Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Number1
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Number1 » 05 feb 2011, 16:41

Tevezu rodjendanska zelja da ne igra Džeko :$
Nil Satis Nisi Optimum

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 05 feb 2011, 16:42

Megamon je napisao/la:
nick je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Sad pitari krivi sto je Dzeko na klupi :roll: :roll:

Svi znaju da gotivim Dzeku al' brate vi iz Zelje mozete se udarati nogom zicagu sto ste dobili dvije milke od njega.Nista mu vi niste pomogli u karijeri

DAt ce ga Dzeko danas,mora da ga yebes

njemu je u karijeri pomogo njegov rad i trud, sve ostalo je suplja prica... to sto vi ne mozete da podneste da iz zelje svake 2 godine izadje dobar igrac to je vas problem...

:lol: :lol: :lol:

Necu se vise raspravljati,postujem Dzeku vise nego pola navijaca Zelje.
A najjaci argument vam je vama krivo sto niste izbacili Dzeku itd...

I niste vi od njega napravili igraca.Zvali ste ga klocem i cekali jedva da ga se rjesiti.

Smeta mi ta dvolicnost.
pa recimo da si ti dvolican i hajmo reci neinteligentan... nadji jedan dokaz da dzeko sa 17 godina nije bio u ekipi ili cak sa 16 ja ti kupim lizalo da te razveselim, to sto ti nisi dovoljno bistar da napravis razliku izmedju kluba i navijaca je tvoj problem... to sto su njega navijaci prozivali nema nikakve veze sa radom omladinskog pogona niti sa trenerima prvog tima
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 05 feb 2011, 16:42

barbarez je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Ljudi pomirite se s tim da je Džeko rinaKa ;) Evo sami vidite kako Man City igra bez njega, tečno, nema ko da usporava akcije :)
Ma nick ti sve kaze,citav zivot ces to biti, i najveci uspjeh u zivotu ce ti biti da pljujes uspjesne i talentovane ljude,i hranis se njihovim trenutcima slabosti.svaka cast ,lud si majkemi.

Džeko je preko noći postao najnafuraniji frajer na planeti. Umislio se da je igrač, nije se pozdravljao sa McClarenom, itd... i mngobrojni njegovi ispadi od glume mangupa djeci prije tekme, itd...

Sada se on polako budi iz toga i vidi da je zapravo pojeo više nego što je smio. Edine, dobrodošao na planetu zemlju.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 feb 2011, 16:42

Ova tema treba malo da ohladi.
Kljuc pod hitno!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 05 feb 2011, 16:43

ovaj Tevez ce dati 8 golova danas :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 05 feb 2011, 16:43

ima li ko dobar kvalitetan stream bez ikakvih downloada i registracija?

hvala unaprijed

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 05 feb 2011, 16:44

suntu jeu je napisao/la:
barbarez je napisao/la:
anonymousHD je napisao/la:Ljudi pomirite se s tim da je Džeko rinaKa ;) Evo sami vidite kako Man City igra bez njega, tečno, nema ko da usporava akcije :)
Ma nick ti sve kaze,citav zivot ces to biti, i najveci uspjeh u zivotu ce ti biti da pljujes uspjesne i talentovane ljude,i hranis se njihovim trenutcima slabosti.svaka cast ,lud si majkemi.

Džeko je preko noći postao najnafuraniji frajer na planeti. Umislio se da je igrač, nije se pozdravljao sa McClarenom, itd... i mngobrojni njegovi ispadi od glume mangupa djeci prije tekme, itd...

Sada se on polako budi iz toga i vidi da je zapravo pojeo više nego što je smio. Edine, dobrodošao na planetu zemlju.
@suntu jeu da komentarisem ovo sto si ti napiso glasit ce ovako
hahahaahahahahahahahahahahahahahahahaha...JADAN SI
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 feb 2011, 16:45

hordas_Bec je napisao/la:ima li ko dobar kvalitetan stream bez ikakvih downloada i registracija?

hvala unaprijed

http://soccerjumbo-iceman.****/ ... nel-1.html

Radi ko singerica 8-)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 05 feb 2011, 16:46

