FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ASD
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ASD » 03 avg 2022, 20:26

Tu se moram složiti, da nije još pokazao koliko može. Ali jednostavno dok ga gledam i poredim s vršnjacima, dosta zrelije izgleda, mogao bi buknuti.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 03 avg 2022, 20:29

Ovdje je glavni problem do uprave i trenera. Tek tako "sutnes" Spahu, postavis na njegovo mjesto covjeka koji nista kvalitetniji trener nije. Pa normalno da ce te stic karma. Drugo, ovaj covjek nije u stanju izvuc maksimum iz ove djece. Jer nemoguce je da u omaldinskim pogonima budu toliki talenti i onda u seniorima da ta djeca nestanu. Al bice sve ovo bolje, kad ispadnemo, naravno. Tad ce i ovaj zadnji otpad otici iz kluba, valjda
Volim tebe, više od sebe

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 03 avg 2022, 20:58

ASD je napisao/la:
03 avg 2022, 20:13
Mislim da je i velika greška što su Avdića poslali na posudbu u Budućnost. Ima puno više talenta od Devedžića koji je objektivno federalni nivo, a više nije ni zaštićeno godište.
Eldar dosta zrelije izgleda u odnosu na vršnjake. Par godina starije izgleda, čak i ponašanje na terenu. Biće on dobar igrač.
Slažem se, ali i razumijem zašto su Avdića poslali u Federalnu ligu zato što ne znaju kako bi im igrao, ima talenta ali vjerovatno žele da prvo sakupi i nešto iskustva i da vide i oni sta mogu od njega očekivati. Imao je i povredu tako da sretno mu da se pokaže u Banovićima i da se vrati kod nas kao dobar i siguran stoper. Što se tiče mladih žao mi je što Alić nije na zimu išao na posudbu već sad, a i što Saletoviću nisu dali šansu po meni vrlo dobar vezni igrač. Devedžić mi je drag, voli Slobodu, vojnik kluba, zato ću uvijek biti da njega imamo u ekipi, a nije ni loš toliko može odigrati dobro nije najbolji ali nije ni najgori solidan stoper za nse uslove i za ovu ligu. Što se tiče Eldara mislim da će nadoci treba ga sad malo istrpiti, mlad je još a daje znakove da moze biti dobar igrač ali sada mu dati vrijeme.

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 03 avg 2022, 21:07

antisisoja1919 je napisao/la:
03 avg 2022, 20:23
ASD je napisao/la:
Mislim da je i velika greška što su Avdića poslali na posudbu u Budućnost. Ima puno više talenta od Devedžića koji je objektivno federalni nivo, a više nije ni zaštićeno godište.
Eldar dosta zrelije izgleda u odnosu na vršnjake. Par godina starije izgleda, čak i ponašanje na terenu. Biće on dobar igrač.
Sta to on posebno pokazuje?? Evo druga mu sezona u dresu Slobode, vezni igrac a asistenciju jos nema. Ima sprint igraca od 35 godina
bravo,jedini ga Salko otac brani

SlobodaTuzla075
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla075 » 03 avg 2022, 21:48

Nije sramota izgubit od boljeg.

TheSteelJahinjo

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 avg 2022, 21:56

Jahinja nije istopio samo ko nije pokusao. ❤️
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 03 avg 2022, 22:02

Beduin je napisao/la:
03 avg 2022, 21:56
Jahinja nije istopio samo ko nije pokusao. ❤️
Jahinjo vs Dragan Jović

David i Golijat...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 04 avg 2022, 07:43

antisisoja1919 je napisao/la:
03 avg 2022, 20:23
ASD je napisao/la:
Sta to on posebno pokazuje?? Evo druga mu sezona u dresu Slobode, vezni igrac a asistenciju jos nema. Ima sprint igraca od 35 godina
Izvini al moram te ispraviti, nije od igraca od 35 nego od 37 god, odkad ja govorim da on je upitan i za 1 FBIH
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

Diggle
Kontakt:

