i sem rezultata nista ne znam!!!
i bolje ti je da ne znas
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 avg 2015, 20:43

Sabinho je napisao/la:
zagorski je napisao/la:"Ja sam momak koji sam u ovom klubu 25 godina i saznao sam iz novina i portala, da ja nisam više trener Sarajeva. Ova četiri dana do utakmice nisam doživio da to neko demantuje, ružan svakako način, koji ću ja prihvatiti jer sam ja dugo u ovome klubu. Dao sam dosta za Sarajevo, osvojio sam prvenstvo i Kup, igrali smo najbolje u državi, dovodili smo 15 do 20.000 ljudi na Koševo i navijači su jedva čekali utakmicu Sarajeva na što sam sigurno ponosan", kazao je Uščuplić.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/uscuplic ... eva/169818
Ovakve stvari nas nikad nece ciniti velikim klubom. Dva puta im je spasavao guzice svima.
Naravno!
Iako definitivno zaslužuje da bude smijenjen i odgovoran je za lošu igru i rezultat,NE ZASLUŽUJE ovakav odnos Kluba prema njemu! Uprava je u zadnje vrijeme povukla par vrlo loših poteza i ako smo ih hvalili za sve dobro koje su radili dosada,sada zaslužuju da budu najozbiljnije kritikovani za mnogo toga.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 22 avg 2015, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 avg 2015, 20:44

miden je napisao/la:Njemu sa ovakvim razmišljanjem kapitenska traka ne može puno pomoci, osim da se još više umisli. Nije samo greška napravljena sa Radovcem, nego i Cimirotom. Iako je Cimi zaslužio tu trak, on nije taj koji ce zagalamiti, objasniti, prici i smiriti situaciju isto kao i Radovac. Zna se kako jedan kapiten treba da izgleda i šta da radi. Ako to ne vide u SŠ ili ko vec odlucuje o tome, onda o cemu mi ovdje pricamo i ko je strucan?
Ima istine vjerovatno u tome. Samo vjeruj mi da kapitenska traka nije ni 1% kriva za ovaj nerjesen razultat. Ko god da je bio isto bi ispalo na kraju. Najveci je krivac taj autogol. Da nije bilo njega bio bi vjerovatno i bolji rezultat. Izbor igraca kao i taktika je sasvim ocekivana osim mozda je mogao poceti sa Baricem. Ovo ostalo je izveo najbolji moguci tim. Pitanje je dali bi Alispahic pokazao vise od Radovca a ostalo je izveo najbolje igrace. Okic je bio sasvim solidan i to isto nije pogrijesio.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 avg 2015, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.

hifans
Kontakt:

Post Postao/la hifans » 22 avg 2015, 20:44

Dobro im je reko Dženo poslije utakmice, doslovno preko foruma i portala sazna da je osto bez posla. :|

Vidi se na dženi da mu je krivo što ide, joj jest mi ga žao al stvarno loše igramo u zadnje vrijeme :oops:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 avg 2015, 20:45

Mrcho je napisao/la:Koja je postava i formacija igrala danas u Zenici? Sad sam u kucu usao i sem rezultata nista ne znam!!!
Delač, Kovačević, Okić, Velkoski, Hebibović, Stepanov, Benko, Barbarić, Ikande, Puzigaća, Radovac

To je startnih 11, formacija ni Dženo ne zna... mi možemo nagađati da je to bilo 4-5-1... Ali više je bilo 1-1-1... Ostalo nit zna gdje igra, nit igra.
Samo Saraj'vo.

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 22 avg 2015, 20:45

FrancescoTotti je napisao/la:
i bolje ti je da ne znas

DAj prosvijetli me molim te!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 22 avg 2015, 20:48

hifans je napisao/la:Dobro im je reko Dženo poslije utakmice, doslovno preko foruma i portala sazna da je osto bez posla. :|
Slažem se, ovo zatišje i neoglašavanje je smiješno. Tužno. Jadno.
hifans je napisao/la: Vidi se na dženi da mu je krivo što ide, joj jest mi ga žao al stvarno loše igramo u zadnje vrijeme :oops:
I meni ga je žao, vidi se da je gotovo eksplodirao dok priča... Ali nažalost ne ide, ja ga volim - naš je, nadam se da će nastaviti raditi na sebi i nekada biti dio stručnog štaba, ali sada - NE IDE.
Samo Saraj'vo.

Mrcho
Kontakt:

Post Postao/la Mrcho » 22 avg 2015, 20:49

PitarBordo je napisao/la:
Delač, Kovačević, Okić, Velkoski, Hebibović, Stepanov, Benko, Barbarić, Ikande, Puzigaća, Radovac

To je startnih 11, formacija ni Dženo ne zna... mi možemo nagađati da je to bilo 4-5-1... Ali više je bilo 1-1-1... Ostalo nit zna gdje igra, nit igra.
Znaci bukvalno **** lud zbunjenog!!!

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 avg 2015, 20:50

Digli se i ovi iz Uprave pravo... Pazi da ne sletite, i to na tvrdo! :D Niste ni vi nezamjenjivi, nemojte da Tan dolazi u Sa da vas mijenja :P Pamet u vugla

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 22 avg 2015, 20:52

Licno znam da nam se nudio Miro Slomka kao trener i Zlatan Bajramovic kao pomocnik ali niko iz uprave bije zelio pricati sa njima, vjerovatno nisu i semi sa menadzerima...

sa infa, ako je ovo istina onda :shock: :shock: :shock:
Pyro is not a crime !

