FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sariel1987
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sariel1987 » 16 avg 2018, 09:28

nemoj tako , danas svako baci petaka na kutiju cigara, dvije pive, 3 kafe nebitno.
gdje ima volje ima i nacina!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 16 avg 2018, 09:51

katarakta je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Ne vraca se ni Pero dobio dvije tekme, dakle Pero , Hadzan i Amidza ne igraju, do ponedeljka nebi me cudilo da nas jos ko zadesi, neki belaj
Pero jedna tekma, ne moze za dva zuta dobit dvije :)
Moze zavisi sta sudija upise kao razlog drugog zutog, odnosno crvenog ali eto vidjeces da je dvije.
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 16 avg 2018, 09:57

Zvijezda Gradacac mijenja statut,placa se clanstvo u skupstini i aktivno pregovaraju sa investitorima....Svi mogu,Celik,Zvijezda ali eto Sloboda ne moze.
Celik je more posla uradio unutar kluba....I siguran sam kada Turcin rijesi sve iznutra jurisace na rezultat.....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

juvebosna
Kontakt:

Post Postao/la juvebosna » 16 avg 2018, 10:29

Vasiljevic se vraca protiv listice
Pero je dobio 2 žuta,automatski propusta 1 tekmu,znaci i on je tu protiv listice
Hadzan isto dobio 2 zuta i propusta sljedecu
Zbog 3 zuta ne igra Antonio
znaci vracaju se Pero i Vasa ne igraju Hadzan i Toni

jos jednom cestitke Nali jer se veoma kratko vrijeme vidi njegov pecat,ali brate reci im da smanje kartone :urnebes: :urnebes:
"Postao sam Juventino onog dana kada sam kročio u Torino,i zbog toga što sam shvatio koliko ovaj klub mrze navijači drugih klubova u Italiji.njihovu mržnju sam pretvorio u ljubav prema Juveu.Protiv svega i svakoga "Paolo Montero"

katarakta

Post Postao/la katarakta » 16 avg 2018, 10:46

TaRgEt_ je napisao/la:
katarakta je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Ne vraca se ni Pero dobio dvije tekme, dakle Pero , Hadzan i Amidza ne igraju, do ponedeljka nebi me cudilo da nas jos ko zadesi, neki belaj
Pero jedna tekma, ne moze za dva zuta dobit dvije :)
Moze zavisi sta sudija upise kao razlog drugog zutog, odnosno crvenog ali eto vidjeces da je dvije.
Kad si navalio :D
slikahost image online
Niko, niko, samo Sloboda

katarakta

Post Postao/la katarakta » 16 avg 2018, 10:48

Sariel1987 je napisao/la:nemoj tako , danas svako baci petaka na kutiju cigara, dvije pive, 3 kafe nebitno.
gdje ima volje ima i nacina!
Sve to stoji i to si upravu. I nemaju za ulaznice, a mijenjali bi upravu :urnebes:. Uđe džaba i onda skandira Uprava napolje. Zato cenki treba biti ulaz, pa skandiraj šta hoćeš :lol:
Niko, niko, samo Sloboda

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 16 avg 2018, 11:07

Odlicno zbog dvije vezane pobjede i sto smo na vrijeme uhvatili prikljucak vrhu, steta sto nismo uzeli barem jos ta dva boda protiv Zvijezde, o nesreci protiv Zrinjskog i Sarajeva da ne pricam, ali mozda ne bi Nala odmah dosao. Bilo kako bilo bitno je da smo na pravom kolosijeku i kao sto neko napisa, kakav bod protiv Sirokog, kad ides na bod vratis se pognute glave, pobjednicki mentalitet se gradi kad u svakoj utakmici ides na tri boda i nadam se da ce Nala to usaditi igracima.