Post Postao/la Diggle » 04 avg 2022, 09:10

Teško vama s ovakvom ekipom. Mlađi igrači antitalenti, a stariji nemaju snage da umru.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 04 avg 2022, 09:34

ovaj klub je izgubio osnovni razlog i svrhu postojanja.
mislim da smo mi jedini sportski kolektiv na svijetu koji moli boga da se ne takmici, da ne igra zvanicne utakmica, a ako vec mora da to sve bude u gostima. Jedini klub koji gleda da igra sto dalje od svog doma i svojih navijaca, ako vec mora da igra.

za ovu Slobodu idealna sezona je odgoda svih utakmica zbog korone ili nebitno cega, da se liga ne igra a da se milion od grada i ovo jos sa strane sto dodje sitno uzme i podijeli. Da se ne placaju igraci, djeca idu od mjesta do mjesta igraju prijateljske, oni se slikaju, meze i pricaju kako forisiraju djecu.

klub je sveden na uniju studenata, asocijaciju penzionera i slicne organizacije koji promovisu neke humanitarne akcije, volonterizam, sadnju drveca, svoje clanove ,prodaju solje i podmetace na fb stranici i smisljaju neke glupe interne sale, smijesne samo njima.

osnovna misija, jak igracki kadar, promocija igraca prvog tima, utakmice, takmicarski naboj, to se svjesno gura u drugi plan, svjesno se ide na to da se to potisne u drugi plan, da sto manje ljudi dodje na utakmice ,da sto manje ljudi prati, u iscekivanju nove pandemije dok oni dijete gradske pare i menadzerske talove.
pogledajte samo fijasko sa clanskim kartama, kakav je to amaterizam bio, guras igrace da nose kampanju a realno nas 95% koji pratimo Slobodu ne mozemo od prve prepoznati Sejmenovica, Mujarica, Dedica, Melvina Osmica u gradu. Umjesto da makar priblizis ekipu navijacu, ti svjesno radis sve da odaljis, a znamo i sto.
pa ovo sa Spahom

nema covjek vise komentara, jednostavno ovo nije Sloboda koju ja volim, ovo nije klub u koji sam se zaljubio, ovo nije nista sto Sloboda nama predstavlja, stvarno mi je drago sto prema ovome vise nemam skoro nikakve emocije jer bilo je vremena kad su se dijelili pilici, kad je od grada bilo 6 hiljada mjesecno, kad se nije imalo za prevoza, ali ni ta Sloboda nije bila ovako bezobrazna, podmukla, lopovska prema navijacima, prema ljudima koji je vole, prema igracima. Smisljeno se radi sve da se ljudima ogadi glub i odlicno im ide.

ali dokle god imaju ljudi koji podrzavaju iz ovog ili onog razloga, nema smisla bilo sta pricati. Za licni interes prodase ljudi 100 i vise godina kluba.

i sam Jaha nije svjestan sta mu rade, nafurao se a nema pojma sta ce mu bit nakon Posusja ako ne uradi neko cudo. A svaki bod sa ovog ekipom i igracima je cudo.

usput budi receno dug ka poreznoj upravi za zadnji obracunski period nam se povecao, znaci ni reprogram ne placaju. Ali zasto i kome je to uopste bitno, glavno je da je steelJahinho tu i da se solje reklamiraju, treba podrzat
Zadnja izmjena: ultrasstyle_tz, dana/u 04 avg 2022, 09:35, ukupno mijenjano 1 put.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 04 avg 2022, 09:34

Al bitno je da Uprava i dalje suti.
Nas ko j3be, ne moramo nista znati, cuti, pitati, polagati nam racune, samo kupi clansku/ulaznicu i zacepi.

Visedecenijska logika Slobode i njenih Uprava:
- ako pitas, ko si ti da pitas?
- ako ne kupujes kartu, neprijatelj si
- ako ne dolazis na utakmice, neprijatelj si
- ako dolazis, navijaj ili usuti, bez kritike
- ako kritikujes, pogadjate - neprijatelj si
- ako kupis clansku, duzan si da kupis (i sutis, naravno)
- ako rezultata nema, nasu ljubav ne kupuju titule
- ako si pred ispadanje, to je zbog navijaca koji ne daju podrsku i ne kupuju dovoljno karte pa se nema para
- ako si pred ispadanje, sad vas Sloboda najvise treba, dodjite da podrzite ove momke (koje smo btw mi doveli, iako ne znaju ni oni ni mi) po trilioniti put
- ako si pred ispadanje, ovo je vrijeme stabilizacije, ne interesuje vas dokle smo sa tom stabilizacijom
- ako si izborio opstanak, jesmo li vam rekli da cemo uspjeti (istina, svako drugacije poima uspjeh)
- ako si izborio opstanak, nemamo para za nesto vece tako da sutite i trpite
- ako trazis ostavku jer nemaju para za nesto vece, onda nema oglasavanja, izvjestaja, tajac, samo mailovi da obnovite clansku i podrzite ih da i dalje sute i nikome racune ne polazu.