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 22 avg 2015, 20:56

THEC je napisao/la:Licno znam da nam se nudio Miro Slomka kao trener i Zlatan Bajramovic kao pomocnik ali niko iz uprave bije zelio pricati sa njima, vjerovatno nisu i semi sa menadzerima...

Ma nema sanse ...
1946

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 22 avg 2015, 20:56

Ajax je napisao/la:
miden je napisao/la:Njemu sa ovakvim razmišljanjem kapitenska traka ne može puno pomoci, osim da se još više umisli. Nije samo greška napravljena sa Radovcem, nego i Cimirotom. Iako je Cimi zaslužio tu trak, on nije taj koji ce zagalamiti, objasniti, prici i smiriti situaciju isto kao i Radovac. Zna se kako jedan kapiten treba da izgleda i šta da radi. Ako to ne vide u SŠ ili ko vec odlucuje o tome, onda o cemu mi ovdje pricamo i ko je strucan?
Ima istine vjerovatno u tome. Samo vjeruj mi da kapitenska traka nije ni 1% kriva za ovaj nerjesen razultat. Ko god da je bio isto bi ispalo na kraju. Najveci je krivac taj autogol. Da nije bilo njega bio bi vjerovatno i bolji rezultat. Izbor igraca kao i taktika je sasvim ocekivana osim mozda je mogao poceti sa Baricem. Ovo ostalo je izveo najbolji moguci tim. Pitanje je dali bi Alispahic pokazao vise od Radovca a ostalo je izveo najbolje igrace. Okic je bio sasvim solidan i to isto nije pogrijesio.
Nisam ja ni rekao da je to glavna krivica, to je samo još jedan pokazatelj kakav nam je (ne)strucni štab.
Das Ist Walter

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 22 avg 2015, 20:59

Nimalo mi nije zao Dzene, volio bi sutra da cujem vijest da je otpusten!! Hvala njemu za sve, al sam je sebi kriv sto je dopustio igracima da se ponasaju kako se ponasaju! Onda je njegova krivica sto ekipa nije dobro pripremljena! Njegova je greska sto se igraci svadjaju ko ce izvest slobodnjak jer nista nije uigravano i dogovarano na treningu! Njegova je greska sto ga svaki iole ozbiljniji trener rasturi takticki! I na kraju njegova je greska sto je jednostavno sam sebe ukopao haverisanjem sa igracima!!

Nakon Dzenana najveci krivac za sve ovo je uprava glupa idiotska koja dvije ciste nema o fudbalu (POBOGU ZAPOSLITE COVJEKA KOJI CE VODIT RACUNA SAMO O SPORTSKOM SEGMENTU KLUBA JER VI TU POJMA O POJMU NEMATE!)
I oni su previse dopustali i prelazili preko mnogo cega igracima! Sjetite se samo kad su igraci BOJKOTOVALI Kodru pa kad su stali na stranu igraca, otpustili Kodru pa napravili cirkus sa kaznjavanjem i suspendiranjem igraca (igraca koji nisu bili u toku uopste, klapa im se smijala iz kafane)!!
OVA UPRAVA NIJEDNU DOBRU ODLUKU SA OVE STRANE MEDALJE NIJE IMALA! NIJEDNOM NISU DOBRO ODLUCIVALI KADA JE OVAJ NAJVAZNIJI FAKTOR U PITANJU! Prelaze igracima i preko opijanja, i preko pusenja (HEEEJ DA PROFESIONALNI IGRAC PUSI I DA U KLUBU TO SVAKO ZNA!!! PA HEEEEJ)
pa onda preko toga sto igrac psuje tribinama, onda preko toga sto igrac nema kondicije da igra do 60. minute.......
Komedija.

AKO JE IKO KRIV ZA SVE OVO TO SU OVI KOJE SAM NAVEO, UPRAVA I DŽENO! (OPET UPRAVA JE VIŠE KRIVA!)
a nazalost ja cisto sumnjam da ce se ista promjeniti! misevi smo mi!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 22 avg 2015, 21:00

Prestanite više vjerovati u ove izmišljotine.

Niko nije htio da priča sa bundesligaškim trenerom. Pa nije nam IQ 15.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 22 avg 2015, 21:01

Ovaj frajer koji je ovo napisao na infu uglavnom lupa da te glava zaboli.

Što se situacije tiče, reaguje Vincente Malezije ti. protjeraj sve.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 22 avg 2015, 21:08

Cuj Slomka.. :crazy: Nek saceka koje kolo, bice otkaza u Bundesligi. :D
A Uprava je dobra, samo se moraju malo spustiti na zemlju, lete previse..i Abdulah je doveden da vodi brigu o sportskom segmentu u klubu (trener, transferi, igraci), samo se bojim da ga se slabo slusa u Upravi.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 22 avg 2015, 21:11

Dino premiraj ubice, pozz
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 avg 2015, 21:11

Ima li ace gdje da stane u odbranu Abdulaha karine :) :) :) :) :) :)
1946

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 22 avg 2015, 21:11

THEC je napisao/la:Licno znam da nam se nudio Miro Slomka kao trener i Zlatan Bajramovic kao pomocnik ali niko iz uprave bije zelio pricati sa njima, vjerovatno nisu i semi sa menadzerima...

:urnebes: :urnebes:
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amkeivke, Haksss, NazorUso, Pablo11, Samba71, Velaxsa i 66 gostiju.