FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GracanicaAA » 21 avg 2015, 23:49

hz033 je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Mozel mi neko od vas koji je vise pratio ove kadete i juniore reci kakav je igrac po vama bio Admir Đono ??
Posto je potpisao za moje Bratstvo...
:problem: :facepalm: takav
Hahahaha ozb ? :) aj vidit cemo kako ce sutra odigrati utakmicu pa cu onda vidit mozel sta :D

HZ1407
Kontakt:

Post Postao/la HZ1407 » 21 avg 2015, 23:57

AdnanRZ je napisao/la::bih: Bujrum sutra u Zenicu,da ne bude problema nedaj Boze,nema potrebe za problemima,nadam se da cete doci casno i posteno podrzat svoj klub.A kako citam neki nas hoce podrzat,svaka cast vi ste rijesili lako sa svojim klubom :) Sretan put!
Hvala brate da su bogdom svi ko ti!

Ja mislio ohladio sukob robijasa s hordima, jer kad sam bio u zenici kad je bosna igrala neki celikove pjesme pjevala.

Ja ih pitam vi robijasi? Oni rekli da, sta si ti?HZ!

Samo da nisi TM.

Ma bit ce sve normalno ba.

Hocemo pobjedu!

AdnanRZ
Kontakt:

Post Postao/la AdnanRZ » 22 avg 2015, 00:01

HZ1407 je napisao/la:
AdnanRZ je napisao/la::bih: Bujrum sutra u Zenicu,da ne bude problema nedaj Boze,nema potrebe za problemima,nadam se da cete doci casno i posteno podrzat svoj klub.A kako citam neki nas hoce podrzat,svaka cast vi ste rijesili lako sa svojim klubom :) Sretan put!
Hvala brate da su bogdom svi ko ti!

Ja mislio ohladio sukob robijasa s hordima, jer kad sam bio u zenici kad je bosna igrala neki celikove pjesme pjevala.

Ja ih pitam vi robijasi? Oni rekli da, sta si ti?HZ!

Samo da nisi TM.

Ma bit ce sve normalno ba.

Hocemo pobjedu!
Ma joj,normalno je da se na tribinama prepucava,al tuce po gradu i to ne dolazi u obzir.Fino dodzete na tekmu podrzite klub i kuci a ne da neko strada.
Celik Zenica 1945
Robijasi Zenica 1988

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 22 avg 2015, 00:09

Joj vam price :mrgreen:

Sutra ko god moze pravac Zenica. Znate rutu kretanja i dogovor oko toga, i podrska klubu.

Danas nam je pobjeda jako potrebna.

Sarajevo volimo te ludo :zviz: :salut:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 avg 2015, 00:12

Za kaj opet nema organizovanog prevoza
1946

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 22 avg 2015, 00:14

Coromandel je napisao/la: prvi su izašli na ulice zenice, blokirali saobraćaj i stali na našu stranu da nam daju podršku kad je vedran ubijen. to što šaka jada skandira budalaštine vezane za ratna dešavanja i naš grad, ne treba da bude mjerilo. ima tamo dobrih ljudi.
Upravo tako.Konacno neko ko razumije neke stvari. ;) Svaki grad ima par imbecila koji pokusavaju ukaljati grad,klub i navijace.
MortemHz je napisao/la:.kamenje kada se vracas sa svakog gostovanja i sl. ali nema veze
Vidis i nama je isto tako kad dodjemo iz Sarajeva. :) I to ce uvijek tako biti.Nikad fer tuce nece ovdje biti,nazalost.

P.S Nek bolji dobije mec ! ;) ;)
!

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 22 avg 2015, 00:20

Jel to protiv Celika igramo?

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 22 avg 2015, 00:20

Pustite ovog AdnanRZ-a, druze jesi normalan dezinformacije siris ..
normalno da niko ne zeli nasilje, pogotovo da Bošnjake udaraju iz naseg šeher Sarajva, il bilo kojeg drugog grada :D
ali morate svjesni biti da ce bilo ko sa obiljezjima biti napadnut, ne mozemo siriti neko prijateljstvo, moramo upozorit ljude da nekom glava ne pukne.
a da ste nam drazi od Manijaka jeste, kad kazem drazi mislim manje mrži :D
ima nas dosta raje sto nismo u navijackom fazonu sad, i ispijaće se kafice sa pitarima prije tekme, prozborit koja o fudbalu pa onda pravac najljepseg stadiona u BiH. Sretan put sutra i da se bez boda kuci vratite aBd
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Oerde
Kontakt:

Post Postao/la Oerde » 22 avg 2015, 00:28

Locust je napisao/la:Germain Kouadio je u prve tri utakmice ove sezone (jednu je propustio zbog crvenog jer je ispao glup protiv nas) sigurno među 5 igrača premijer lige, i definitivno je pokazao više od bilo kojeg našeg igrača, da to ne limitiramo samo na krila.

Protiv Lištice sam ga gledao, jedini opasan igrač Travnika. Protiv nas smo svi to gledali, na žalost, a protiv Čelika ja lično nisam vidio ni highlightse, ali eto imao je dvije asistencije, i svi kažu da je bio odličan.