❤️❤️❤️❤️
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

profesorbaltazar
Kontakt:

Post Postao/la profesorbaltazar » 04 avg 2022, 10:12

ultrasstyle_tz je napisao/la:
04 avg 2022, 09:34
mislim da smo mi jedini sportski kolektiv na svijetu koji moli boga da se ne takmici, da ne igra zvanicne utakmica, a ako vec mora da to sve bude u gostima. Jedini klub koji gleda da igra sto dalje od svog doma i svojih navijaca, ako vec mora da igra.

za ovu Slobodu idealna sezona je odgoda svih utakmica zbog korone ili nebitno cega, da se liga ne igra a da se milion od grada i ovo jos sa strane sto dodje sitno uzme i podijeli. Da se ne placaju igraci, djeca idu od mjesta do mjesta igraju prijateljske, oni se slikaju, meze i pricaju kako forisiraju djecu.

klub je sveden na uniju studenata, asocijaciju penzionera i slicne organizacije koji promovisu neke humanitarne akcije, volonterizam, sadnju drveca, svoje clanove ,prodaju solje i podmetace na fb stranici i smisljaju neke glupe interne sale, smijesne samo njima.

osnovna misija, jak igracki kadar, promocija igraca prvog tima, utakmice, takmicarski naboj, to se svjesno gura u drugi plan, svjesno se ide na to da se to potisne u drugi plan, da sto manje ljudi dodje na utakmice ,da sto manje ljudi prati, u iscekivanju nove pandemije dok oni dijete gradske pare i menadzerske talove.
pogledajte samo fijasko sa clanskim kartama, kakav je to amaterizam bio, guras igrace da nose kampanju a realno nas 95% koji pratimo Slobodu ne mozemo od prve prepoznati Sejmenovica, Mujarica, Dedica, Melvina Osmica u gradu. Umjesto da makar priblizis ekipu navijacu, ti svjesno radis sve da odaljis, a znamo i sto.
pa ovo sa Spahom

nema covjek vise komentara, jednostavno ovo nije Sloboda koju ja volim, ovo nije klub u koji sam se zaljubio, ovo nije nista sto Sloboda nama predstavlja, stvarno mi je drago sto prema ovome vise nemam skoro nikakve emocije jer bilo je vremena kad su se dijelili pilici, kad je od grada bilo 6 hiljada mjesecno, kad se nije imalo za prevoza, ali ni ta Sloboda nije bila ovako bezobrazna, podmukla, lopovska prema navijacima, prema ljudima koji je vole, prema igracima. Smisljeno se radi sve da se ljudima ogadi glub i odlicno im ide.

ali dokle god imaju ljudi koji podrzavaju iz ovog ili onog razloga, nema smisla bilo sta pricati. Za licni interes prodase ljudi 100 i vise godina kluba.

i sam Jaha nije svjestan sta mu rade, nafurao se a nema pojma sta ce mu bit nakon Posusja ako ne uradi neko cudo. A svaki bod sa ovog ekipom i igracima je cudo.

usput budi receno dug ka poreznoj upravi za zadnji obracunski period nam se povecao, znaci ni reprogram ne placaju. Ali zasto i kome je to uopste bitno, glavno je da je steelJahinho tu i da se solje reklamiraju, treba podrzat

profesorbaltazar
Kontakt:

Post Postao/la profesorbaltazar » 04 avg 2022, 10:16

profesorbaltazar je napisao/la:
04 avg 2022, 10:12

pa ovo sa Spahom

100% na sve portale staviti ...

