Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

lumani
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la lumani » 11 apr 2015, 15:52

Batko je napisao/la:Potpuno logično, poslije skandala po Hrvatskoj, Rusiji, Francuskoj, Spaniji da ce guzicom vrata zatvoriti i u Njemačkoj.... Vuk dlaku mjenja ali ćud nikada!!!!

Ne obazirite se na ove "objektivne", Spahic da ubije trojicu ljudi oni bi opet našli opravdanje...

Sent from Angelina's bed

Brat je bitniji od novaca i kazni..Ponos narode,ponos!Jedan Lorik Cana nije dao na Albansku zastavu,a da ne pričam dalje,naravno sada ima status legende u Albaniji..Zidan napravi sranje na S.P opet ima status legende.Effenberg srednji prst pokaza svojoj publici,sve oprosteno danas legenda njemačke..

Narode ima li ponosa u vama :?: Spahić je pokazao da nije sve u parama..Citajuci pojednice me prica vrati 10god unazad ona prava Bosanska tvrdoglava glava mi smo najpametjiji sta ostali znaju..a Taj mozak nas je kostao Ibrahimovice,Modrice.....Sta ce nam oni,mi imamo takvih na sve strane...

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 11 apr 2015, 16:09

Goalgetter je napisao/la:slika

Leverkusenovi navijaci okacili transparent na gostovanju u Mainzu: Emir, jedan od nas!

Völler najavio da odluka u vezi Spahica slijedi sutra ili prekosutra oko mogucih sankcija.
Nisu Njemci ne zahvalni kao neki pojedinci ovdje. Ljudi cijene sto je dao za klub a kod njih je samo godinu dvije, kako bi ga tek cijenili da je kod njih 12 godina kao u repci.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 11 apr 2015, 16:20

@lumani, nije ti baš pametna ta spika o ponosu. Zapitaj se je li bilo pametno od strane Spahića da mu se brat nalazi na terenu, da hodaju kuda im nije dozvoljeno? Je li ok da Alen Spahić ima akreditaciju i hoda po Brazilu kao dio stručnog štaba? Logično da će se svako boriti za svoga brata ili sestru, nebitno, ali što se dovoditi u takvu situaciju kada se to sve moglo izbjeći vrlo lahko? To ja imam brata i sad trebam ga odvesti iza šaltera u banci i onda kad policija dodje da počnem ih tući i kad me bude advokat pitao što sam to uradio da kažem "uvijek ću braniti brata" a ja sam taj koji je uprskao stvar. Brat mu je poznat kao jedna velika konjina. ;) :bih:

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 11 apr 2015, 16:30

Hajde malo realno da sagledamo situaciju.

1. Spahićev brat nije imao akreditaciju za prelazak na zapadnu tribinu/svečanu ložu/svlačionicu;

2. Redari su radili svoj posao, i nisu dozvolili prelazak XY osobi bez akreditacije. Ja nigdje na videu ne vidim da ga tuku, baš suprotno, on njih tuče i napada prvi;

3. Redara je bilo 4 puta više od Spahićeve ekipe, da su ih htijeli tuči, ubili bi ih ko zečeve;

4. Priča da je branio brata je patetična - ne stoji nikako. Može kupit ovu dječicu s tom nekom srceparajućom pričom, al ga je kod Švabe popushio za sva vremena;

Na kraju, valjda je svima jasno da Spahiću nisu sve na broju

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 11 apr 2015, 16:34

Blago onoj koja se udala za njega. Potroši platu na pudere i kreme. :rol:

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 11 apr 2015, 16:53

mone je napisao/la:Hajde malo realno da sagledamo situaciju.

1. Spahićev brat nije imao akreditaciju za prelazak na zapadnu tribinu/svečanu ložu/svlačionicu;

2. Redari su radili svoj posao, i nisu dozvolili prelazak XY osobi bez akreditacije. Ja nigdje na videu ne vidim da ga tuku, baš suprotno, on njih tuče i napada prvi;

3. Redara je bilo 4 puta više od Spahićeve ekipe, da su ih htijeli tuči, ubili bi ih ko zečeve;

4. Priča da je branio brata je patetična - ne stoji nikako. Može kupit ovu dječicu s tom nekom srceparajućom pričom, al ga je kod Švabe popushio za sva vremena;

Imas li video cijelog sukoba i kako je doslo do njega, jer ovo sto kruzi internetom je samo dio sukoba, nigdje ne vidimo kako i zbog cega je taj sukob poceo.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 11 apr 2015, 17:06

mone je napisao/la:Hajde malo realno da sagledamo situaciju.

Aferim.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 apr 2015, 17:07

Goalgetter je napisao/la:slika

Leverkusenovi navijaci okacili transparent na gostovanju u Mainzu: Emir, jedan od nas!
:bih: :bih: :bih: :bih: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 11 apr 2015, 17:11

Evo rekose da je to Emirov brat razapeo transparent. :)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 11 apr 2015, 17:16

http://www.bild.de/sport/fussball/emir- ... .bild.html

BILD najavio: Emir vise nece nastupati za Leverkusen, sluzbena objava stize u ponedjeljak.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 11 apr 2015, 17:21

Taman nek završi karijeru u NK Makarska. :bih:

isx
Kontakt:

Post Postao/la isx » 11 apr 2015, 17:29

Goalgetter je napisao/la:http://www.bild.de/sport/fussball/emir- ... .bild.html

BILD najavio: Emir vise nece nastupati za Leverkusen, sluzbena objava stize u ponedjeljak.
Iz svakog kluba je dobio šut u guz. Ništa novo.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 11 apr 2015, 17:31

Goalgetter je napisao/la:http://www.bild.de/sport/fussball/emir- ... .bild.html

Ako se ova informacija ispostavi kao tačna, bit će to stvarno velika šteta, šteta i za klub, šteta i za njega, da se nakon fantastične sezone, forme, i svih onih odličnih partija, priča završi na ovako ružan način. :( Ali, kao što već neko reče, to je Njemačka, zemlja u kojoj moraš dobro promisliti prije nego bilo šta neprimjereno i kažeš javno, a kamoli uradiš.

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 11 apr 2015, 17:34

Emir Spahic jedan je od nas !!!
Tako je sine Bosanski, kapitenu nas.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 11 apr 2015, 17:34

Dragongirl u kojoj vukojebini ti zivis pa da nemoras paziti na svoje ponasanje?

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 11 apr 2015, 17:43

Spaha se opet oslobodio ugovora u svom stilu. Da li ce sad u Juventus ili Manchester United? :hmmmmm:

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 11 apr 2015, 17:47

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Spaha se opet oslobodio ugovora u svom stilu. Da li ce sad u Juventus ili Manchester United? :hmmmmm:
:shock: :nene: ...vodi ga u koridu,tamo dodje 50 000 Bosanaca,vise nego na Juve arenu... :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 11 apr 2015, 17:47

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 11 apr 2015, 17:49

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Spaha se opet oslobodio ugovora u svom stilu. Da li ce sad u Juventus ili Manchester United? :hmmmmm:
Manchester naravno. Pozelili se Cantone, dosta im handrenja snajki u klubu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 11 apr 2015, 17:55

harishp je napisao/la:
Manchester naravno. Pozelili se Cantone, dosta im handrenja snajki u klubu.
:thumbup: igrace i slijedece godine u campijons ligi...kad ih sve po Mancesteru isprebija..kapitenska ce tamo gdje i pripada :mrgreen:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], jasmin10, kakarut, Normus90, perun, tuzlanskinacin, Zglavkar i 44 gosta.