Nemas ni ti pojma o Emiru pa si jako glasan na ovoj temi. Ja nikad necu reci da sam upucen u sve stvari vezane za nasu repku koje su se desavale prije a ni sada. Za razliku od tebe to mi nije niti vazno. Navijam za BiH repku i ne bavim se podmetanjima kakav je i ovaj post na koji upravo sada odgovaram. Reci nesto konkretno o Emiru a ne samo traceve kao kakva baba. Jos i ovo iako sam bio milion puta u Emirovoj kuci nikad ga takve stvari nisam niti pitao(prica o traci) jer prava gospoda se ne bave tracevima ako za to nemaju nikakvih pravih dokaza. Uzivaj u znanju u koje si tako siguran da imas.Virtu4l je napisao/la:Budimo iskreni, nemaš ti pojma šta se tih godina dešavalo u reprezentaciji, a ponajmanje sve vezano za kapitensku traku.dubrovnik je napisao/la: Ako mu je oteo traku mislim na Misimovica onda je Zvjezdan inace moj omiljeni igrac nije ni zasluzio. Pravom kapitenu se traka ne otima dok je on sam ne da.
Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Reko sam ti potezu se i drugima skandali ali se ovom momku najlakse zakace radi njegovog temperamenta. Evo prije par dana Vedo je bio optuzivan za namjestanje ali smo presutili i neka smo. Besicev stari je bio u stotinama afera. I neka je to su njegove privatne stvari. Zuka je pobogu radi ponasanja ostao bez vize. Itd. Ako ikad upoznas ikog iz Dubrovnika pitaj za Emira. Cut ces ovo sto si od mene cuo.adoo11 je napisao/la:@dubrovnik odvadi malo, koliko ga hvališ čovjek bi pomislio da je u pitanju sveti Arhandjel
Definitivno reprezentativac BiH sa najvećim brojem skandala iza sebe, igračku karijeru ne dovodim u pitAnje.
I ovo što pišete da novinari plasiraju neke priče, zašto se onda kroz novinske natpise ne protežu imena Begovica, Medunjanina,...ah ja nemaju oni karakter, temperament, stav kao kapiten.
- invincible1921
- Kontakt:
Nakon onog raskola u repci zbog Kodre i Saveza, kad su se isti vracali Spahic je uslovio selektora i savez da mu daju(otmu Misimovicu)kapitensku traku ukoliko zele da ga opet vide u REP
pa to znaju i ptice na grani cak nije ni tajna bila.... ne vidim poentu rasprave

=\_1921_/=
Znate sta, pun mu je qrac Emira Spahica i svega oko njega. Pustimo covjeka na miru, video istovremeno izaziva emocije i osudu i ne moze se na ovo gledati u jednom pravcu. Dao je on nama puno toga, sigurno i oduzeo ali sve u svemu kao i svaki drugi reprezentativac. Zvanicna odjava sa ove teme, zivi bili. 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sta utipka i jos pritisnu 'Posalji' ...dubrovnik je napisao/la:.... i najveci kapiten BiH repke u povijesti Emir Spahic.

bandit je napisao/la:Sta utipka i jos pritisnu 'Posalji' ...dubrovnik je napisao/la:.... i najveci kapiten BiH repke u povijesti Emir Spahic.