anonymousHD je napisao/la:
barbarez je napisao/la:
Šta mi nick kaže?? Džeko talenat?? Vidim što je talentat, neka se zahvali Misimoviću na svim asistencijama, i neka mu dadne pola plate. Jer da njega nije bilo Džeko ne bi ni postojao ;) Ti si mutav, da bi neke stvari razumio. Gledaj sve sa realne strane, a to je da Džeko nema pojma, jednostavno lik se gubi na terenu isto nalaz. Lako je bilo kad te Miške u glavu pogodi, zabio bi i ti gol. ;)
Naravno mogu biti mutav u mnogim stvarima,ali sto se fudbala tice,sa sigurnoscu ti mogu reci da sam za mnoge pro.dr.ali nije bitno.pricas o nekoj realnosti,a realnost ti je da Dzeko nema pojma.E onda jarane poserem se ja na tu realnost.Dzeko nije samo noge postavljao,ako neko nema pojma,kako dade silne one golove.Kazes namjestio mu Miske,pa valja postici gol.Pa kada je to tako lako,idi i ti u Galatu pa budi zvijezda,nek te Miske gadja u glavu,uzmi pare.ILi idi tamo gdje Miske predje,sta te boli ****,po tvojoj logici ,ne bi trebalo ispod 20 golova po sezoni da zabijes.Joj koje su ovo kafanske price i razmisljanja.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 05 feb 2011, 16:47

ovaj forum zatvoriti pod hitno gadi mi se sta ljudi pisu o DZEKI boze fuj fuj fuj kako pakosni ljudi :evil:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 05 feb 2011, 16:47

miralem444 je napisao/la: @suntu jeu da komentarisem ovo sto si ti napiso glasit ce ovako
hahahaahahahahahahahahahahahahahahahaha...JADAN SI
Ovo je tema Edin Džeko i ovo su sve argumenti što sam naveo. Ako imaš nešto reći u vezi teme, bujrum. Ako misliš da je kvalitetan post ; ''jadan si'' onda nemaš baš puno veze s mozgom. ;)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 feb 2011, 16:47

DZEKO DIJAMANTU !

Chelsea_CBH
Kontakt:

Post Postao/la Chelsea_CBH » 05 feb 2011, 16:47

Šta vi mislite kako je sad jadnom Džeki? Svjestan je vjerovatno i sam da nije igrač za City, a možda čak ni za Engleske. Na kraju će završiti u Herculesu sa Trezegeutom vjerovatno.
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 05 feb 2011, 16:47

Nek ga uvede sad na pocetku drugog, najsretniji bi bio i da vidimo sta moze napraviti za 45 min.

Tevez je napravio 3 gola..

teodolit
Kontakt:

Post Postao/la teodolit » 05 feb 2011, 16:47

Sam je Dzko kriv za ovo sto je na klupi i sto ce tamo izgleda i ostati pitanje je kada se vraca Baloteli, kriv jer se nije trudio ne moze me niko ubjediti da jeste isto tako mi se ne moze prebaciti da ja njege mrzim ili da sam ljubomorni bolesni bosanac jer sam ja trcao po raznoraznim kaficim trazit gdje ima da se gleda Wol (kad nije bilo eurosport2 kanala na kablovsnik) pa sad i City ne trudi se nema snage moza,al ja sam od onih koji misle da mu je slava malo uzdrmaa razum.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 05 feb 2011, 16:48

Adinjo je napisao/la:
hordas_Bec je napisao/la:ima li ko dobar kvalitetan stream bez ikakvih downloada i registracija?

hvala unaprijed

http://soccerjumbo-iceman.****/ ... nel-1.html

Radi ko singerica 8-)
hvala majstore, imas porciju cevapa kad tad :D :P jel u tebe sada ima prenos dok je pauza?

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 05 feb 2011, 16:48

Ljudi pogubiše živce na likove koji za njih nisu ni čuli :mrgreen:
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 05 feb 2011, 16:50

suntu jeu je napisao/la:Džeko je preko noći postao najnafuraniji frajer na planeti. Umislio se da je igrač, nije se pozdravljao sa McClarenom, itd... i mngobrojni njegovi ispadi od glume mangupa djeci prije tekme, itd...

Eh upravo to. Volio sam lika, gotivio ga, radi svega što je radio za Wolfsburg i BiH. Ali kada je počela ova sezona, kada sam vidio koliko se ufurao, dobio kapitensku, a na terenu isto neki maneken niti trči niti išta. Eh od tad sam počeo da pljujem po njemu. Jer kapiten ekipe, nikada ne stoji, nikada ne ostavlja svoje kolege na cjedilu, a to je on upravo radio. U ovih par sedmica smo gledali pravog Džeku, koji nema pojma šta da radi na terenu. Sve nešto govore treba se naviknuti, treba ovo, treba ono. Bože sačuvaj. Suarez uđe par minuta i odmah zabije gol, on se ne treba naviknuti? Ili šta? Smešno.
Džeko treba da digne spomenik Misimoviću, jer je on od njega napravio igračinu.

MrShadow
Kontakt:

Post Postao/la MrShadow » 05 feb 2011, 16:51

..............
Zadnja izmjena: MrShadow, dana/u 05 feb 2011, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 05 feb 2011, 16:52

DZEKO, MAJSTORE, NE DAMO TE ZA PARE ! ! !

U inat svima koji misle lose o njemu :).
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: delko, Goalgetter, invincible1921 i 62 gosta.