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 04 avg 2022, 11:02

pa ovo sa Spahom

Ovaj prvi pasus mi uopste nije jasan šta si sa njim htio reći, šta je to po tebi svrha postojanja jednog sportskog kolektiva, odnosno fudbalskog kluba? Ja mislim da si u prvom pasusu pretjerao i to baš, svrha kluba je da okuplja navijače i igrače i da se takmici sa ostalim klubovima. Drugo je cilj i mislim da si na cilj i mislio jer nas klub trenutno nema definisane ciljeve i to je tacno. A rezultatski uvijek klub ima i uspješni period, a nekada dođe i ovaj koji je nama sad neuspješni, ali proći će i on nekada. Kada će to niko ne zna jer za to treba novca, a to samo investitor može omogućiti. To što si rekao da klub želi da igra svaku u gostima i da ne igra ovdje na Tusnju, mislim i sam znaš da na Tusnju su radovi i da se ne može igrati, a i sigurno bi svako volio da se igra na Tusnju, kako navijači, tako igrači i treneri, a i uprava ako ništa zbog toga sto ovdje klub zaradi od prodaje karata, a u Gtadačcu će morati platiti rentanje stadiona. Onda ko priželjkuje odgodu utakmica mislim da niko. Klub je svedena na sve to što si nabrajao, nažalost i tu se slažem šta ćemo nema investitora.
Svi bi mi vodili jak igrački kadar, borbu za trofeje ali opet nema para, nema investitora, i onda nema rezultata, treba biti malo i realan. Igrači I trebaju gurati prodaju članskih ko će drugi ona druže ja sa igračima u gradu itd. su ok proda se malo članskih malo rekvizita i uzme se nešto para nije to ništa posebno, jer trebaju ti igrači bolje igrati da bi se više prodalo. Ovo sa Spahom pa tu se apsolutno svi slažemo. Pa druže podržavamo ekipu i igrače, i njih se treba podržati a ne izvrijeđati. Jaha je trener i ostat će ako baš ne zagusti jer koga će umjesto njega dovesti Gradu i tako ih vratiti cijelu sezonu svaki po mjesec dana nema smisla. A što se duga tiče i ostalih stvari unutar kluba mislim da se uprava treba oglasiti, previše šute.

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 04 avg 2022, 11:57

Eric
Harun Jusic Osmankovic Kape
Vosnjak Kurtalic
Mujaric Said Maksimovic
Komazec
idemo popišat slogu simin han :opaopa:

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 04 avg 2022, 23:49

admirrx je napisao/la:
04 avg 2022, 11:57
Eric
Vosnjak Kurtalic
Mujaric Said Maksimovic
Komazec
Kad pogledaš na papiru, nije toliko loše.

Ali kad vidim da je trenerski duel:
Steel Jahinjo vs Old Wolf Dragan Jović... onda samo mogu očekivati da će oni nas popišati...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 05 avg 2022, 00:04

Sky9 je napisao/la:
04 avg 2022, 23:49
admirrx je napisao/la:
04 avg 2022, 11:57
Eric
Vosnjak Kurtalic
Mujaric Said Maksimovic
Komazec
Kad pogledaš na papiru, nije toliko loše.

Ali kad vidim da je trenerski duel:
Steel Jahinjo vs Old Wolf Dragan Jović... onda samo mogu očekivati da će oni nas popišati...
Imamo mi još i Osmića i Delića tako da je teško reći ko će igrati, ali nije ni malo loše. Solidna ekipa, uz borbenost vrijeme je da padne Sloga.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 05 avg 2022, 10:03

Fine ove nove majice, mozemo ih (upravu) ne volit al evo i ovaj dio kluba napreduje. Dizajn za razliku od prosle godine napreduje. Preskocili smo "level pijaca" sto se dizajna tice. Sad ja znam da je u interesu da svaki navijac moze kupit majicu al treba malo poradit na kvaliteti majice i printa da i tu prerastemo lvl pijaca i budemo bar lvl waikiki il new yorker :mrgreen:
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 05 avg 2022, 10:09

dobre su majice samo ih crnjak nositi, kad vidis igru jad i cemer u koji su nas zavili mene sramota
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 05 avg 2022, 10:11

Niko ništa za nove dresove... Nećemo valjda i ovu sezonu igrati u ovim prošlogodišnjim?
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.