FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kojasevic ima 2 zuta,vrlo glupo zaradena kolko sam ja vidio,sad se dobro mora paziti da ne dobije u Banovicima jos jedan,jel nam je itekako potreban protiv Borca mada cemu tu biti jaci i za Juninha i Muharemovica al eto konkurencija ne skodi...primjetno je da se ima sirina na klupi,sto iskusnih igraca sto ovih mladjih koji jedva cekaju da dobiju priliku
U Banovicima nesmijemo izgubiti i upropastiti ovako divnu atmosferu koja se stvorila u i oko kluba
U Banovicima nesmijemo izgubiti i upropastiti ovako divnu atmosferu koja se stvorila u i oko kluba
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ne sjecam se da su se igraci ovako zalagali i natapali dresove u zadnje vrijemeadnan_hzsa je napisao/la:Momak koji je prekucao Premijer ligu BiH

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
nema suhog dresa za lijeka
hehe to je sto se trazi od igraca ,a rezultat mora doci 

"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
-
- Kontakt:

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
- reds_forever
- Kontakt:
junuz23 je napisao/la:kad je ovaj snimak na vogosci
Bice ti veceras,obicno bude oko 21:00-22:00,u svakom slucaju oni ce ti taj snimak emitovati vjerovatno i sutra,to im je obicaj

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Sami vrh,ma vrh vrhova.Na sjeveru ali i čitavom stadionu atmosfera u argentinskom stilu,špica tokom cijele utakmice,sve grmi.Samom igrom ne samo da sam zadovoljan već više od toga,ekipa djeluje kompaktno i pokretljivo i ono u šta vjerujem je da će već u Banovićima pokazati svoju superiornost,te nastaviti ovaj pobjednički niz.
JA VOLIM,VOLIM,VOLIM SAMO TEBE I SAMO TEBI,TEBI DAJEM SVE,
SA SJEVERA ĆEŠ ČUTI NAŠU PJESMU,SARAJEVO VOLIM TE
JA VOLIM,VOLIM,VOLIM SAMO TEBE I SAMO TEBI,TEBI DAJEM SVE,
SA SJEVERA ĆEŠ ČUTI NAŠU PJESMU,SARAJEVO VOLIM TE

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
Nadam se da ste uzeli lovu za mangupsko reklamiranje ovog portala. Malo je reći da ste im odali priznanje...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
PRELIJEP JE OSJECAJ BITI HORDAS,PRELIJEPO JE SINOC BILO BITI NA KOSEVU...IAKO DOSTA OSLABLJENI RAZVALILI SMO svinjski,A SAD NASTAVLJAMO DALJE...
VOLIM TE SARAJEVO...
VOLIM TE SARAJEVO...
Što se tiče onog malog Suljića mali je predobarm jest da ima 13.5 kila, pa kad ga neko ćuhne ode u reklame ...dinGospo_SA je napisao/la:ako mislis na kojasevica on je vec IGRACINAThe Prodigy je napisao/la:Gledao sam malog Kojaševića i uvjeren sam da će postati IGRAČINA. Mali ima sjajan osjećaj za loptu, odlično se kreće, samo mu fali još malo snage i iskustva, ali biće pravi igrač.![]()
ako mislis na suljica onda si u pravu

1996
Maloprije su javili da imaju tehnički problem sa snimkom pa ako to poprave ide snimak na TVreds_forever je napisao/la:junuz23 je napisao/la:kad je ovaj snimak na vogosci
Bice ti veceras,obicno bude oko 21:00-22:00,u svakom slucaju oni ce ti taj snimak emitovati vjerovatno i sutra,to im je obicaj
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
ok ali kad i u koliko sati?rumbalija je napisao/la:Maloprije su javili da imaju tehnički problem sa snimkom pa ako to poprave ide snimak na TVreds_forever je napisao/la:junuz23 je napisao/la:kad je ovaj snimak na vogosci
- Larry David
- Kontakt:
Kako smo samo mocni, citav dan ne mogu da prestanem razmisljati na onu igru, na onaj Sjever. Malo je reci koliko smo napredovali kao grupa, pa mi u BiH vise nemamo ni konkurenciju, imamo MI i onda 3 stepenice zjape prazne.
Jedva cekam put u Banovice
Jedva cekam put u Banovice
-
Zaista malo je ko došao sebi od sinoć ..
Odma kad se ulazilo vidjela se pozitivna atmosfera , priredili smo nešto što malo ko može da napravi naravno ko može bolje nek izvoli .
Sarajevo je igralo pod tom atmosferom rasterećeno i lijepo do pobjede , nadam se da ćemo napraviti veliku invaziju u Banoviće i tamo uzeti tri boda ..
Naš je sjever daleko ispred svih ostalih !
MORAM :
Uživajte
Klipove navijanja potražite na Youtube ovdje je zabranjeno išta vezano za to postavljati.
Odma kad se ulazilo vidjela se pozitivna atmosfera , priredili smo nešto što malo ko može da napravi naravno ko može bolje nek izvoli .
Sarajevo je igralo pod tom atmosferom rasterećeno i lijepo do pobjede , nadam se da ćemo napraviti veliku invaziju u Banoviće i tamo uzeti tri boda ..
Naš je sjever daleko ispred svih ostalih !
MORAM :
Uživajte
Klipove navijanja potražite na Youtube ovdje je zabranjeno išta vezano za to postavljati.
-
- Kontakt:
evo dokaza za sve one koji misle da je sarajevo protiv celika dalo gol u 96. minuti.. Ovo se odnosi i na ovu stranicu koja je isto to napisala...

