Chicago Bulls

JHam
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la JHam » 27 maj 2013, 23:21

rio_Ferdy88 je napisao/la:
JHam je napisao/la: A da oni njega ne otpuste iz postovanja prema njemu??Da o tom malo porazgovaraju??
Pa i razgovarali su, daće mu priliku da odigra još jednu godinu u nekom od timova koji nije konkurent Bostonu, a onda će se vratiti i potpisati ugovor na jedan dan i tako se umiroviti u našem dresu, tako to ide, jer ne isplati se davati 15 mil za ono što on pruža ( u PO je posebno zakazao), ako imamo opciju sa 5 i onda ako htjedne može i potpisati za vet minimum kod nas, iako teško ;)

Al' eto nije ovo tema za tu raspravu :mrgreen:
Hahahahha, jesu ga ispostovali, znaci ne moze potpisati za MIA,NYK,BKN...al zato moze vamo na zapad gdje se kolje 10 ekipa za PO, i onda jos moraju ganjati MIA u finalu...da ga postuju pustili bi ga da osvoji jos jedan prsten, neovisno o tome da li ce igrati za konkurenta ili ne tu jednu godinu, jer vi sljedece godine vjerovatno necete ni uci u PO, em vam fali rondo, em otpustate Pierce, a nemate adekvatnu zamjenu, em nemate centra, KG vise nije sto je nekad bio...ja da sam na vasem mjestu ganjao bi Parkera ili Wigginsa na sljedecem draftu :lol:

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 27 maj 2013, 23:34

Fali njima pored CP3-a jos par stvari, fali im PF(Blake je dobar ali za "Lob City" i nista vise, i on i Jordan, igraju za zajebanciju ne za sampionat), fali im C, a ako CP3 ode falit ce im i plej :lol: :lol:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 27 maj 2013, 23:37

SaltCityAttack je napisao/la:Paxson: Rose will return 'better and stronger'

definitivno sam ubjedjen da mu oni nisu dali da se vrati , po meni s obirom da sam na pocektu sezone rekao da nam nije potreban to je ispravan otez...vratit ce se potpuno zdrav i spreman i idemo jurisat na nest veliko do godine :)
Bolje da jos malo odmara, ne treba nista rizikovati. Recimo poslije all-star utakmice polako mu poceti davati minute.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 maj 2013, 23:37

Greivis je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Paxson: Rose will return 'better and stronger'

definitivno sam ubjedjen da mu oni nisu dali da se vrati , po meni s obirom da sam na pocektu sezone rekao da nam nije potreban to je ispravan otez...vratit ce se potpuno zdrav i spreman i idemo jurisat na nest veliko do godine :)
Bolje da jos malo odmara, ne treba nista rizikovati. Recimo poslije all-star utakmice polako mu poceti davati minute.
Do playoffa može ući u ozbiljnu rotaciju kao 12. igrač ekipe.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 maj 2013, 23:40

Biće to o.k Heatovci... 1 igrača smo daleko da vam zagorčimo planove iduće sezone ;)
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 27 maj 2013, 23:40

Cuj pustit ce ga u Indianu ili Cavse (koji su takodje konkurenti) a u Bullse ne bi. Ja kako znam Bullsi nisu ni blizu rivali Bostonu kao sto su Heat, Knicksi ili Lakersi. Ako Clippersima ode Paul, gdje bi onda to Pierce otisao?
A ko sto kaze J-Ham Boston sledece sezone svakako nece moci ni upast u PO i ako upadnu nece nista napraviti tako da ne vidim kod tebe tu neke logike.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 maj 2013, 23:48

vidjet ces kad CP3 zavrsi u Bullsima i Rose bude SG :)..VOLIO BI JA OVO :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 27 maj 2013, 23:51

JHam je napisao/la: Hahahahha, jesu ga ispostovali, znaci ne moze potpisati za MIA,NYK,BKN...al zato moze vamo na zapad gdje se kolje 10 ekipa za PO, i onda jos moraju ganjati MIA u finalu...da ga postuju pustili bi ga da osvoji jos jedan prsten, neovisno o tome da li ce igrati za konkurenta ili ne tu jednu godinu, jer vi sljedece godine vjerovatno necete ni uci u PO, em vam fali rondo, em otpustate Pierce, a nemate adekvatnu zamjenu, em nemate centra, KG vise nije sto je nekad bio...ja da sam na vasem mjestu ganjao bi Parkera ili Wigginsa na sljedecem draftu :lol:
Neće ni on iz poštovanja prema Bostonu da potpisuje za direktne rivale kao što je Chi između ostalog, što je i logično ;)

Kakav Rondo dijete drago, on se vraća odmah na početku sezone, a šta misliš da neće Ainge ništa uraditi tokom ljeta da pojača ekipu, ne počinje sutra nova sezona da tako možete pričati ;)

I ne znam šta ovdje pišete o Celticsima i na osnovu običnih špekulacija zaključujete da je već otpušten, jer ima tema za tu priču ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 maj 2013, 00:08

