FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Stepanov, Delač i Benko su igrači kojima se nema šta prigovoriti ostali ispod svakog nivoa.
Puzigaća je za tribina.
Sa igrčima obaviti jedan informativan razgovor, i dovesti nekog trenera da ih šamara, Stepanovu kapitenska.
Puzigaća je za tribina.
Sa igrčima obaviti jedan informativan razgovor, i dovesti nekog trenera da ih šamara, Stepanovu kapitenska.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Pomislim ne moze niko imati gori centarsut od Puzija, kad eto mostarske laste Hebiba, pa zna li on da treba ubaciti loptu u teren a ne na tribinu yebo ga svak ograniceni??? Protiv Rudara iducu 500 ljudi ako im bude nek se sutaju nogom u dupe. I to uprava nasa vrla ce staviti cijene 10-8-5...
PS: Radovac nas kapiten?? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zato će Dino dići karte na 20KM, da kasa ne osjetijoker90 je napisao/la:Pomislim ne moze niko imati gori centarsut od Puzija, kad eto mostarske laste Hebiba, pa zna li on da treba ubaciti loptu u teren a ne na tribinu yebo ga svak ograniceni??? Protiv Rudara iducu 500 ljudi ako im bude nek se sutaju nogom u dupe. I to uprava nasa vrla ce staviti cijene 10-8-5...

U novi boj ...
Ne znam više šta reći,Bogami!
Nemam više snage ni volje ni da kritikujem,ni da budem ljut,a pogotovo da mi bude svejedno.
Ne znam ni ta (očekivana) smjena trenera,ako je uopšte bude hoće li išta popraviti...
Nemam više snage ni volje ni da kritikujem,ni da budem ljut,a pogotovo da mi bude svejedno.
Ne znam ni ta (očekivana) smjena trenera,ako je uopšte bude hoće li išta popraviti...
Ovo se tek sada vidi i dolazi na naplatu a to je da je u jednom trenutku došlo nešto para u klub koji u to vrijeme puco po šavovima i ništa se nije dovelo do kraja da se uradi kako treba.Ako nije to šta li je? ma nek ide sve u u pm i ušpulićamstaff je napisao/la:Amaterski trener i amaterski stručni štab... Ubleha šef stručnog štaba, ubleha trener golmana Ibro Hodžić, neznalica skaut Avdić, ubleha od kondicionog trenera, popustljivost uprave prema huliganima da imaju pravo glasa itd...
Mi smo generalno katastrofa. Treba nam totalni remont u stručnom štabu. Tužno je kako naš klub sada izgleda.

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Žalosno je reći da nam je golman bio najbolji igrač, a jeste.
Stepanov stabilno, jako smireno. Barbarić malo ispod nivoa.
Puzigaća zaslužio raskid ugovora.
Hebibović - KATASTROFA. NIJE njegova pozicija bek. Kad je dao autogol postao je totalno izgubljen.
Radovac - mnogo bolje nego prošle partije.
Ikande - trebao malo više preuzimati odgovornost i povlačiti loptu naprijed.
Kovačević - solidno, treba više trke.
Okić, ne znam šta bi napisao.
Veloski, ne znam šta bi napisao.
Benko zabio gol iz jedine šanse što su mu stvorili.
Ne može se igrati bez krila.
UŽASSS!!!
Stepanov stabilno, jako smireno. Barbarić malo ispod nivoa.
Puzigaća zaslužio raskid ugovora.
Hebibović - KATASTROFA. NIJE njegova pozicija bek. Kad je dao autogol postao je totalno izgubljen.
Radovac - mnogo bolje nego prošle partije.
Ikande - trebao malo više preuzimati odgovornost i povlačiti loptu naprijed.
Kovačević - solidno, treba više trke.
Okić, ne znam šta bi napisao.
Veloski, ne znam šta bi napisao.
Benko zabio gol iz jedine šanse što su mu stvorili.
Ne može se igrati bez krila.
UŽASSS!!!
To je bio Milos. Uvijek je imao damu doci po loptu i krenuti prema naprijed i nesto pokusati uraditi. Zalice se za njim dugo kao i za Gojkom, otisla su nam dva najbolja igraca.joker90 je napisao/la:Ispade da je Milos onoliko grijesio jer je jedini uvijek imao muda da uzme lopte kad se lomi utakmica i nesto pokusa. Ovo sad samo neeeemoj da je kod mene, da ne pogrijesim ja, pa ukopavaju jedan drugog. IDDEEEMO PROTIV RUDARA PO NOVI BOD U NASOOJ BORBI ZA OPSTANAK!

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nakon nemilih događaja 2009. u Širokom Brijegu, mislio sam ako svima pružimo ruku i damo im podršku u nekim njihovim nakanama da će biti bolje. Ali izgleda su neki pamet izgubili u mržnji prema svemu što dolazi iz Sarajeva.
Nakon mog sinoćnjeg iznošenja prijedloga o podršci neki od vas su negodovali, izvinite, bili ste u pravu. A ti Belmine, moj Zeničaninu, tvoji sugrađani, bar oni koji su bili danas na stadionu, ne zaslužuju nikakvu podršku navijača FK Sarajevo.
O utakmici ćemo kasnije..
Nakon mog sinoćnjeg iznošenja prijedloga o podršci neki od vas su negodovali, izvinite, bili ste u pravu. A ti Belmine, moj Zeničaninu, tvoji sugrađani, bar oni koji su bili danas na stadionu, ne zaslužuju nikakvu podršku navijača FK Sarajevo.
O utakmici ćemo kasnije..
Mora i hoće buraz,od ovog trenera nema goreg zajedno sa Jarnijemzagorski je napisao/la:Ne znam više šta reći,Bogami!

Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
jarnije je napravio NAJSPREMNIJU ekipu poslije ratasasistika je napisao/la:Mora i hoće buraz,od ovog trenera nema goreg zajedno sa Jarnijemzagorski je napisao/la:Ne znam više šta reći,Bogami!
igra nula ali je ekipa mogla igrati dvije utakmice
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jarni je za njega strucnjak i po ali Jarnijevi treninzi tada se nisu eliti svidjeli pa su odlucili da ga otjeraju, to je tek pocetak bio, dobro se sjecam tekme u Prijedoru suta nismo imali, sam Jarni se ibretio kako igraju, covjeku nista nije bilo jasno, ali se sve sazna, zato i kazem samo diktatura uz podrsku uprave, drugacije dzaba nam Fergusonsasistika je napisao/la:Mora i hoće buraz,od ovog trenera nema goreg zajedno sa Jarnijemzagorski je napisao/la:Ne znam više šta reći,Bogami!
Pyro is not a crime !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Suvisno je i pricati o tituli ako stvari ostanu ovakve kakve jesu
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ja sam titulu već halalio...Evropa maximum i to vrlo teško. Sem ako se nešto drastično ne promijeniFrancescoTotti je napisao/la:Suvisno je i pricati o tituli ako stvari ostanu ovakve kakve jesu
nisam je prosle godine u septembru halalio pa necu vala ni ove godine u augustu, imamo najjaci tim u ligi samo ga treba disciplinovati i posloziti i bez problema ce se dobijati tekme (naravno dodatno bi nam valjalo da dovedemo jednog veznog igraca, tzv desetku jer ovo sto imamo je u kriminalnoj formi)
Pyro is not a crime !
Stojcev je bio igracina i previse se je pljuvao ovdje. Cimirota se je moralo prodati i to je odlican potez bio za te pare u zadnjoj godini ugovora. Baric je puno bolji bek od Hebibovica sto je i pokazao u one dvije utakmice. Kovacevic solidan mogao bi biti taj zadnji vezni koji se je trazio. Duljevica nebi otpisao tako brzo neka ga kao dzokera za zadnjih 30 minuta a ima on i potencijal za startera. Ikande se jos mora uigrati sa saigracima u sredini terena kao sto su nekada bili Cimi i Radovac.
Neuštimani orkestar na celu sa lošim dirigentom, e na to smo licili ovu utakmicu. Izgledalo mi je kao da ih je neko pola sata prije same tekme pokupio sa ulice, dao im dresove i rekao da igraju. Je li moguce da je dirigent izbacio Kovacevica, koji je odigrao najbolje pored Delaca i Harmonija? Radovac kapiten, pa je li mene neko zajebaje? U ovoj ekipi kapiteni mogu biti jedino Benko, Stepanov ili Delac. Ne zato što su stariji, nego zato što su takav karakter, imaju autoritet i poštovanje, a Radovac je samo dijete. Boli me briga što je on naše dijete, kada jedan Ikande više oznoji dres od njega.
Ovi što se prave veci debili veci nego što jesu, dobro znaju kako mogu doci do vođa i reci im šta je problem. Za to treba imati muda, a ne srati po forumu kao i obicno.
@hilmo
Šta kažeš, Dulja ne pegla? E moj hilmaga
Ovi što se prave veci debili veci nego što jesu, dobro znaju kako mogu doci do vođa i reci im šta je problem. Za to treba imati muda, a ne srati po forumu kao i obicno.
@hilmo
Šta kažeš, Dulja ne pegla? E moj hilmaga
Das Ist Walter
- PitarBordo
- Kontakt:
Refrešujem početnu ss.ba sve kontam izaći će vijest o novom stručnom štabu...
Samo Saraj'vo.
Duljevic je svoje najbolje utakmice igrao kod Kodre jer je ulazio sa klupe, nema on kuveta za citavu tekmu i nema smisla forsirati ga,nek poradi na svojoj spremi pa onda se moze razmisliti, a Stojcev je igrao preko neke stvari i previse tekmi da bi se zalilo za njim i ne znam o kojim potezima pricamo, napravio je tri u 8 mjeseci ove godine ,ako se time zadovoljavamo onda **** ti nas, treba nam igrac koji je konkretniji i od njega i alispahica i radovca zajedno, a u kakvoj formi ovi igraju takvog igraca i nije tesko naci, samo da zna dodati loptu, a da Kovacevic je odlican za one pozicije, samo i njemu treba vremena da se sa Ikandeom uigra no bitno je da moze odgovoriti zadatku
Pyro is not a crime !
Cuj halalili titulu, pa tek je počelo ljudi moji, abd će se slavit u maju iduće god.
Dajte nam nekog ozbiljnog trenera
Dajte nam nekog ozbiljnog trenera
hebo ovo, odo hladit damu : )
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Armija1987, bordobijeli, DzemoSmjecanin, Gomis99, HariTz, imekorisnicko, laznokrilo, miguelramos, mosarajvosa83, NeSamSafetee, Pablo11, Pena, SilaMoc1946, Vanja8, zagorski i 140 gostiju.