FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Penaltiky
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Penaltiky » 16 avg 2018, 15:34

Brcanskamalta je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
Aerials je napisao/la:
imas mogucnost da zavedes red na podforumu, pa to i ucini... brisi sve postove u kojim se ne diskutuje o ekipi, strucnom stabu itd, price o uo, precjedniku, placenicima itd mogu se pisati na drugim temama, jednu sam vec postavio! zaista nije interesantno ovo citati...
Ako ti se ne svidja odyebi na temu LaCiJa.
Takav jezik nije primjeren kandidatu za predsjednika FK Sloboda.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 16 avg 2018, 15:37

Nemoj chini, remetis planove covjeku da bude predsjednik :D Vidis da se taman zakuhalo a on iskoristio priliku da istakne svoj plan i najavi kandidaturu.

Necu vise obecavam. Aerials otvori temu Senad VS Bony VS Solinas ili jos bolje anketu pa da vidimo ko ima najvece povjerenje.

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 16 avg 2018, 15:37

Penaltiky je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la: imas mogucnost da zavedes red na podforumu, pa to i ucini... brisi sve postove u kojim se ne diskutuje o ekipi, strucnom stabu itd, price o uo, precjedniku, placenicima itd mogu se pisati na drugim temama, jednu sam vec postavio! zaista nije interesantno ovo citati...
Ako ti se ne svidja odyebi na temu LaCiJa.
Takav jezik nije primjeren kandidatu za predsjednika FK Sloboda.
Kao da je sadasnji predsjednik elokventniji??
Uprava tj Senad napolje!
DRŽAVA TUZLA!!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 16 avg 2018, 15:39

Nećemo vrijeđati jedni druge jer se ne slažemo. Svi smo tu za dobrobit kluba, nemojte bezveze dizati tenzije.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 avg 2018, 15:39

Kad je na čelu kluba zadnji put bio čovjek koji ima više od SSS

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 16 avg 2018, 15:40

Furam se na Mamica sta je....hajjdeeee jedan po jedannnn.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 16 avg 2018, 15:42

Brcanskamalta je napisao/la:Furam se na Mamica sta je....hajjdeeee jedan po jedannnn.
Za vas je Joe Frazier. :kafa: Tema poludila danas hahaha

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 16 avg 2018, 15:48

NKMramor je napisao/la:
Brcanskamalta je napisao/la:Furam se na Mamica sta je....hajjdeeee jedan po jedannnn.
Za vas je Joe Frazier. :kafa: Tema poludila danas hahaha
Malo li je :mrgreen:
Ali ozbiljno cu se kandidovat....Ali moraju skupstinu zakazat unaprijed da se pripremim...I ispuniti zahtjeve moje naravno.
Mozda dvije tri godine nebude evrope ili titula ali imacemo i srediti sve drugo...jedino obecavam sa necemo ispast...A ganjacemo rez za par godina dok sredimo klub.
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 16 avg 2018, 15:50

Penaltiky je napisao/la:Kad je na čelu kluba zadnji put bio čovjek koji ima više od SSS
Fučko
tuzlanska Sloboda

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 avg 2018, 15:52

zlajci je napisao/la:
Penaltiky je napisao/la:Kad je na čelu kluba zadnji put bio čovjek koji ima više od SSS
Fučko
Toe Baraković? Još poslije rata samo Bijedić? Raos naravno prije.

fukaroni
Kontakt:

Post Postao/la fukaroni » 16 avg 2018, 15:53

moje licno misljenje je da senad treba otici covjek je napravio od upravnog odbora DJL ako ima problema sto ne sjednu senad boni menprom deling i sta znam ko jos i jedan drugom u lice ne kazu sta imaju prepucavaju se preko portala senad vrsi pritisak na nalu donosi mu spisak igraca koji moraju igrati dok nas vrli batan ga izbacio iz slacionice cak je htjeo sazvati konferenciju za stampu i podnijet otkaz senad sa svojom bahatoscu i samovoljom ubi sve lijepo oko slobode sjecam se kad je azmir bio predsjednik i kaze azmir dao sam dva miliona za milion me pitaj te a za drugi me ne pitaj te isti taj senad je ustao i rekao ne moze to tako predsjednice a sad moze krije se vrijednost transfera todorovica ko zmija noge skupstine nema kurevic se vise i ne javlja na telefon jel se to senad boji ostavke ako si ispravan i cist suoci se sa problemom da si nelegalan predsjednik da se mora skupstina odrzati i imenovati predsjednik i upravni odbor kao i nadzorni odbor senad donira 5000 fukarama cijih para nasih gradskih svoje sigurno ne busa se u prsa za premije igracima protiv TC a te iste pare je dao menprom moj senade lako se je kurcit sa tudjim parama kurci se sa svojim azmir je bio veci frajer od njega pa nije mogao sam jos je svoje pare davao a mislim da i senad nece moci sam ovo sa nalom je bozji dar pokrenula se pozitivna prica dosao je covjek koji voli slobodu koga ne interesuje uprava interesuju ga rezultati i evropa cak se spominje dolazak barbe i spahe u marketing za sto godina da se uradi ono sto mi sanjamo godinama da podignemo pehar pobjednika premijer lige zato nam treba covjek koji ce zivit slobodu da i mi postanemo normalan i stabilan klub da se jednom uredi i taj OP da nam djeca ne odlaze bud zasto .ponovo imamo pozitivnu pricu oko slobode trebamo i mi se uklopit u tu pricu kad su mogli robijasi dvije godine strajkovati za bolje sutra celika mozemo i mi nesto uciniti za bolje sutra slobode ja bih najradije rastjero sve ove uhljebe zadnjih 25 god koje se vrte oko slobode otvorio put da dodju ljudi koji su pozitivni i da ova prica dobije svoj happy end ŽIVOT BEZ SLOBODE NIJE ŽIVOT :salut: :salut: :salut:
fukare