SaltCityAttack je napisao/la:vidjet ces kad CP3 zavrsi u Bullsima i Rose bude SG :)..VOLIO BI JA OVO :)
Njega ne bi volio, kao ni Howarda. Sta ce mi jos jedna curica pored Boozera.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 maj 2013, 01:02

nemojte se zajebavat cuj nebi voljeli ccccc.. sve zudimo za nekim super starovima i onda nebi..pa koga onda mozemo dovest?.. ljudi pogledajte Memphis, OKC pa ljudi ne mogu bez jos jednog super stara.. ne moze Boston, ne mogu Knicksi, pa evo i Indiana ... treba ljudi igrac koji moze prevagnuti i Rose to ne moze sam ..nije ni James mogao otisao je sa trojicom skupio se nebil svoju karijeru pretvorio u onakvu kakvu on kao igrac i zasluzuje , ali kao covjek sigurno ne :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 maj 2013, 01:58

SaltCityAttack je napisao/la:nemojte se zajebavat cuj nebi voljeli ccccc.. sve zudimo za nekim super starovima i onda nebi..pa koga onda mozemo dovest?.. ljudi pogledajte Memphis, OKC pa ljudi ne mogu bez jos jednog super stara.. ne moze Boston, ne mogu Knicksi, pa evo i Indiana ... treba ljudi igrac koji moze prevagnuti i Rose to ne moze sam ..nije ni James mogao otisao je sa trojicom skupio se nebil svoju karijeru pretvorio u onakvu kakvu on kao igrac i zasluzuje , ali kao covjek sigurno ne :)
Al zato Dirk moze . ;)
Nama samo treba neko ko je malo bolji igrac da bi bili sampioni i rezervni centar koji zna igrat loptu i koji moze zakucat. To je sve Salty, kakav crni superstar.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 maj 2013, 02:09

druze moj mi ako necemo rasformirat ekipu mi moramo traziti free agenta a ne trade pa nam ode pola ekipe.pa i Dallas hoce mlade igrace pikove , hoce Noaha sigurno, Gibsona i Butlera nisu ni oni ludi svati to..zato jedino da se stavimo u poziciju konurenta je ganjat Howarda ili CP3 i to taman da se Rose rastereti pozicije PG i bude SG, jer prepostalvjam da mu je sut napredovao svakako
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 maj 2013, 02:13

SaltCityAttack je napisao/la:druze moj mi ako necemo rasformirat ekipu mi moramo traziti free agenta a ne trade pa nam ode pola ekipe.pa i Dallas hoce mlade igrace pikove , hoce Noaha sigurno, Gibsona i Butlera nisu ni oni ludi svati to..zato jedino da se stavimo u poziciju konurenta je ganjat Howarda ili CP3 i to taman da se Rose rastereti pozicije PG i bude SG, jer prepostalvjam da mu je sut napredovao svakako
Ama mislio sam Dirk moze osvojit ligu bez superstara, nije da mi njega dovedemo. :D
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 maj 2013, 02:16

Derrick ? konto sam spominjes Dirka Nowitskog brate
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 28 maj 2013, 02:17

Što me jbete u ova doba
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 maj 2013, 02:32

SaltCityAttack je napisao/la:Derrick ? konto sam spominjes Dirka Nowitskog brate
Joj salta, govorim Dirk Nowitzki je osvojio prsten bez superstara, tako da nije tacno da se ne moze bez istog osvojiti sampionat. Sve sto treba je dobro ukomponovat ekipu.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 maj 2013, 02:41

ma jarane nije imao super stara ali je imao dosta dobru ekipu ebiga..pa nemaju ni supri sad super stara nekog i ako su ovi igrai im odlicni odlicno ukomponovana ekipa, ali mi ne mozemo sad naci takve ..ja bi volio kad bi mogli ebiga ali puno para ce kostati :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 28 maj 2013, 02:48

SaltCityAttack je napisao/la:ma jarane nije imao super stara ali je imao dosta dobru ekipu ebiga..pa nemaju ni supri sad super stara nekog i ako su ovi igrai im odlicni odlicno ukomponovana ekipa, ali mi ne mozemo sad naci takve ..ja bi volio kad bi mogli ebiga ali puno para ce kostati :)
Pa ti rece Jerry ce dat pare. Naravno da se mogu naci, al znas ti ko je krivac sto ne napravimo takvu ekipu.
FK DELFIN NEUM

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 28 maj 2013, 03:35

Iako nije za ove teme, ne mogu da se ne nadovezem za ovu pricu oko Bostona. Cuj nece biti ni za PO, kako nece, zdrav Rondo, Bradley kao jedan od najboljih defanzivaca na svojoj poziciji, Green kao zamjena za Piercea ako uopste ode Pierce. Treba napomenuti da Green nije bio na 100 posto svojih mogucnosti ovu sezonu zbog operacije srca, sljedece sezone ce biti jos duplo bolji, eto zamjene za Pierce. Ako Pierce potpise za minimalac ili ne potpise nikako otvara se prostor u salaryu da se dovede neki centar i to dobar, ali eto da ne duzim.

Sljedece sezone ocekujem finale istoka Chicago - Boston da ne gledam vise ove glumce i furace u finalu. Samo da zaobidju povrede i nas i vas.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 28 maj 2013, 07:47

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.