Mašala,ne žalimo se.Kako kod vas ? Vaši ? Jesu dobro svi tamo ?AsharaK je napisao/la:Šta se javljate vi iz fokušime žalostaneri, kako živite tamoooo ?
ŠTA VAAAAAAAS TRESEEEEEEEE
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
Mašallah što se kaže brooooPacov je napisao/la:Mašala,ne žalimo se.Kako kod vas ? Vaši ? Jesu dobro svi tamo ?AsharaK je napisao/la:Šta se javljate vi iz fokušime žalostaneri, kako živite tamoooo ?

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
nemojte ljudi razumite ih ,veceras nema spavanja kod njih, program pocinje rano ujutro od 8 h, cimbur se zadaje u rane jutarnje sate,cimburijada festival ma haos, dernek, dolazi Željo, njima dobro, bit ce teferic, ma drama a rezultat ih ne zanima bitno je da dolazi Željo ostalo sta god bude
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
-
- Kontakt:
Puno skrecete sa teme, prestanite vise.Ovi bi zicegu dali da su kao Zeljo i da im je Vlado Osim, ali ne moze to tako kod malih klubova.
Veliki bi hendikep bio izostanak Jamaka..Ari ce odgovarat ovaj teren i ne sumnjam da ce opet briljirat.Uz to cak mislim i da ce jedna Bajićeva (ako pocne) bomba da podere mrezu na Bilinom Polju.
Sutra bi nas mogle iznenaditi ove nase mlade nade
Veliki bi hendikep bio izostanak Jamaka..Ari ce odgovarat ovaj teren i ne sumnjam da ce opet briljirat.Uz to cak mislim i da ce jedna Bajićeva (ako pocne) bomba da podere mrezu na Bilinom Polju.

Masha'Allah,bitno da je sve dobro i da se mi ovako družimo.AsharaK je napisao/la:Mašallah što se kaže brooooPacov je napisao/la:Mašala,ne žalimo se.Kako kod vas ? Vaši ? Jesu dobro svi tamo ?AsharaK je napisao/la:Šta se javljate vi iz fokušime žalostaneri, kako živite tamoooo ?

SDA BIH
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
BAKIRA NAJVOLIM
RADONCIC DOBAR
- samoposteno
- Kontakt:
toliko ste nam bitni da ce bit manje raje nego protiv travnikaQWERTZ je napisao/la:nemojte ljudi razumite ih ,veceras nema spavanja kod njih, program pocinje rano ujutro od 8 h, cimbur se zadaje u rane jutarnje sate,cimburijada festival ma haos, dernek, dolazi Željo, njima dobro, bit ce teferic, ma drama a rezultat ih ne zanima bitno je da dolazi Željo ostalo sta god bude

to sto niste odani svome klubu, i sto unaprijed znate da cete ga po simpu, pa je bolje otici u grad i popit kafu za 1 km e to je drugi par cipelasamoposteno je napisao/la:toliko ste nam bitni da ce bit manje raje nego protiv travnikaQWERTZ je napisao/la:nemojte ljudi razumite ih ,veceras nema spavanja kod njih, program pocinje rano ujutro od 8 h, cimbur se zadaje u rane jutarnje sate,cimburijada festival ma haos, dernek, dolazi Željo, njima dobro, bit ce teferic, ma drama a rezultat ih ne zanima bitno je da dolazi Željo ostalo sta god bude![]()
- samoposteno
- Kontakt:
mislis ko neki sto imaju na proslavi titule 4000 gledalacaQWERTZ je napisao/la:to sto niste odani svome klubu, i sto unaprijed znate da cete ga po simpu, pa je bolje otici u grad i popit kafu za 1 km e to je drugi par cipelasamoposteno je napisao/la:toliko ste nam bitni da ce bit manje raje nego protiv travnikaQWERTZ je napisao/la:nemojte ljudi razumite ih ,veceras nema spavanja kod njih, program pocinje rano ujutro od 8 h, cimbur se zadaje u rane jutarnje sate,cimburijada festival ma haos, dernek, dolazi Željo, njima dobro, bit ce teferic, ma drama a rezultat ih ne zanima bitno je da dolazi Željo ostalo sta god bude![]()

moj brate sto pricas kad ti i ne znas taj osjecaj, pa dosadilo vise levate filovati svake god. pa smo ove titulu proslavili na derbiju pred 15000 zato tisu svijuti brukas se beze mojne ba zao mi vas 

