Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
Zaobidji POCO.
Imaju fabricku gresku sa touch screen-om,tzv. Ghost touch.
Ja kupio i zeznuo se ,a mozete na youtube pogledati o cemu se radi.
Takodje,sistem im ima nekih sitnih bug-ova.
Imaju fabricku gresku sa touch screen-om,tzv. Ghost touch.
Ja kupio i zeznuo se ,a mozete na youtube pogledati o cemu se radi.
Takodje,sistem im ima nekih sitnih bug-ova.
De da te namirim na telefon Note 9 Prohuthut je napisao/la: ↑10 feb 2022, 07:32Po vama koji je bolji od ova 3
https://www.univerzalno.com/shop/xiaomi ... b-6gb-ram/

Mia San Mia
iPhone u drugom univerzumu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Kontao sam da ce najgori biti a ono najbolji

Ja uzeo 11ku nedavno, bas zadovoljan, a i baterija je sasvim dobra. Ocekivao sam da ce krepati nakon pola dana koliko su mi ljudi govorili da je losa.
S tim da mi ne pase velicina i mijenjao bih ga za 11/12 Pro Max. Ovo je igracka naspram onih mobitela sto sam prije imao sto se tice velicine. Iskreno sto ga vise koristim, vise mi se svidja i ne planiram se vracati na Android ubrzo. Fluidnost iOSa me kupila odmah.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Valjaju li cemu ovi one plus mobiteli?
Ja sam 4 godine koristio oneplus 3t (jos ga imam kao rezervu) i sluzio me dobro.
Ne znam koji gledas, ali sa zadnjim verzijama su poceli kvariti Android skin koji je bio najbolji (Oxygen) i počeli se igrati spajanjem Oppoa s njima, uglavnom pokvarili su ga, ali i dalje su to dobri telefoni.
Inace, oko baterija, iPhone 11 je imao brutalnu, 12-ka malo lošiju, ali sa 13 se to opet popravilo.
Iphone pocinje dramatično bjezati konkurenciji, jos da predju na usb-c ili portless koji je cilj (nisam fan bežičnog punjenja, ali svi idu ka tome) te smanjen/eliminisan notch i to je to.
Veliki jaz se pravi i jedini Samsung je ostao. Jednostavno kada sam praviš softver i hardver ostali nemaju sanse. Kad-tad ce samsung krenuti u tom smjeru.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Samsung je uradio dobar job sa s22 ultra kamerom, tu su stigli iPhone ako pricamo o slikama. Sto se tice video kamere i dalje ni blizu nisu.
Jel ovo brat Ogi se vratio na forum
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
ne znam vala meni je 6.1" mjera sto se tice telefona, drzao sam i 13 pro i pro max u ruci i mogu ti reci da bi bila patnja rukovati s pro maxharden je napisao/la: ↑19 feb 2022, 01:31Kontao sam da ce najgori biti a ono najbolji![]()
Ja uzeo 11ku nedavno, bas zadovoljan, a i baterija je sasvim dobra. Ocekivao sam da ce krepati nakon pola dana koliko su mi ljudi govorili da je losa.
S tim da mi ne pase velicina i mijenjao bih ga za 11/12 Pro Max. Ovo je igracka naspram onih mobitela sto sam prije imao sto se tice velicine. Iskreno sto ga vise koristim, vise mi se svidja i ne planiram se vracati na Android ubrzo. Fluidnost iOSa me kupila odmah.

jedino za sta je Max dobar je YT i Netflix
eto dokle smo došli kad se 6.1" smatra kompaktnim telfonom danas

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Da ja prije toga nisam imao dosta veci mobitel tj 6.7, mozda bi i meni bio OK. Ovako sam se vratio na dosta manji i nije mi to to. 6.5 je mjera

Prodat cu ovaj pa uzeti 11 ili 12 Pro Max.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
hajde kad je vec tu nekoliko korisnika iphonea, mogu li se preko racunara logovati na svoj apple id da prebacim fotografije na racunar ?
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Što ne bi mogao
icloud.com, kucaj podatke računa i skidaj

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ima li ko preporuku za Bluetooth slusalice, jedini zahtjev jest da nemaju onu gumu sto se gura u uho nego plastika obicna, kao prije sto su slusalice bile... na fazon Airpods itd.
Airpods

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Yebi ga, ne koristim ih toliko da mi se isplati dati 150KM za polovne il ne daj Boze 300 za nove

https://domod.ba/shop/proizvod/slusalic ... le/SAR3503
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Koristi li ovdje neko redmi buds 3 pro slusalice?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kakve su ove verzije Iphonea izmedju sedmice i 11-ke? Gdje, sta i kako kupiti? Fakat sam laik.
Imam Iphone 7 al vec dugo, hrdja se uhvatila, baterija nikakva, pa kontam uzeti sta novo, medjutim ne bih se zelio isprsiti sa nekom verzijom koja kosta 1000KM + jer mi nije bas potrebno.
Najradije bih da mogu kupio novu sedmicu, bolje mi ne stvarno ne treba.
Imam Iphone 7 al vec dugo, hrdja se uhvatila, baterija nikakva, pa kontam uzeti sta novo, medjutim ne bih se zelio isprsiti sa nekom verzijom koja kosta 1000KM + jer mi nije bas potrebno.
Najradije bih da mogu kupio novu sedmicu, bolje mi ne stvarno ne treba.
Uzmi polovan XS ili nov SE 2020, XS je teško naći dobar jer je većina njih od nekih preprodavača pa bih se klonio takvih oglasa ali ako naleti neki dobar a provjeren nemaš tu šta odugovlačiti, s druge strane SE je ipak noviji, dizajna poput sedmice i ne bi ti trebalo puno da se navikneš na njega
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina