Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Pouzdano znam da je Osimhen u ratu sa tifosima Napolija, naročito nakon onog tiktok skandala prošle godine i kada je prestao da proslavlja golove. Onda je obrisao i postove na Instagramu vezane za Napoli i to je bila kap koja je prelila čašu kod vrućih usijanih napolitanskih glava. Navijači Napolija ga ne mogu smisliti i najpametnije za Osimhena bi bilo da ide iz kluba što prije.
Napoli sada ima dvojicu Škota u ekipi. 
Aurelio McLaurentis

Aurelio McLaurentis
Ma otići će on Arapima samo sto ce sad morati dobro oboriti cijenu
Il Club più titolato al mondo!
ADL će ga radije dat bilo kome džaba nego prodati vama. Neće ga više niko od velikih klubova htjet, ode on u Saudiju naredne godine
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- tuzlak1987
- Kontakt:
U Napoliju i Laziu ne treba igrati zbog seljackih predsjednika koji zeznu najboljim igracima karijere.
Prvo sto hoce neke nenormalne pare, a kada igrac ide prospu kod navijaca pricu da bi ih ovi zamrzili. Znaci mozes igrati tu 5 godina i biti odlican ali kada pozelis da odes idu problemi.
Prvo sto hoce neke nenormalne pare, a kada igrac ide prospu kod navijaca pricu da bi ih ovi zamrzili. Znaci mozes igrati tu 5 godina i biti odlican ali kada pozelis da odes idu problemi.
Ovo je apsolutno tačno. Higuaina su otjerali ko da je ratni zločinac. Čak su mu organizovali i dženazu za mrtvačkim sandukom i povorku ulicama grada. Morbidnotuzlak1987 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 11:21U Napoliju i Laziu ne treba igrati zbog seljackih predsjednika koji zeznu najboljim igracima karijere.

Ovaj Osimhen je baš debil zavlačio jedne i druge ne bi li izvukao što više para na kraju ga svi odyebali.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Najbolje mu je u Arabiju
Popušili ga na kraju svi tu. Napoli će izgubiti veliku transfer odštetu. Osimhen tribine ili SA.
Šta se pisalo koliko je CFC nudio Napolio a koliko njemu.
Što jes jes Osimhen ispao dobar komad budale.
Šta se pisalo koliko je CFC nudio Napolio a koliko njemu.
Što jes jes Osimhen ispao dobar komad budale.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ispod radara su prošla ova dva potpisa Napolija Mektominija i Gilmora, solidna pojačanja, biće Napoli **** u to nema sumnje, ono protiv Verone je bio samo loš dan, mogu se oni boriti za top 4 sa nama Milanom i Romom, Atalantom, Inter je realno već osvojio titulu
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- TheTruth34
- Kontakt:
Ne bih se uošte iznenadio da Napoli bude treći.
Čak od svih ovih ekipa, izuzevši Inter i lopove, djeluju najinteresantnije.
Čak od svih ovih ekipa, izuzevši Inter i lopove, djeluju najinteresantnije.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Katastrofalne ove prve dvije utakmice danas od 18:30
MANIJACI JUG 1987
Pa prosle sezone je produzio ugovor u koji je stavljena klauzula za otkup msm oko 120mil. I sad Arapi nude tih 120mil, a Chelsea duplo manje. Realno glup bi bio DeLa da pusti da ga se ucjenjuje, nije problem Osimhen nego bilo koji igrac bi ga sutra ucjenjivao, ovako ce morati dobro razmisliti. Evo ovim potezom je udario i na svoje interese, ali ne odstupa od svoje filozofije sto je za postovati.tuzlak1987 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 11:21U Napoliju i Laziu ne treba igrati zbog seljackih predsjednika koji zeznu najboljim igracima karijere.
embrace the chaos
Kakva Roma i top 4, ove sezone će bit lošiji nego prošle. Pozitivni šok koji je donio De Rossi je prošao, sad mu slijedi otkaz prije kraja sezone. A ni transfer rok im nije čemuBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 12:37Ispod radara su prošla ova dva potpisa Napolija Mektominija i Gilmora, solidna pojačanja, biće Napoli **** u to nema sumnje, ono protiv Verone je bio samo loš dan, mogu se oni boriti za top 4 sa nama Milanom i Romom, Atalantom, Inter je realno već osvojio titulu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Iskreno, ukoliko sutra bude veliki poraz od Juventusa, ne bi me začudilo da podnese ostavku, naročito zbog toga što su se i mediji baš okomili na njega.Biscione je napisao/la: ↑31 avg 2024, 15:20Kakva Roma i top 4, ove sezone će bit lošiji nego prošle. Pozitivni šok koji je donio De Rossi je prošao, sad mu slijedi otkaz prije kraja sezone. A ni transfer rok im nije čemuBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 12:37Ispod radara su prošla ova dva potpisa Napolija Mektominija i Gilmora, solidna pojačanja, biće Napoli **** u to nema sumnje, ono protiv Verone je bio samo loš dan, mogu se oni boriti za top 4 sa nama Milanom i Romom, Atalantom, Inter je realno već osvojio titulu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Je li se pobio sa Kristanteom na treningu?Surreal je napisao/la: ↑31 avg 2024, 15:22Iskreno, ukoliko sutra bude veliki poraz od Juventusa, ne bi me začudilo da podnese ostavku, naročito zbog toga što su se i mediji baš okomili na njega.Biscione je napisao/la: ↑31 avg 2024, 15:20Kakva Roma i top 4, ove sezone će bit lošiji nego prošle. Pozitivni šok koji je donio De Rossi je prošao, sad mu slijedi otkaz prije kraja sezone. A ni transfer rok im nije čemuBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 12:37Ispod radara su prošla ova dva potpisa Napolija Mektominija i Gilmora, solidna pojačanja, biće Napoli **** u to nema sumnje, ono protiv Verone je bio samo loš dan, mogu se oni boriti za top 4 sa nama Milanom i Romom, Atalantom, Inter je realno već osvojio titulu
MANIJACI JUG 1987
Pa eto danas na pressu je negirao fizički obračun, ali je rekao da se desila svađa. Baš sad De Rossi mora da se pokaže kao pravi lider, onakav kakav je bio i u igračkim danima.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑31 avg 2024, 15:23Je li se pobio sa Kristanteom na treningu?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.