Jel stvarno mislis da to nije istina?Sariel1987 je napisao/la:vecerajte mene ne cekajteeeee
ajmo ruke gore svi svi svi

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Jel stvarno mislis da to nije istina?Sariel1987 je napisao/la:vecerajte mene ne cekajteeeee
Koji dio @katarakta?katarakta je napisao/la:Jel stvarno mislis da to nije istina?Sariel1987 je napisao/la:vecerajte mene ne cekajteeeee
Pa ovo je UG gdje je taj izvjestaj imamo pravo znati koliko kome i zasto....ili je privatno vlasnistvo....katarakta je napisao/la:Pa revizorski i fin. izvjestaji se rade u postupku licenciranja. Htio, ili neBrcanskamalta je napisao/la:Pa Senade uradite reviziju,finansijski izvjestaj,sredite omladinski,skupstinu ,clanske....
I udji u historiju kao najbolji predsjednik pod cijom palicom je Sloboda uspjela....I ima da grad citav bude uz tebe.
Ovako ste svi isti samo se optuzujete medjusobno a ne zna se ko je gori.
Dje su pare od Todorovica...
Dio za teretanu, zaradu i večeru. Samo vode fali za rukesviunapad1010 je napisao/la:Koji dio @katarakta?katarakta je napisao/la:Jel stvarno mislis da to nije istina?Sariel1987 je napisao/la:vecerajte mene ne cekajteeeee
@solinas ja jos ne znam da je neko napravio pozitivnu priču kod nas sa "privatizacijom". Dok ne bude zakon o sportu sve je to tankosava. Najbolje su prošli pitari ali vec par godina stagniraju. Čelik opasno mulja i zna se na koji način i ko ih drži. Nisu jos potpisali reprogram izgleda, a poklonili su klub kriminalcu. Iskreno ne bih volio taj scenario kod nas nikako. Da postoje pošteni i iskreni ljudi da vode klub transpatentno i na ovaj način mi bi mogli biti puno uspješniji. Druga je stvar sto se niko ne pojavljuje takav izgleda to vise ne postoji.Brcanskamalta je napisao/la:Zvijezda Gradacac mijenja statut,placa se clanstvo u skupstini i aktivno pregovaraju sa investitorima....Svi mogu,Celik,Zvijezda ali eto Sloboda ne moze.
Celik je more posla uradio unutar kluba....I siguran sam kada Turcin rijesi sve iznutra jurisace na rezultat.....
Sigurno nije dao ticaPe. Inače, bio bi glasniji nego FukareSariel1987 je napisao/la:poznavajuc MO vrlog nam precjednika nista mu ne vjerujem![]()
da obrnem pitanje cime je zasluzio tvoju odbranu na ama bas svaki gaf i los potez kojih je daleko vise od dobrih???
doduse nisi sam ima ih ovde jos par ko i na stadionu bukvalno par
Novinari su najveci smecari drustva uvjek bili.Sariel1987 je napisao/la:pukla tikva dzaba dao pare![]()
sad je opet saka jada![]()
jebga glas u medijima vrijedi, al opet kad raja uzivo popljuje dzaba i novinari hehe
i kazu zapad sutio
ej moj katarakta dzaba je i tebi dao ako je dao..
I ti se se sav pogubio ne znas kud bi vise.tuzlak1987 je napisao/la:A koja je fora u tjeranju uprave i Senada? Da ispadnemo iz lige?
Samim time sto se zna ko ga tjera odmah se vidi da samo moze na gore. I da ce novi predsjednik odmah u tal sa tim koji tjeraju ove.
pa dobro ekskluzivni pristup klubu ekipi info i tako to...katarakta je napisao/la:@Sariel, kontrola mase na zapadu. Otvori očiA da je bogdom dao
Uprave nema,ima samo Senad!A treba da imamo i UO i NO!!Nikako da skontas sta treba da ima normalan klub.tuzlak1987 je napisao/la:A koja je fora u tjeranju uprave i Senada? Da ispadnemo iz lige?
Samim time sto se zna ko ga tjera odmah se vidi da samo moze na gore. I da ce novi predsjednik odmah u tal sa tim koji tjeraju ove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.