Bajic nije za startera, mora poraditi na sebe. Bucan bi mogao zaigrat umjesto Selimovica, a Svraka umjesto Jamaka. Sutra ce Bogami morati dobro natopiti dres ako misle do boda.InatSilanBosanski je napisao/la:Puno skrecete sa teme, prestanite vise.Ovi bi zicegu dali da su kao Zeljo i da im je Vlado Osim, ali ne moze to tako kod malih klubova.
NO PYRO NO PARTY
Cimburi - Sampion 1 : 3 !
-
- Kontakt:
Mozda nije za sutrasnje utakmice, ali proigrat ce i taj momak, sto kazes da poradi na sebi.Buu je napisao/la:Bajic nije za startera, mora poraditi na sebe. Bucan bi mogao zaigrat umjesto Selimovica, a Svraka umjesto Jamaka. Sutra ce Bogami morati dobro natopiti dres ako misle do boda.InatSilanBosanski je napisao/la:Puno skrecete sa teme, prestanite vise.Ovi bi zicegu dali da su kao Zeljo i da im je Vlado Osim, ali ne moze to tako kod malih klubova.
Bucan bi sutra mogao da leti po terenu i ne sumnjam u njegov trud, sto se tice Svrake ako sutra ne bude odigrao na nivou (ne mora on bit Xavi, nek pusti koju kap znoja makar) treba ga staviti na klupu da se loma spusti i shvati da mu je i Zeljo velik klub u karijeri.
- Trequartista
- Kontakt:
Mišljenja sam da nam je sutra dženaza. Ovi naši igraju ko najveće pi*ke u posljednje vrijeme na gostovanjima, opet ćemo primiti jedan ili dva gola na početku i početi igrati kad je ustvari pobjednik odlučen i zamazat će nam oči.
Bez Jamaka i Selimovića nemamo šta tražiti u Zenici, sreća nam je što su oni gori od nas i pod mnogo većim su pritiskom.
Daj Bože da me razuvjere i pobjede sutra.
Bez Jamaka i Selimovića nemamo šta tražiti u Zenici, sreća nam je što su oni gori od nas i pod mnogo većim su pritiskom.
Daj Bože da me razuvjere i pobjede sutra.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
Celik nikad losiji a bgm i mi smo mozda najlosiji u zadnje 4 godine. Nakon 3 poraza u nizu na gostovanjima vrijeme je za jednu pobjedu. Bitno je na pocetku da ne primimo gol ako izdrzimo 20 min pobijedit cemo sigurno.
Sutra je svima prekretnica. Upravi, treneru i navijacima. Ako pobjedimo ostajemo u borbi za odbranu titule, ako izgubimo ostaje nam da se borimo za evropu. Kako god bilo SRETNO ZELJO !!!
-
- Kontakt:
pozz novi sam na forumu...mislim da vecini navijaca Zeljeznicara treba vise optimizma, ne znam kakve su to nebuloze da nam je utakmica u 10. kolu biti ili ne biti ove sezone...dajte ba, koliko god da smo lose poceli, sve se to zna dati ispraviti, te samo treba vjerovati u ovu ekipu a posebno u ove mlade nade jer oni to zasluzuju...aBd bice Zeljo i ove sezone prvak, samo malo optimizma i strpljenja ljudi...ako sutra kojim slucajem ne pobijedimo ne treba praviti dramu jer 2/3 sezone su jos pred nama i ostaje nam dovoljno vremena da preokrenemo u svoju korist...veliki pozdrav za sve prave i istinske navijace najboljeg i najtrofejnijeg kluba u drzavi 

Sigurno da nije ključna utakmica ove sezone, ali je veoma bitna. U popriličnom smo zaostatku i valja negdje početi nadoknađivati izgubljeno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Necemo izgubiti danas aBd, a nadam se da cemo pobjediti; puno bi znacilo ovo, ma svjesni su i igraci, steta ako jamak i selimovic ne budu igrali, s njima bi bilo lakse.
Danas u dresovima sa natpisom Budi Željo!
http://fkzeljeznicar.ba/danas-u-dresovi ... eljo/6727/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/danas-u-dresovi ... eljo/6727/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ja ne pamtim da je Celik u Premijer ligi ikad bio losiji.Danas pobjeda ne smije doci u pitanje.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Kajkutenjoyer, Lokomotifa i 39 gostiju.