Ne mogu da se ne nadovezem na pricu oko Senada. Prvom meni taj covjek nije bio simpatican ni sekunde, iritantan, bahat, proklizo nebrojeno puta i slicno ali kad sam iz provjerenih izvora zadnjih dana cuo kakav pritisak trpi, zbog cega i od koga, onda kazem PUNA PODRSKA SENADU! Samo naprijed, nedaj da se svako igra sa klubom kad hoce i kako hoce.

P.S. Bitno je da ima podrsku od onog od koga je podrska najpotrebnija ;) ;)

katarakta

Post Postao/la katarakta » 16 avg 2018, 11:15

@Karemberu, znaju to ovdje svi, samo ne smije niko reći i svi ovdje se prave budale. Isti ti su otjerali Azmira, otjerat će i Senada, pa i Bonyja, koji im se sad sviđa. Klasične reketaške organizacije koje se kriju iza navijačke grupe i koje se raspoređuju po zapadu, na svaki sektor, da bi skandirali Uprava napolje. Kontrola mase ;) Smiješno. Treba podržat trenera, igrače, SLOBODU, a predsjednika je bilo, bit će i dolazit će. Bogami i odlazit.
Niko, niko, samo Sloboda

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2018, 11:34

Predsjednik tuzlanske Slobode Senad Mujkanović prolazio je kroz pravu dramu tokom utakmice sa Krupom na Tušnju. Zbog zdravstvenih problema završio je u bolnici, a na UKC-u u Tuzli saznao je da je Sloboda uspjela da postigne gol i ubilježi novu pobjedu.

“Istina je. Završio sam u bolnici, a još uvijek se nalazim na UKC-u u Tuzli. Ostao sam na dodatnim pretragama. U bolnici sam saznao za pobjedu. Sada se lakše diše. Doveli smo trenera koji je vrlo brzo posložio kockice, a neki su govorili što će ti ovaj, koga je vodio. Sretan sam jer Sloboda ima čovjeka poput Zlatana Nalića”, rekao je za “****” Senad Mujkanović.

“To rade interesne skupine oko FK Sloboda, a harangu protiv mene predvodi i Nermin Čolić, moj bivši saradnik. Dok sam ja predsjednik kluba, Bony neće biti u Upravnom odboru kluba. On je najveći negativac, koji je isto radio i Azmiru Husiću i prijašnjim Upravama. Također, postoje i tzv. navijači, koji u Slobodi vide priliku da zarade. Ne odgovara im posložen klub. Sloboda je organizaciono u nikada boljoj situaciji, sa debokliranim računom. Sada imamo evropskog trenera, koji je brzo posložio kockice u ekipi. Dolaze i rezultati, nekome to ne odgovara. Pojedinim navijačima da je ići u teretanu i dolaziti do para na brz način. Ja im poručujem da ne peru džaba ruke, nema večere”, poručio je za “****” ogorčeni predsjednik Slobode Senad Mujkanović, koji tvrdi kako zna “odakle vjetrovi pušu te da navijači koji pale baklje i ubacuju na teren samo nanose štetu klubu”.

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 16 avg 2018, 11:43

Eno sad TC i Krupa najslabije u ligi haha

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 16 avg 2018, 11:46

Pa Senade uradite reviziju,finansijski izvjestaj,sredite omladinski,skupstinu ,clanske....
I udji u historiju kao najbolji predsjednik pod cijom palicom je Sloboda uspjela....I ima da grad citav bude uz tebe.
Ovako ste svi isti samo se optuzujete medjusobno a ne zna se ko je gori.
Dje su pare od Todorovica...
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 16 avg 2018, 11:53

tuzlak1987 je napisao/la:Predsjednik tuzlanske Slobode Senad Mujkanović prolazio je kroz pravu dramu tokom utakmice sa Krupom na Tušnju. Zbog zdravstvenih problema završio je u bolnici, a na UKC-u u Tuzli saznao je da je Sloboda uspjela da postigne gol i ubilježi novu pobjedu.

