FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije praksa, al' izuzeTKi se dešavaju. Pitao sam za press davno prije ikakve priče o Dženi, dakle zbog toga nije.
Sve dok sjede po istim nargilhanama s običnim pukom i nije...
Ja se izvinjavam, ako može danas da se posvetimo fudbalu, pa se večeras vraćamo problemima. J*BI IH MILANEEEEEEEEEEEEEE
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
ja bih to ovako gledao...Steph je napisao/la:Nije praksa, al' izuzeTKi se dešavaju. Pitao sam za press davno prije ikakve priče o Dženi, dakle zbog toga nije.
Imas kravu kojoj kupuješ sijeno, hranu, da proizvodi umjesto 10 litara dnevno, 20 litara... i onda trosi te pare i svaki put kada da 20 littara udari nogom i prolije... e to su naša dva "nebrusena dijamanta"

ja cu vazda o problemima jer smo o problemima proicali i 2006 i 2007 i 2010 i 2012 i 2013 i zato smo i doveli klub gdje jeste jer smo bili uvijek otvoreni i nismo gurali pod tepih... pa necemo ni sada... samo molim BOGA da im zabrane šiše, alkohol (Osim needeljom navecer jer je pon. sobodan dan) i da im dušu vade NOCNIM TRENINZIMA u kampu pa ako im nije mrsko neka izlaze poslije treninga....
GOJKARO, neka ti je sretno i štedi jarane, malo li je 400 000 eura mjesecno, a ovi neka na šišama igraju za 40 000 godsinje... MARAKA
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Biće i to kad pređe u RomuPantelija je napisao/la:ja bih to ovako gledao...Steph je napisao/la:Nije praksa, al' izuzeTKi se dešavaju. Pitao sam za press davno prije ikakve priče o Dženi, dakle zbog toga nije.
Imas kravu kojoj kupuješ sijeno, hranu, da proizvodi umjesto 10 litara dnevno, 20 litara... i onda trosi te pare i svaki put kada da 20 littara udari nogom i prolije... e to su naša dva "nebrusena dijamanta"![]()
ja cu vazda o problemima jer smo o problemima proicali i 2006 i 2007 i 2010 i 2012 i 2013 i zato smo i doveli klub gdje jeste jer smo bili uvijek otvoreni i nismo gurali pod tepih... pa necemo ni sada... samo molim BOGA da im zabrane šiše, alkohol (Osim needeljom navecer jer je pon. sobodan dan) i da im dušu vade NOCNIM TRENINZIMA u kampu pa ako im nije mrsko neka izlaze poslije treninga....
GOJKARO, neka ti je sretno i štedi jarane, malo li je 400 000 eura mjesecno, a ovi neka na šišama igraju za 40 000 godsinje... MARAKA

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
dobro, greska u pisanju, godsinje, ali opet poenta je u tome da je tek sada jasno zasto je gojko gojko a bruda i šiša bruda i šiša a za par godina ce po kafama pricati (u tim trenutcima igraju za slaviju iz IS) "bruda moj, bio sam bolji od gojka ocam mog, jara ALLAHA mi kroz noge mu probacivao, nego ja imao ozljedu a on dobrog menadzera i trener me nije gotivio bruda moj i etoo on ode u ligu 5 ... ma samo sreća jara moj nista drugo"
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Prenosi li arena, jer nema nista na programu
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Moja Tv prenosiVivaLasVegas je napisao/la:Prenosi li arena, jer nema nista na programu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
snimak u 0005 na bht
303 na teletekst
teletext.bhrt.ba
303 na teletekst
teletext.bhrt.ba
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Kralju moj Gojko ima 400 000€ godišnje ne mjesečno,nije PAOK velesila tolika da ima tolike pare za igrača iz BiH,pa Dzeko je u Manchesteru imao 150 000£ sedmično,a razlika izmedju najbogatijijeg kluba i PAOKA ihihi...Pantelija je napisao/la:
Sabrine mi moje!
Hajde razbijte taj Celik i tu neugodnu tradiciju, moj rodjendan je idealna prilika za to i ujedno i jedina zelja 