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Pošto se ovdje prave neke usporedbe i navode neke druge situacije naših reprezentetivaca onda prvo moram reči da ja npr apsolutno podržavam kada igrač poput Džeke malo eksplodira na terenu, pa protivniku malo stane na žulj malo time da do znanja da treba poštovat našu ekipu.
Ali ovakvo trošenje energije, ovakvo obračunavanje, bez prave potrebe, izvan terena donosi samo štetu i za svaku je osudu. Nije problem što on sebe obruka, nego što na ovakav način šalje lošu sliku o cijeloj reprezentaciji i cijeloj državi.
Istraga će pokazati, šta se zapravo tačno desilo. Za sada ne treba isključiti mogućnost da su i redari eventualno krivi. Treba situaciju sagledati realno i pri tome isključiti neke emocije, zbog toga što se radi o našem čovjeku, našem reprezentativcu.
Snimak svakako najviše njega opterećuje, jer on je taj koji pokazuje divljačko ponašanje i koji se šaketa.
Dodatno je opterećenje što je on do sad već imao određenih skandala. Svi smo mi već upoznali Spahu. A pošto se sve na snimku ne može vidjet i ne znamo tačno kako i zbog čega je tačno sve počelo (sve su do sada samo insinuacije i nagađanja o razvoju cijelog događaja), onda treba prvo sačekati da se sazna potpuna istina.
Nijemci će detaljno provesti istragu i naravno ako se dokaže da su se i redari na stadionu nedolično ponašali, naravno da će onda i oni biti kažnjeni....
Ali ovakvo trošenje energije, ovakvo obračunavanje, bez prave potrebe, izvan terena donosi samo štetu i za svaku je osudu. Nije problem što on sebe obruka, nego što na ovakav način šalje lošu sliku o cijeloj reprezentaciji i cijeloj državi.
Istraga će pokazati, šta se zapravo tačno desilo. Za sada ne treba isključiti mogućnost da su i redari eventualno krivi. Treba situaciju sagledati realno i pri tome isključiti neke emocije, zbog toga što se radi o našem čovjeku, našem reprezentativcu.
Snimak svakako najviše njega opterećuje, jer on je taj koji pokazuje divljačko ponašanje i koji se šaketa.
Dodatno je opterećenje što je on do sad već imao određenih skandala. Svi smo mi već upoznali Spahu. A pošto se sve na snimku ne može vidjet i ne znamo tačno kako i zbog čega je tačno sve počelo (sve su do sada samo insinuacije i nagađanja o razvoju cijelog događaja), onda treba prvo sačekati da se sazna potpuna istina.
Nijemci će detaljno provesti istragu i naravno ako se dokaže da su se i redari na stadionu nedolično ponašali, naravno da će onda i oni biti kažnjeni....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Naravno i tek onda neka opauce po njemu oni koji ga mrze. Do tada bi se trebali smiriti i pricekati. Ali u nas je vrlo lako da se sa nekim obrise pod. Pa u odredjenim momentima dio navijaca je pljuvao skoro svakog naseg igraca. Svi su dobili porciju mrznje od Begovica do Dzeka niko nije bio postedjen. Zukanovic, Besic, TSS..... svi su oni dobijali porciju mrznje a neki jos uvijek dobivaju. Niko nije bio toliko voljen i preziran kao Emir Spahic. I to puno govori o njemu kao o covjeku i igracu. Ja ovaj njegov cin ne branim jer se to branit ne moze. Ali branim njegov lik od ljudi koji su ovo jedva docekali da brisu pod sa njim. Kao i puno puta do sada. Najbolje bi bilo pricekati kao ce se sve ovo rasplesti da bi ga osudili za ovaj svakako ruzan cin. Ali tko ima volje da bi cekao pljuvanje par dana kada je to moguce odmah. Pa su neki poceli da se ne bi zakasnilo.effe_sa je napisao/la:Pošto se ovdje prave neke usporedbe i navode neke druge situacije naših reprezentetivaca onda prvo moram reči da ja npr apsolutno podržavam kada igrač poput Džeke malo eksplodira na terenu, pa protivniku malo stane na žulj malo time da do znanja da treba poštovat našu ekipu.
Šest mjeseci ćorke,taman može zaliječiti povredu u potpunosti .Jest da će mu biti malo nezgodno održavati kondiciju,ali može raditi na mišićnoj masi,možda pročitati koju knjigu iz psihologije pa obogatiti i sivu moždanu masu...ma što te ne ubije ojača te..nedaj se Spaha..
- Principatus
- Kontakt:
Sto se tice zatvorske kazne izmedju 6 mjeseci i 10 godina, to je samo lupetanje. Ta kazna se daje za tesku tjelesnu povredu (udaranje nogama, predmetima, teske povrede). To ovdje nikako nije slucaj.
Jednom od cuvara su izbijena dva zuba, to po njemackom zakonu nije teska tjelesna povreda. Nisam siguran da li je to prouzrokovao Spahic ili neko od njegovih prijatelja.
Jednom od cuvara su izbijena dva zuba, to po njemackom zakonu nije teska tjelesna povreda. Nisam siguran da li je to prouzrokovao Spahic ili neko od njegovih prijatelja.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Motokultivator
- Kontakt:

Cuj 6mj

You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
x
Dobija suspenziju igranja 2god od Njemackog saveza, Bayer raskida ugovor sa njim, i dobija 6 mjeseci uslovne kazne. Nema zayebancije sa Švabama. I da, napokon cemo odmoriti od njega u reprezentaciji 

Naravno, odmorili smo od njega i protiv Kipra, pa pretrcase kiprani Bicakcica i jel ono bi Sunjica, ko da im je po 80 godina. Tjerati iz reprezentacije naseg najboljeg beka, radi vlastitih poriva i sujeta........ne mogu da vjerujem.mone je napisao/la:Dobija suspenziju igranja 2god od Njemackog saveza, Bayer raskida ugovor sa njim, i dobija 6 mjeseci uslovne kazne. Nema zayebancije sa Švabama. I da, napokon cemo odmoriti od njega u reprezentaciji
Gdje ovo procita?mone je napisao/la:Dobija suspenziju igranja 2god od Njemackog saveza, Bayer raskida ugovor sa njim, i dobija 6 mjeseci uslovne kazne. Nema zayebancije sa Švabama. I da, napokon cemo odmoriti od njega u reprezentaciji
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Upravo tako drug. Od rijeci do rijeci.samadhi je napisao/la:Naravno, odmorili smo od njega i protiv Kipra, pa pretrcase kiprani Bicakcica i jel ono bi Sunjica, ko da im je po 80 godina. Tjerati iz reprezentacije naseg najboljeg beka, radi vlastitih poriva i sujeta........ne mogu da vjerujem.mone je napisao/la:Dobija suspenziju igranja 2god od Njemackog saveza, Bayer raskida ugovor sa njim, i dobija 6 mjeseci uslovne kazne. Nema zayebancije sa Švabama. I da, napokon cemo odmoriti od njega u reprezentaciji
RED BULL daje ti krila - RAKIJA pogon na sve 4
Emir Spahić
Potpuno logično, poslije skandala po Hrvatskoj, Rusiji, Francuskoj, Spaniji da ce guzicom vrata zatvoriti i u Njemačkoj.... Vuk dlaku mjenja ali ćud nikada!!!!
Ne obazirite se na ove "objektivne", Spahic da ubije trojicu ljudi oni bi opet našli opravdanje...
Sent from Angelina's bed
Ne obazirite se na ove "objektivne", Spahic da ubije trojicu ljudi oni bi opet našli opravdanje...
Sent from Angelina's bed
@Batko, to je to.
Tipican profesionalni kabadahija, nista drugo. Pa pa Spahic
Tipican profesionalni kabadahija, nista drugo. Pa pa Spahic

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- Motokultivator
- Kontakt:
samadhi je napisao/la:Naravno, odmorili smo od njega i protiv Kipra, pa pretrcase kiprani Bicakcica i jel ono bi Sunjica, ko da im je po 80 godina. Tjerati iz reprezentacije naseg najboljeg beka, radi vlastitih poriva i sujeta........ne mogu da vjerujem.mone je napisao/la:Dobija suspenziju igranja 2god od Njemackog saveza, Bayer raskida ugovor sa njim, i dobija 6 mjeseci uslovne kazne. Nema zayebancije sa Švabama. I da, napokon cemo odmoriti od njega u reprezentaciji

Hadzic Anelka stoper iz buducnosti

You can take forum away from Ahmo.
x
x
- Goalgetter
- Kontakt:

Leverkusenovi navijaci okacili transparent na gostovanju u Mainzu: Emir, jedan od nas!
Völler najavio da odluka u vezi Spahica slijedi sutra ili prekosutra oko mogucih sankcija.
Trenutno korisnika/ca: AnelMid, Coolpanda24 i 29 gostiju.