“Istina je. Završio sam u bolnici, a još uvijek se nalazim na UKC-u u Tuzli. Ostao sam na dodatnim pretragama. U bolnici sam saznao za pobjedu. Sada se lakše diše. Doveli smo trenera koji je vrlo brzo posložio kockice, a neki su govorili što će ti ovaj, koga je vodio. Sretan sam jer Sloboda ima čovjeka poput Zlatana Nalića”, rekao je za “****” Senad Mujkanović.

“To rade interesne skupine oko FK Sloboda, a harangu protiv mene predvodi i Nermin Čolić, moj bivši saradnik. Dok sam ja predsjednik kluba, Bony neće biti u Upravnom odboru kluba. On je najveći negativac, koji je isto radio i Azmiru Husiću i prijašnjim Upravama. Također, postoje i tzv. navijači, koji u Slobodi vide priliku da zarade. Ne odgovara im posložen klub. Sloboda je organizaciono u nikada boljoj situaciji, sa debokliranim računom. Sada imamo evropskog trenera, koji je brzo posložio kockice u ekipi. Dolaze i rezultati, nekome to ne odgovara. Pojedinim navijačima da je ići u teretanu i dolaziti do para na brz način. Ja im poručujem da ne peru džaba ruke, nema večere”, poručio je za “****” ogorčeni predsjednik Slobode Senad Mujkanović, koji tvrdi kako zna “odakle vjetrovi pušu te da navijači koji pale baklje i ubacuju na teren samo nanose štetu klubu”.
Senade sto ne kazes da si tom novom evropskom treneru pred tekmu sa TC dostavio spisak igrača koji moraju igrati?Tako se ne vodi klub!!
DRŽAVA TUZLA!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2018, 11:56

Pocinjem misliti da ovdje i na forumu ima placenika. :rol: Na info necu vjerovati nikom, samo podrska ekipi.

Treneru isto podrska, djeluje mi kao da se maksimalno trudi, a u karijeri nazad je radio sa istaknutim ljudima.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 16 avg 2018, 11:58, ukupno mijenjano 1 put.

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 16 avg 2018, 11:57

tuzlak1987 je napisao/la:Pocinjem misliti da ovdje i na forumu ima placenika. :rol:
Ima,eto te.
Stjepan Tomasevic

Junije Palmotic

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 16 avg 2018, 11:58

kakvi ba placenici sta je vama? pa budete li vi na tusnju uopste? imate li oci usi? gledate li slusate li?
dopizdile raji prazne price i lafine

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 avg 2018, 11:59

Brcanskamalta je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Pocinjem misliti da ovdje i na forumu ima placenika. :rol:
Ima,eto te.
Jesam al malo sutra.

Ja samo realno gledam. Sto bih nasjedao na price, pa da kasnije duplo gore popusimo. A da samo nekom napuhanom piletu bude bolje.

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 16 avg 2018, 12:00

evo ja najvise sebi vjerujem.
i onom sto sam vidim i cujem.
dakle uprava napolje.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 16 avg 2018, 12:01

Brcanskamalta je napisao/la:Pa Senade uradite reviziju,finansijski izvjestaj,sredite omladinski,skupstinu ,clanske....
I udji u historiju kao najbolji predsjednik pod cijom palicom je Sloboda uspjela....I ima da grad citav bude uz tebe.
Ovako ste svi isti samo se optuzujete medjusobno a ne zna se ko je gori.
Dje su pare od Todorovica...
Pa revizorski i fin. izvjestaji se rade u postupku licenciranja. Htio, ili ne
Niko, niko, samo Sloboda

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 16 avg 2018, 12:05

cuj da ne peru dzaba ruke nece vecerat a on sam otiso i odnio im pare na noge :lol: :lol: :lol:
ko mu smislja ove izvale :lol:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 16 avg 2018, 12:08

vecerajte mene ne cekajteeeee
ajmo ruke gore svi svi svi :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.