Mokroguz je napisao/la:Kad povedemo Vitez ce proraditi, da sam na njihovom mjestu nebih se igrao vatrom. Mi se necemo kockati, a oni sa svojom pozicijom nek' urade sta god hoce.
Nemamo se sta uzdati u druge ekipe, uzdamo se samo u Gospodara, On nam je uvijek dovoljan, i idemo uzeti sta nam je sudjeno. Nismo dosli ovoliki put da sad kleknemo, pritisak je i na komsijama, i oni znaju gubiti inace nebi sada bili u ovoj situaciji. Prosli put na Kosevu smo se skoro i vratili od 3-0 na 3-3.
Nema tu nikakvih misli. Meni je izrazito glupo tako razmisljati. Bod vam nije dovoljan protiv Sarajeva. Bili bi mirniji da Radnik sutra uzme 0:2 Slobodu. Onda se Sarajevo oprasta i radi dobre poslovne prilike ostavlja vas u ligi.Mokroguz je napisao/la:@flagrantus U redu, postujem tvoje misljenje, mislim da ima dovoljno toga sada da sve razjasni pa necu vise naglabati.
@UltrasNotRed
Uz duzno postovanje; luzerskim mislima nije mjesto ovdje, kad ogladnimo mozemo i slona pozderati, mislim da smo posebno vama to jasno porucili.
Vitez ako hoce neka sami sebe izbace iz lige u BL-u, ako nece ne moraju, ne zanimaju nas niti oni niti drugi.
@Lakoste Borac - Vitez X2
Nama je to poznato a i vecerasnja utakmica je to potvrdila.Rezultat je bio poznat i najavljivan.Virtu4l je napisao/la:Olimpic ispada, Borac ostaje, tako je odluceno.
Nemojte tako unaprijed, kako mislis naivni?? Znaci ako nisu prvi, naivni su odma, ko nam je kriv kad smo se doveli u takvu situaciju i Zelji i Sarajevu i Olimpicu.lupus je napisao/la:Nama je to poznato a i vecerasnja utakmica je to potvrdila.Rezultat je bio poznat i najavljivan.Virtu4l je napisao/la:Olimpic ispada, Borac ostaje, tako je odluceno.
Radnik a i Celo ucestvuju u dogovoru da se pusti Borcu tekma sa dva gola razlike a zauzvrat ce Ljubojevic pomoci oko Kupa(revans Valjic iz BL).Savez slozan jer ce uz aminovanje njihovo Begic ponovo postati predsjednik istog(podrska RS na izborima).
Naivni sarajevski klubovi,dva nece vidjeti evrope a treci ispada.Eh kako smo plitke pameti.
koliko znam i slavija ce ispasti... znaci glavni grad ostaje na dva kluba samo... sramota je da 2 kluba iz sarajeva ispadnu u jednoj sezoni...lupus je napisao/la:Nama je to poznato a i vecerasnja utakmica je to potvrdila.Rezultat je bio poznat i najavljivan.Virtu4l je napisao/la:Olimpic ispada, Borac ostaje, tako je odluceno.
Radnik a i Celo ucestvuju u dogovoru da se pusti Borcu tekma sa dva gola razlike a zauzvrat ce Ljubojevic pomoci oko Kupa(revans Valjic iz BL).Savez slozan jer ce uz aminovanje njihovo Begic ponovo postati predsjednik istog(podrska RS na izborima).
Naivni sarajevski klubovi,dva nece vidjeti evrope a treci ispada.Eh kako smo plitke pameti.
SLAVIJA NIJE U SARAJEVU. DVADESETI PUT TI OVO GOVORIM **** GA TI VISE.jovanmaksimovic je napisao/la:koliko znam i slavija ce ispasti... znaci glavni grad ostaje na dva kluba samo... sramota je da 2 kluba iz sarajeva ispadnu u jednoj sezoni...lupus je napisao/la:Nama je to poznato a i vecerasnja utakmica je to potvrdila.Rezultat je bio poznat i najavljivan.Virtu4l je napisao/la:Olimpic ispada, Borac ostaje, tako je odluceno.
Bitno je zato sto to nije isti grad, to je potpuno drugi entitet i potpuno drugi grad koji nema nikakve veze sa Sarajevom osim blizine.jovanmaksimovic je napisao/la:ma razumjem ja sta on misli, nije upitno to, nego da se zna da je slavija iz sarajeva... nije bitno jel istocno ili zapadno, juzno ili sjeverno...
Administrator zabranio pisanje ali pojedinci nastavili po starom.admin je napisao/la:navijačima Viteza ovim putem zbranjujem pisanje na ovoj temi.
Svako naredno trolanje i vrijeđanje biće sankcionisano banom.
Sinisa - suspenzijalupus je napisao/la:U nedjelju protiv Slavije, Zeljo igra bez sedam standardnih prvotimaca,.Ccc komsije.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.