Ja iskreno ne mislim da je kvalitetniji igrač od Krste ili Dulje, ali da nije momak dobio pet popišanih minuta kod nas za svo vrijeme, e to ne mogu da shvatim nikako. Samo pet minuta. Argumenti da je on puno korisniji kada njegova ekipa igra na kontre definitivno stoje, ali da nije bilo za njega mjesta pored Amera Bekića ili Šefke, e to ne shvatam da mu **** mater.

Vjerujem da je sa Kostićem slična priča, pa nisu maloumni ti u Pazaru.
Bio lik najbolji u svim utakmicama. Nema priče. Od Dulje recimo nije prodorniji, ali je dosta agilniji. Od Krste je i prodorniji i agilniji, ali lošije konta igru od Makedonca. Ja ne kontam da nema mjesta za Amera Bekića, pa lik svaku koju je igrao je trčao preko 10 km, a nije mu krilo primarna pozicija, u Travniku ga Kodro gurnuo tu, i otad jest. Ali dobro, isto tako ja vrlo dobro kontam da nam dođe Marcelo teško da bi zaigrao na lijevom beku.

AdnanRZ
Kontakt:

Post Postao/la AdnanRZ » 22 avg 2015, 00:32

BadrHari je napisao/la:Pustite ovog AdnanRZ-a, druze jesi normalan dezinformacije siris ..
normalno da niko ne zeli nasilje, pogotovo da Bošnjake udaraju iz naseg šeher Sarajva, il bilo kojeg drugog grada :D
ali morate svjesni biti da ce bilo ko sa obiljezjima biti napadnut, ne mozemo siriti neko prijateljstvo, moramo upozorit ljude da nekom glava ne pukne.
a da ste nam drazi od Manijaka jeste, kad kazem drazi mislim manje mrži :D
ima nas dosta raje sto nismo u navijackom fazonu sad, i ispijaće se kafice sa pitarima prije tekme, prozborit koja o fudbalu pa onda pravac najljepseg stadiona u BiH. Sretan put sutra i da se bez boda kuci vratite aBd
Reci ti meni kakvu sam dezinformaciju(informaciju)dao.Opcenito kazem kad i oni dodji i nasi idu uvijek neki belaj pa makae bio i sitan.
Celik Zenica 1945
Robijasi Zenica 1988

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 22 avg 2015, 00:47

BitiSrcemVezan je napisao/la:
ShofaII je napisao/la:Kad su na Kosevu robijasi skandirali "Asime odlazi" istok ustao i skandirao "Asime ostani" tesko da ce biti podrska za probleme u klubu. A sreca pa im se nije desilo sto nama pa da ne moramo podrzavati, da se i nama nije desilo sad bih mjenjao Tana za Vedrana iako momka nisam poznavao.
Sjeća li se ko Vlado odlazi, i poslije toga članak u nekoj novini Robijaši tražili ostavku Vlade Jagodića nakon poraza na Koševu :lol:
Bio sam jedan od sudionika skandiranja :D , mislim da je on dao izjavu za onaj njihov sport zdk da smo placenici :urnebes: :urnebes:

HZ1407
Kontakt:

Post Postao/la HZ1407 » 22 avg 2015, 00:48

cuj napasti raju s obiljezje FKSa?

Ja mislio vi normalni. Ne moramo biti jarani, a makar neutralno.

Sad ispade vi dusmani.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 22 avg 2015, 01:08

Mogu ovi naši igrati preko čega hoće, ali uvijek noć pred utakmicu ja ne mogu da spavam i jedva čekam da 11 bodro bijelih momaka istrči na predivan travnjak zeničkog Bilinog polja.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 22 avg 2015, 01:11

Ma bijelih samo.

Nismo Bordo obukli od berlinskog kongresa :roll:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 avg 2015, 01:14

Vjerovatno forsiraju bijele i one nekakve sive i ostali spektar boja jer su to nove garniture, bordo je ostala pa će ići što manje očigledno. A trenutna bordo garnitura je naša najjednostavnija a najljepša garnitura od osnivanja definitivno.
1946

HZ1407
Kontakt:

Post Postao/la HZ1407 » 22 avg 2015, 01:20

Ni u bordo kucici nemaju normalnu velicinu bordo dresova.

Samo XXXL. Izgleda i za igrace nestalo haha.

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 22 avg 2015, 01:26

GracanicaAA je napisao/la:Mozel mi neko od vas koji je vise pratio ove kadete i juniore reci kakav je igrac po vama bio Admir Đono ??
Posto je potpisao za moje Bratstvo...
Iz Sarajeva prešao u Željezničar, tamo uglavnom ulazio sa klupe, al' je znao i zabit' počesto. Al' to je bilo u sezoni 2013/2014. Veze nemam gdje je bio čitavu prošlu godinu...

Mislim da ga je nesportski život i manjak inteligencije unazadio u karijeri.

HZ1407
Kontakt:

Post Postao/la HZ1407 » 22 avg 2015, 01:30

Ako treba nekome prevoz za zenicu, nek se javi preko pp

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 avg 2015, 08:47

A sad Saraj'vo igraj i pobjedi........

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 avg 2015, 08:49

hilmo je napisao/la:A sad Saraj'vo igraj i pobjedi........
To hilmo brate :opaopa:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: budzak i 22 gosta.