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 avg 2018, 15:56

ovaj nermin colic il je najveci slobodas od svih il je najveca zmija od svih

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 16 avg 2018, 16:00

Kako god Nalić mora ostat na klupi, mi jačeg trenera u zadnjih 10 godina nismo imali. Naš je, a evropska škola, zna svoj posao vrlo dobro. Samo da po njegovim leđima ne pukne sve. :kafa:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 avg 2018, 16:03

Isto sapunica kakva.

Senad, Nerko, Deling, Menprom

Senad, Nerko ostaju Deling i Menprom odlaze

Senad i Menprom dijele nagrade. Bony u ratu s njima preko Fukara.

Pa majku vam **** još samo da neko bude slijep i da progleda. Mogo bi se Deling pojavit ko nečija mati.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 16 avg 2018, 16:06

NKMramor je napisao/la:Kako god Nalić mora ostat na klupi, mi jačeg trenera u zadnjih 10 godina nismo imali. Naš je, a evropska škola, zna svoj posao vrlo dobro. Samo da po njegovim leđima ne pukne sve. :kafa:
Zlatan nikad nece biti upitan,veci je autoritet od predsjednika zasigurno. Ovo je zadnja dva kola njegova zasluga
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 16 avg 2018, 16:15

Hitman22 je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:Kako god Nalić mora ostat na klupi, mi jačeg trenera u zadnjih 10 godina nismo imali. Naš je, a evropska škola, zna svoj posao vrlo dobro. Samo da po njegovim leđima ne pukne sve. :kafa:
Zlatan nikad nece biti upitan,veci je autoritet od predsjednika zasigurno. Ovo je zadnja dva kola njegova zasluga
Stručnjak čovjek. uspio da uspostavi red i jedinstvo u svlačionici očigledno, što je dalo svoje rezultate u zadnje dvije utakmice. Ko god kaže da je Krupa slaba ekipa, neka pogleda naš omjer sa Krupom, pa onda broj postignutih pogodaka Krupe u prva četiri kola (9 golova su postigli). Perfektno ih je zatvorio iako smo imali suspendovane igrače, postigao jedan gol i zdravo đaci, a imali smo još prilika koje su mogle završiti golom. Najbitnije je to da je uspostavljen autoritet, a bez seljačkih metoda koje je imao smećar Musemić. Čista nogometna psihologija, pa sad imamo rezultat da nam igrači ginu na terenu za svakom loptom. :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 avg 2018, 16:24

NKMramor je napisao/la:Stručnjak čovjek. uspio da uspostavi red i jedinstvo u svlačionici očigledno, što je dalo svoje rezultate u zadnje dvije utakmice. Ko god kaže da je Krupa slaba ekipa, neka pogleda naš omjer sa Krupom, pa onda broj postignutih pogodaka Krupe u prva četiri kola (9 golova su postigli). Perfektno ih je zatvorio iako smo imali suspendovane igrače, postigao jedan gol i zdravo đaci, a imali smo još prilika koje su mogle završiti golom. Najbitnije je to da je uspostavljen autoritet, a bez seljačkih metoda koje je imao smećar Musemić. Čista nogometna psihologija, pa sad imamo rezultat da nam igrači ginu na terenu za svakom loptom. :D
ne mogu a da ne reagujem na odredjene komentare, npr atmosfera koja vlada u svlacionici bila je takva i prije dolaska zlatana nalica, to su rijeci licno buce osmanhodzica koji je clan strucnog staba i igraci su davali sve od sebe i u tekmama protiv zrinje i zvijezde

prije svega, skup igraca je takav da nisu umisljene zvijezdice, vec igraci koji zele i slusaju svoje nadredjene, daju sve od sebe na terenu (kao ona ekipa koja se borila za titulu) i u takvim okolnostima je i trenerima lakse radit... stvarno mi ide na k prica kako je to sve zasluga zlatana nalica, kog i ja podrzavam, gotivim, al daj budite malo realni!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2018, 16:28

Gdje Said ispari, zagrijava se i nestade. To ga vratio na klupu?

Sto je i pozitivno ili mu je ispod casti da ulazi sa klupe.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 16 avg 2018, 16:33

tuzlak1987 je napisao/la:Gdje Said ispari, zagrijava se i nestade. To ga vratio na klupu?

Sto je i pozitivno ili mu je ispod casti da ulazi sa klupe.
Neko otvorio jaffa napolitanke.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 16 avg 2018, 17:00

Krupa je bila bez poraza. Idemo Sirokom koji nije izgubio, pa nam dolazi Radnik koji nije izgubio. **** cemo vam statistiku
Niko, niko, samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: prisonbreak i 8 gostiju.