FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Odlicno tri bobe.
Sudija derpe placeni stadndardno grbav.
Nala nedaj se!!! Uz tebe smo!!!!
Dzaba im sve!!! Ko konta konta
Sudija derpe placeni stadndardno grbav.
Nala nedaj se!!! Uz tebe smo!!!!
Dzaba im sve!!! Ko konta konta
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Koliko je bilo na Tusnju,makar 4 milje ili......
Bitna je pobjeda. ....
Aerals sto 5000 sta je bilo......
Bitna je pobjeda. ....
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bore se momci svaka im cast, kada su dobili Tz City znao sam i da ovdje uzimaju bodove tj. sva tri boda. Gol Vidovica opet zakucano kao i protiv City-a.
Zukic kao sto sam i ocekivao zafrkan igrac, ima visinu, a pokretan je i moze uzeti visoke lopte. Ovi ostali standardno, pretezno dobro. Stoperi na nivou, bekovi mogu reci i bolji nego prosli put. Baraban se bori, Vidovic se bori, Hadzanovic ima energiju i sa Alispahicem cini dobar par jer znaju oba lopte.
Kada je Livancic usao sada dao je energije sto je pozitivno, neka od njega nesto. Pravio je probleme i ovo mu je do sada najbolja utakmica za Slobodu.
Golman siguran. Uglavnom nemam nikakve zamjerke, trazio sam samo 3 boda. A moze se reci i da su nadmasili moja ocekivanja jer ima tu igre i kombinatorike.
Sa sjevera bilo: "Senade lopove odlazi iz svetinje". Biti ce da znaju nesto za njega ili su protiv njega sada iz nekih razloga.
Zukic kao sto sam i ocekivao zafrkan igrac, ima visinu, a pokretan je i moze uzeti visoke lopte. Ovi ostali standardno, pretezno dobro. Stoperi na nivou, bekovi mogu reci i bolji nego prosli put. Baraban se bori, Vidovic se bori, Hadzanovic ima energiju i sa Alispahicem cini dobar par jer znaju oba lopte.
Kada je Livancic usao sada dao je energije sto je pozitivno, neka od njega nesto. Pravio je probleme i ovo mu je do sada najbolja utakmica za Slobodu.
Golman siguran. Uglavnom nemam nikakve zamjerke, trazio sam samo 3 boda. A moze se reci i da su nadmasili moja ocekivanja jer ima tu igre i kombinatorike.
Sa sjevera bilo: "Senade lopove odlazi iz svetinje". Biti ce da znaju nesto za njega ili su protiv njega sada iz nekih razloga.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 15 avg 2018, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
3500-4000, tako nestoBrcanskamalta je napisao/la:Koliko je bilo na Tusnju,makar 4 milje ili......
Bitna je pobjeda. ....
Jedan grad, jedna ljubav!
Fukare skandirale "Senade lopove odlazi iz svetinje".Brcanskamalta je napisao/la:Koliko je bilo na Tusnju,makar 4 milje ili......
Bitna je pobjeda. ....
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Dao Senad fukarama pet tisuća donaciju. Pun Zapad i oko 500 na Sjeveru. Oko 4-5 iljada po mojoj procjeni.Brcanskamalta je napisao/la:Koliko je bilo na Tusnju,makar 4 milje ili......
Bitna je pobjeda. ....
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Dva gruba starta, nije mu oprostio. Klasika iako je mogao. Opet upitne sudije, ali nije da nismo navikli.bhpremierliga12 je napisao/la:Pa cekaj kad to Hadzanovic dobi crveni karton, za sto?
Pobjeda teška,na mišiće,imali smo dominaciju ali bez posebnih šansi,Krupa kriminalna,dugo neka ekipa nije lošije odigrali na Tušnju, pogotovo u prvom poluvremenu,sudije nas kasape svaku utakmicu,nemamo nikakav autoritet kod njih i svaki klub na Tušnju ima domaćinsko suđenje, borbenošću nadoknađujemo manjak kvalitete,protiv širokog ćemo teško do bodova,al se stanje popravilo i polako ćemo ka gornjem dijelu tabele.Nali svaka čast za motiviranje igrača,taktički se i ne vidi neki napredak.
- Beduin
- Kontakt:
Sariele i Solinas, rekoh li vam ja danas sve ovo 

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Jebga mladji istiskuju starije samo da istraju.
3 boda sta ti vise treba 

-
- Kontakt:
Eeee uprava napolje??? S komplet lozom??
Upravu si valaNjonjoVam je napisao/la:Tacnije mogao bi kod dajdze u lozuDamirT je napisao/la:Znaci Smajic bi mogao uskoro na klupuGifron je napisao/la:Kidaju momci, grizu, samo da ne pregore i primimo sad gol kada smo fulali jos dvije.
Zukic predobar koja igracina

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Cestitke nasim navijacima iz USA na ulaznicama za humanitarnu utakmicu za Tareta!!!aferim carevi!
Ako mogu oni iz amerike mozete i vi iz Tuzle!
Ako mogu oni iz amerike mozete i vi iz Tuzle!
Dobro naši igraju jako čvrsto , Livancic kad je ušao naoravio par dobrih prodora poteza digao igru , sudija je olako davao kartone i suđenje je bilo kao da mi igramo u gostima baš je navlačio za njih. Zukić djeluje kao jak stamenit igrač jako borben i brz mislim da će biti veliko pojačanje , Vidović igračina svaka čast za borbenost. Ostali isto dobri izdvojio bi Barabana naš najbolji igrač
Terzić dns govori za 2 kola i on će biti u rosteru !!!
Terzić dns govori za 2 kola i on će biti u rosteru !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Ljudi podrzite ne ditebu zdepi!
Nema izgovora!!!
Nema izgovora!!!
- bhpremierliga12
- Kontakt:
Samo mi nije jasno nikako da nijedan portal ne prenese vijest da je cijeli stadion, al cijeli stadion skandirao Senade lopove odlazi iz svetinje i to nekoliko puta.
Ocaran sam sa Beganovicem, nevjerovatan igrac vec sada, a kamoli sta ce biti u buducnosti ako ovako nastavi. Bez imalo straha, ide u duele, prolazi igrace, zaustavlja igrace, nevjerovatna zrelost za svoje godine, momak NE SMIJE sjediti na klupi.
Ocaran sam sa Beganovicem, nevjerovatan igrac vec sada, a kamoli sta ce biti u buducnosti ako ovako nastavi. Bez imalo straha, ide u duele, prolazi igrace, zaustavlja igrace, nevjerovatna zrelost za svoje godine, momak NE SMIJE sjediti na klupi.
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Sumnjam da ce vise biti na klupi.Sa ove dvije utakmice Terzic ce biti zakovan za klupu jer nije ni sjena onog igraca od prosle sezonebhpremierliga12 je napisao/la:Samo mi nije jasno nikako da nijedan portal ne prenese vijest da je cijeli stadion, al cijeli stadion skandirao Senade lopove odlazi iz svetinje i to nekoliko puta.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Niko ne spomenu ni incident sa lozom

Bravo momci za velika 3 boda.Sad lagano put Hercegovine sve osim poraza je veliki uspjeh.Bravo Nala,bravo Fukare.
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.