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
imal gdje za download tekma sa celikom i zrinjskim
- Larry David
- Kontakt:
@adnan_hzsa
Ma dobro sad, Ibrakovic je dobio od Chuck Norrisa sat, samo je njegovo vrijeme tacno !
Ma dobro sad, Ibrakovic je dobio od Chuck Norrisa sat, samo je njegovo vrijeme tacno !
Kad ste to dobili ozvucenje? 

@nedim_seljovac,svi ostali duperumfovi pogledajte sliku i tražite novi alibi našeg uspjeha(istovremeno vašeg neuspjeha).adnan_hzsa je napisao/la:evo dokaza za sve one koji misle da je sarajevo protiv celika dalo gol u 96. minuti.. Ovo se odnosi i na ovu stranicu koja je isto to napisala...
Ja kad sam tvrdio da je go pao u one 4 produžene minute vi ste govorili da se igra dok FKS ne da gol.
ŠTOP SE TIČE SUĐENJA DABOGDA geljo,lištica,drinjski,borac imali ovakvo suđenje na svom terenu,na svakoj tekmi nam je propušteno sviranje makar po jednog penala radi rukometa i više golmana na golu ili pak zbog hrvačkih zahvata.
HORDE SAM POČEO DA SANJAM NOĆU,riječima se nemože opisat.
Pozdrav svim navijačima koji vole svoj klub iz srca a ne zbog fejsa,ss.ba,mangupluka,koristi itd
Nekadašnji igrač Čelika, Sarajeva i Širokog Brijega Marciano izrazio je želju za ponovni povratak na Koševo.
Marciano sada brani boje Sandefjorda, no iako ovaj Brazilac pruža sjajne partije njegov klub će po svemu sudeći napustiti društvo najboljih.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Norvežani žele s Marciana produžiti ugovor, ali on ipak sanja povratak na Koševo, gdje je proveo lijepe trenutke u svojoj karijeri.
"Da, tačno je da se želim vratiti u svoje Sarajevo, to je moja velika želja, jer sam mnogo zavolio taj klub. Tu sam i sagradio svoje ime i tu mi je bilo najbolje. Odlazak sa Koševa nije bila moja odluka, ali sada nije vrijeme za tu priču", rekao je za SportSport.ba nekadašnji igrač bordo momčadi i dodao:
"Da se ja pitam odmah bi sada došao, ali imam ugovor na još jednu sezonu. Kada mi ugovor istekne želim opet igrati u Sarajevu".
Marciano sada brani boje Sandefjorda, no iako ovaj Brazilac pruža sjajne partije njegov klub će po svemu sudeći napustiti društvo najboljih.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Norvežani žele s Marciana produžiti ugovor, ali on ipak sanja povratak na Koševo, gdje je proveo lijepe trenutke u svojoj karijeri.
"Da, tačno je da se želim vratiti u svoje Sarajevo, to je moja velika želja, jer sam mnogo zavolio taj klub. Tu sam i sagradio svoje ime i tu mi je bilo najbolje. Odlazak sa Koševa nije bila moja odluka, ali sada nije vrijeme za tu priču", rekao je za SportSport.ba nekadašnji igrač bordo momčadi i dodao:
"Da se ja pitam odmah bi sada došao, ali imam ugovor na još jednu sezonu. Kada mi ugovor istekne želim opet igrati u Sarajevu".
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
alenpitar je napisao/la:Nekadašnji igrač Čelika, Sarajeva i Širokog Brijega Marciano izrazio je želju za ponovni povratak na Koševo.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Samo treba izdrzati i biti u vrhu ovaj prvi dio,a bice jos ekstra igraca na jesen polako nije Marciano jedini!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, DzemoSmjecanin, Hajdeee, mosarajvosa83, nedimmmm1337, rimljanin90 i 115 gostiju.