Zna li iko ako se ne uspijem prebacit do zenice imal se gdje gledat?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
JE LI TREBAM TRI PUTA ISPRAVITI?BosnianKingdom je napisao/la:Kralju moj Gojko ima 400 000€ godišnje ne mjesečno,nije PAOK velesila tolika da ima tolike pare za igrača iz BiH,pa Dzeko je u Manchesteru imao 150 000£ sedmično,a razlika izmedju najbogatijijeg kluba i PAOKA ihihi...Pantelija je napisao/la:

imas post ispod gdje sam lijepo napisao "greska" ...
ispravio me vec kolega, a jasno je na sta sam mislio
- kenanbrajic
- Kontakt:
Nadati se da će biti stream.paulus je napisao/la:Zna li iko ako se ne uspijem prebacit do zenice imal se gdje gledat?
- PitarBordo
- Kontakt:
Najveća glupost mi je to što da bi gledao bilo koju bitniju utakmicu moraš da imaš priključak MojaTV. Čisti monopol.
Samo Saraj'vo.
Ima li kakav stream da se može gledati utakmica,jbg nemam moja tv
Re: Odg: FK Sarajevo
Za ove koji nemaju Moja TV a imaju tablete ili mobitele sa android sistemom, instalirate app livestream, izvršite prijavu preko facebooka, u pretrazi ukucajte FK Sarajevo, ima jedan acc pod tim imenom i na njemu idu utakmice sa moja tv. Prvo i drugo kolo su bile, valjda ce i danas. 
Nije baš ugodno gledati, nekad i štopa, ali bolje išta ne ništa.

Nije baš ugodno gledati, nekad i štopa, ali bolje išta ne ništa.
Dobar sastav, bar sam siguran da necemo primiti gol danas. Inace, moja prognoza 0-2 Okic i Puzigaca iz penala strijelci!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mourinho ljut na svoje igrače, ali i na samog sebe
Menadžer chelseaja Jose Mourinho istakao je da nije nimalo zadovoljan kako je njegova ekipa otvorila novu sezonu. Jedan bod iz dvije utakmice je najgori start Chelseaja u posljednjih 17 godina u Premiershipu, a to je nešto što itekako zabrinjava karizmatičnog Portugalca.
"Imamo jedan bod iz dvije utakmice. Nisam nimalo zadovoljan. Nisam zadovoljan s Ivanovićem, Cahillom, Terryjem, Azpilicuetom, Hazardom, Fabregasom, Matićem... Za mene je najvažnije da sam nezadovoljan sam sobom. Naučio sam ostvarivati mnogo bolje rezultate", istakao je Mourinho, koji je potom otkrio da je počeo raditi na sebi: "Svaki dan idem u teretanu kako bih bio spremniji. Možda bih trebao biti aktivniji uz aut liniju. I meni je potrebna bolja forma", zaključio je The Special One.
Kad on kaze da nije zadovoljan sa sobom i igracima koje ima...a kod nas je 'sve super' po rjecima Dzene.
Malo se trebamo ugledati na svjetske ekipe, trenere, igrace..
A danas po pobjedu aBda!!! SVI U NAPAD, JEDAN JE HASE !!!
Menadžer chelseaja Jose Mourinho istakao je da nije nimalo zadovoljan kako je njegova ekipa otvorila novu sezonu. Jedan bod iz dvije utakmice je najgori start Chelseaja u posljednjih 17 godina u Premiershipu, a to je nešto što itekako zabrinjava karizmatičnog Portugalca.
"Imamo jedan bod iz dvije utakmice. Nisam nimalo zadovoljan. Nisam zadovoljan s Ivanovićem, Cahillom, Terryjem, Azpilicuetom, Hazardom, Fabregasom, Matićem... Za mene je najvažnije da sam nezadovoljan sam sobom. Naučio sam ostvarivati mnogo bolje rezultate", istakao je Mourinho, koji je potom otkrio da je počeo raditi na sebi: "Svaki dan idem u teretanu kako bih bio spremniji. Možda bih trebao biti aktivniji uz aut liniju. I meni je potrebna bolja forma", zaključio je The Special One.
Kad on kaze da nije zadovoljan sa sobom i igracima koje ima...a kod nas je 'sve super' po rjecima Dzene.

A danas po pobjedu aBda!!! SVI U NAPAD, JEDAN JE HASE !!!

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- PitarBordo
- Kontakt:
Muhamede mislim da raju fakat to najviše iritira... to farbanje očiju, ono bukvalno vrijeđaš mi intelegenciju sa "dominirali smo", a ja i još 7.000 ljudi iz prve ruke znamo da je daaaaalko od toga.
Samo Saraj'vo.
- kenanbrajic
- Kontakt:
Dje uprati sastav?RuleHz je napisao/la:Dobar sastav, bar sam siguran da necemo primiti gol danas. Inace, moja prognoza 0-2 Okic i Puzigaca iz penala strijelci!